Teu ngarti.

0 Komentar

VLT teh singketan kanggo Video Lottery Terminals, anu umumna ngarujuk kana jenis kasino atanapi mesin kaulinan anu ngamungkinkeun pamaén nangkepan dina hasil anu tangtu tina kaulinan video.

Ku sababaraha cara, terminal lotre vidéo jiga sareng mesin slot, utamana kusabab tiap terminal disebut mesin mesin nyalira anu ngandung hiji acak generator. Mesin ieu nyambung ka sistem komputer terpusat anu ngawaskeun aksi di mesin anu, sareng ngamungkinkeun yurisdiksi lotre pikeun ngawasaan kamiratan sareng ngumpulkeun perolehan tina hasil ahir.

Amerika Sajarah VLTs

dina Amérika Sarikat of Amerika, omongan terminal lotre vidéo loba pisan dianggo ku 1981, tapi terminal aktual anu kahiji dipasang dina 1983 di Bellevue, Nebraska. Formedta ngawangun bagian tina lotre kota. Sabelas deui lotre satempat satuluyna dina kaayaan mimitian ngenalkeun mesin VLT, tapi nagara pamustunganana ngalarang mesin mesin 1985.

Dina 1989, mesin VLT dikecabkeun singkronkeun, salami ieu di South Dakota. Di dieu, mesin éta milik pausahaan swasta tapi tetep diawaskeun ku South Dakota Lottery ku pamakean hiji sistim komputer terpusat. Nagara nerangkeun pajak anu beurat dina panghasilan net of the games, sahingga nguntungkeun keur nagara pikeun ngidinan.

Aya seueur usaha pikeun milih hasil pamakean mesin VLT, anu sakabéh parantos gagal, sareng mesin VLT sacara hukum dipaké dina sagala rupa nagara. AS.

Dimana VLTs Kapanggih

Terminal lotre pidio anu paling sering dipendakan dina 'lomba' ', anu umumna nunjukkeun balanja tina kasinò Hindia anu nawiskeun kasino sareng lagu balap kuda. Unggal terminal dina racino ieu dihijijeun, sahingga pamaén bakal berlaga ngalawan silih. Mesin nu tos diolah pikeun mayar kaluar di waktu nu tos disetel, tapi teu aya jaminan yén bakal aya anu jawara dina unggal babak. Kaulinan on the move nepika juara ditangtukeun, sarta pamaén kedah ngéngmbarkeun lamun arék ngagaduhan maksimal.

Nangtukeun Winners

Sanaos terminal video lotre katingali siga mesin slot sareng pasti muterkeun hiji kumaha, aya sababaraha béda dina watesan kumaha ditangtukeun winners.

Sacara umum, mesin VLT gaduh leuwih penting sareng kaulinan lotto, bingo, atanapi scratch-offs batan aranjeunna ngalakukeun standar kaulinan mesin slot. Ieu kusabab aya sababaraha set winners tos ditangtukeun. Pamaén saling nyalukan sapertos hadiah sareng teu kualifikasi ngalawan imah, sakumaha anu biasa sareng mesin slot video di kasino populer. Terminal video lotre ogé henteu ngajamin meunangna dina tiap kaulinan.

Sacara umum, pamayaran tina terminal lotre pidéo kira-kira aya dina rentang diantara 85% ka 92%. Ieu jauh kirang ti mesin mesin slot anu tradisional, sareng pamuter seringkeun kasinos anu nawiskeun duanana terminal lotre pidéo ogé mesin mesin vidéo anu disarankan pikeun balik kanggo pilihan anu dimungkinkeun.

A Tipe Anyar ti VLTs

Dina taun-taun anyar ieu ogé aya bubuka terminal lotre vidéo Kelas III. Ieu, kontras sareng mesin VLT aslina, henteu nyambung ka lotre nagara.

Saperti lotre kaayaan, ieu ogé henteu gaduh sababaraha anggaran anu meunang. Deui, terminal Lotus kelas video III ieu boga pamaén ngalengkepan tepi ka imah jeung teu ngalawan pamaén lotre séjén. Ieu langkung saluyu sareng mesin slot mesin tradisional anu digunakeun dina kasinos populér di Vegas sareng Atlantik City.

Spin Palace No Deposit Kasino Bonus >>


sumber: spinpalace.com
Teu ngarti. diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Bagikeun bonus kasino: