The Top Sapuluh Olahraga tohan Pasar

0 Komentar

Sajaba ti liang, poker, roulette sareng kaulinan méja lianna; seueur jalma miharep kasohor olahraga kanggo cara ngarasakeun flutter. Ieu parantos bagéan tina budaya tohan di Jawa Barat, tapi kirang Amérika Sarikat. Tapi, saprak éta Mahkamah Agung AS sacara hukum sacara legalisasi ngabalikan pasan olahraga di Amérika Serikat ku fatwa dina Méi 2018, pasar global parantos dirobih sareng katingalina bade tetep. Ieu kusabab najan geus mungkin pikeun anjeun pikeun nempatkeun bet dina olahraga di téritori ditunjuk, paling Amerika moal sanggup ngalakukeunana.

Kiwari, warga AS anu tiasa ngalampahkeun bets kana hasil olahraga di mayoritas nagara - sapertos Europeropa, Australia jeung Selandia Anyar - leuwih gratis. Hasilna nyaeta sababaraha statistik ngeunaan tiap olahraga - prinsip seueur duit dina alungan - geus aya ngocor. Olahraga sapertos soccer tetep pasar pangbadagna pikeun tohan olahraga, tapi anu langkung seueur dina Amerika ayeuna gaduh langkung tina dampak global. Naon olahraga luhur kanggo atoh?

1. Soccer

perkumpulan maén bal, pikeun nami ngaran anu sanés, ningal langkung tohan tinimbang olahraga anu sanés. Ieu sabagean kusabab kusabab pinnacle pertandingan klub dini dinikmati di sababaraha nagara anu paling kueheuneun sapertos dunya, sapertos Perancis, Itali jeung UK. Tangtosna, maén bal mangrupakeun olahraga global, sareng pasar tétén ditingkatkeun ku jalma di Afrika, Asia sareng Amérika Kidul. Piala Dunya FIFA mindeng ningal langkung tohan ti biasa sareng tim sareng pamaén anu henteu biasana nyanghareupan hiji kaisangan ngadilasi katerampilan maranéhanana di kompetisi.

2. baskét

Sakitu legana alatan ayana deregulasi sararan olah raga di Amérika Serikat, pasar global judi dina baskét parantos kumbuh. Rupa-rupa taripét kiwari disimpen dina kaulinan NBA di Amérika tapi jumlah anu aya dina pasar masih asalna tina kliawan onropa. Sababaraha laporan nyebutkeun yen tohan global dina baskét sia bakal $ 1.48 milyar salami 2017.

3. Ténis

Kaulinan sabenerna global, usum ténis sigana dina sataun henteu berinteraksi kana taun, anu nyayogikeun kanggo kalendak. Turnamén utama anu anu sanésna hoyong di-လောင်းna nyaéta Wimbledon, Australian Open, US Open and French Open. Jumlah jumlahna ageung hijian wagered dina turnamén ténis Olimpiade.

4. és hoki

Kawasana populér di Kanada, Rusia sareng Amérika Serikat, seueur artos parantos salawasna kabalétkeun dina kaulinan luhur dina hoki és. Kiwari éta Amerika tiasa langkung ngenal dina olahraga, és hok ukur tiasa tumuwuh tina bagéan pangsa pasar betting.

5. Amerika Maén bal

Sanajan maén bal Amérika dituturkeun di Europeropa, panongton utama na tetep domestik. Di Amérika Serikat, bal maén bal Amérika ngabogaan jumlah anu langkung ageung pikeun ngémutan eta unggal usum ti malah baskét. Tapi, tétutan sabab pasar global teu langkung ageung.

6. Baseball

Baseball mangrupakeun olahraga anu paling kasohor kasohor di Amérika Serikat, sanggeus baskét sareng dihareupeun maénbal. Dina istilah global éta salajengna balik. Sok sanajan kasohor di Jepang, baseball henteu lega diéléhkeun kusabab aturan ka pangaturan olahraga di nagara éta.

7. voli

Olahraga ieu parantos ningkat dina profil dina taun-taun anyar, sabagean kusabab tambahan basisir voli di Olimpiade. Kitu cenah, éta mangrupa salah sahiji olahraga anu pang populerna di pusat di centralropah Europeropa dimana kaulinan péngkolan narik panongton badag.

8. tangan

Kalayan massa di handap ieu Jérman jeung nagara Europeanropa sentral lianna, tangan tetep olahraga anu nyambung ka abdi loba-jalma di kulon.

9. jangkrik

Populér di Selandia Anyar, peringet jangkrik parantos bener-terasan saprak peluncuran India Premier League (IPL) anu ngalibatkeun pamaén punjul anu pesaing dina vérsi anu langkung pondok. Saprak usum mimiti IPL di 2008, format anyar parantos nambihan pasar laleur tradisional dina saéstoran internationals sareng match match.

10. ténis méja

A olahraga anu kasohor di seluruh dunya, kaasup seueur Asia, ténis tabél metot seueur jalma anu resep bet. Olah saga anu gancang ngiringan, bets sering neundeun kana skor final dina patandingan, lain ngan hasil anu sabenerna. Odds tiasa ngarobih drastis nalika kaulinan.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
The Top Sapuluh Olahraga tohan Pasar diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Bagikeun bonus kasino: