Sabangsaraan Gambler Anu Anjeun?

0 Komentar

Upami anjeun parantos kantos ngagantung di kasino cukup lila, anjeun bakal ningali yén sigana aya sababaraha jinis nu maen judi anu katingali langkung seueur sareng deui. Anjeun mimiti mikawanoh kalakuananana sareng henteu sadar, anjeun tiasa nyimpen pamaén kana kategori-sirah dina sirah anjeun.

Anjeun pikir anu diri anjeun teu ngalakukeun hal éta, anjeunna didieu alesan serius, atanapi anjeun tiasa nyarios yén jalma sakedik. Kami parantos ngaidentipikasi 5 tipena béda tina pamaen anu urang akrab. Anu mana anu anjeun pikirkeun anjeun?

The Gambler Sosial

Naha anjeun waé kantos angkat ka kasino kanggo waktos anu saé, sareng ukur nyambangkeun duit sami sami kanggo wengi anu sanés? Naha anjeun didirikan naon waé anu sanés langkung seueur kana langkung seueur? Atawa anjeun badé ngeureunkeun inuman sareng kacamatan pikeun dahar saencan anjeun pencét lanté judi? Upami ieu anjeun, anjeun saurang maen judi sosial.

Cara nu katingali éta, game aya di dinya pikeun maénkeun teras anjeun resep sémah sareng sémah. Anjeun kamungkinan henteu nampi dina liang anu henteu rada gedé-badan sakaligus nyérélék, sahingga kamungkinan nyambung kartu kaulinan atanapi méja kaulinan dimana anjeun tiasa ngobrol chat ka tatangga anjeun nalika anjeun maén. Anjeun henteu serius ngeunaan unggul, tapi kusabab anjeun geus nganggalan, éta leres sanés langkung serius ngeunaan kaleungitan. Malah lamun balik ka kantong kosong anjeun bakal bungah anjeun kagungan waktos na sauyunan éta wengi hébat hébat.

Konsentrator

Naha anjeun ditéang anu sawaktos anjeun maen judi anjeun pisan difokuskeun kana kaulinan sareng jalma di sakitar anjeun diudar lebet? Sawaktos Anjeun meunang anjeun wareg sabab ngarasa ngarasa parantos pantas atawa pantes. Anjeun meureun Concentrator. Di blackjack atawa poker table anjeun bakal hiji anu ngiringan dina kartu na nonton muter kaulinan. Anjeun terang game ogé sareng anjeun ngarasa gaduh rangkep anu hadé tina kamungkinan sareng kamungkinan kamungkinan. Anjeun tiasa malah jadi jengkel atanapi exasperated ku newbies atanapi jalma anu teu dipisahkeun maén dina tabél jeung nyiptakeun kasalahan anu gedé. Keur anjeun ieu bisnis anu serius. Samentara anjeun anjeun henteu pernah ngira hutang ku perdana, anjeun moal mendakan game langkung pikaresepeun sakumaha sateuacana, sareng anjeun nyandak leres pisan.

The Profesional

Naha anjeun kéngingkeun titik dimana anjeun moal deui dianggo sakumaha anjeun tiasa ngaharepkeun anu dibenerkeun tina judi? Naha anjeun datang ka kasino kusabab anjeun damel? Naha anjeun milarian anu diténgingkeun dina kasino dina move mimitina anjeun mariksa sadaya tabél pikeun nempo saha anu maén? Anjeun hiji maen judi profésional sarta breed langka. Raloba pamaen dipiharep maranéhna bisa mendakan jalan kanggo janten profési nguntungkeun tapi henteu terang yén peryogi kumawula sareng kaahlian. Anjeun masih aya kacamata kanggo nginum di kasino sareng tetep kersa pisan. Anjeun kamungkinan ngan maénkeun poker jeung anjeun jaga panon dina méja pikeun ngalacak profésional sanés atanapi ningali lamun anjeun tiasa mendakan pamaen pikeun ngamangpaatkeun. Ieu proyek Anjeun tur anjeun nyandak éta serius.

The pemula

Naha anjeun ngumbara kana kasino sareng teu terang aya tempat pikeun saterusna? Naha anjeun ningali sababaraha pamaén ningali anjeun resep daging seger, sareng panon mana anjeun angkat? Dupi anjeun saraf nyobian nyobian anjeun craps sabab sadayana Sigana jadi pajeulit? Anjeun pasti seueur pendaptaran sareng kedah tetep betsan! Pamaén ngalaman ku coba ngamangpaatkeun Anjeun dina poker kitu anu paling penting pikeun nedunan sababaraha kasari kaulinan nepi ka anjeun kengingkeun katerangan. Kuterkeun kaulinan basajan jeung latihan sadaya kaulinan online haratis heula, anjeun bakal nganggap gancang!

Masalah Garawangi

Naha anjeun kantos cicing jauh leuwih lila ti ekspektasi sabab miharep éta bisa ngabantosan duit. Geus anjeun leungit nu thrill of winning, atawa sedih kaleungitan, sarta eta urang sadayana janten hal anu sarua? Dupi anjeun kéngingkeun artos serius anu pas anjeun ngalenyepan anjeun ngabébaskeun keuangan asal anjeun? Anjeun kamungkinan mangrupa kesel masalah sareng anjeun kedah geuwat eureun maénkeun.

Kulawarga kulawarga anjeun tiasa salempang ka anjeun sareng anjeun kamungkinan ngapalkeun kaayaan kieu pajeujeut kusabab teu aya duit. Anjeun teu langkung resep kaulinan sareng angkat ka kasino lantaran karasaeun ku anjeun kedah, henteu sabab rék senangna. Allta sadayana waé-émutan anjeun sareng anu sanés sanés sehat. Upami ieu anjeun, meunangkeun pitulung sagancangna. Aya seueur pilihan sareng bantosan anu anjeun sareng éta anjeun tiasa nampi pangantosan anu peryogi sareng betah.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Sabangsaraan Gambler Anu Anjeun? diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon