Kaulinan Board Tradisional Jieun Pindah ka Digital

0 Komentar

Nanaon teu ngan senang jeung kaulinan. Utamana kusabab maén kaulinan henteu aya hal anu leutik. Aktipitas ngulinkeun kaulinan sareng langkung spésifik dina kaulinan papan, parantos parantos dikenalkeun salaku salah sahiji cara anu saé dina latihan ngiringan pikeun ngajawab krisis utama. Maénkeun kaulinan anu tangtu, ngangkat dasar alam anu dina manusa sareng ningkatkeun katerangan dinamis tinangtu sorangan di kelompok-ageung.

Ieu meureun kusabab maén kaulinan tiasa janten pisan parantosan, khusus ka jalma anu bade maénkeun dina kaulinan, ngeunaan jalma anu maénkeun kaulinan. Dina umur timer éksplorasi sareng kahayang anyar jentre pikeun ngartos diri, parantos nyorangan ku saimbang dina maénkeun kaulinan papan. Rada alami, nalika umur Internét dawned, kaulinan papan tradisional anu urang maénkeun salaku barudak, komo salaku déwasa ngora, geus sagala aya deui nyieun online.

Leungit The Days Old Good

Jalma condong nengetan kagiatan anu ngingetan aranjeunna ngeunaan sipat anu teu aman tina nonoman taun maranéhna. Ieu panginten katerangan pangbasajanna kunaon sawawa sampurna pinter tur alus-ngadeukeut kénéh mengendak éra bergengan ka pesona ampir basajan teuing tina hal sapertos Oray sareng Ladders. Premis mangrupakeun dasar: ngalakukeun robah warna ka warna gulung dadu, pamaén ngalihkeun masing-masing counters sateuacanna dina papan dumasar jumlah spasi anu diwenangkeun ku dadu. Upami loket turun di tungtung handap tangga anu, pamuter tiasa neraskeun nepi ka tangga, sering hasilna loket langkung seueur up dina papan kaulinan. Lamun kitu, loket éta asup kana sirah oray, saurosna kasinugrahan teras parantos deui kedah geser tandangan sareng jalan na buntut, anu baris aya dina posisi anu leuwih handap, atanapi langkung goréng.

Teu persis barang kuku-bitu, sareng tetep tetep kami didinuh deui kana akrab anu seueur, waktos saatos waktos.

Nu Familiars

Kabeneran aya, kaulinan nutupan sauntuyan paripolah manusa tur datang dina unggal pakét anu tiasa dibayangkeun. Monopoli, contona, mangrupa kaulinan papan anu parantos di-waktos waktos pisan. Malah asal na nembongkeun pisan ngeunaan alam manusa. Kaulinan ieu parantos dikembangkeun nalika waktos anu parantos dibagaskeun ku depresi séwangan, nyababkeun kacilakaan pasar saham. Kaulinan ngulik perekonomian dina waktos éta; a waktos nalika euyeub kaala beuki loba di expense mutlak miskin pisan.

Rada cocog lajeng "Mr Monopoly" anu nembongan kana kotak dumasar kana sanés ti JP Morgan.

Ti saprak mimiti narajangna, Monopoli geus didikangkeun sababaraha kali, sareng kelir-rupa sareng rupa-rupa elemen keur ditambahkeun sapanjang jalan. Obviouslyta écés ogé parantos nyiptakeun jalan ka arena online, dimana industri online ayeuna nganggo untung saurang jalma anu maénkeun klasik heubeul anu aya dina éter. Hayu urang malah jalan na kana séktor kasino online, sareng slot sareng kaulinan sanésna anu nganggo dewan kasohor, topi, anjing sareng simbol anu langsung dipawanohkeun lianna.

Aya anu Ka Kanggo

Kanyataanna hal anu seueur urang milari wengi séhat anu seueur pikeun dibantékeun, sanés ari jalan balanja sareng ratusan dollar dina hiburan mahal. Kaulinan dewan anu breakaway pamungkas jeung pangalusna sadaya; éta hiburan mirah di na pangalusna.

Pausahaan online tiasa ngadamel waktos rusuh jalma-jalma anu daék ngabébaskeun jumlah duit tunai saeutik dina mata uang game ogé maya barang anu virtual tina pamaén séjén. Pangmayaran dilakukeun via PayPal sareng tempat pasar iman online online. Pausahaan online anu nampilkeun kaulinan papan klasik heubeul ka pamaén dina cara anyar anu imajinatif nyieun rejeki leutik, sabab dina ahirna, éta sadaya nambahan.

Nalika Heula meets Anyar

Sahiji kalolobaan urang gaduh kacenderungan lengket kana naon anu aranjeunna terang, taya sahijieun hoyong nyerat sareng aranjeunna nalika kasepeun kitu, kitu kalanatnat aranjeunna tiasa janten janten janten, jalma-jalma hoyong ngalaman yén bakal kumaha bae pindah ka payun ka hareup sesa umat manusa digital.

Maén kaulinan dewan tradisional online nyaéta pasamoan sampurna di tengahna. Jalma ayeuna boga kasempetan pikeun lengket kaulinan anu aranjeunna parantos dipikanyaho sareng dipikacinta kantos saprak éta barudak ngora tumuwuh salami, tapi dikombinasikeun sareng sensasi yén aranjeunna nuju ngambang sareng waktos.

sumber gambar:

https://pixabay.com/en/competition-game-interplay-victory-3061509/

YouTube:

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Kaulinan Board Tradisional Jieun Pindah ka Digital diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu