XM screenshot
toko RSS

XM

XM susunan standar tinggi mun jasa na sabab kualitas geus sagampil decisive keur urang salaku pikeun klien urang. Simkuring yakin yén layanan finansial serbaguna merlukeun versatility dina pamikiran sarta kawijakan hasil ngahijikeun Tatar sahiji prinsip bisnis.

misi kami geus tetep Pace jeung tungtutan pasar global sarta kaanggo gol investasi klien kami 'kalawan pikiran muka.

Résiko Perhatosan: dagang on produk margin ngalibatkeun tingkat luhur résiko.

Milih hiji Big, Fair jeung Asasi Manusa calo.

Aya alesan naha leuwih 1.5 Million Klién Pilih XM pikeun Forex Trading, Bursa indéks Trading, Komoditas Trading, saham, Logam jeung énergi Trading.

Dilisensikeun na Diatur calo

XM Grup ieu dilisensikeun ku FCA di Britania Raya (Trading Point of Financial Instrumén UK Limited), ASIC di Australia (Trading Point of Instrumén Financial Pty Limited), nu IFSC di Bélis (XM Global Limited) jeung ku CySEC di Siprus (Trading Point tina Instrumén Financial Ltd), adhering ka standar pangaturan ditingkatkeun.

global renowned

Simkuring gaduh klien tina leuwih 196 nagara jeung staf diomongkeun leuwih basa 30. manajemén kami geus dilongok leuwih 120 kota global ngartos pangabutuh klien 'na mitra'.

Fokus kana klien nu

Ukuran henteu masalah. Di XM klien asalna mimiti paduli ibukota net patut, tipe akun atawa ukuranana investasi. Kabéh klien kami nampi jasa sami kualitas, anu palaksanaan sarua, sarta tingkat sarua pangrojong. XM diadegkeun dina nilai ieu, sarta yén moal robah.

Lingkup Instrumén Trading

klien kami bisa milih pikeun dagangan forex na CFDs on stock indéks, komoditi, saham, logam sarta énergi ti akun dagang sarua. Ku rupa-rupa instrumen dagang sadia ti platform asset tunggal multi XM ngajadikeun dagang gampang tur efisien.

Transparan jeung Fair

Di XM naon nu katingali téh naon meunang, jeung euweuh istilah disumputkeun. Jadi nu bedah, palaksanaan atawa promosi. Keur naon urang Ngaiklan téh naon urang masihan klien urang, paduli ukuran investasi maranéhanana.

Gampang tur merenah

Sakabéh sistem kami nu diwangun tur diropéa ku klien dina pikiran. Mimitian ti prosedur lawang akun urang, mun menata akun anjeun, depositing atanapi withdrawing dana na tungtungna dagang, éta kabéh basajan lugas tur gampang ngagunakeun pikeun sakabéh klien urang.

Play Ayeunahttps://www.xm.com

bonus aktip

total: 0

Hampura, teu kasino bonus kapanggih

bonus-usulna teu jelas

total: 0

Hampura, teu kasino bonus kapanggih