Sababaraha Great Great Pikeun Listen Kanggo Sedengkeun Anjeun Play Blackjack Online

0 Komentar

Sakumaha seueur pamaén Selandia Anyar bakal terang, hiji kaunggulan utama maén online blackjack nyaéta nu tiasa maénkeun dina kanyamanan asal anjeun sorangan. Henteu aya peryogi diasah nepi, jadi Anjeun bakal salawasna janten baju nyaman sareng di atmosfir dalit anu bakal salawasna ninggalkeun anjeun perasaan. Sareng anjeun ogé tiasa milih tipeu tina musik nu Anjeun hoyongangukeun pikeun ningkatkeun atmosfir éta.

Blackjack na poker nyaéta dua kaulinan kartu nelai anu terus-terusan méré inspirasi musik. Kitu didieu sababaraha conto musik sareng musik musik anu dipindahkeun jadi pikeun nyieun sareng / atanapi nedunan lagu anu parantos diideuan ku kaulinan tina blackjack.

Frank Sinatra: 'Luck Be A Lady'

Ieu lagu Sinatra anu kawentar tina jaman jazz engké ditulis ku Frank Loesser di 1950 pikeun musik 'Guys and Dolls'. Frank Sinatra ngarekam lagu salaku lagu na dina albeumna nu judulna 'Sinatra' 65: The Singer Today ', anu dirilis dina 1965. Ngepaskeun ieu pamustunganana janten klasik kultus anu sacara sinatna ngalakukeun live Sinatra, sareng ogé ngucapkeun tempat-tempat lain dina budaya pop - contona dina pilem 'The Cooler', aya di lingkungan kasino Las Vegas.

Diideuan sacara bébas ku judi, laguna nyebutkeun yén 'pikin luci' sareng mundur Luck Lady to 'stick with me baby'. Perlu dicatet yén untungna sakapeung ngabogaan 'cara anu nyampur pisan ngagentoskeun', nu maen judi dina lagu ngaharepkeun yén manéhna henteu deui anu curang manéhna sareng 'nyérang sepuh sémah anu sanés'. Janten pesen take-home pikeun pamuter blackjack online di Selandia Anyar sigana: salawasna mikaresep naon Lady Luck nyambung anjeun, tapi moal ngandelkeun tuah nyalira!

Salaku pengusaha sareng kapentingan kaulinan sorangan dina Cal-Neva Lodge, Lake Tahoe, sareng The Sands on Las Vegas Strip anu kawentar, Sinatra mumpuni saé pikeun nyanyi ngeunaan kasenian ngeunaan judi. Sanajan kitu, sanaos Sinatra kedah leres ogé pangéng kasino sareng leres dilisensikeun ku Board Control Gaming, manéhna ogé nyieun sahanteuna hiji misjudgment bisnis anu ngarugikeun anjeunna dear.

Laporan préparasi parantosan mantepkeun yén Sinatra ngahubungkeun sareng gangsters Mafia AS, anu éta penyanyi salawasna nampik. Tapi, dina usum panas di 1963, penguasa manggihan yén Sam Giancana, anu kriminal anu kataji sareng Mafia bapa baptis ti Chicago, Geus katempo di Sinatra urang Cal-Neva Lodge. Giancana éta aya salaku tamu pribadi Frank Sinatra, sareng nalika ditantang ku pajabat kaulinan, panyanyiana rada henteu milih milih milih-hak na janten leres. Kajadian ieu niatna balukarna di Sinatra kaleungitan lisénsi kaulinan na, anu antukna kapaksa kudu ngajual pambalanan kasino.

Ray Charles: 'Blackjack'

Upami anjeun milarian musik mood, cobaan 'Blackjack' ku Amerika singer, penulis lagu, musisi, sareng komposer, Ray Charles. Lagu ieu miboga ujung pribadi kanggo Ray sabab diserat ku ngapékkeun maénkeun Blackjack sareng panyanyi sareng gitaris kawentar T-Bone Walker. Saatos format blues 12 bar anu saderhana anu kuat, ieu jaci-blues lagu ngaraoskeun sora anu dilucuti ku make piano, gitar, bass string na drum. Vokal jiwa Charles ngajantenkeun Anjeun ngarasa kawas anu ngedek kasepang-kasep wengi di hiji kasino leutik, meureun datang ka tungtung sési blackjack panjang.

Nurutkeun lagu lirik, jeung resep gameplay langsung hirup, pamuter ieu henteu ngagaduhan sadayana jalan sorangan. Anjeunna masihan terang ka urang anjeunna "damel di antara dua puluhan, Teu sangka aya damel. ' Tapi saterusna anjeunna mendakan yén 'dealer pencét genep belas kalayan lima, ngan cukup ukur pikeun nyieun dua puluh hiji!'

Sakur pamaen Selandia Anyar ngagaduhan strategi blackjack ngan tiasa ngalakukeun pisan, sareng dina kasus ieu panangan anu hadé sareng dua puluhan sigana geus keok ku digambar kartu hébat. Pamaén parantos mikeun nempatkeun éta ka handap pikeun kéngingkeun sareng inget yén nalika kajadian deui, énggal éta téh beurat sareng pamaén.

Kenny Rogers: 'The Gambler'

Langkung seueur ngeunaan poker, sanajan lirik na tiasa ogé nerapkeun kana kaulinan kartu blackjack, 'The Gambler' nyaeta salah sahiji wangsit musik musik paling American Amérika Amérika. Ditulis ku Don Schlitz, lagu ieu kawentar ku panyanyi nagri Kenny Rogers - anu ogé dibéntangan dina pilem anu dumasar dumasar ayana carita.

Lagu sawala ngeunaan judi sareng nawarkeun snippét saran ti nu maen judi baheula ngawartoskeun ka nonoman anjeunna papanggih dina karéta telat-wengi 'wates for nowhere'. Nu maen judi heubeul tos nyambung hirup 'baca' rupa jalma 'sareng' terang 'naon kartu, ku cara nu caket panon.' Anjeunna catetan catetan sobatna na sigana 'kaluar tina aces' sareng nyayogikeun pangantenna pikeun masihan anjeunna panginten anu anjeunna tiasa dianggo ku anu, balik deui pikeun tukang pamungkas anu nonoman parantos nginum.

Nalika pamekaran lagu ieu, tips murni judi sapertos 'apal iraha waé nyingkahkan', terang iraha bade ngalebetkeun 'em' sareng ogé 'knowin' naon buang, sareng terang anu kumaha ngajaga ', sigana nawiskeun kahirupan hirup ogé . Sarta dina gaya downbeat has anu unggal pamaen peroker bakal dicirikeun, peraobatan komentar anu maen judi heubeul dina jalan hirup sorangan nyaéta kecap-kecap pait-amis ahir na: 'anu pangantenna anu tiasa diduga nyaéta maot dina kulem anjeun. '

Aminé: 'Blackjack'

Adam Aminé Daniel mangrupakeun putabaran Amérika anu berhijat Sarbini. Anjeunna mencetak suksés ku singlena 'Caroline' sarta ngaleupaskeun album studio debut 'Good for You', dina 2017. Ogé panyanyi jeung penulis lagu, Aminé nganggo lirik 'Blackjack' na ku sababaraha cara: Aya sababaraha rujukan leupas ka buruan, sapertos dina terusan 'I'm on the high, they on low' as well '' Sakabéh dina duit ngan pikeun uih deui. ' Kecap blackjack ogé digunakeun pikeun aksen ritmikna sarta pikeun nyiruan sareng grup kecap séjén kawas 'group chat' sareng 'hoop that'. Engké dina lagu ieu, kecapna dibisah, tibalik jeung capitalized salaku 'Black Jack', rujukan pikeun béntang aktor komedi anu 'School of Rock'.

Nyeureud: 'Shape of Heart abdi'

Sanaos henteu ngarujuk langsung aturan blackjack atanapi kaulinan blackjack online, lagu ieu ku musisi Inggris Sting pasti sadayana ngeunaan kartu. Dileupaskeun di 1993, lirik ieu nyaeta ngeunaan pamuter anu teu bener maénkeun. Alesan pikeun maén nya éta hayu tuah na pituduh kasempetan pikeun anjeunna ngabantosan anjeun dimana anjeunna na bade hirupna sareng naon éta sadaya ngeunaan.

Ku kituna lamun lagu ieu ngajantenkeun anjeun napsu pikeun blackjack, kunaon teu didatangan ka JackpotCity pikeun nyobaan diri kalayan seueur kaulinan anu paling kasino di blackjack online.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Sababaraha Great Great Pikeun Listen Kanggo Sedengkeun Anjeun Play Blackjack Online diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu