The History of Scratchcards

0 Komentar

Bandingkeun sareng seueur kaulinan kasino, scratchcards sabenerna kawilang anyar pikeun dunya judi. Aya seueur kaulinan anu balik sababaraha abad, sapertos poker, lotteries atanapi saé baccarat, tapi scratchcards ngan ukur aya di sabudeureun pikeun sataun langkung 30. Tapi najan ieu, aranjeunna sacara kasohor kasohor sareng kapendak dina kasinos di sakuliah dunya.

Scratchcard pisan munggaran dijieun dina 1974 sarta nyaéta proyék ti ilmiah Games Corporation, dipingpin ku John Koza. Nalika kartu asalna asalna, aranjeunna jieunan ku panawaran permukaan lapisan lapisan pikeun mencegah nomer atanapi lambang tina katingali dugi dugi ka scratched. Tapi, téknologi pikeun kartu ningkat pisan saprak harita jeung dinten ieu, anu paling ilahar obscuring dina nomer nyaeta palastin resin sareng pola. Pola anu matak ngabingungkeun kana silih, supados sanajan kartu ditahan nepi ka cahaya henteu hurung atanapi simbol ditingali.

Gaya scratchcards geus ngembangkeun sababaraha taun dina taun. Pikeun dimimitian ku maranéhanana éta ampir sakabéh kartu lotre, atanapi anu disebut lotre instan. Gantina nungguan acara TV atanapi lotre nasional kartu na geuwat ngungkabkeun yén anu tiasa ngajénkeun jumlah unggul. Saprak harita maranehna tos diversified di antarana kaulinan sapertos monopoli atawa komo leungeun poker. Kartu sering dileupaskeun ku téma husus. Contona, dina mangsa Olimpiade angkatan kartu tiasa ngaluarkeun sababaraha kontes tema.

Kartu scratch jalan gancang kana dunya-kasinos online, sareng ku 2010 dina kaulinan munggaran anu diputer nganggo Flash atanapi Java. Program nu ngahasilkeun éta nganggo wilangan acak sapertos sapertos anu digunakeun pikeun mesin slot, mastikeun yén aranjeunna damang kanggo sadayana. Kanyataanna, sabaraha kumaha scratchcards fungsina online disababkeun ku digunakeunana program anu diperlukeun pikeun ngawangun slot games. Sok maranehna kaulinan umumna leuwih basajan batan judul slot rata anjeun, aranjeunna sasarengan senang sareng nawiskeun sababaraha hadiah anu langkung ageung sareng ganjaran.

Kartu scratch online henteu kamana mana waé geura-giru, aranjeunna janten cara teuing populer kalayan pamaén sarta mangrupakeun hiji cara anu saé pikeun bersantai sarta ngirut, sarta meunang gancang gancang. Téma langkung anu nyiptakeun langkung kreatif, sareng pilihan pikeun jinis kartu anu tiasa maén henteu wates.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
The History of Scratchcards diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon