The New Psikologi

0 Komentar

Nyéhara. Pupusna. Réspresasi. Aya ngeunaan jutaan alesan jalma neangan terapi. Sareng manusa, janten jelas. Mikir éta téh klarifikasi aneh anu dijieun? Dipikir deui. Manusa henteu ngan psikolog aya jalma anu berpaling ka maneh. Jigana atawa henteu, aya karya doc anyar di kota. Sababaraha, sabenerna. Sareng aranjeunna teu dijieun tina kulit sareng tulang sapertos anjeun sareng I. Kanyataanna, sababaraha di antarana malah moal aya salaku éntitas fisik. Kusabab kabeneran nyarios, aranjeunna henteu. Maranéhanana aya program komputer. Jeung maranéhna parantos ngajak psikologna sorangan. Sakabéh anu nyusahkeun kami ka sual ngaduruk: kunaon urang dagang di mortals kanggo mesin mun aya dina kaséhatan méntal kami? Ironisna, urang neuteup ka Internét kanggo sababaraha waleran.

Naha Chatbots Naon ngagantikeun Terapis

A kakurangan waktu jeung duit dua tina influencers ngarah anu discourage rébuan, lamun teu jutaan, ti aktip néangan psikoterapi. Kalayan biaya balonan sareng lingkungan anu dianggo saencan, mésan pasini $ 200-an-hour-or-more with psikolog ngan saukur henteu prioritas - atanapi anu paling murah langkung méwah. Sareng ieu anu mulangkeun mesin. Jawara sapertos Woebot, go-to chat AI populer, nawiskeun solusi anu bébas sareng aman waktu.

Operasi dina dasar 24 / 7 di nagara-nagara 130, sareng diaksés nganggo undeuran aplikasi atanapi nganggo Facebook Messenger, Woebot mangrupa gagasan poko tina Alison Darcey, sareng mimiti anu munggaran na di dunya. Darcey, anu sorangan mangrupa psikolog klinis, ningali kabutuhan anu meryogikeun pikeun solusi pikeun depresi kaberakan, anu bakal mangaruhan saloba 300 juta urang taunan.

Mastikeun Woebot dilengkepan henteu ngan jumlahna anu cukup tina kahirupan anjeun, tapi ku akalna akibat prinsip ilmiah anu dipatalikeun sareng Terapi Kognitif Behavioural (CBT), chatbot Darcey parantos meunang kasuksesan dina pacak ti meritanna dina 2017. Tapi éta mah sagala cahaya panonpoe jeung mawar. Tacan saé baé.

Ngudalkeun blues jauh nalika anjeun ngadaptarkeun di JackpotCity Casino Online! Kami geus meunang ratusan kana ratusan kaulinan kasino online ngan nungguan diputer. Meunangkeun seueur anjeun tina salah sahiji kasinos internét panggedéna di dunya dinten.

Terapiaskeun Behaviour Kognitif

Paguneman nyaéta zat utama CBT, pipilueun terapi psikosoial anu nyababkeun yén individu ngadamel jalma tentang perasaan ka sareng kaankeun prosés pamikiran. Sana CBT kalolobaan dipaké pikeun ngubaran déprési sareng kahariwang, ogé kedah tiasa nguntungkeun ka daérah kaséhatan méntal anu sanés. Jeung kaahlian Woebot ayeuna keur dileupaskeun ka CBT, teu sakabeh palindung-pencari bakal bisa manfaat manawi manfaat. Hartina keur ceuk, nurutkeun Darcey, anjeunna - enya, Woebot mangrupikeun karya anjeunna '-' tara pernah nyiptakeun pikeun ngagentoskeun therapist sapertos kitu.

Acara Rise of AI

Sakumaha kamajuan téknologis salaku seru di AI nyaéta, rasa karasa ngerakeun pasihanana di hudang na. Keur disada anu sapertos kieu: dear Allah, mesin geura-giru baris nedunan sakumna pungsionalitas manusa. Sedengkeun ieu tiasa jadi bener, profesional, sapertos Darcey, percanten bakal aya anu merlukeun pangaruh manusa, henteu aya sasaruan kumaha entitas AI anu janten ékspansi. Woebot, sakumaha saureuy khususna, ngabuktikeun ieu. Saupamana, sahenteuna.

Dimana Tempat Berdirakeun Dinten ieu

Sarerea gumantung kana téknologi dina sababaraha gelar. Naha éta téh jam hiji jam pikeun mastikeun yén anjeun tiasa dianggo dina waktosna, telepon anu gaduh aksés gampang kana internét atanapi toaster anu ngantunkeun endog haneut sareng ngenuk pikeun endog sampurna diajik anjeun - ku kituna ngan ukur nganggur yén urang bakal datangna ngandelkeun mesin pikeun perkara nu leuwih serius teuing, kaasup terapi. Ieu bisa jadi teu for everyone, tapi terobosan chat-terapi kawas Woebot geus dibantu jutaan dina perang ngalawan depresi jeung kahariwang. Sareng urang, kanggo hiji, bungah ngeunaan naon nu bakal datang masa depan sareng kemungkinan anu tiasa dibawa.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
The New Psikologi diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Bagikeun bonus kasino: