Virtual kanyataanana sareng Dunya of Gaming

0 Komentar

Dina Oktober 6, 1927, di téater andalannya Warner Bros on Broadway, di New York City. Singer Jazz, dibintanginya Al Jolson, premiered. Tujuh belas menit sareng 25 detik kana film, Jolson ucapan kecap anu abadi: "Antosan menit, nungguan menit, anjeun teu acan nginget éta-mana waé."

Hadirin keprok na, sareng parantosan di-layar, janten histeris. Nepi ka tungtun taun film menit 89, saurang wartawan didadarkeun balaréa salaku 'panggilingan, badang, mob'. --Ta - pastina - film munggaran émutan. Theta tungtung jaman pilem jempé. Sora bakal ngarobah sadaya.

Ampir 90 warsih saterusna, revolusi anu anyar mimiti dimimitian. Maya kanyataanana rék jadi kanyataan a.

LEUWIH HADE TELAT TINIMBANG HENTEU KUNGSI

Naha anjeun apal The Lawnmower Man? Film fiksi 1992, anu dibintanginkeun ti James Bond Pierce Brosnan minangka ilmuwan anu ngagunakeun kanyataanana maya pikeun muka konci sareng dilegakeun aka.

Balukar khusus film ieu mangrupa potong atanapi waktos katingal kasebut ayeuna. Dina film, headset sareng sarungna VR diangkut pamuter kana realm digital. Nalika film dirilis, konsép dunya maya kénéh anyar. Frase 'virtual reality' parantos dikedalkeun ku pamekar hardware VR pelopor Jaron Lanier ukur lima taun saméméhna, dina 1987.

Wanoh éta, minat kanyataanana maya éta badag pisan. Ieu geura-giru wan, kumaha, lamun celah heuay antara frékuénsi ékspéktasi jeung keterbatasan janten atra. Moreta langkung ti 20 sababaraha taun ka pengker. Dinten ayeuna, celah geus musna. Kaulinan maya tungtungna.

Ayeuna analis ngaduga yén - dina waktu kurang lima taun - bakal aya langkung ti 100 juta pamaké maya kanyataanana aktip di sakuliah dunya. Aya sababaraha pamekar hardware konci dina kaulinan sareng kandungan bakal datang. Kasinos sareng buku olahraga mah duanana aya dina payun payun - hebat pisan ngawaskeun tradisi inovasi dina rohangan online.

VR Dinten

Dina bulan Nopémber, 2015, Samsung ngarilis Gear VR. Headsét ieu diproduksi sareng panambungna sareng Oculus Rift. Dina sahandapeun $ 100, éta pangalaman maya kanyataanana maya anu kahiji anu dicirikeun ku faktor akus wow. Aya ogé sababaraha eusi anu anu leres pikeun nyadangkeun.

Dina 2016, sadaya pamekar hardware VR utama diharepkeun ngaleupaskeun headset komérsial. Kanyataanana rék meunang maya. Ieu sababaraha pamaén konci.

OCULUS Rift

Dina Maret 2014, jaringan sosial Facebook meuli kanyataanana maya Oculus VR ngamimitian pikeun $ 400 juta, tambah biasa 23.1 juta saham Facebook. Zuckerberg jelas percaya mangsa nu bakal datang maya. Anjeunna ngaku 'bet strategis kanggo jangka panjang kanggo masa depan jaringan sosial'.

Zuckerberg nyarios dina update status Facebook: "Dina tahap ieu, kami ngarasa kami dina posisi anu tiasa urang ngamimitian difokuskeun kumaha platformna baris sabeulah ngaktifkeun pangalaman anu leuwih merenah, menik, sareng pribadi.

"Kalayan Oculus, éta supaya aranjeunna pamimpin anu jelas dina hiji hal anu ngabogaan potensial janten penting penting, atanapi salah sahiji pita platform komputasi anu pangpentingna anu salajengna," cenahna.

Dina waktos akusisi, headset Oculus sadia wungkul pikeun pamekar sareng teu saurang ogé disiapkeun ngomong nalika persis headset bakal janten produk konsumen. Tungtungna, éta nyandak sataun leuwih ti sataun sateuacan Samsung Gear VR pencét jalan tinggi

PROFECT MORPHEUS

Asupan Sony kana dunya realitas maya disababkeun ku siaran di 2016. Proyék Morpheus dijalankeun ku PS4 sarta janji nyayikeun 'pangalaman anu langkung seueur', sareng audio 3D, grafik tinggi tungtung, sareng Sony anu kuat dina kadali.

Hololens

Pangiriman ogé dina kuartal kahiji 2016 nyaéta HoloLens Microsoft. Produk kasebut sayogi pikeun para pamekar jeung hargana $ 3,000. Pausahaan dijieun cukup aduk lamun ngarilis video viral ieu samemehna taun ieu.

The Hololens rada beda jeung pangalaman VR biasa. Gantina total immersion, objék maya dilebetkeun kana lingkungan dunya nyata. Lénsa héndsét transparan tapi pangalaman sarupa pisan sareng headset immersion teu tiasa jauh jauh.

VIVE

Vive nyaéta asupan HTC kana dunya maya maya. Pausahaan parantos ngumpul sareng pamekar game Valve. Bisa versi kanyataanana virtual tina Half-Life jadi dina cakrawala? Sakali deui, pelepasan konsumén dijadwalkeun pikeun sawatara waktos dina 2016.

GOOG Card

Henteu aya anu nyebut nyarios Google Cardboard. Panempoan Heath Robinson ieu mangrupikeun sababaraha bulan. Dijieunkeun tina kardus sarta ngarugikeun kirang ti $ 20, headset masihan panongton rasa tina mangsa nu bakal datang tur ngajaga Google di buruan VR.

Eusi IS Raja

Multi-milyar Bill Gates milih kandungan nalika anjeunna ngembangkeun Windows OS. Anjeunna henteu ngawangun mesin, anjeunna ngan disadiakeun suluh. Teu saurang ogé terang persis naon anu bakal ditaksir VR 'killer killer'. Pamekar parantos berpungsi dina sarung leungeun virtual sareng panyipta eusi, pikeun mastikeun yen aya alesan anu parah mésér hardware.

Dua usaha online anu didétélakeun modél bisnis online anu mimiti ti hiji dinten duanana hiburan déwasa sareng judi. Ti beurang Internet, dua sektor ngirimkeun eusi online anu ngabayékeun konsumén mayar. Hasilna nyaéta pendapatan pikeun inovasi sareng pangwangunan.

Dua industri terus-terusan narékahan pikeun manggihan cara-cara anu hadé pikeun nganteurkeun eusi anu hadé dina pasaran anu kalapa-beuki kalapa. Ti transaksi kas online sareng tumuwuhna rubakpita, nyingket pangaturan sareng hukum internasional. Teu heran, duanana bisnis hiburan sareng judi sawawa nyandak kanyataanana virtual pisan serius.

Sabot menarik saperti masa depan hiburan déwasa bakal di dunya maya, kami di dieu pikeun nempo pamaén konci dina kaulinan VR judi.

THE CONTENDERS

Aya sakeupeul usaha ngéléhkeun pikeun dollar kanyataanana maya. Basis Toronto start-up Lucky VR nyaéta salah sahijina. CEO sarta pangadeg Jeff Lande nyaéta (teu heran) optimis ngeunaan mangsa nu bakal datang maya.

“2016 baris dijalankeun pikeun VR tapi éta Atari atanapi 'versi #1' tina naon anu bakal datang. Sigana urang bakal nampi basa pamaké anu awal anu hébat sareng - dina sawatara warsih saterusna, sabab hadwér katut sofwérna nedunan sareng biaya muraganana - pamustunganana kami gé ngalaut kana nyoko masal.

"Casinos online bakal mekar dina platform VR. Anjeun nampi sagala genah saurang kasino online, ngahiji sareng thrill maén dina tempat anu langsung. VR, sakumaha dasar, tiasa nyieun deui sadaya kaulinan kasino anu ayeuna, lingkungan sareng interaksi. Dimana bener caang nya ku pangiriman pangalaman anyar, atanapi anu langkung ekslusif, anu henteu tiasa pikeun tempat anu cicing pikeun pamuter rata anjeun.

"Mimiti, anjeun bakal ningali - sakumaha kalayan sagala platform anu sanés - kénging jalma dina nyambung anu laku dina platform kaulinan anu saencana. Sanajan kitu, dina sawatara warsih parantos VR bakal manggih cara sorangan pikeun nganteurkeun nilai pikeun para pamaen online, "kedalna.

epolusi

Lande berpungsi sareng timnya langkung ti dua taun. Kasino RiftSino (dikembangkeun pikeun Oculus Rift) ditembongkeun di 2014 EiG sarta mangrupakeun salah sahiji tina lima finalis dina LaunchPad Start-Up taunan. Sataun saterusna, pangajén dimeunangkeun ku kanyataan maya sejen ngamimitian: CasinoVR - salah sahiji pesaing Lucky VR urang.

Kasinos online parantos dirobah sakedik tina 1990s telat. Pilihan kaulinan biasana dilakukeun dina hiji menu anu tiasa dipiceun sareng anjeun umumna muterkeun hiji pertandingan dina hiji waktos. Geus aya sakeupeul kasinos 3D tapi taya anu ngotétkeun dileupaskeun.

Situs wéb poker pKR sigana ngan ukur hiji-lingkungan dumasar kasuketan 3D avatar anu parantos nampi saran anu penting. Bisnis ieu diadegkeun ku Jez San anu ngabagéakeun ti latar pidéo kaulinan.

Naon éta baris nyieun kasinos online tiasa damel di lingkungan maya? Sakumaha béda pangalaman bakal janten pikeun pamaké ahir? Jeff Lande yakin yén pangalaman dina nyarios sorangan.

"Pangalaman Virtual kanyataanana hirup di rohangan anu ngadeukeutan ka memori sareng ngagantos réaksi émosional anu henteu kapendak sareng teknologi anu sanés anu sanésna. Ngéléhkeun jackpot di VR, atanapi wengi maén kartu di VR, mangrupakeun pangalaman langkung memorable anu estu tetep sareng anjeun. Ieu hiji hal anu bakal bener ngajalankeun revolusi ieu.

“LuckyVR nyiptakeun kasino VR anu pangalusna anu diayakeun taun ka hareup. Kami geus difokuskeun kana ngembangkeun VR kasino éksklusif kanggo taun 2 ayeuna sareng henteu tiasa nungguan ngajalankeun produk urang. Kami baris difokuskeun kana sosial pikeun ngamimitian sareng milarian poténsi anu patalina dina duit nyata turun jalan. "

Pamuter anyar anu matak sanés di buruan VR nyaeta NextVR. Dina bulan Nopémber, 2015, Comcast sareng Time Warner investasi $ 30.5 juta di bisnis. VR aliran salajengna cicing eusi maya. Kiwari anjeun tiasa milih korsi anjeun di Final Piala Dunya sareng mikaresep kaulinan tina touchline. Buku olah raga online bakal dijejeran kanggo sapotong tindakan ieu.

Téhnologi nu duanana anyar tur tantalizing. Eupan eupan definisi luhur ka hulu set resolusi luhur, ku sora sakuliling, nyaéta kurban pinapsueun anu aya dina cakrawala dina. Anjeun tiasa janten dimana waé. Upami aranjeunna nempatkeun kaméra VR di bulan, urang sadaya tiasa katingali deui di bumi sareng mikaresep tempoan maya.

Panulis William Gibson, nyerat kasenian élmu maya Palasik Neuromancer, kawéntar cenah: "mangsa nu bakal datang parantos aya. Yetta ngan teu mibanda serar. "Dina 2016, sadaya tiasa meunang rasa hal pikeun datangna. Lalajo rohangan maya ieu.

Kasino.com Kodeu Bonus >>


sumber: casino.com
Virtual kanyataanana sareng Dunya of Gaming diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu