Mana Mesin Pokies Online Anu Mayar Anu paling Anak?

0 Komentar

Upami anjeun resep maén pokies kanggo pelesir, buka. Tur upami Anjeun salah salawasna ngaliwat kaulinan ngan kusabab aranjeunna pikaresepeun pikeun kapentingan anjeun, teras maju sareng mikaresep hiburan midangkeun anjeun. Tapi lamun unggul penting pikeun anjeun, khususna kasempetan pikeun ngihihkeun antosan jumlah-robah perobahan hirup, maka meureun éta badé ngabantosan pariksa strategi anjeun ayeuna sareng saran sareng statistik kaulinan diawaran dieu.

Jieun lolobana kaunggulan online Anjeun

Dina milarian pamayaran anu saé, maénkeun kasinos online Selandia Anyar mangrupakeun kauntungan kahiji anjeun. Upami anjeun kedah ngandelkeun kasino-itungan dumasar kana taneuh tinimbang éta kaulinan mobile, éta anu tangtu anjeun kedah ngalakukeun nyatu iinditan pikeun ngamankeun sagala kaulinan anu nampi hadiah kas kontan anu pangalusna. Tapi sawaktos Anjeun keur diuk di imah, kanyamanan, atawa maénkeun dimana waé anu sanésле anjeun gaduh hiji aksés ka iPhone atanapi alat bantal anu sanés, anjeun tiasa sacara gampil maénkeun pilihan lega pokies online di sakumna dunya.

Ngaksés data

Kawas halna penting, pas anjeun online ngadeukeutan kumaha gampang pikeun manggihan statistik ngeunaan kinerja kaulinan slot anu béda. Hiji angka anu anjeun parantos kenal nyaéta RTP (balik ka pamuter) rata-rata hiji slot anu tangtu. Sahiji hal ieu sering némbongan tempat mancana kana inpormasi slot, kalah tiasa sadar sadar inohong ieu tiasa dibedakeun antara 92-97 persen pikeun kaulinan anu béda. Kusabab kitu pamaén ngalaman sering resep maén kaulinan di mana RTP di luhur tina 96 persen.

Statistik anu penting deui nyaéta volatility unggul (mindeng disebut varian) tina slot game anu tangtu. Upami anjeun henteu resep, anjeun tiasa mendakan volatil tina kaulinan anu didadarkeun di resensi. Upami heunteu Anjeun bakal kudu maénkeun saeutik pikeun manggihan ciri ieu, padahal anjeun tiasa nganggo sababaraha spins bébas ngalakukeun ieu. Kaulinan volatilitas anu luhur bakal ngalayar jumlahna leuwih luhur, tapi kurang remen, henteu ngeuningkeun anu ngeunangan deui dibeunangkeun, tapi saeutik ogé.

Trik atra anu langkung saé pikeun nganggo upami Anjeun hoyong payouts leuwih badag nyaéta pikeun ningali naon anu sanésna kedah langkung seueur pikeun nyebutkeun kaulinan mana anu anjeun fancy. Upami payouts anu saé, anjeun bakal mendakan pamaen anu langkung seueur pikeun ngucapkeunna, sareng lamun sabalikna bener, anjeun pasti bakal manggihan kamel anu kaserang fakta anu aya di forum sareng situs sosial séjénna di sakuliah jagat raya.

Pikeun masihan anjeun pitunjuk tambahan, di dieu sababaraha 'statistik pentingna' tina sababaraha kaulinan jackpot kutang populér ayeuna numpak saluhur dina bagan payout:

mega Moolah

Pengemblot jakot pangluhurna £ 13.21 juta dimeunangkeun Microgaming's Mega Moolah. Ieu mangrupikeun rékaman dunya kanggo kahoyong slot online. Kawanoh ogé salaku 'Millionaaker Maker' slot 5-reel ieu miboga XLIX paylines sareng fitur lingkungan Afrika-gaya kalayan simbol monyét sumur anu potensialkeun muterkeun gratis. Aya opat pilihan jackpot.

Galéri Dewata

Pangagaran anu masif nyeret headline. Tapi kumaha pentingna eta tiasa apal kana win rata pangluhurna? Whyta pisan sababna pasti pasti patut terang yén Aula Dewata (ku NetEnt) Tops bagan sareng payout win rata miboga £ 5,428,073. Slot dina basa-Norse, nu boga 5 reels sareng 20 paylines, nyaeta kanggo jalma anu ngagem lingkungan mitologis. RTP rata-rata na nyaeta ku 95.5% terhubat sareng aya nepi ka spins bébas 20x (ku 3 + scatters). Aya lambang khusus saperti Thor Hammer kanggo kaulinan bonus, sareng tameng anu kudu beulah pikeun ngaksés hadiah tunai atanapi mangtaun salah sahiji tina tilu jackpots anu mungkin.

mega Fortune

Rata waktos antara payout jackpot sareng Hall of Gods nyaéta minggu 24. Tapi kumaha upami aya kaulinan kalayan rata-rata payout rada handap anu dibayar rata-rata langkung ageung? Warta anu saé nya aya! Kaulinan slot Mega Fortune di NetEnt nyaéta bayaran rata-rata £ 4,212,042 (ku kituna éta kénéh luhur aya dina grafik) tapi rata-rata waktos antara payung jackpot turun ngan minggu 11. Mega Fortune mangrupakeun slot kutang 5-reel sareng paylines 25 sareng RTP of 96.6%. Kaulinan ngabogaan tilu jackpots na, sabab ngaranna tiasa nyarankeun, fokusna nya éta kana kahirupan kabeungharan sareng méwah - anu cukup mah cukup kaulinan payout rata-rata badag. Tingali simbol liar parahu-pelang, sampanye anu tiasa nampi anjeun sababaraha lamos harat anu cobut, sareng kabayang tuah anu tiasa meunang anjeun kaulinan bonus.

Jutaan utama

Hiji-hijina kaulinan anu pangluhurna anu bersaing dina waktos rata-rata antara paypot jepot nyaéta Microgaming pikeun Mayor Jutaan anu dibayar jackpot rata-rata unggal minggu 10. Tapi sanajan kitu, éta win rata nyaéta (ngan?) £ 528,961, anu laér kirang batan payout rata-rata tina kaulinan séjén anu didaptarkeun di dieu. Major Millions ngabogaan 5 reels, 3 rows sareng 15 paylines sareng ngalibatkeun skenario militér kalayan soundtrack perang, pesawat ngebom sareng kapal perang. Awas simbol ieu, anu langsung bakal ngalipet meunang naon wae!

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Mana Mesin Pokies Online Anu Mayar Anu paling Anak? diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Bagikeun bonus kasino: