VIP patok screenshot
toko RSS

VIP patok

BUBUKA: DEFINISI konci naon nyusun Sarat anjeun nganggo
Definisi handap dipaké dina istilah jeung kaayaan ieu:
"Bonus Sarat" hartina sagala istilah jeung kaayaan jeung / atawa aturan kalawan hal pikeun promosi, bonus na nawaran husus anu bisa dilarapkeun ka sagala bagian tina Layanan ti jaman ka jaman

"Anjeun Rincian Kontak" téh sakumaha didefinisikeun dina ayat 4

"Download Sarat" hartina naon istilah tungtung pamaké tambahan sarta kaayaan pamakéan nu Anjeun diperlukeun pikeun ngonfirmasi perjangjian anjeun salaku bagian tina ngundeur jeung / atawa instalasi tina software naon nu Anjeun bisa ngundeur dina raraga bisa ngagunakeun Website éta, kaasup nu pasatujuan Lisensi pamaké Playtech Tungtung nu bisa kapanggih dina Appendix sahiji Sarat Umum

"Sarat Umum" hartina istilah jeung kaayaan diatur kaluar dina dokumen ieu

"Grup" hartina dina hubungan ti pihak mana wae, hiji parusahaan nu ti jaman ka jaman cabangna atawa parusahaan ngayakeun pamungkas tina pihak yén atanapi cabangna sejen langsung atanapi teu langsung ngeunaan naon baé parusahaan ngayakeun pamungkas misalna.

"Sarat jeung Kaayaan Pamakéan" hartina VIP patok kawijakan privasi diakses via link Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

"Aturan" hartina Aturan tohan jeung Aturan Game husus lumaku kana tipe relevan of tohan jeung / atawa kaulinan, sakumaha dicirikeun dina leuwih jéntré dina paragrap 1.3.1 na 1.3.2

"Services" hartosna, sakumaha luyu, anu jasa ditawarkeun keur waktu keur ku VIP patok ngaliwatan Website jeung / atawa via naon aplikasi mobile atawa tablet.

"Sarat Paké" hartosna (a) Sarat Umum, (b) Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sarta (c) tempat luyu dina ayat 1.3, Aturan relevan, Bonus Sarat jeung Sarat Tambahan lumaku ka Layanan nu dipake ku anjeun na ( d) sagala Download Sarat

"Website" hartina website https://vipstakes.com atawa kaca atawa bagian tujuanana for jaman ayeuna keur

"VIP patok" hartina HighWeb ventures NV

Ku ngagunakeun jeung / atawa ngadatangan sagala bagian tina Website, atanapi ku cara muka rekening kalawan VIP patok ngaliwatan Website éta, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku Sarat Paké tur Anjeun sasuai: (a) satuju kana pamakéan komunikasi éléktronik dina urutan asup kana kontrak; jeung (b) waive sagala hak lumaku atawa sarat nu merlukeun hiji signature ku leungeun, kana extent diijinkeun ku sagala hukum lumaku. The Sarat Paké teu mangaruhan hak statutory Anjeun.
Sajaba ti éta, dimana Anjeun maén game wae, atawa nempatkeun bet ngagunakeun Services, atawa lamun heunteu nganggo Services, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku:
Aturan Kanggo Sadaya Olahraga bets dina VIP patok Sportsbook sakumaha diatur kaluar handapeun tab Pitulung umum ( "Aturan tohan"); jeung
Aturan nu mana wae game Anjeun maénkeun ( "Game Aturan"), sakumaha diatur kaluar handapeun tab Pitulung umum relevan, sagala bagian Pitulung jeung tab Aturan, kaasup (tanpa watesan):
pikeun kaulinan di tab éta 'Kasino': Aturan Kasino keur kaulinan relevan;
pikeun kaulinan dina tab 'Kaulinan': Aturan Kaulinan keur kaulinan relevan;
pikeun kaulinan dina tab ka 'Vegas': Aturan Vegas pikeun kaulinan relevan;
pikeun kaulinan Kasino Live dina 'Kasino' sarta tab 'Vegas': Aturan Vegas sarta Aturan Kasino keur kaulinan relevan;
di hormat tina sagala kaulinan anyar, aturan lumaku pikeun kaulinan sapertos;
sagala Bonus Sarat;
sagala Download Sarat; jeung
naon istilah sejenna lumaku ka Layanan jeung / atawa nu Anjeun diperlukeun pikeun ngonfirmasi perjangjian anjeun salaku bagian tina Services.
Téks aslina tina Sarat Paké téh dina basa Inggris sarta sagala interpretasi sahijina bakal dumasar kana téks basa Inggris aslina. Lamun Sarat Paké atawa dokumén atawa notices patali aranjeunna anu ditarjamahkeun kana sagala basa sejen, versi English aslina bakal lumaku.
Dina acara anu aya wae konflik husus atawa inconsistency antara salah sahiji bagian individu ti Sarat Paké nyieun nepi kontrak anjeun kalawan VIP patok, runtuyan precedence bakal jadi kieu:
nu Bonus Sarat;
Aturan tohan;
Aturan Game;
nu Sarat Tambahan;
nu Sarat Umum;
nu Sarat jeung Kaayaan Pamakéan; jeung
nu Download Sarat.
Mangga baca Sarat Paké taliti saméméh narima aranjeunna. Sakali Anjeun katampa dina Sarat Paké, mangga nyitak Sarat Paké tur nyimpen éta marengan kabeh surelek konfirmasi, istilah tambahan, data urus, aturan kaulinan, aturan deal adil jeung metode pamayaran relevan pikeun pamakéan anjeun tina Website éta. Perhatikeun yén Sarat Paké téh keur ngarobah matuh, sakumaha diatur kaluar dina ayat 3 handap.
Lamun Anjeun teu satuju kana nampa tur jadi kabeungkeut ku Sarat Paké punten ulah muka rekening, sarta / atawa neruskeun migunakeun Akun anjeun. pamakéan terus anjeun tina salah sahiji Layanan bakal mangrupakeun ditampa ti Sarat Paké nu geus kami dibere beja Anjeun dina gaya ti jaman ka jaman.
The Sarat Paké ngatur kontrak anjeun kalawan VIP patok sarta baris datang kana efek dina 1st Januari 2014. Keur dijauhkeun tina ragu, tiap sarta sakabeh bagian tina Website éta diatur ku Sarat Paké, sarta Anjeun kudu mastikeun sepanjang waktos nu pamakéan anjeun tina Services anu luyu jeung Sarat Pamakéan.
watesan umum

pihak kaserang
The Sarat Paké bakal sapuk diantara Anjeun tur HighWeb ventures NV, (reg. Nr. 125776), anu aktivitas kaulinan anu diatur dina sublicense nr. 8048 / JAZ 2013-023 dikaluarkeun ku komisi kaulinan tina Curacao sarta Highweb Layanan Limited anu aya dina muatan tina nanganan nu pangmayaran online.
Website éta, anu odds sarta harga anu dikandung dina eta jeung Sarat Paké téh ditarjamahkeun kana sababaraha basa tur aya kituna dimaksudkeun pikeun dipaké ku warga nagara relevan jeung nagara séjén nu nyarita basa maranéhanana.
Rujukan dina Sarat Paké ka "kami", "kami" atawa "urang" nyaéta rujukan ka:
VIP patok; atawa
dina kasus istilah jeung kaayaan anu patali jeung monies diayakeun di Akun anjeun ti jaman ka jaman, jeung sagala parusahaan HighWeb ventures NV nu nahan duit kayaning wali sarta wajib (tempat luyu) jadi dianggap ngawengku ajen urang, mitra, sarta suppliers.

Parobahan kana watesan masalah nganggo
Urang bisa kudu ngarobah éta Sarat Paké ti jaman ka jaman keur sababaraha alesan, kaasup (tanpa watesan) pikeun alesan komersil, sasuai jeung hukum atawa aturan, sasuai jeung parentah, hidayah atawa saran ti awakna pangaturan, atawa pikeun alesan layanan palanggan. Paling Sarat up-to-tanggal Paké tiasa diakses ti Sarat jeung Kaayaan link di bagian footer sahiji Website éta, sarta tanggal on mana maranéhna bakal datang kana gaya anu dicatet dina ayat 1.8 sahiji Sarat Umum.
Dimana urang hayang nyieun parobahan badag kana Sarat Paké, maka kami bakal méré Anjeun aya bewara prior salaku loba parobahan kayaning mangrupakeun alesan practicable via salah sahiji metodeu diatur kaluar dina ayat 3.3. Pikeun parobahan minor atanapi insubstantial, urang bisa jadi teu masihan Anjeun aya bewara salah sahiji parobahan misalna, jadi Anjeun disarankan pikeun marios ka Sarat Paké ngaliwatan Sarat jeung Kaayaan link on Website dina rutin.
Dimana urang jieun perobahan ka Sarat Paké nu keukeuh we ngabéjaan Anjeun tina, urang bakal ngalakukeun kitu ku metoda misalna tina iber salaku urang bisa, dina kawijaksanaan urang, deem janten luyu, nu bisa ngandung:
email (ka alamat surélék Anjeun saméméhna disadiakeun kami kalawan);
pesen ka Koropak anjeun dina Website éta; atawa
bewara dina Website éta
sarta kami bisa, dina kawijaksanaan urang, diondang Anjeun narima Sarat anyar Pamakéan ku ngaklik dina "enya" atawa "kuring nampa", mariksa hiji 'kotak keletik' atawa metoda sarupa séjénna ngeunaan konfirmasi ku Anjeun. Lamun Anjeun nyadiakeun kami kalayan sagala konfirmasi misalna, atawa neruskeun nganggo Website atawa sanggeus iber dina ayat 3 ieu, Anjeun baris, ti waktos sapertos, jadi dianggap geus katampa, sarta jadi kabeungkeut ku, anu Sarat anyar Pamakéan, kaasup (pikeun éta jauhkeun ragu) wae tambahan, removals, panggantian atawa parobahan séjénna kana identities of VIP patok, naha atanapi henteu Anjeun baca Sarat dirévisi Pamakéan. Mun robah sagala téh unacceptable ka Anjeun, Anjeun bisa jadi boh cease ngagunakeun Layanan jeung / atawa tutup Akun anjeun ku complying kalawan ayat 12 sahiji Sarat Umum.

Muka rekening
Dina raraga nempatkeun alungan atawa maénkeun kaulinan ngagunakeun Services, Anjeun bakal kedah muka rekening kalawan VIP patok ( "Rekening anjeun" atawa "Akun").
Dina raraga muka Akun anjeun pikeun pamakéan ku Services, Anjeun tiasa:
ngahubungan Layanan Palanggan;
klik Gabung ayeuna Website tur turutan parentah dina layar;
kabuka ku metoda lawang Akun sapertos sejen salaku wajib, ti jaman ka jaman jadi ditawarkeun ku VIP patok.
Akun anjeun bakal boh jadi dioperasikeun ku VIP patok atanapi ku parusahaan sejen di Grup na keur jeung atas nama sorangan jeung / atawa parusahaan HighWeb ventures NV relevan kalayan saha Anjeun kaserang.
Lamun Anjeun muka Akun anjeun Anjeun bakal dipenta pikeun nyadiakeun kami kalayan informasi pribadi, kaasup ngaran anjeun jeung tanggal lahir tur luyu wincik kontak, kaasup alamat, nomer telepon jeung e-mail alamatna ( "anjeun Rincian Kontak"). Anjeun bisa ngapdet anjeun Rincian Kontak ti jaman ka jaman ku ngahubungan Servicesor Palanggan ngaliwatan kaca manajemén akun abdi on Website atawa ku padika lianna kayaning wajib, ti jaman ka jaman, jadi ditawarkeun ku VIP patok.
Lamun Anjeun teu hayang Rincian Kontak Anjeun pikeun dipake ku urang jeung mitra bisnis urang ngahubungan Anjeun pikeun nginpokeun Anjeun gaduh leuwih seueur inpo anu patali jeung batur barang urang, produk atawa jasa atawa pamadegan mitra bisnis urang pamasaran, mangga nunjukkeun yén ieu téh bisi éta ku ticking kotak relevan sakumaha maréntahkeun lamun Anjeun muka rekening di Website atawa ku informing Layanan Palanggan
Dina muka Akun anjeun Anjeun ngajamin yén:
Anjeun ngartos tur nampa resiko anu, ku ngagunakeun Services, Anjeun bisa, kitu ogé unggul duit, leungit duit;
Anjeun (a) leuwih 18 taun umur jeung (b) di luhur umur di mana judi atanapi kaulinan kagiatan téh légal dina hukum atawa yurisdiksi éta manglaku ka Anjeun (nu "relevan Jaman");
judi henteu haram di wewengkon mana Anjeun reside;
Anjeun jum'atan bisa asupkeun kana kontrak;
Anjeun teu acan kaasup ti judi; jeung
Geus teu acan kagungan hiji Akun ditutup ku kami di salah sahiji situs web dioperasikeun ku Grup urang atawa di pamundut anjeun handapeun ayat 33 (Jawab kaulinan / Garawangi).
Akun Anjeun kudu didaptarkeun di anjeun sorangan, bener, ngaran na rinci pribadi tur eta wajib ngan bisa dikaluarkeun sakaligus pikeun Anjeun teu duplicated ngaliwatan sagala baé, kulawarga, rumah tangga, alamatna (pos atawa IP), alamat surélék séjén, atawa lingkungan mana wae dimana komputer nu dibagikeun (misalna sakola, workplaces, perpustakaan publik jsb), komputer (atawa alat aksés sejenna), jeung / atawa akun di hormat tina Services. Naon rekening sejenna nu Anjeun buka kalayan kami, atawa nu beneficially milik Anjeun dina hubungan jeung Layanan bakal jadi "duplikat Akun". Urang bisa nutup sagala Akun duplikat (tapi wajib teu wajib bet kitu). Mun urang tutup hiji Akun duplikat:
kabéh bonus, bets bébas tur winnings accrued ti bonus sapertos na bets bébas diala maké éta Akun duplikat bakal batal sarta forfeited ku Anjeun;
urang bisa, di sakabéh kawijaksanaan urang, batal sagala winnings jeung ngabalikeun duit sagala deposit (jumlahna kirang di hormat tina winnings batal) dilakukeun dina hormat anu Akun duplikat na, ka extent moal pulih ku kami ti Akun duplikat relevan, sagala jumlahna janten refunded ka kami ku Anjeun di hormat tina hiji Akun duplikat bisa jadi pulih ku urang langsung ti sagala sejenna Akun anjeun (kaasup sagala Akun duplikat sejenna); atawa
urang bisa, di sakabéh kawijaksanaan urang, ngawenangkeun pamakéan tina Akun duplikat bisa dianggap valid nu hal sagala karugian jeung patok ditempatkeun ku atanapi keur Anjeun ngaliwatan Akun duplikat bakal dipikagaduh ku kami.

Verifikasi idéntitas anjeun; Syarat MONEY LAUNDERING
Anjeun ngajamin yén:
nami na alamat Anjeun nyadiakeun nalika muka Akun anjeun geus bener; jeung
Anjeun nu boga rightful tina duit nu Anjeun iraha wae deposit waktos di Akun anjeun.
Ku agreeing ka Sarat Paké Anjeun authorize kami migawe sagala cék verifikasi sapertos ti jaman ka jaman jadi urang bisa merlukeun Sunan Gunung Djati atawa bisa jadi diperlukeun ku pihak katilu (kaasup tapi teu diwatesan ka, awak pangaturan) pikeun ngonfirmasi fakta ieu (nu " cék "). Anjeun satuju yen ti jaman ka jaman, kana pamundut urang, nu bisa jadi diperlukeun nyadiakeun rinci tambahan dina hormat tina salah sahiji katerangan sapertos Anjeun disadiakeun kami, kaasup dina hubungan naon deposit mana anjeun geus dijieun kana Akun anjeun.
Whilst kami anu kalakuan cék wae ti jaman ka jaman, urang bisa ngawatesan Anjeun ti withdrawing dana ti Akun anjeun jeung / atawa nyegah aksés ka sadayana atanapi tangtu bagéan Website éta. Perhatikeun yén urang bisa ti jaman ka jaman ulang ngalakukeun cék pikeun pangaturan, kaamanan atawa alesan bisnis séjén. Mun sagala larangan sapertos ngakibatkeun Anjeun masalah, mangga ngahubungan Layanan Palanggan.
Dina kaayaan nu tangtu kami bisa boga ngahubungan Anjeun jeung nanya Anjeun nyadiakeun informasi salajengna jadi urang langsung guna ngalengkepan cék. Pikeun tujuan ieu, urang bakal dijudulan, dina kawijaksanaan budi urang, nepi ka merlukeun yen Anjeun nyadiakeun kami ku notarised ID atawa Certified ID sarimbag nurutkeun kana hukum nu manglaku tina yurisdiksi anjeun atawa lamun heunteu, bukti alamatna, tagihan utiliti, rinci bank, pernyataan bank jeung rujukan bank. Dugi informasi misalna geus disadiakeun pikeun kapuasan kami kami bisa nyegah aktivitas naon bisa undertaken ku Anjeun dina hubungan Akun atawa we meureun, dimana kami alesan yakin yén informasi ngahaja lepat geus disadiakeun ku Anjeun, tetep wae jumlah disimpen dina Akun di handap nu panutupanana of Akun ku kami.
Eta meureun hiji ngalanggar pikeun jalma di handapeun relevan Jaman sangkan ngamangpaatkeun Website éta. Lamun kami teu bisa mastikeun yén Anjeun nu relevan Jaman lajeng urang bisa numpurkeun Akun anjeun dugi waktos sapertos nu kami bisa mastikeun yén anjeun nu relevan Jaman. Lamun Anjeun salajengna kabuktian geus di handapeun relevan Jaman wanoh Anjeun dijieun naon judi atanapi kaulinan transaksi kalayan Us, teras:
Akun anjeun bakal ditutup;
sagala transaksi dijieun whilst Anjeun éta underage bakal dilakukeun batal, jeung sagala dana patali disimpen ku Anjeun bakal dipulang ku metoda pembayaran dipaké pikeun deposit dana kitu, dimana wae practicable;
sagala deposit dijieun whilst Anjeun éta di handapeun relevan Jaman bakal balik ka anjeun; jeung
sagala winnings nu Anjeun accrued antukna misalna nalika Anjeun éta di handapeun relevan Jaman bakal forfeited ku Anjeun (jeung mungkin jadi deducted tina jumlah deposit wae balik dina ayat 5.5.3 tur Anjeun bakal balik deui ka urang dina paménta sagala dana sapertos nu geus ditarik ti Akun anjeun.

Ngaran pamaké, nyontek, PIN na informasi customer
Sanggeus muka Akun anjeun, Anjeun kudu nyandak sadaya hambalan lumrah ulah disclosing (naha ngahaja atanapi ngahaja) ngaran pamaké anjeun, sandi jeung / atawa jumlah akun kana saha wae, kaasup mastikeun yén up-to-date software kaamanan anu diundeur onto komputer anjeun.
Kabéh transaksi dijieun tempat landihan anjeun sareng kecap akses Anjeun tur / atawa jumlah akun geus diasupkeun neuleu bakal dianggap salaku valid, naha atanapi henteu otorisasi ku Anjeun, sareng urang teu kudu jadi makéna pikeun sagala klaim di acara anu Anjeun nyingkab landihan anjeun, sandi atawa jumlah akun kana saha wae (naha ngahaja atanapi ngahaja).
Lamun Anjeun tos leungit atawa poho rinci Akun anjeun, atawa boga alesan pikeun yakin yen rinci sapertos anu dipikawanoh ka pihak katilu diidinan, mangga ngahubungan kami langsung pikeun ngagantian ngaliwatan Layanan Palanggan, rinci ngeunaan nu bisa kapanggih di bagian Pitulung sahiji Website éta .

