Naon Anu Ngandut Déng Dénén Dina Online Blackjack?

0 Komentar

Pikeun jalma anu bisa janten sakedik yakin, ganda parantos lebet blackjack mangrupikeun move anu anjeun tiasa nampilkeun alungan anjeun ku jumlah salur 100% (ie ganda deui). Basa tarung anjeun diangkat dina tabel, anjeun lajeng diwenangkeun kartu langkung. Dina skenario game, anu hartosna sakali anjeun parantos diurus dua kartu mimiti anjeun, éta momen thrilling dina blackjack online mun anjeun bisa mutuskeun ganda handap.

Tangtosna, aya strategi anu kalibet, sareng duka kali handap sakapeung janten maen judi picilakaan picilakaeun. Ampir invariably tamat loba pilihan tohan anjeun ogé. Kaputusan tekanan handap handap biasana ngaréngsékeun diri dina cara anu cukup diprediksi: Jalma-ina pamaén anu teuing cautious-jarang ganda turun, teras lasut kana kasempetan pikeun ningkatkeun kahormatan anu terrenang, samentawis pamaén percaya percaya percaya pindah teuing remen, sahingga ngadat tina kaulinan maranéhna bisa sugan geus diatur pisan hadé.

Iraha ganda langkung nganggo waktos maénkeun blackjack online

Blackjack dikelompokkeun janten salah sahiji kaulinan kasino kalayan anu panghandapna 'house edge', anu tiasa nyieun leuwih nguntungkeun pikeun pamuter kasino online rata. Najan kitu, para ahli anu tiasa ngingetan yén hal ieu sabenerna ngandung harti rata-rata pamaén anu henteu terang aturan tina blackjack tur nuturkeun strategi blackjack anu logis sareng anu optimal dina waktu kaulinan blackjack online. Teu aya taktik na di dunya henteu tiasa ngabantosan pamuter anu pas ရုံ deui milih sareng milih kartu kartu pamuter.

Tapi salah sahiji titik penting tentang milih ganda dina waktos anu bener digunakeun, anu leres tiasa mangpaatkeun anjeun ujung imah anu leuwih hadé. Mangka ieu téh leres ngadeukeutan anu janten kéngingkeun akal sareng. Jadi loba pisan yén pamuter blackjack online bakal disarankan pikeun nyobaan leungeun saasanana jauh tina layar pikeun nganonaterrasi saatos iraha bade milarian gerakan sateuacan nyobian nyocogkeun dina kaulinan blackjack online sacara real money.

Teuas 9 ganda turun

Upami anjeun parantos diungkulan leungeun total 9, ganda ngahandap iraha wae dealer diungkabkeun kartu antara 2 sareng 6 (jadi kartu mana wae di handapeun 7, tapi sanes kaasup Ace). Ieu kedah janten panangan 9 teuas - ku kituna anjeun moal tiasa nahan Ace. Kombinasi anjeun tiasa dijanten 4-5, 3-6 atanapi 2-7. Tapi upami anjeun diurus A-8 (a 9 lemes), anjeun kedah salawasna nangtung.

Teuas 10 na Hard 11 ganda turun

Nalika anjeun tahan 10 atanapi 11 teuas, anjeun dina posisi anu kuat. Dua kartu kombinasi anu tiasa masihan anjeun nyaéta: 2-8, 2-9, 3-7, 3-8, 4-6, 4-7, 5-6. Ku kituna lamun dealer diungkabkeun total anu leuwih handap, buka kanggo ganda dihandap.

Lemar 16 kana 18 ganda turun

Nalika anjeun tahan Ace tambah 5, 6 atanapi 7, éta méré Anjeun total "lemes" tina 16 ka 18. Ku kituna upami dealer dina nyertakeun kartu ti 2 ka 6, anjeun kedah geuwat ganda ka handap. Ulah risiko gerak ieu dina Ace tambah kartu handap (2,3 atanapi 4); leuwih hade ngan ukur pencét.

Kaunggulan sareng kalemahan tina duka kali handap

Ngaunungan ganda handap mangrupakeun cara méré diri anjeun bacaan tambahan nalika anjeun gaduh ide anu saé anu miharep pikeun digunakeun anjeun. Sanajan anjeun risiko langkung tina bankroll, anjeun gaduh sababaraha inpormasi anu saé dina méja pikeun ngadukung kaputusan anjeun.

Entong sababaraha kaulinan ogé ngantepkeun anjeun ganda turun dina pasangan pamisah. Contona, pikeun nahan leungeun 10-10 jeung dealer némbongkeun 3, 4, 5, atanapi 6, anjeun langsung gaduh pilihan pikeun misah pasangan puluhan anjeun, ganda dihandap masing-masing, sareng buka 21 dina dua leungeun anjeun!

Tapi inget ogé yén anjeun nyandak resiko nalika milih ganda handap. Dealer salawasna muterkeun kartu na saatos unggal pamuter sarta ku kituna ngabogaan saeutik inpormasi anu langkung lengkep ihwal dimana nangtukeun kartu maén na. Pasti, ieu mangrupa hal anu mangrupikeun tepi imah. Sarta ulah poho ogé yén nalika leungeun dibantah, sadaya anjeun meunang deui salaku pamuter duit asal anu di aslina.

Nengetan Aturan

Strategi blackjack ganda handap dijelaskeun di dieu kedah dianggo kana ampir unggal kaulinan blackjack. Tapi euy ngadik yén, sanajan dina kasinasi ka darat, aturan paku blackjack tiasa ngarobih sababaraha variasi. Jeung kasinos online tiasa janten agash kalayan versi varian tina kaulinan blackjack tradisional.

Kadang-kadang ieu moal masalah teuing, tapi sakapeung tiasa (atanapi sakuduna) pangaruh kaputusan Anjeun.

Ampir unggal kaulinan blackjack strategi ieu kedah langkung leres. Najan kitu, perhatoskeun yén aturan Blackjack parantos rupa-rupa antara kasinos, anu tiasa mangaruhan pembuatan kaputusan anjeun. Contona, upami anjeun diidinan ganda ku leungeun tilu atanapi langkung kartu, teras bakal aya leungeun tambahan anjeun bisa ganda handap ngagunakeun prinsip dipedar di dieu. Sareng ogé, aturan kaulinan tiasa ngeureunkeun Anjeun ngedelkeun sawaktos basa strategi kaulinan biasa ngajak Anjeun kudu. Janten upami anjeun dicegah ngaéksekusi handap ganda, candak pencét deui anu sanés.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Naon Anu Ngandut Déng Dénén Dina Online Blackjack? diropéa: Juli 7, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu