Anjeun Win screenshot
toko RSS

Anjeun Win

Kawijakan kaulinan jawab Youwin urang

kaulinan jawab

Di Youwin kami percanten nyadiakeun 'lingkungan hiburan ditangtayungan'. Ieu mangrupa bagian penting ti program perawatan customer urang sakabéh.

Judi di lingkungan ditangtayungan kedah hiji pangalaman seru na pleasurable, for geus dewasa. Urang rék ngarasakeun pangalaman Youwin, jadi punten maénkeun bijaksana tur dina anggaran Anjeun.

Tinggal di Control

Mayoritas konsumén urang ngarasakeun Youwin pangalaman hiburan.

Whilst mayoritas jalma ulah Gamble dina hartosna maranéhanana, pikeun sababaraha judi bisa jadi masalah.

Ieu bisa mantuan anjeun tetep kontrol pikeun nginget di handap:

  1. Judi kedah entertaining teu katempona cara nyieun duit
  2. Ulah chasing karugian
  3. Ngan Gamble naon anjeun tiasa mampuh leungit
  4. Ngalacak waktu jeung jumlah méakkeun judi
  5. Lamun hayang boga putus tina judi bisa ngagunakeun pilihan pangaluaran diri urang ku emailing kami di support@Youwin.com sareng wincik sagala rekening geus dibuka ku urang. Youwin lajeng bakal tutup akun anjeun (s) pikeun periode 6 bulan, salila waktu eta moal tiasa kanggo akun (s) bisa ulang dibuka pikeun alesan nanaon.

    Aya kalana individu bisa jadi paduli kabiasaan judi maranéhanana. Pikeun maranéhanana anu bersangkutan angkét handap ti Gamcare bisa masihan sababaraha hidayah.

    masalah Garawangi

    Mun anjeun merhatikeun yén judi bisa geus direbut (hirup atanapi batur) anjeun mangka patarosan di handap ieu bisa mantuan Anjeun manggihan:

    1. Geus batur kantos ngritik judi anjeun?
    2. Dupi anjeun kantos ngabohong nutupan nepi jumlah tos gambled atanapi waktos geus spent ngalakonan eta?
    3. Naha alesan, frustrations atanapi disappointments nyieun rék Gamble?
    4. Anjeun Gamble nyalira pikeun période lila?
    5. Anjeun cicing jauh ti pagawean atawa kuliah ka Gamble?
    6. Anjeun Gamble kabur ti hirup boring atawa bagja?
    7. Anjeun horéam méakkeun 'judi duit' di nanaon sejenna?
    8. Dupi anjeun leungit minat kulawarga anjeun, babaturan atawa pastimes alatan judi?
    9. Sanggeus kaleungitan, anjeun ngarasa anjeun kudu nyobaan jeung meunang balik karugian Anjeun pas mungkin?
    10. Nalika judi jeung anjeun ngajalankeun kaluar duit, anjeun ngarasa leungit na di asa, sarta kudu Gamble deui pas mungkin?
    11. Anjeun Gamble dugi Penny panungtungan anjeun Isro?
    12. Dupi anjeun ngabohong, dipaling atawa injeuman ngan mun meunang duit Gamble atawa mayar hutang judi?
    13. Ulah ngarasa depresi atawa malah suicidal kusabab judi anjeun?

    patarosan ieu téh disadiakeun pikeun mantuan hiji individu mutuskeun lamun anjeunna atanapi manehna boga masalah jeung perlu neangan pitulung.

    Meunangkeun Pitulung

    Aya loba organisasi nu bisa nyadiakeun rojongan tur bantuan ka individu anu ngembangkeun masalah kalayan judi. Mun anjeun ngarasa ieu geus lumangsung ka anjeun urang nyarankeun ngahubungan organisasi timer pitulung pikeun hidayah.

    Situs web di handap nawiskeun nasihat sarta hidayah. Unggal link ngandung pitulung angka garis tur hiji alamat surélék anu bisa anjeun ngahubungan lamun hoyong nasehat rahasia na rojongan

    Déwan Nasional on judi masalah

    Déwan Nasional on Masalah Garawangi teh ngajengkeun nasional pikeun program sarta jasa pikeun mantuan gamblers masalah jeung kulawarga maranéhanana. Misi ti NCPG nyaéta pikeun ngaronjatkeun kasadaran masarakat ngeunaan judi patologis, mastikeun kasadiaan nyebar pengobatan pikeun gamblers masalah jeung kulawarga maranéhanana, sarta pikeun ngarojong panalungtikan sarta program pikeun pencegahan sarta atikan.

    GAMCARE

    GamCare boga komitmen pikeun ngamajukeun sikap jawab kana judi jeung digawekeun pikeun penyediaan perawatan ditangtoskeun pikeun maranéhanana anu geus disiksa ku judi kagumantungan.

    Gamblers anonim (UK)

    Gamblers Anonim mangrupakeun ukhuwah ti lalaki sarta wanoja anu geus ngagabung babarengan pikeun ngalakukeun hal ngeunaan masalah judi sorangan pikeun mantuan gamblers nu nyurung séjén lakonan hal nu sarua.

    Gamblers anonim kantor jasa internasional

    Gamblers anonim mangrupakeun ukhuwah ti lalaki sarta wanoja anu babagi pangalaman maranéhanana, geus putus jeung mudahan saling yén maranéhna bisa ngajawab masalah umum maranéhanana sarta ngabantu batur cageur tina masalah judi.

    nyaring Systems

    Lamun bagikeun komputer kalawan babaturan atawa kulawarga anu di handapeun umur légal pikeun ngadaptar atanapi alungan, urang nyarankeun pamasangan software nyaring dina urutan pikeun ngawatesan nu aksés internét pikeun barudak sarta minors.

    Aya sababaraha aplikasi pihak katilu nu kolot atawa wali tiasa make ngawas atanapi ngawatesan pamakéan aksés komputer maranéhanana sacara ka Internet:

    Nanjung nyaring software Net ngajaga barudak ti pantes web eusi: www.netnanny.com
    CYBERsitter nyaring software sahingga kolotna pikeun nambahkeun loka sorangan pikeun meungpeuk: www.cybersitter.com
    SaferInternet situs ko-dibiayaan ku Uni Éropa nyadiakeun informasi komprehensif ngeunaan software filter internét sarta nawarkeun versi test bébas: www.saferinternet.org

    Timer pangaluaran atawa milih-kaluar

    Dina pamundut, Youwin bakal konci akun sagala customer urang atanapi rekening pikeun periode nepi ka 6 bulan salila waktu eta moal tiasa kanggo akun (s) bisa ulang dibuka pikeun alesan nanaon. Salila période tina milih-kaluar, Youwin bakal ngalakukeun sakabeh mémang keur mencegah rekening anyar keur ulang dibuka. Hiji akun nu ieu cukup ku 'ditutup' bisa ulang dibuka ku nasabah iraha wae. Ngagunakeun pilihan pangaluaran diri urang, surélék urang di support@Youwin.com sareng wincik sagala rekening geus dibuka ku urang.

    Mun anjeun hiji customer mobile aktif, urang nyarankeun Anjeun nyabut Youwin ti bewara anjeun pikeun nyegah anjeun ti narima eusi ti kami. Ogé, lamun nganggo saluran Media Sosial, urang nyarankeun Anjeun nyokot léngkah pikeun mastikeun Anjeun moal nampi warta atanapi apdet urang.

    wates leungitna

    Netepkeun wates leungitna bakal ngawatesan jumlah anjeun bisa leungit dina Olahraga jeung / atawa kaulinan Kasino husus liwat hiji periode waktu nu dipilih. Anjeun tiasa nyetel wates leungitna sapopoé, mingguan jeung bulanan.

    A wates leungitna diitung ku subtracting karugian tina winnings keur jaman set tina waktos di luhur kumulatif. Jumlah stake dianggap bagian tina total winnings pikeun alungan hiji.

    Contona lamun disimpen bet of 50 € na eta meunang jeung anjeun dibayar kaluar 100 € total winnings pikeun alungan ieu 100 € (50 € stake + 50 € winnings).

    Conto itungan wates leungitna:

    wates poean anjeun disetel ka 100 €.
    Anjeun nempatkeun hiji alungan of 50 €. bet geus netep salaku alungan kalah.
    total karugian anjeun poé ayeuna 50 €.
    Anjeun nempatkeun alungan sejen tina 25 €. bet geus netep salaku alungan unggul jeung anjeun meunang 50 €.
    total karugian anjeun poé ayeuna 0 €.

    Itungan total karugian anu:

    total Karugian = Winnings - karugian
    = 50 € (winnings) - 50 € (karugian)
    = 0 €

    latihan staf

    Kabéh staf layanan palanggan kami nampi latihan kasadaran kana isu masalah judi.

    Sajarah customer na Balance

    Konsumén bisa kalayan gampang ngaksés hiji sajarah pinuh ku transaksi maranéhanana, withdrawals na deposit jeung 'Akun abdi'.

    kasaimbangan A customer urang téh salawasna sadia ngaliwatan kaca 'Akun abdi' sarta bisa ogé ditempo tina kaca imah Youwin.com.

Play Ayeunahttps://www.youwin.com

bonus aktip

total: 802
44x Wager € 763000 Max WithdrawalExclusive Kasino Bonus: € 3170 No deposit Kasino Bonus on kilat pakuat diideuan kaulinan Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33X Play Ngaliwatan Kasino € 249000 Max CashOutExclusive Bonus: $ 75 Duit Free on Lauk tank Magnet kaulinan Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

30X WagerEur 202000 Max tunai bonus outadditional: 905% Best kasino signup bonus on Guntur Cash Ainsworth Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 66X Wager € 458000 Max tunai outExtra Kasino Bonus: 390% Mimiti deposit Bonus on Raja Kong: Tangkorak Gunung ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

50x Play throughEUR 885000 Max CashOutSpecial Bonus: 310% mana di hiji kasino di Beureum Konéng ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

65x Wager requirementsEur 809000 Maximum Withdrawalspecial bonus: 245 spins bébas henteu deposit kasino di riches Of Ra Playn Go slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33X Wager requirementsEURO 89000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: 35% mana Bonus on Kajahatan Adegan Netent slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

77x WageringEURO 697000 Max tunai outAdditional Kasino Bonus: eur 10 Daily slot freeroll turnamén on nyekel Wild ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

35X Play ngaliwatan Kasino € 77000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: 220 FREE Spins on ngarangkep ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55x WageringEURO 455000 Maximum WithdrawalExtra Kasino Bonus: € 1435 No deposit dina Energoonz Playn Go Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

45x WagerEUR 953000 Max Withdrawalexclusive bonus: $ 170 Online Pasanggiri Kasino on Trik Joker & s ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

60x Play Ngaliwatan CasinoEUR 499000 Max tunai outextra bonus: Euro 3850 euweuh deposit bonus kasino di Mega Joker ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 77X Wager € 643000 Max WithdrawalSpecial Bonus: 300 Free Spins euweuh deposit kasino di Big Bad lancaran ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 33x Wager € 20000 Max CashOutSpecial Bonus: 222 Free spins on Hawaii Pakansi ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

66X Play ngaliwatan $ 831000 Max tunai outextra bonus: € 735 Kasino Pasanggiri on Lady Luck Gameart Mesin slot ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

35X Play Ngaliwatan Kasino € 450000 Max tunai outExclusive Bonus: € 375 No deposit bonus on Salon Beauty ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

77x Wager $ 800000 Maximum Withdrawalextra bonus: 630% Kasino cocok bonus on Bullet Silver ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

44x WagerEur 176000 Max CashOutextra bonus: 170 Free spins kasino di Medusa Nextgen kaulinan slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

45X Play Ngaliwatan CasinoEURO 554000 Max CashOutextra bonus: 585% Kasino cocok bonus on The oray Charmer Nextgen kaulinan slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

77X Play Ngaliwatan Kasino $ 707000 Max Withdrawalspecial bonus: 455% Kasino Wilujeng sumping Bonus on Kitty Glitter ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

60x Wager € 499000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: $ 2635 No deposit kode bonus on pikasieuneun Beunghar 3 liang Kasino nandingan ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

60x WageringEURO 327000 Max WithdrawalExtra Bonus: 55 Free spins on Luchadora Thunderkick slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

77X Play ngaliwatan Kasino £ 606000 Max Withdrawaladditional bonus: 565% deposit mana Bonus on Dr. Watts Up ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 40X Wager $ 790000 Maximum Withdrawaladditional bonus: £ 590 Free Duit on 20 Star Partéi ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

60x Play ngaliwatan Kasino € 923000 Maximum WithdrawalSpecial Bonus: eur 960 Pasanggiri on Wild Wild Spin Spinomenal Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

65x Play Ngaliwatan CasinoEur 319000 Max WithdrawalExclusive Kasino Bonus: eur 885 Daily freeroll slot turnamén on Ngalawan Peuting HD Dunya mana Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 35X Wager € 878000 Maximum Withdrawalspecial bonus: 550% deposit mana Bonus on Buggy Bonus ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

66x Play ngaliwatan Kasino £ 237000 Max tunai outAdditional Kasino Bonus: Euro 2165 No deposit Bonus on Robot Alien ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

45X Play ngaliwatan CasinoEur 469000 Max CashOutExclusive Kasino Bonus: eur 1620 No kode deposit bonus on Fixer Upper ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55X WageringEUR 193000 Maximum WithdrawalSpecial Bonus: 390% Best kasino signup bonus on Moonshine Microgaming Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55x Play throughEURO 469000 Max tunai outSpecial Bonus: 800% deposit cocok bonus on Hirup Best Dina Kahirupan Isoftbet Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

45X Play Ngaliwatan Kasino £ 10000 Max tunai outExclusive Kasino Bonus: £ 495 No deposit dina peureum Hill Kasino Téhnologi Mesin slot ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

30x Play ngaliwatan Kasino € 639000 Maximum Withdrawaladditional bonus: € 1645 NO deposit bonus kode on Raja Colossus Quickspin slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

66x WagerEUR 395000 Max CashOutexclusive bonus: 745% Kasino Wilujeng sumping Bonus on Dead atanapi Alive ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

65X WagerEur 276000 Maximum Withdrawalextra bonus: £ 475 Kasino Chip on 7th Surga ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

45X Wagering $ 779000 Max tunai bonus outexclusive: $ 325 Online Pasanggiri Kasino on Wild Neon Push kaulinan slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 55X Wager $ 723000 Maximum WithdrawalExclusive Kasino Bonus: eur 230 Free Kasino Chip on Laskar Pelangi Reels ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55X Wagering £ 132000 Max CashOutExtra Bonus: € 935 Kasino turnamén freeroll on Golden Piramida Magnet kaulinan Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 55x Wager € 727000 Max tunai outadditional bonus: $ 4780 No deposit Bonus Kasino on Vitamina HD Dunya mana Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

40X WageringEUR 428000 Max CashOutAdditional Kasino Bonus: $ 680 Free Chip on Gludug Dadang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55x WagerEUR 889000 Maximum Withdrawalextra bonus: Euro 320 Free Kasino tiket on booming Tujuh ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

45x Wager $ 224000 Max tunai outadditional bonus: 55 Free spins kasino di Cash 300 Kasino ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

40X Wagering € 200000 Max CashOutAdditional Kasino Bonus: $ 2190 NO deposit bonus on Sweet Robot booming Kaulinan slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 60x Wager $ 845000 Max tunai bonus outadditional: £ 865 No deposit Kasino Bonus on Lelang Poé Magnet kaulinan Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

66x Play ngaliwatan $ 978000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: $ 235 chip Free kasino di Pay kokotor Rtg slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

50x Play ngaliwatan Kasino $ 274000 Maximum WithdrawalExtra Kasino Bonus: $ 265 Pasanggiri on Totems Wild Cayetano Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

60x Play Ngaliwatan Kasino $ 429000 Max tunai outAdditional Kasino Bonus: € 340 Daily slot freeroll turnamén on Western demarkasi Microgaming Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

35x Play ngaliwatan CasinoEur 512000 Max CashOutexclusive bonus: 30 Free Spins euweuh deposit dina pulisi N & Bandits ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 35x Wager £ 598000 Max WithdrawalSpecial Bonus: € 555 chip bébas kasino di Caveman Stoney ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

45X Play ngaliwatan Kasino € 659000 Maximum WithdrawalExclusive Bonus: € 255 Free Kasino tiket on Madtimer Simbat ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33x Play ngaliwatan € 922000 Max tunai outexclusive bonus: 295 Free Spins ayeuna dina Golden mane ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

44X Wager requirementsEURO 758000 Max tunai outExclusive Bonus: 745% mana bonus on Rock Star ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

65X Play ngaliwatan CasinoEur 807000 Max tunai outAdditional Kasino Bonus: € 88 kasino chip on Kitty Kash Daub Kaulinan Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 66x Wager $ 373000 Max WithdrawalExtra Bonus: 222 Free Spins ayeuna on Amazonia Merkur slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

44x Play ngaliwatan £ 258000 Max WithdrawalAdditional Bonus: $ 280 chip kasino di Euro Golden Piala ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55x Wager $ 656000 Maximum Withdrawalextra bonus: $ 2930 NO deposit bonus kode dina Ngaktipkeun Totems Thunderkick ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

30X Play ngaliwatan $ 755000 Maximum WithdrawalSpecial Bonus: 85 Free Spins on Gurun Séred ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33x Play ngaliwatan $ 45000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: 30 Free spins kasino di Tesoro Del Amazonas ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

44x Play ngaliwatan Kasino £ 887000 Max CashOutextra bonus: $ 99 slot freeroll Daily turnamén on Lucky Béntang 1x2gaming Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

45X Play Ngaliwatan Kasino $ 327000 Max CashOutadditional bonus: 645% deposit Mimiti bonus on Fei Cui Gong Zhu Playtech ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

50x Wager $ 449000 Max CashOutspecial bonus: 920% deposit cocok bonus on Aztec berhala Playn Go slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

66X Play Ngaliwatan Kasino $ 330000 Max CashOutspecial bonus: 260 spins bébas kasino on The Lost slot Of riches Daub Kaulinan Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

45X Play ngaliwatan Kasino € 926000 Max tunai outExtra Kasino Bonus: € 3565 No deposit bonus on Kawinan Wacky ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55x Play ngaliwatan CasinoEur 679000 Max WithdrawalAdditional Bonus: $ 195 Duit Free on Babak Ngeunaan Merkur slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

66x Play Ngaliwatan Kasino $ 549000 Max Withdrawaladditional bonus: Euro 1805 NO deposit bonus kode dina kapal selam Kajot Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Page 1 of 131 2 3 ... 13

bonus-usulna teu jelas

total: 0

Hampura, teu kasino bonus kapanggih