dibandung

DescMedia

Desc Media affiliate
Desc Media affiliate

Ngeunaan DECKMEDIA

  • Naha anjeun terang yén urang dunyana langkung sareng $$ Dua belas Milyar dolar di kasinos online di 2017 sarta inohong anu diperkirakeun ganda dina taun 10!
  • Mimitian Earn nepi ka Komisi 45% Dina Wéb Pangalurangan anjeun Ayeuna!
  • Ngajukeun salah sahiji Casinos Popular 11 kami sareng langkung seueur tina lalulintas ramatloka anjeun
  • Konsumén AS sareng AU wilujeng sumping!
  • Deckmedia sigana Program Affiliate nu paling panas online di momen ayeuna. Maturan 11 kasinos saé sababaraha panyadia Pakakas Lunak, maturan ratusan kaulinan kalayan sababaraha jackpots pangbadagna sacara online!

VistaGaming Affiliates

Vista Gaming Affiliates

Vista Gaming Affiliates

Ngeunaan VistaGaming Affiliates Program santunan VistaGaming Affiliates bakal ngaktifkeun anjeun jieun artos anu ngamajukeun sawatara mérek tombol anu paling suksés di industri sareng ngadamel bagi hasil hirup unggal pamaén anjeun ningali. Sadayana di hiji tempat! VistaGaming Affiliates nawiskeun affiliates kasempetan pikeun ngahasilkeun pendapatan ku ngarujuk pamaén ka Vegas Crest Casino. Kami ngajukeun pangalaman suksés dumasar kana hubungan anu kuat sareng positip sareng sadaya ka affiliates urang. Salaku urang terus-terusan ningali rék dilegakeun sareng ngamekarkeun partnerships anyar dina mangsa nu bakal datang, mangga ngahubungan kami mendakan nawaran kami fléksibel sareng pikaresepeun anu bakal cocog unggal affiliate.


GVC Affiliates

GVC Affiliates
GVC Affiliates

Ngeunaan GVC Affiliates

GVC Affiliates nyaéta program affiliate tina GVC Holdings purwakarta.

GVC Holdings PLC (LSE: GVC) nyaéta grup betting and gaming olahraga multinasional anu beroperasi saluran online sareng ritel. Dilebetkeun di Pulo Man, GVC mangrupakeun anggota konstitusi FTSE 100 kalayan biasa na traded di Pasar utama Bursa Saham London.

Ngaliwatan gabungan pertumbuhan organik sareng M&A, Grup tuluy ngalingket gancang dina taun-ayeuna janten janten pangbadagna didaptarkeun olahraga sareng grup kaulinan olah raga di dunya. Dina 28 Maret 2018 GVC réngsé akusisi ti Ladbrokes Coral Group PLC, mimitina tina Grup anu Roper kana operasi ritel. Hal ieu sumping dua taun saatos akusisi ti operator online internasional, bwin.party hiburan digital plc, dina 2016.

Grup anu ngagaduhan sababaraha ménmén industri ménu kaulinan pamuter téh kaasup mérek anu dipidamel tohan laga Ladbrokes, bwin, Coral sareng Sportingbet, ogé merek anu dipingpin ku kaulinan sapertos Gala, partypoker, PartyCasino sareng Foxy Bingo. Sajaba ti éta Grup nyadiakeun layanan jasa online dina dasar B2B ka sababaraha operator pihak katilu sapertos MGM di AS, PMU di Perancis sareng Danske Spil in Dénmark. Merek didinya salaku bagian tina mangrupakeun akusisi ti Ladbrokes Coral henteu ayeuna bagian tina program affiliate GVC.

Grup GVC gedéna, dibayangkeun dina unggal £ 3 milyar taunan ku tanaga gawé c.28, karyawan sareng kontraktor 000, di kantor sareng toko tangga di lima buana. Grup ieu museur kana pasar diatur, sareng langkung ti 90% tina pendapatan ayeuna diturunkeun tina pasar anu diatur sareng / atanapi pajak anu dipisahkeun ku lisénsi di langkung ti yurisdiksi 20.

Pamasaran affiliate sok geus di jantung carita suksés urang sareng program affiliate GVC komitmen kana ngawangun hubungan anu langgeng sareng sadaya mitra sareng média urang. Kami ngawangun reputasi kami kana nyayogikeun pangalaman saengan pamaen ka pamaén urang sareng kasempetan pendapatan ageung kanggo affiliates sareng mitra média kami. Affiliates luhur kami earn komisi berehan kusabab aranjeunna gaduh aksés kana mérek kaulinan anu paling ageung di industri.

Jadi Affiliate GVC ayeuna sareng bagikeun kasuksésan urang.


Betzest Affiliates

Betzest Affiliates
Betzest Affiliates

Betzest ™ Affiliates dijalankeun ku panyadia sofwer affiliate ngarah NetRefer. Betzest salaku konsép anu sacara harfiah mangrupa dunya sakabeh anyar. Ngaran Betzest ™ sinonim sareng sumanget, markisa, rasa pikeun olahraga, Live Sport, Kasino & Live Kasino, Kaulinan Virtual sareng E-olahraga.

Betzest teh tempat dimana para nasabah ngarasa pessa anu ngagancangkeun, basa aranjeunna bet bet atanapi spin aman terasrasakeun rekreasi favorit maranéhanana.


TonyBet Affiliate

TonyBet Affiliate
TonyBet Affiliate

Sportsbook TonyBet, kamar poker, sareng kasino diadegkeun dina 2009 sarta pausahaan tumuwuh unggal taun ngembang dina ranté toko-toko warung ogé ningkatkeun suplai sareng kualitas produk online TonyBet. TonyBet ogé ngalegaan timnya kalayan ngiringan profésional industri kanggo masihan para nasabah kualitas pangalaman tohan & judi pangluhurna.

Ngaran na dipercaya dina kaulinan

TonyBet dilisensikeun sareng diatur ku otoritas kaulinan Estonianstonia sareng UK Komisi Garawangi. Aturan sareng peraturan anu didaptarkeun di Peraturan tohan outlines kawijakan parusahaan on sengketa, pembatalan alungan sareng ngabalikeun duit. Kami di TonyBet percanten muter adil jeung nuturkeun sadaya tungtunan sareng aturan diadegkeun ku otoritas régulasi.

Sauran AFFILIATE

Kami reueus janten damel sareng mitra pangsaéna dina widang anu masing-masing. Dina raraga nyupiran hubungan ieu, kami narékahan pikeun nawiskeun usaha anu paling panggedena sareng saingan mangpaatna sarta pastikeun yén kateraminan has parantos cocog kana kaayaan.

Produk TONYBET

TonyBet reueus nawiskeun pamaen produk kasinugrahan anu leueur anu terus-terusan nambahan. Includesta kalebet Sportsbook sareng pilihan seléksi anu éksténsif, saheulaanan sareng hirup, sareng bagian Virtual Sports, ngajalankeun 24 / 7. Kamar poker urang dimimitian salaku imah OFC ekslusif sareng saprak parantos kumbuh diantarana didadarkeun Texas Hold'em sareng Omaha, sareng Kasino ngasupkeun bagian Kasino langsung, sareng Kaulinan Live unik sareng sababaraha dealer nu paling sadunya.

Kaamanan online

Buku sportip online TonyBet, kamar poker, sareng kasino ngalir ku Sértipikat SSL Web Server. Hal ieu ngayakinkeun sadayana komunikasi anu aman make panyandi sadaya data sénsitip anu asup sareng kaluar ti situs wéb Tonybet.


Revenue Game

Revenue Game
Revenue Game

Ngadaptar dina loka urang

Peryogikeun anjeun sababaraha detik kanggo ngadamel akun. Ngan ukur eusian kolom anu diperyogikeun dina formulir Pendaftaran di handap ieu. Saatos pendaptaran, Anjeun bakal sacara otomatis diarahkeun kana Akun pribadi Anjeun. Manajer kami tiasa nepikeun Anjeun nuju jam 24.

Pamaén Mikaresepna maké bahan husus promo marketing

Anjeun tiasa nganggo spanduk anu bakal nulungan anjeun pikeun ngamajukeun loka. Perhatikeun yén anjeun henteu diidinan nganggo surelek spam, sabab manté standar légal pikeun iklan online.

Earn nepi ka 60% komisi kauntungan total nu kasino ngajadikeun éta pisan basajan! Anjeun ngamajukeun produk urang - kami ganjaran hasil pikeun hasil!


Yeti Affiliates

Yeti Affiliates

Yeti Affiliates

Wilujeng sumping di program resmi affiliate of YetiCasino.com. Kami boga platform pamasaran anu profésional tempat di mana Anjeun tiasa nyukcruk sareng ngaoptimalkeun kamampuan akun affiliate anjeun ogé gaduh aksés ka rupa média kréatif sareng parabot pamasaran urang.

Kami nawiskeun rencana komisi kalapa seueur pisan sareng ongkos konversi anu luhur pikeun sadaya sumber patalimarga anu beda, ku anjeun naha anjeun aya hiji situs anu gaduh affiliate, marketer email, meuli media, jsb. Yeti Casino nyaéta mérek kasino anu peryogi ngamajukeun!

Ngadaptar akun anjeun ayeuna sareng nampa wasa instan, tanpa aya verifikasi, jaman antosan. Sanggeus asup kana akun anjeun anjeun tiasa ngaksés diréktori pakakas pamasaran urang sareng anjeun tiasa ngadamel kacendak kanggo sawatara halaman badarat anu badé palih kami. Di luhureun ieu Anjeun bakal sacara otomatis ditugaskeun pangatur akun affiliate sareng wincik kontak maranéhna bakal némbongan dina akun anjeun.

Program urang dijalankeun ku tim individu anu berpungsi dina industri kaulinan sababaraha taun sareng gaduh pangalaman luas ku sakabeh pasar anu béda. Brand kasino kami sapinuhna dukungan dina alat naon waé sareng kami parantos ngahadénkeun manajer affiliate siap ngabantosan anjeun 24 / 7 pikeun mantuan anjeun nyetel kampanye anjeun ku parabot anu pamasaran saé pangalusna anu saé. Urang terang naon kedah anjeun ngajalankeun kampanye pamasaran suksés sareng parantos dirancang program affiliate urang pikeun mempermudah ieu.


Prime Mitra

Prime Mitra

Prime Mitra

Wanadri merek kaulinan luhur, Prime Partners boga pangalaman tur apal kumaha janten program affiliate paling nguntungkeun nu bakal kantos nganggo. Jadi Perdana Rakan sareng ngantep kami ngingetkeun anjeun! Urang ngagaduhan tim dedicated pamasaran internasional, analisis sareng ahli affiliate siap dianggo sareng anjeun. Tambih Deui, pikeun nyieun hal-hal tambahan pisan, urang ngurus infrastruktur pamasaran, iklan, akuntansi sareng analisis anjeun.


Genesis Affiliates

Genesis Affiliates

Genesis Affiliates

Tim asli urang profésional di Genesis Affiliates bakal ngajalanan waktos tentang anjeun, mantuan anjeun unggal unggal jalan. Kasuksésan anjeun mangrupikeun tujuan kami, sabab urang narékahan pikeun ngahontal laju konversi pangluhurna sareng anu nilai hirupna pangluhurna kanggo lalulintas anu anjeun damel, nganggo kalan badan pamasaran anu didasarkeun kinarya.

Poténsial Untung Pangéméh Dina Industri The

Hiji hal ngeunaan Genesis Affiliates - urang henteu sugema sareng mediocrity, urang tiasa salawasna mampuh pikeun kasampurnaan!
Kalawan babarengan, urang tiasa ngahontal kénging-péngkolan konversi pangluhurna sareng anu nilai hirupna paling hirup kanggo lalu lintas anu dibangkitkeun:

Tawaran kami

Naha anjeun resep di Pajeg Bagikeun Straight Share, CPA atanapi Advanced / Media Commission Plan, Sistim kami disetel sangkan sapinuhna ngarojong struktur komisi naon anu anjeun paling cocog.

Stratégi kami

Urang damel sareng usaha pamasaran dumasar pagelaran-ranking sareng urang henteu pernah nginguri énggal tina pendatang pangluhurna pikeun industri.

Nilai kami

Dianggo ku urang pikeun konversi hébat sareng retentions tina kasinos online pangsaéna.


Superior Bagikeun

Superior Bagikeun

Superior Bagikeun

SuperiorShare.com nyaéta salah sahiji program affiliate kasino paling ambisius dina Wéb. Program kami dijieun ku urut affiliates nyadiakeun webmasters kasino kasempetan earn pendapatan penting tina promosi salah sahiji kasinos saé online.

Casinos pasangan urang, www.superiorcasino.com jeung www.24vipcasino.com aya di unggal pasar sareng pilihan perbankan stabil sareng ngahasilkeun sababaraha konversi sareng ingetan ongkos pangalusna di industri - earn anjeun langkung sareng unggal rujukan. SuperiorShare.com komitmen kana kasuksésan unggal mitra affiliate urang.

Program kami ngawengku seueur fitur anu hébat anu nganggo nambihkeun bahan kasino pamasaran kami pikeun ramatloka anjeun pikaresepeun tur jéntré.

Kami tetep mantau sistem kami pikeun mastikeun anjeun nampi akurat sareng statistik menit ngeunaan rujukan anjeun. Sajaba ti, urang pernah nyandak kasaimbangan kasino négatip kana bulan anyar jeung anjeun bakal gaduh aksés kana ngalaporkeun lengkep tina kinerja lalulintas anjeun.

Titik Key ngeunaan SuperiorShare:

  • Tim manajemen affiliate senior sareng ahli industri nyata anu aya sareng urang saprak mimiti di 2006 (sareng program-séjén sateuacan anu).
  • SuperiorShare.com Pernah mawa kasaimbangan négatip jadi bulan anyar. Di awal saban bulan, stats kasino anjeun ngareset sareng anjeun ngawitan $0.
  • Dina waktos sareng mimiti, repot pangmayaran bébas unggal bulan. (UpayCard / Neteller / Skrill / Bitcoin) dibandung
  • Aksés ka parabot pamasaran kualitas luhur sepanjang waktos. Superiorshare.com nawiskeun sababaraha spanduk anu paling pikaresepeun sareng pikaresepeun dina industri kaulinan.
  • A Pangatur akun pribadi pikeun mantuan anjeun sukses dina tiap jalan.
  • Rojongan Affiliate ngaliwatan Skype / Surélék / Média Sosial sareng Forum Affiliate (GPWA / CM / AGD / GAP / GIA)

Mitra Ultra

Mitra Ultra

Mitra Ultra

Toolset affiliate lengkep

  • Alat marketing pikeun nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun
  • Award unggul liang video
  • Rupa-rupa promosi pikeun pamaén Anjeun
  • Desktop, tablet sareng smartphone dioptimalkeun
  • Real-time ngalaporkeun lengkep

7 Star Mitra

7 Star Mitra

7 Star Mitra

Simkuring bungah pisan ngembarkeun éta 7StarsPartners program meunang Pangalusna Rakan Kategori di Awards AskGamblers 2019!

AskGamblers katelah platform panggedéna anu nawiskeun ulasan kasino online sareng tiasa dipilih salaku Rakan Best diantara sapuluh finalis menonjol nyaéta hiji prestasi anu sakuduna jadi bangga!

Kami ngawangun hubungan anu kuat sareng mitra kami sareng nawiskeun pangluhurna merek jalan sareng titik dina hidayah anu ngabantosan affiliates urang earn komisi langit luhur. Dina mangsa taun ka tukang urang parantos digawé-sae pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun dina sagala rupa arah, sareng hasil sanesna henteu lila deui! Whyta pisan sababna naha pangajén ieu pisan hartina kami; éta téh pangakuan badag sakabéh usaha tur profésionalisme kami ditunda.

Naha milih AS

  • Pamayaran anu gancang
  • Model komisi fléksibel
  • Rupa-rupa merek pikeun ngamajukeun
  • Laporan lengkep jeung komprehensif
  • Konvérsi beredar
  • Hidayah ahli

WixStars Affiliate

Wix Béntang

Wix Béntang

Kami narékahan pikeun jadi anu pangalusna jeung kusabab alesan ieu kami bunuh kana partnerships urang. Datang numpak sareng ningkatkeun panghasilan bulanan anjeun salian bagikeun sareng ngalegaan kasuksésan anjeun ku batur mitra di lapangan. Hayu urang numpak barengan dina lalampahan ieu sangkan bisa tumuwuh babarengan!

Kami mimitian-partnership mana wae partnership anu didarna ku 40% share share sharing pikeun bulan 3 munggaran. Saterusna, struktur boh bisa nyiptakeun luyu jeung kasapukan duanana pihak atanapi tiasa nuturkeun rencana salajengna:

Total lawang net tina per bulan

  • Pajeg 30% Bagikeun £ 0 - £ 5000
  • Pajeg 35% Bagikeun £ 5001 - £ 15000
  • Pajeg 40% Bagikeun £ 15001 - £ 30000
  • Pajeg 45% Bagikeun £ 30001 - £ 50000
  • Pajeg 50% Bagikeun £ 50001 atawa leuwih

Kasino Luck Affiliates

Kasino Luck Affiliates

Kasino Luck Affiliates

CasinoLuck sareng NextCasino ngabagéakeun parah sadaya pamaén Denmark ka situs web kasino Denmark na. Ieu kasinos online pisan populér ngeusi sababaraha slot online pangalusna dina pasaran dinten sareng pakét bonus bageur kacida berehan maturan pamaén Denmark bonus badag sareng beban sadayana tina spins bonus di luhur éta!

CasinoLuck sareng NextCasino sapinuhna dioptimalkeun kanggo alat seluler sahingga anjeun tiasa maénkeun iraha waé dimana anjeun resep sareng duanana nawiskeun rupa-rupa metode pamayaran aman kanggo pamaén kanggo milih. Kadua kasinos nawiskeun layanan palanggan premium ku ngalebetkeun kebat ahli anu dilatih anu kasino, anu aya dina leungeun pikeun ngabéréskeun masalah éta pas.

Mangga asup di touch wit kami kanggo detil saterusna - kami leuwih jentre ti dina nyieun kampanye adat anu nawiskeun bonus anu ageung anu diémbarkeun sacara éksklusif pikeun pamaén Denmark.


Wishmaker

Wishmaker

Wishmaker

Bawa Kahayang Affiliate Anjeun ka Kahirupan!

Ku sababaraha taun pangalaman dina kasino online sareng industri pamasaran affiliate tim balik Wishmaker parantos berkajian pangalaman hiburan anu kahiji hiburan déneti sareng panon ngagambar grafik, gamification sareng kuncén top bonus.

Miluan Wishmaker Partners pikeun ngaksés bahan pamasaran anu paling persen kanggo kasino konvérsi luhur ieu sareng ngawitan mendihan dinten ayeuna!


Big Apple Affiliates

Big Apple Affiliates

Big Apple Affiliates

Kasino Big Apple affiliate mangrupakeun program affiliate resmi pikeun casinobigapple.com jeung pasangan pangalusna pikeun kasuksesan. Cara urang hiburan Kasino kabuktian kasohor ku pamaén sarta panyadia kaulinan sareng promosi hébat anjeun tiasa untung tina suksés urang.

Tim professional urang ngabantosan anjeun pikeun jalan. Kalawan kawijakan kami tina pangmayaran saum sareng eusi pamasaran kiyeu puncak kami anu bakal ngajantenkeun sakaligus bulan-sanggeus-bulan.

Perhatosan Kasino Big Apple resep nawiskeun anjeun kasempetan pikeun ngahijikeun urang jeung earn duit tina program affiliate kualitas urang. Kusabab gawé babarengan ieu niat kami henteu janten mitra pikeun komisi anu hirup waé.


Affarea

Affarea

Affarea

ramatloka BonanzaGame.com anu dipiboga tur dioperasikeun ku Limesco Limited, Reg. # HE261682, 69 Arch. Makariou III Ave., 1070 Nicosia, Siprus & Limesco Limited geus dilisensikeun tur diatur ku Pamaréntah Curacao, Astanajapura handapeun lisensi: No.1668 / JAZ.

Aksés ka loka duit game online anu dilarang dina sababaraha hukum nasional.
Éta tanggung jawab masing-masing pamuter individual pikeun mastikeun nu sipatna akting dina hukum.

Judi tiasa adiktif. Maén responsibly. 18 +

email: support@bonanzagame.com affiliate: affiliate@bonanzagame.com


Excel Affiliates

Excel Affiliates

Excel Affiliates

Excel Affiliates mangrupakeun program affiliate kasino na panggancangna anu disiptakeun ku iXaming ngalaman manajer affiliate nu gaduh langkung pangalaman 20 dina sababaraha taun. Diadegkeun ku hiji visi ngeunaan program nanggungna anu paling transparan sareng pangluhurna, Excel Affiliates geus nyiptakeun ngaran pikeun sorangan minangka salah sahiji program affiliate anu terakhir di industri iGaming. Urang nawiskeun sababaraha jalan anu usik supdisi dina sadaya vertikal diantarana kasino, slot, kartu scratch sareng kasino mobile, ditagihkeun panyadia kaulinan unggul pangajén sapertos MicrogamingKamungkinan, NYX, Dragonfish, Netent jeung IGT.


ComeOn Connect

ComeOn Connect

ComeOn Connect

Comeon Connect nyaéta nami pamasaran affiliate! Kalayan ngahiji Cherry Affiliates sareng Earn Affiliates di 2018 Comeon Connect ayeuna maturan langkung ti 13 merek béda jeung mitra na. Sajarah Cherry Affiliates sareng Earn Affiliates na nyarios sorangan sabab duanana perusahaan meunang sababaraha ganjaran anu baheula, jadi ngahijikeun dua pausahaan suksés sareng mitra affiliate na wungkul anu akaloskeun. Miluan dunya urang kiwari salaku Affiliate Comeon sareng kami bakal masihan anjeun nepi ka pangsa pendapatan 45% sareng sakumna rojongan sareng dorongan anjeun peryogi ngahontal éta tujuan kauén. Ngalakukeun bisnis cara baheula sareng urang: wilujeng sumping ka Comeon Connect mangrupakeun salah sahiji pausahaan kaulinan anu pangadegna anu didamel andropa sareng ku ngahijikeun partnership Comeon Connect anjeun bakal bagéan Cherry, mérek kasino dipercaya saprak 1963.


CasiPlay Affiliate

CasiPlay Affiliate

CasiPlay Affiliate

Gabung ka CASIPLAY Affiliates tur mimitian nyiptakeun

Simkuring resep nawiskeun anjeun program affiliate nguntungkeun sareng manfaat, ngamajukeun kami sareng meunang anu leuwih seueur tina sumber anu lalulintas anjeun. Tim ngalaman urang anu komitmen nuju nyieun partnership suksés sarta bakal méngkokkeun sadayana pikeun ngamaksimalkeun hasil kampanye.

Komisi

Gabung sareng program affiliate urang kiwari sareng earn 30% ka 50% Revenue share dumasar kana pendapatan kaulinan bulanan anjeun. Kami nawiskeun ka mitra kami model pembayaran fléksibel nurutkeun perjangjian dua sisi. Hubungi tim kami pikeun nyanyakeun bespoke atanapi ngawitan ngaléngkah dumasar kana modél Pajeg dibagi di handap.

Marketing

Urang nawiskeun susunan lengkep bahan pamasaran fokus kana kinerja tingkat tinggi sareng akuisisi pamuter. Kaca badarat, spanduk sareng pengiriman mobil kami anu tiasa nampankeun sareng nganggo kacamatan anu pang populerna pikeun ngayakinkeun kampanye anu suksés. Sajaba ti ngirimkeun eusi anyar rutin waé urang ogé nyadiakeun bahan pamasaran adat anu didasarkeun kana pangabutuh mitra kami.


Alpha Affiliates

Alpha Affiliates

Alpha Affiliates

Panghasilan hirup
Meunangkeun halaman anu henteu nganggo pangéran éksprési

Euweuh mawa negatif
Henteu aya dibuntel

Kasino urang
Kumpulan kaulinan pang populerna di dunya sareng langkung ti hiji promosi di jero

Sababaraha metode pamayaran
iDEAL, MasterCard, Neteller, QIWI, Skrill, Anu dipercaya, Visa, Yandex Money, Zimpler, IDebit, InstaDebit, WebMoney, Transfer Bank

SUB-AFFILIATION
Skéma sub-karaketan sadia ku pamundut

Pangmayaran mimitina
Pangmayaran dilakukeun moal engké 15th unggal bulan

Tambih deui

dibandung diropéa: Juni 28, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu