Dampak Téhnologi Dina Olahraga

0 Komentar

Olahraga sareng ahli olah raga parantos panjang inspirasi sareng kagum di masarakat. Nalika taun-taun katukang sareng urang langkung saé pangaweruh awak manusa sareng kamampuan na, seueur urang panginten urang henteu tiasa ningkatkeun kaahlian urang deui. Tapi ku kamajuan dina téknologi modéren kami terus silih tarik pangaruh ku perbaikan kami.

Sanaos anjeun henteu Olimpiade emas medalialis, nganggo téknologi édisi anu saé tiasa ningkatkeun kinerja olahraga anjeun nyalira - sanaos réngsé mil dina hiji menit.

Atlet modern ngagunakeun unggal bantuan anu dibéré kéngingkeun; ti palatihan ahli ka ahli diet, ka téknologi pangsaéna sareng téknologi pang anyarna. Data dikumpulkeun ku téknologi dianggo pikeun rada ngabédakeun prestasi atlit, pasti persisna dimana perbaikan diperyogikeun, sareng dimana stresna kedah ditangani. Di dieu, urang bahas téknologi anu ayeuna ngadamel dampak kana dunya olahraga.

Wearables

Téknologi nganggo modern ayeuna tiasa ngawaskeun sadayana, tina denyut jantung anu sederhana dugi kalori dibakar; sareng data anu dikumpulkeun tiasa dianalisis sacara rinci. Anu baheula ngan ukur atlit profésional ngagaduhan aksés kana jenis ieu tingkat pemantauan anu langkung ageung sayogi ngalangkungan élmu olahraga sareng dokter mahal, tapi dinten-ayeuna ieu, ngagem kasanggur disayogikeun pikeun sadayana saha tiasa dianggo pikeun nanaon ti maén game online kasino pikeun ngalacak pilihan diet.

Sareng dina arena profésional, inpormasi anu disayogikeun ku baju modél teu ternilai pikeun pelatih tim, sakumaha nganggo anu tiasa ngagem tiasa ngalacak unggal aspék prestasi sareng kabugaran pamaén. Inpormasi ieu tiasa dianggo pikeun ningkatkeun kamampuan atlit sareng sadaya prestasi tim.

Masa depan baju ngagem katingal terang, sareng diperkirakeun yén produk-produk anu tiasa dipakai ti payun bakal mirip sareng Hexoskin, kaos sareng sensor anu ditenun dina lawon pikeun ngukur réspirasi, léngkah sareng kalori dibakar.

Teknologi Téhnologi

Genetika ogé nyumponan dunya téknologi sareng dina pelatih ka hareup bakal tiasa ngagunakeun hasil genetik khusus anjeun pikeun nyampurnakeun prestasi sareng kabutuhan olahraga.

Hasil tina tés genetik anjeun bakal dianggo tina nyampurnakeun diet anjeun pikeun énergi puncak dina latihan sareng acara, pikeun latihan naon anu pangsaéna pikeun pangatur genetik anjeun. Hasil genetik ieu bakal nangtukeun naha anjeun kedah janten latihan beurat atanapi ngalaksanakeun langkung cardio, atanapi naha anjeun langkung rentan kana tatu atanapi panyakit.

VR sareng AR dina Dunya Olahraga

Realitas maya ogé dugi ka atlit sareng ngamungkinkeun para atlit ngalatih tanpa leres kedah hadir dina lapang palatihan. Kalayan VR kami tiasa ngawaskeun pagelaran di lingkungan anu dikontrol, éta ogé ngamungkinkeun para atlit ngulang kaayaan dugi ka hasilna pangsaéna. Prestasi atlit éta tiasa dianalisis sareng hasilna dibandingkeun, sareng perbaikan anu disarankeun sareng didamel di dunya maya ieu.

Sateuacan VR, video dipaké pikeun nganalisa pagelaran prior atlit, kalayan VR, atlit tiasa parantos relive game sareng ngalaksanakeun aksi sababaraha kali dugi aranjeunna sampurna.

Sareng sakali VR warta lami - naon salajengna? Kanyataan panginten dimekarkeun dimana pamaén bakal kéngingkeun apdet langsung dina kaulinan anu nyata atanapi pertandingan sacara real waktos. Inpormasi ieu bakal masihan aranjeunna update ngeunaan lawan sareng kamungkinan kalemahanna, kalayan kamungkinan ngagunakeun sajarah game sateuacanna.

Naha kanyataanana nambihan janten adil pikeun olah raga sareng olahragawan? Leres sareng henteu. Ngan upami dua tim gaduh aksés anu sami kana téknologi sapertos ieu. Tapi, sakumaha sareng sadaya olahraga sareng perbaikanna, naha sadayana sisi gaduh kaunggulan anu sami? Sareng diomongkeun adil, sadaya téknologi ieu aub dina olahraga adil? Sababaraha urang ngabandingkeun panggunaan téknologi kana stéroid dina olahraga. Sanaos éta sakedik ngabandingkeun anu ekstrim, aya anu bakal nyebatkeun dina acara Olimpiade hiji nagara anu kurang aksés kana téknologi bakal ngagaduhan parah anu parah.

Janten dina tungtungna, téknologi bakal aya, tapi urang kedah mastikeun kaadilan sasarengan olahraga, kalayan aturan anu leres dina tempatna. Nganggo téknologi olahraga pikeun kauntungan urang mangrupikeun konci, tapi sanés pikeun cilaka pesaing sanés.

Spin Palace No Deposit Kasino Bonus >>


sumber: spinpalace.com
Dampak Téhnologi Dina Olahraga diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Bagikeun bonus kasino: