Usum Panas ieu, The 70's Mulang Di Désa Jalma: Meso Mesin

0 Komentar

Abdi badé masihan sababaraha lirik. Tempo lamun maranéhanana disada dalit ka anjeun: “Unggal manusa miharep nyaéta lalaki macho / Mibanda jenis awak anu salawasna dipénta / Joggin 'dina isuk-isuk, indit ka manusa indit / Tempel dina spa kaséhatan, otot tumuwuh." Village People kalayan salah sahiji lagu paling Macho- na pang populernana - salah sahiji maranéhna. Lagu eta sareng seueur deui anu tiasa ngiringan slot online ku usum panas ieu tina Fortune Factory Studios. Moal lami deui, éta lalaki Macho bakal ngenalkeun urang sadayana pikeun gerakna anu paling resep sareng nulungan anjeun meunang duit di JackpotCity with People Village: Macho Moves.

Meunang Siap Pikeun Tari lanté

Dina bulan Juni 25, 2019, sawaktos anjeun muka kaulinan ieu, anjeun nimu diri anjeun nyanghareupan anu nyanghareupan 6 x 3 sparkling, reels spinning topped sareng "lalaki macho" sorangan: saurang pagawe konstruksi, Cowboy, cop, Asalna Amerika, Ngiker, sareng Ngumbara. Tiap tina lalaki gaduh reel sorangan sareng tahap anu glowing kanggo menari. Anjeun bakal ngarobih lanté disko nalika jukebox muterkeun lima lagu pang populerna Village People, diantarana YMCA, Di Angkatan Laut, sareng Macho Man.

Kaulinan cirina 15 paylines tetep béda, ku kituna anjeun ngagaduhan sababaraha cara. Deui nalika Rahayat Désa anu ngajalankeun sareng slot mesin nya éta mesin-mesin sanés janten santer, kaulinan gaduh hiji payline ngan hiji-garis horizontal lempeng sahiji simbol-simbul anu aya di tengah reels. Kabeneran keur urang sadayana, dinten dinten anu panjang Isro. Ieu kaulinan kaasup genep fitur béda béda Spins, Ngajalansa Wilds, Cim Dinamik, sareng Kaulinan Bébas. Naha kemungkinan anu sanggup ngalereskeun anjeun acan?

Naha Macho Ngalir?

Tombol pikeun ngaranan kaulinan ieu téh dibéréskeun genep fitur bébas Spins gratis anu didadarkeun di luhur. Fitur-fitur masing-masing pakait sareng Salasahiji Pertanian Désa sareng pemberontak individu maranéhanana. Pikeun ngaksés Deui Macho, anjeun kedah nyayogikeun panon anjeun di lalaki, sareng méter héjo éta ngalacak VP Wild Tokens. Bagian ieu tiasa nyusahkeunana-langkung pajeulitna, tapi sihat pentingna kumaha kaulinanna jalan, jadi éta dibéréskeun.

VP Wilds, Spins Luncat, Sareng Macho Ngalir

Hal anu pangantun nya éta VP Wilds benten sareng Wilds biasa. Sawaktos bal disko VP Wild lemahna dina reel, dua lambang anu sanés dina reels ogé kéngingkeun wilds. Notta henteu sadayana! VP Wild ogé nambahan token ka méter di luhur reelna. Lamun méter ngeusian, waktosna pikeun ngantep Spins gratis. Spins Bébas dina kaulinan ieu pakait sareng bobot sareng Meters sareng Karakter individu sanésna. Tiap di Macho Moves nyertakeun lima Spins Bébas sareng fitur khusus béda sareng panalian

Dina reel Gelut Konstruksi, eusian Token Méter kanggo lima Spins Luncat sareng Multipliers acak antara 2x sareng 20x pikeun tiap Spin Free. Dina rél Cowboy, anjeun bakal nampi antawis 2 sareng 12 Wilds sacara acak dina tempat bobot saméméh unggal Spins Bébas. Pindahna Cop urang diantarana diantara 1 sareng 3 Reels Wild Wild parantos ditempatkeun acak samemeh Spins Free. Asalna méré anjeun dua rél Wild Reels anu gerak méméh unggal Spins Bébas. Kadua pikeun pamungkas, Biker naek ka lambang anu mayar pisan pikeun simbol mayar dina unggal spin. Spades anjeun, Inten, Klub, sareng hate bakal diganti ku Panyatu Bungsu, Mikrofon, sareng Pamaén Rékam. Tungtungna, anu Sailor nempatkeun antara 1 sareng 3 Dikonci Wilds dina reels sateuacan unggal spin, sareng jelema Wilds tetep leres dimana aranjeunna kanggo sadaya Spins Free Luncat anjeun.

Phew! Ata loba kombinasi sareng beban fitur seru. Abdi teu ngalepatkeun anjeun upami anjeun perlu ngagambar sorangan peta atawa jieun tari koreografi mun nginget aranjeunna daék-YMCA tiasa dianggo!

statistik

Ayeuna urang kéngingkeun fitur cool handap, di dieu naon anu kedah anjeun terang sateuacan sateuacan maén. Anjeun tiasa bet antara $0.20 na $ 25, sareng alungan standar kanggo $ 1. Pangmayaran kanggo People's Village: Macho Moves nyaéta 96%, sareng Volatility High Medium. Kaulinan tumiba dina 23.9%, sareng anu naek dugi ka 27.25% sawaktos anjeun kaasup VP Wild Tokens.

Maén Moal lami deui di JackpotCity

Upami anjeun teu acan acan janten anggota dina JackpotCity, waktosna leres. Baris paling duit mungkin kanggo kasumpingan Rahayat Désa: Macho belah. Upami kaulinan éta sorangan teu cukup pikeun ngayakinkeun anjeun, teras tetep ieu dina pikiran. Kiwari, JackpotCity ngagaduhan tawaran bubuka anu bakal masihan anjeun 100% duit anjeun balik kana opat déposit kahiji anjeun dina $ 400 tiap. Meansta hartosna anjeun tiasa ngapus haratis $ 1600 pikeun muterkeunana. Sareng nalika Macho Men sorangan darat kana footwork anu berharga, anjeun bakal siap gabung.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Usum Panas ieu, The 70's Mulang Di Désa Jalma: Meso Mesin diropéa: Juni 23, 2019 Author: Damon