Roulette Bets Dipedar

0 Komentar

Roulette mangrupakeun kaulinan anu gancang paced, energetic, ngalamar hiji waktos di panggancangna panggancangna sadaya kaulinan kasino kasohor. Pamaén anu resep Roulette umumna aya di dinya pikeun thrill, sareng laju laju anu terangan. Nempatkeun bets bakal dilakukeun gancang, sareng saatos hasil tina hasil tarungan éta ampir sakedapan. Dina nutshell nu; Roulette sanes kaulinan kasino pikeun jalma anu resep gamingna laun sareng ajeg.

Tapi, ngan kusabab Roulette mangrupa kaulinan gancang, henteu hartosna sanés kaulinan anu nguntungkeun tina sababaraha tingkat strategi. Tarohan anu paling sering aya dina méja Roulette nyaéta pilihan beureum atawa hideung. Plainta kénéh pikeun nempo yén nomer dina kabayang dibagi kana beureum jeung hideung, sarta milih beureum atawa hideung nyertakeun seueur angka dina kabayang. Tapi anjeun terang yén bet beureum atanapi hideung sanes alungan 50 / 50, saloba nu nganggap? Inta kanyataanna nawiskeun kasempetan 48% tina meunang, saku enol teu beureum sareng hideung.

Hayu urang nempo sababaraha bets Roulette sejenna di jéntré.

Nomer Lucky

Nempatkeun hiji alungan dina jumlah untung tunggal dina méja Roulette nyaéta naon anu tiasa disebut shot anu panjang. Ganjilna 35: 1, nu dipikaresep ku teu nanaon. Upami jumlah éta henteu sumping kitu, payout kana jumlah pisan. Contona, alungan tina $ 10 bakal mayar $ 350. Bayangkeun upami nyimpen handap $ 100, atanapi $ 1000 alungan? Aturan umum umum kanggo sadaya kaulinan kasino nya éta résiko sarua jeung ganjaran, sareng dina kasus anu ukuranana anu nganggo untung résiko tarik teuing. Tapi, dina Roulette nyaéta seueur tétéla bakal ditempatkeun ku hiji pamuter. Tohan jumlah angka anu picilakaeun, kajaba henteu nganggo sababaraha bets sanésna saimbang kaluar.

Kahiji, Kadua sareng Katilu belas

Atoh dina jumlah untung tunggal biasana saimbang-sae ku bet dua belas, kahiji, atanapi katilu. Tohan ieu, ngan saukur, nutupan sakabéh kolom tina nomer aranjeunna linggih di gigireun, masing-masing mibanda jumlah anu sarua. Kamampuh pikeun bets ieu nyaéta 2: 1; nu sanes jumlahna anu tiasa dibayar, tapi hiji kamungkinan anu meunang ogé cukup saé. Upami nempatkeun potongan hiji nomer untung tunggal, sareng alungan anu sejen dina hiji-dua belas mimiti, anu kadua atanapi katilu, aya kamungkinan nutupan alungan-bet anu hadé, sarta ku kituna ngubeungkeun risiko sakabéh rugi lempeng.

Beulah

Teu diperyogikeun nempatkeun alungan ukur dina hiji nomer anu boga untung. Anjeun ogé diwenangkeun nempatkeun hiji alungan dina dua nomer, anu disebut pamisah. Ieu dituduhkeun ku chip ditempatkeun dina garis ngabagi antara dua nomer. Kajadian dina hal ieu mangrupikeun 17: 1, anu agung kurang ti alungan dina jumlah untung tunggal. Tapi, sadaya payout masih sarua, kadua pangluhurna sanggeus nomer tarung bet.

Strategi tohan basajan

Nyebarkeun bets sakitar méja Roulette mangrupakeun konci kanggo nganggo sababaraha waktos. Nutupan biaya tohan bari dimaksudkeun pikeun meunang gedé nyaeta naon anu loba tujuan pamaén. Contona, bet dina beureum atanapi hideung, kahiji, kadua, atanapi katilu belas, sareng jumlah untung, mangrupikeun strategi sora. Téléhan beureum atanapi hideung kamungkinan, teras kedah nutupan paling biaya dua bets sanés lamun duanana gagal. Lamun kitu, kahiji, kadua atawa katilu belas alungan ngéléhkeun, tambah bet beureum atanapi hideung, aya sababaraha kauntungan. Antukna, alungan nomer bacaan bakal mayar, anu kedah ngajantenkeun anjeun payun sareng héjo kana hejo.

Inget The Martingale

Strategi tohan Martingale mangrupa hiji heubeul, tapi sifatna nunjukkeun pisan ngeunaan aspék konci strategi Roulette. Strategi Martingale meryogikeun pamuter nempatkeun puteran ka beureum atanapi hideung. Upami bet gagal, bet tetep aya dina tempat dua kali. Upami gagal gagal deui, éta deui dua kali. Ahirna alungan bakal meunang, sareng bakal nutupan karugian sareng tambah untung leutik. Strategi teu pajeulit ku cara naon baé, tapi nembongkeun sabaraha kegigihan umumna bakal ngahasilkeun ganjaran. Strategi Martingale éféktif, tapi ngan upami anjeun pernah ngagaduhan karugian lempeng 5 sakaligus. Kamungkinan ieu ngan 4%, sareng kitu kanggo waktos, strategi bakal suksés.

Strategi Panalungtikan

Sakali ngarti rupa tétéla, sareng alam Roulette, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun nginget panjagan léngkah lami sareng strategi tiasa mungkin. Aya seueur pituduh strategi sadia online, anu sadaya anu tiasa dibaca sareng diajihkeun upami waé waragad. Ngagunakeun sababaraha strategi anu béda pikeun méré hasil anu alus teuing, khususna lamun aya sadar peryogi kasabaran nalika maén Roulette.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Roulette Bets Dipedar diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon