Bakal Trump maén Kartu na Katuhu?

0 Komentar

Cinta anjeunna atanapi loathe anjeunna, anu 'Donald' nyaéta lalaki momen. Anjeunna netepkeun dirina minangka 'pangusaha kaserang': rags ka jiwa Amerika impian dilakukeun nyata. Bluff, swagger sareng kapercayaan diri anu henteu wali ngeunun kana puncak kutub politik numput.

Donald J. Trump hiji pamilihan jauh tina pakasaban pangkuatna di dunya.

Sirkus anu ngurilingan Trump mangrupakeun karnaval tina kontrovérsi. Feta eupan dina sieun, jahiliah, jeung pamikiran haseum. Hasta gaduh rojongan ti panongton kerah biru rambunctious lapar pikeun robah. Retorika Trump nyaéta divisive sareng bahaya tapi banding na gampang ningali. Anjeunna teh lalaki anu ngajangjikeun kitu Amerika hébat deui. Anjeunna bakal meunang nguruskeun hésé rengse. Anjeunna gé inventvent roda pulitik. Anjeunna 100 per cent tangtu éta.

Bulu. Hubris. Histrionics ...

Hubris kasebut kalah, immodest, unashamed, sareng biasana badai Politifact 'calana-on-seuneu'. Naon teu tiasa ditampik nyaéta kakuatan mérek. Ego Trump urang nyaeta saloba hurup buta anu ngahias ti pasipatanna. Anjeunna nganggap dirina janten pangusaha anu pinter dina blok. Kabeneran aya sakedik langkung pajeulit sareng ngayakinkeun, sabab dongéng ieu dabble Donald di dunya kasino bakal ngabuktikeun.

Dupi anjeun tohan on Trump? Meureun aya patut lengket sababaraha chip hiji sisi ...

Salaku amprok presiden Trump urang ngiringan béngkah, sajarah diserat-reueus sareng seueur jaman baheula pamekar harta New York City keur disapu karpét.

Didatangan ramatloka resmi Trump na ayeuna jeung henteu aya nyebut urut pausahaan kaulinan na Trump Hotels na Casino Resorts (ayeuna katelah Trump Entertainment Resorts). Portopolio real estate na boga bagian anu numbu ka pasipatan katukang. Henteu aya rékaman petualangan di New Jersey. No Taj Mahal. Henteu aya Castle. No Plaza.

Tohan kana bisnis kasino éta maen judi. Naha éta mayar?

Kabeneran aya: Partai Republik boga pendekatan dicampur kana judi. Di hiji sisi, urang ngagaduhan kasalanan kasino Las Vegas sareng donor ti pihak Republik Sheldon Adelson, anu sacara harfiah lawan kana kaulinan online kasohor kusabab manehna hayang ngajaga kapentingan bisnis kasino di darat.

Di sisi anu sanésna, aya kongresmen Christian ultra-konservatif, sapertos UIGEA sponsor Jon Kyl sareng Jim Leach, anu badé larangan judi sareng kasinos online salamina kusabab alesan murni moral jeung agama. Trump dikabarkan janten di ni'mat casinos online diatur sarta judi.

Salinan on Trump baris ngareuwalan sareng dugi ka dugi dinten pamilihan, sareng pundits ngangkat baheula présidén Wannabe sanésna ieu kawas manuk hering.

Minggu ieu, urang nempatkeun sorotan kana maen judi Trump sareng kasinos. Anjeunna moal meureun janten pamuter dina tabel harta kasino deui tapi portopolio awal-Na nyaéta dék tumpukan sareng sawara pelesir anu serius. Ieu mangrupikeun pituduh kami kana pameunar sareng kaleungitan kasino Donald.

Sutra Rags kana Hirup

Trump lahir di Queens, New York City, di 1946. Di 1974, anjeunna janten Presiden bisnis bisnis bapana. Lima belas warsih saterusna, anjeunna diwariskeun 'rags' na: rejeki antara $ 40 juta sareng $ 200 juta.

Transaksi bisnis mimiti Trump urang utamana didadarkeun dina sektor perumahan, husus condos, wangunan apartemén, sareng proyék perumahan anu disponsoran pamaréntah. Anjeunna ngadawuh: "tta tanaga, padet, sareng éndah. Ieu artistik tina sudut pandang kuring jeung kuring ngan bogoh ka estate. "

Dina 1980s, mérek Trump terus mangtaun-moméntum, sareng langkung ti usaha 270 ngandung nami Trump. Ti vodka sareng ka Airlines, kana pesawat pesen sareng sakalian kageulisan, merek Trump ieu parantos dibebaskeun. Ideu tiasa waé anu tiasa dianggo tapi sanés terang, anu nyerang senarna.

Dina dinten anu awal, Trump kagungan reputasi anu saé pikeun dibangking dina proyék anu aya dina anggaran tur aya dina jadwalna. Pendekatan anu teu aya poyok na pikeun bisnis mindeng ngégélkeun kontraktor dina lawon sareng panyalokan pondok-robah.

Sanaos ieu, dina 1990, Organisasi Trump aya hutang $ 5 milyar. Trump kedah disimpen ku bailout sareng hutang deferment ku leuwih ti bank 70. Mun aranjeunna nyebut éta, éta bisa geus Cruz - Clinton.

Salah sahiji alesan pusat anu dibunuh ku cai jero Donald éta kapakuatan masalah ku tilu kasinos Atlantik City: Trump Taj Mahal, The Trump Plaza, sareng Trump Castle (kalima Trump Marina).

Tempat Bets, Gentlemen Anjeun

Trump urang mimiti Atlantik Kota boardwalk hotél oge paling kontroversial na. Dina biografi na The Art of the Deal, Trump boasts ngepaskeun gancang-prosés ku lisénsi ku ngirangan standar keuna ku sataun pidang tukang, ngan ukur genep bulan.

Anjeunna ngalakukeun ieu ku ngancam henteu ngawangun kasino, kajaba umum Pangacara New Jersey urang John Degnan masihan proyek lampu héjo. Degnan ngenalkeun karuksakan anu bakal disababkeun ku industri lapak lapak Atlantik City lamun proyek teu eureun. Anjeunna gancang dilacak Trump sareng dibales anjeunna ku lisénsi kaulinan.

Kiwari dilisensikeun, pangwangunan dimimitian di 1982. Harrah sacara ngagabung kana proyék éta, pikeun ngajalankeun harta. Kamar kamar 614 dibuka dina bulan Méi 14, 1984. Lima bulan saatos bubuka, Harrah's Boardwalk Hotel dirobah ngaranna kana Trump Plaza.

Salah sahiji alesan pikeun ngarobih ngaran pikeun ngarédis hotél Trump di tempat tempat-tempat Harrah anu low-rolling. Trump diwangun suites méwah 85, pikeun dijadikeun 60,000 sq ft kasino. Hanjakal, aranjeunna jarang ningal naon waé sakumaha paus terus flock ka blackjack tabél Las Vegas.

Kalan Paltry

Di satengah satengahna 1985, Trump Trump Plaza nyiptakeun kauntungan saencanna tina $ 144,000. Hasilna nyaeta meltdown antara Trump sareng mitra-na. Hasilna keur $ 70 juta mésér. Cutta motong Harrah na leupas sareng masihan Trump moméntum anu anjeunna peryogi kanggo ngaku judul kasino raja Atlantik City.

Trump terus komitmen kana kasino ngabalukarkeun Atlantik City sareng méakkeun $ $ 62 juta langkung mirip di plot Plaza, anu kaasup hotél Hilton anyar. Kelompok Hilton Hotel parantos dibantah lisénsi judi, sabab disangka tumbu ka kajahatan diatur. Trump ucul di jeung Castle Castle lahir.

Trump Castle kagungan lima taun alus. Kanggo setelan kanggo nempokeun game Yahtzee sarta Trump Card. Wasta ogé tempat kajadian kasohor $ 10 juta baccarat perangna sareng lauk paus Jepang Alio Kashiwagi.

Kashiwagi éta lauk paus kalayan konéksi yakuza anu dimurung Trump. Kashiwagi ahirna wajib tapi - pikeun horor Trump urang - cicing di Castle ukur dua dinten sareng tinggalkeun kasino ku $ 6 juta dina chip. Trump meunang pangusaha Jepang deui kadua kalina sareng - waktos ieu - Kashiwagi nabrak, mayar deui ka $ 6 juta na $ 4 juta sejen di luhur. Kashiwagi henteu kéngingkeun kaduhung mreun nya. Anjeunna ditelasan ku pedang samurai dina 1992.

The cooler

Malah ku pamuter sapertos Kashiwagi, ku bisnis 1990 sempet mimiti ngiringan kidul kanggo Trump. Panghasilan kasino di Plaza sareng Castle ngagaleuh. Ironisna, meltdown disababkeun utamana utamana ngeunaan karek dibuka Trump Taj Mahal. Donald muncul pikeun némbak kéngingkeun Donald dina suku éta.

Taj Mahal aya di tempat wisata Trump urang kantos saprak gaduh mimitina rarancang sareng pamekar James Crosby maot dina April 1986. Hotél masih tacan beres sareng ahli waris Crosby teu gaduh pangaweruh pikeun ngabéréskeun hiji proyek pangwangunan sapertos utama.

Dua casinos di Atlantik City anu ngaranna, Trump éta pilihan Panyandakan Alih sareng dibeuli poténsi ngadalikeun $ 79 juta dina bulan Juli 1987. Anjeunna dilantahkeun salaku pupuhu Resorts International tur kiwari dikontrolkeun hotél katilu na.

Pikeun ngarengsekeun pangwangunan hotél bakal ngarugikeun ampir milyar dolar. Resorts International teu tiasa mendakan haratis $ 550 juta jadi Trump ucul sareng ditawarkeun mésér sakabéh bisnis. Saatos sauntuyan pidang légal sareng perang séwang-séwangan, Trump pamustunganana mésér Taj Mahal kanggo $ 273 juta, tambah tambihan tina $ 675 juta juta nepi ka rengse pakasaban. Ieu dibuka dina April 2, 1990.

Taj Mahal ngaku janten kasino panggedena pangeusina tur ditagihkeun 'salaku kadalapan sadunya di dunya'. Wanoh, éta bakal paling kasinang kasino. Lampu waé hargana bersih $ 16 juta.

Kalayan kamar 2012, 4.2 yuta pasagi sq tina ruang anu aya, sareng Michael Jackson dibintanginya dina acara bubuka peuting, hotél ditempatkeun Atlantik City dina peta. Wasta ogé ogé mimiti dimimitian tungtung badag tina kaulinan casino Trump urang.

Trump ieu leuwih-uas. Anjeunna kukituna ngaluarkeun ampir milyar dolar pikeun junk bond ngajaga nu kasinos dina ngambang. The Trump Taj Mahal Filed pikeun bangkrut sataun saterusna dina 1991. Plaza ogé disusun struktur hutang budi sareng ngirimkeun bangkrut di 1992. Storyta sanés carita anu sarua dina Trump Castle, sabab pamasaran diasar ku saham di bisnis gagal.

Farta tebih ti langkung kitu. Trump teu resep leungit. Dina 1995, anjeunna ngadegkeun Trump Hotels sareng Kasino Resorts salaku perusahaan padagangan ku masarakat umum sareng ngulang deui tilu kasinos. Trump Castle ieu didatarkeun salaku Trump Marina.

Sakabéh transaksi bisnis, Trump geus junun tetep nyieun untung. Deal Taj Mahal na ngawengku pakét anu dilampahkeun anjeunna bonus sanajan kasino igeung jutaan unggal taun. Kauntungan sarta rugi diitung tanpa henteu nganggap halangan anu masif anu disababkeun bisnis. Tanpa hutang, aranjeunna ningalikeun untung. Trump ngagaduhan bonus na.

Trump ogé mayar dirina dibayar badag sareng mastikeun yén bar sadayana bacaan na Trump Ice. Merek unggal madhab sakumaha tembok bogok.

Ngambang bisnis masihan bisnis nyeuseuh keuangan tapi injeuman kaleuleuwihan masih teuing. Pausahaan berlaku pikeun Bab sabelas panyalindungan bangkrut opat kali dina 1991, 2004, 2009, sareng 2014.

Dinten ieu sareng Marina sareng Plaza henteu panjang. Taj Mahal dipiboga ku investor Carl Icahn anu ngimpi ngadamel hotél ikonik deui. Hotél geus lila teu mirip. $ 15 juta parantos disadiakeun pikeun perbaikan geuwat sareng aya kamungkinan $ 100 juta di sela.

Atlantik City sok maénkeun rebab kadua ka Las Vegas. Pikeun jurus singket dina 1980s telat, Donald Trump dijadikeun boardwalk badag deui. Trump earned pakaya pribadi tapi ninggalkeun jalan nyambung di hudang na.

Teuing hutang ngabalukarkeun percobaan kasino na gagal tapi canny, pinter, nganggur ngabéla Trump di luhur. Atlantik City masih berjuang tapi Donald ampir di luhur kaulinan anu pamungkas. Cinta anjeunna atanapi hate na, anjeun kudu hormat ka katenturan na. President Trump? Dupi anjeun bet éta?

Kasino.com Kodeu Bonus >>


sumber: casino.com
Bakal Trump maén Kartu na Katuhu? diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu