Bakal Brexit mangaruhan dina Kaulinan Online?

0 Komentar

Dina 23 Juni 2016, masarakat pangajén karajaan Inggris milih ninggalkeun Uni Europeanropa. Pikeun sasihana sasih nya éta jejer panas dina biwir dulur sareng, sanaos upami niggling menggelkeun yén sora na sabenerna jadi tinggaleun, seuseueurna komunitas internasional dianggap teu mirip. Tétéla éta lepat. Sateuacan sateuacanna, kalolobaan inpormasi anu dibagi éta nyaéta ngeunaan cara digunakeunana tina duit pajak anu saé upami aya dialihkeun tina coffers Uni EUropa, tapi saprak hasilna jadi umum, pokusna geus aya kana akibatna.

Bari éta dibantah yén sora Brexit mangaruhan kana stabilitas ekonomi nagara, sareng bakal neruskeun ngalakukeun kitu, salah sahiji hasil langkung halus teh perhatian sabudeureun dampak kana industri internasional masif tina kaulinan online. The UK Komisi Kaulinan maénkeun peran pivotal dina netepkeun standar lisénsina di jero EU, sareng parantos salami sawatara pangaruh janten pangaruh anu aya dina yurisdiksi anu tiasa disebutkeun sacara hideung pisan sareng bodas dina panerapan. Para ahli anu bersangkutan ngeunaan kumaha ditarikna pangaruh Inggris bakal ngaganti nyanghareupan panerapan kaulinan di inropa dina taun-taun anu bakal datang.

Inggris sorangan di tempat bumi yurisdiksi 6 dina lisénsi kaulinan, pangkuatna di antarana UK Komisi Gaming, Gibraltar sareng The Isle of Man. Gibraltar, tempat asal tina pausahaan kaulinan anu dilisénsikeun ku 30, sigana kamungkinan pang kenca nu matak kapangaruhan, sanajan ngan ku sudut pandang miluan. Aya sababaraha masalah aya wates-taun éta pikeun jalma-jalma nu hirup di daratan Spanyol na pasuliwer poean ka Gibraltar. Menteri Luar Negeri Spanyol parantos ngajantenkeun sababaraha pernyataan anu ngancem kana parubahan kana hubungan Brexit dirobah, sareng eta tetep katingal upami anjeunna bakal nuturkeun.

Gibraltars Gambraltars Commission Komisi, Phill Brear, nyieun pernyataan saheulaanan sora anu anjeunna dianggap hasilna "cuti" janten ahéngna. Najan kitu, manehna netepkeun yén ngan ukur bakal bijaksana dilebetkeun ku sora-gancang kaluar dina sadaya rencana anu maju. Urang tiasa miharep yén ieu dipidamel tur yén strategi aya dina tempat pikeun nyapih perobahan datang. Tapi aya sababaraha waktos, sabab kaluar ti Inggris ti Uni actualropa dipikaresep ti dipariksa di sahenteuna dua taun, bakal meryogikeun sakedik ngeunaan badami pisan.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Bakal Brexit mangaruhan dina Kaulinan Online? diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon