Dupi anjeun wani miluan sasarengan Relic?

0 Komentar

The legenda Huangdi, Cina's Konéng Kaisar sareng karuhun mitologis sadaya jalma Cina, badag dina Microgaming's judul petualangan anyar Relic Seekers. Peta kaulinan perenahna di guha jero nu katelah Makam Naga. Tempat di jero, aya tempat barang-panyumputan énggal katelah "Véna The Dragon's", sareng tilu penjelajah - ngora Man Cobp muda, gagah, Professor Morgan ultra-pinter sareng kantos-energetic Nora - tujuanana pikeun ngabubarkeun Rahasia misterius na. Aya anu disebutkeun janten pakaya anu pang jerona relik-kuna, tapi seekers thrill getol dimeunangkeun kana loot anu Kaisar Konéng nyaéta kudu diingirkeun: Aya seueur sarap mékanis anu kapendak pikeun hariwang. Mangka anjeun peryogi bantosan bantosan, anu perbaikan simbol sareng spins bébas ngajantenkeun multipliers poténsial upami anjeun bener-bener serius upami cracking 5 x 3 ieu reels slot online sareng grize hadiah pamungkas anu ngandung Huangdi's leungit banda!

Nata simbol Naga

Atmosfir anu ékstisis, anu endikna di sabudeureun ngucapkeun antosan ieu, kedah pisan kana grafik nu endah pisan anu dipaké pikeun ngagambarkeun lambang kaulinan sareng tokoh utama. Dina turunna eérie anjeun ka jantung Makam Naga, anjeun bakal nyilong Tortas, mahluk ajag / anjing ogé tilu arkeolog / ngalalana: pinter nu Professor Morgan, Nora lincah sareng bébas Manusa anu wani. Manta Manusa Bébas téh sabenerna anu paling sia berharga tina trio, balik 4, 16 atanapi malah 90 kali pikeun alungan pikeun kombinasi 3, 4 atanapi 5. Aya hiji lampu minyak, anu tindakan sabagé lambang liar (kedah nganggo tilu ngalalana), tambah anu ukiran tembok anu béda ogé simbol-tombol anu dikempokeun ku anu tetep quest anjeun.

Rolling Reels sareng nu sanesna

Upami anjeun panasaran sareng siap Modal dina Makam Naga-harepan kanggo nyandak harta kuna, anjeun waé waé anjeun tiasa janten untung pisan nangkep ka bobodor éta. Rolling reels nyaéta pitur inti Relic Seekers sareng paporit anu paling hébat sareng pamaén anu maénkeun dina slot online: Mun anjeun pencét kombinasi payout, anu simbol unggul lajeng ngaleungit. Ieu, péngkolan na, ngalepatkeun rohangan pikeun simbol-tempat anu anyar pikeun dibanten kalawan reels. Kareta lolot ieu tiasa janten langkung seueur sareng langkung waktos, mere anjeun beuki loba kasempetan pikeun tetep meunangna, ramping pikagumbiraeun unggal waktos.

Fitur anu saé anu saé anu langkung sering hoyong ningali deui sareng anu mode Symbol Turns Wild. Saban anjeun mangtaun 2 atanapi langkung ngéléhkeun padeukeut, salah sahiji tilu simbol penjajajah nilai luhur sanais bakal ditingan sareng masihan kasempetan anjeun untung ku ngagantikeun simbol anu sanés paburencay. Nora janten jarah di handapeun ngéléhkeun padeukeut 2, Professor Morgan bakal jadi jarah sanggeus 4, sareng Manusa Lingkah mana anu liar saatos 6.

Upami anjeun hoyong spin gratis (anu sanés?), Anjeun kedah hirup janten tiasa mupakan sahiji konci dina petualangan lamunan anjeun neken kana jero sareng langkung jero kana Makam Naga. Tombol rusiah anu pajeulit bakal nulungan anjeun muka konci spins bébas tambahan anjeun. Jeung deui kenop nu ngumpulkeun, leuwih seueur deui spins bébas dimimitian tiasa di luhur. Anjeun nampi spin bébas 2 sakaligus tos dikumpulkeun tombol 3, tapi upami anjeun tiasa ngangkat 6, anjeun kéngingkeun spins bébas 2 tambahan dina sadaya ngéléhkeun saterusna, sareng ngaksés kakalian 2x. Sareng bari kami dina spins gratis, upami anjeun tiasa ngumpulkeun simbol 3 paburencay nalika éta spin bébas, éta memicu miceun 10 spins langkung bébas: jadi Anjeun meunangkeun kamungkinan deui saé pikeun nampi hadiah anu langkung ageung.

Spesifikasi kaulinan

Relic Seekers nyaéta slel reel 5 x 3 mere Anjeun paylines tetep 25. Kaulinan anu penting pisan ieu pisan volatile, ku kituna anjeun tiasa mperamén sawaréh hémah manéh tapi perséntase balayar RTP anu pohara santun ti 96.03%. Anjeun tiasa bet ti 25p nepi ka £ 500 per spin dina sadaya alat. Microgaming tiasa ngaharepkeun ngalakukeun usaha anu hadé ku kaulinan game munggaran Pulse 8, ieu meureun naha ogé tiasa dianggo dina 31 varian basa béda.

Relic Seekers nyaéta kaulinan kualitas luhur anu tiasa ngintegrasikeun téknologi anu paling maju, grafik anu cemerlang sareng fitur kaulinan pikeun pangaruh éndah. Adun nyai tina sajarah, misteri jeung epik petualangan baris tangtangan sarta ngageter unggal pamaén. Ku kituna lamun anjeun ditéang konging nyampur, hal anu anjeun réngsé. Tapi inget, pamilarian déna tina fabled Dragon's vabled mungkin ngan ukur dimimitian. Mangga dileueut!

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Dupi anjeun wani miluan sasarengan Relic? diropéa: Juli 1, 2019 Author: Damon