Deposit AND WITHDRAWALS ti akun anjeun
Lamun Anjeun hayang pikeun ilubiung dina Services, Anjeun kudu deposit monies kana Akun anjeun tina hiji akun atawa sumber nu nu wadah akun. monies misalna bisa (poko keur ayat 5) lajeng dipaké ku Anjeun pikeun nempatkeun bets atawa maénkeun kaulinan. rinci Salajengna ngeunaan kumaha carana deposit, mundur tur mindahkeun dana tiasa kapanggih dina kaca titipan ti bagian Pitulung sahiji Website éta. Lamun Anjeun ngagunakeun padika pembayaran dina hormat tina nu Anjeun teu wadah akun kami cagar bener pikeun ngubaran deposit wae kana Akun salaku mahluk sah (jeung sagala winnings timbul ti deposit kayaning batal) pending parantosan nyugemakeun sadaya cék relevan .
Kabéh deposit duit nyata kudu wagered waktos 1 saméméh ditarikna a bisa dijieun. Misalna. Lamun deposit € 20 anjeun kudu nyieun € 20 patut wagers saméméh ditarikna a bisa dipénta. VIP patok cadangan hak ngecas fee 10% bisi pamuter nu requests ditarikna a tanpa elehan akun anggota nu sarua atawa leuwih ti jumlah dana disimpen.
Kana requesting ditarikna a sadayana bonus aktip tur sagala winnings accrued tina dana bonus atawa promosi bakal dikaluarkeun tina akun anjeun
Anjeun salajengna satuju teu nyieun sagala muatan-bék, reversals atawa lamun heunteu ngabolaykeun deposit wae kana Akun anjeun, sarta dina sagala acara sapertos ka ngabalikeun duit na ngimbangan kami pikeun deposit unpaid misalna kaasup sagala expenses ditanggung ku kami dina prosés ngumpulkeun deposit anjeun. Keur dijauhkeun tina ragu Akun anjeun teu wajib dipake ku anjeun salaku akun bank na, kudu urang jadi sadar deposit kana na withdrawals ti Akun anjeun tanpa tohan commensurate atawa aktivitas kaulinan, urang cagar hak ngurangan hiji muatan administrasi (naha atawa moal urang tutup atawa numpurkeun akun nu).
Akun Anjeun teu rekening bank na geus kituna moal insured, dijamin, disponsoran atawa lamun heunteu ditangtayungan ku sagala deposit atanapi asuransi perbankan sistem atawa ku naon wae sistem asuransi sarupa lianna. Sagala monies disimpen kalayan kami di Akun anjeun teu wajib narik minat nanaon. Monies disimpen kalayan kami nu diayakeun dina rekening bank normal jeung / atawa akun escrow dina nami VIP patok atanapi sejen parusahaan HighWeb ventures NV, nu nyepeng monies di akun nu on trust keur Anjeun tur jalma séjén dijudulan. Salaku misalna, dina acara insolvency urang, Anjeun bakal dijudulan ngaku sagala monies dilaksanakeun dina kapercayaan pikeun Anjeun dina akun misalna hiji, tapi Anjeun bakal boga panyalindungan dina sagala skéma garansi deposit statutory.
Urang bisa iraha wae diatur kaluar wae kasaimbangan positif dina Akun anjeun ngalawan sagala Jumlah owed ku Anjeun (kaasup dina hiji Akun duplikat) kana sagala parusahaan lianna dina HighWeb ventures NV (irrespective naha aya geus breach tina Sarat Paké) , kaasup (tanpa watesan)-settle deui wae bets atanapi wagers nurutkeun ayat 4.7 (duplikat Akun), ayat 12 (kolusi, selingkuh, panipuan na Kagiatan Pidana) atanapi ayat 19 (Kasalahan atanapi Omissions) dimana urang.
Pikeun extent diperlukeun ku hukum lokal anjeun atanapi pajeg atanapi otoritas séjén Anjeun jawab ngalaporkeun winnings jeung karugian timbul tina Layanan anjeun.
Anjeun tiasa nyetel wates deposit dina Akun anjeun dina naon baé hiji poé. wates ieu teu bisa ngaronjat tanpa méré kami bewara dua puluh opat jam 'tina kahayang anjeun nambahan wates deposit anjeun na ukur nalika dua puluh opat jam geus tos dilakonan ti pamundut anjeun pikeun kanaékan misalna hiji bakal nambahan éta nerapkeun. Pikeun rinci ngeunaan kumaha carana nyetel wates deposit mangga ngahubungan Layanan Palanggan, atanapi (dimana Akun anjeun pikeun Website éta) nyetel wates ngaliwatan Website éta ku ngaklik on Akun abdi, teras Update Rincian Akun. Sagala reductions dikonfirmasi ka wates deposit anjeun bakal of pangaruh saharita.
Subject ayat 13 (panutupanana of Akun anjeun; jsb), Anjeun bisa menta ditarikna dana ti Akun anjeun iraha wae disadiakeun yén:
kabéh pangmayaran dijieun kana Akun anjeun geus dikonfirmasi sakumaha diberesihan tur taya geus boga muatan-balik, malikkeun atawa lamun heunteu batal;
sagala cék dimaksud dina ayat 5 luhur geus réngsé ku urang jeung kapuasan kami; jeung
Geus complied kalayan sagala kaayaan ditarikna relevan lianna mangaruhan Akun anjeun (misalna wae lumaku Bonus Sarat).
Jumlah minimum a payout tunggal nyaeta 25 eur / USD.
Di mana wae ditarikna disatujuan ku kami, disadiakeun yen Anjeun masihan urang informasi cukup sakumaha anu kumaha dana kudu dibikeun ka Anjeun kami bakal balik dana relevan pikeun Anjeun anu luyu jeung ayat 7.7 (kirang biaya ditanggung atawa jumlah séjén diperlukeun bisa deducted ti ditarikna anjeun dina urutan sasuai jeung sagala hukum lumaku).
Urang bakal nyobian nampung pamundut anjeun ngeunaan padika pembayaran jeung mata uang pembayaran ti ditarikna anjeun. Ieu, kumaha ogé, teu bisa dijamin. Kituna, urang bisa ngolah jeung mayar withdrawals dina metoda pembayaran béda ti hiji dipénta ku anjeun, kayaning ngaliwatan panyadia pembayaran béda, draft bank atawa kawat mindahkeun (sagala biaya pakait sareng metode pamayaran relevan keur nangtukeun kaluar dina tab ditarikna tina website). Nya kitu, dina kasus nu tangtu, mata uangna ditarikna anjeun bisa jadi mata nu deposit anjeun dijieun atawa anu disebutkeun dipénta ku anjeun na, dina kaayaan dimana urang diwajibkeun pikeun ngarobah deposit anjeun diantara currencies béda, laju konversi dipaké ku kami téh salaku nyatakeun dina tab Pitulung sahiji Website éta.
Urang baris tahan monies dina akun deposit jeung / atawa escrow akun dimaksud dina ayat 7.3 salaku wali pikeun Anjeun teu sakumaha bankir anjeun atanapi debtor. Ku alatan éta, notwithstanding sagala rezeki sejenna dina Sarat Paké, urang baris nungkulan duit Anjeun sakumaha wali, sarta henteu rezeki sapertos wajib nyieun atawa masihan naékna sagala kawajiban dina bagian tina VIP patok (atawa naon baé parusahaan lianna HighWeb ventures NV) pikeun repay duit Anjeun sakumaha debtor anjeun.
Fee Akun aktif. Mun anjeun teu make Akun anjeun pikeun tohan atawa kaulinan, nyieun deposit, ditarikna atawa mindahkeun, atawa lamun geus disebutkeun teu aktif, periode sahenteuna 24 bulan padeukeut mangka bakal hiji "Akun aktif". Kabéh Akun aktif bakal dibebankeun hiji fee Akun aktif, sacara rinci anu bisa kapanggih di bagian Pitulung sahiji Website éta. Urang bakal ngabéjaan Anjeun lamun Akun anjeun janten hiji Akun aktif, sarta sahenteuna 14 dinten sateuacan sagala fee Akun aktif ieu deducted ti eta.
winnings maksimum per minggu via ramatloka ieu € 10,000 atawa sarimbag mata uang. Iwal husus otorisasi ku kami di tulisan, Player ukur bisa mundur € 10,000 ti / na Akun nya di mana wae jaman dinten 30.

Paké légal website
Aksés atawa pamakéan sahiji Website atawa salah sahiji Layanan via Website éta bisa jadi légal pikeun sabagian atawa sakabéh warga atanapi jalma di nagara tangtu. Urang ulah maksudna yén Website kudu dipake pikeun tohan, kaulinan atawa kaperluan séjénna ku jalma di nagara nu kagiatanana sapertos nu haram, nu ngawengku Amérika Serikat Amérika jeung maranéhanana téritori didaptarkeun via tab Pitulung on Website éta. Kanyataan yén Website éta téh diaksés di sagala nagara sapertos, atawa némbongan dina basa resmi nagara sapertos wajib teu ditaksir salaku representasi atanapi jaminan nu aya kaitannana ka legality atawa disebutkeun tina aksés ka na pamakéan Website, sarta pembuatan of deposit atawa resi sagala winnings ti Akun anjeun. Ketersediaan Website éta henteu mangrupakeun hiji tawaran, solicitation atawa uleman ku kami pikeun ngagunakeun atawa langganan kana tohan, kaulinan atawa jasa lianna di yurisdiksi wae nu kagiatanana sapertos anu dilarang ku hukum.
Éta téh tanggung jawab anjeun pikeun nangtukeun hukum éta lumaku di lokasi nu Anjeun hadir. Anjeun kudu mastikeun yén anjeun bakal akting jum'atan di yurisdiksi anjeun di muka Akun anjeun jeung / atawa maké Website jeung maneh ngagambarkeun, nawaran tur satuju yén anjeun bakal ngalakukeun kitu.
Mun janten semu ka urang yen Anjeun nyicingan di nagara nu ngagunakeun Website teu légal, urang bakal dijudulan geuwat nutup Akun anjeun, nu sagala hal kasaimbangan on Akun dina tanggal panutupanana sapertos bakal refunded ka Anjeun pas éta practicable keur urang pikeun ngalakukeunana.
Alatan aturan légal VIP patok kasino kaulinan mah teu aya ka pamaén ti wewengkon di handap: Bélarus, Perancis, Hungaria, Latvia, Lituania, Portugal, Singapura, The Karajaan Walanda (Walanda, Curacao, Aruba, Bonére, Saba, Statia na st Martin), Turki, Ukraina, Britania Raya, Amérika Sarikat. Alatan diversity of panyadia software digambarkeun di VIP patok, sababaraha directories kaulinan bisa jadi teu sadia ka nagara tambahan:
diréktori 'Kasino':

kaulinan 1 × 2 kaulinan - Australia, Curacao, Perancis, Iran, Irak, The Walanda, Amérika Sarikat.

kaulinan booming - Bélgia, Kapuloan Kayman, Iran, Irak, Israél, Koréa Kalér, Arab Saudi, Singapura, Britania Raya, Amérika Sarikat Amérika, sarta sakabeh wewengkon sarta possessions, keur US Virgin Islands, AS Luar Alit Islands, Guam, Puerto Rico, Kapuloan Marianas jeung Samoa Amérika, Vatikan Kota.

kaulinan Elk Studios - Afganistan, Aljazair, Angola, Australia, Bosnia jeung Hérzégovina, Kanada, Crimea Region, Kuba, Démokratik Rahayat Républik Korea, Ékuador, Guyana, Iran, Irak, Lao PDR, Myanmar, Panama, Papua Nugini, Sudan, Syria, The Amerika of America, wewengkon sarta possessions, Kabupatén Majalengka, Vanuatu, Yaman.

kaulinan Endorphina - Australia.

kaulinan HABANERO - Siprus, Perancis, Filipina, Singapura, Afrika Kidul, Taiwan, Britania Raya, Amérika Sarikat.

kaulinan iSoftBet - Afganistan, Antigua jeung Barbuda, Belgia, Kuba, Denmark, Perancis, Polinésia Perancis, Iran, Irak, Israél, Italia, Liechteinstein, Lituania, Luksemburg, Makau, Astanajapura, Portugal, Romania, Spanyol, Sudan, Suriah, Serikat Ageung, Amérika Sarikat.

kaulinan Microgaming - Australia, Belgia, Denmark, Perancis, Italia, Singapura, Afrika Kidul, Spanyol, Britania Raya, Amérika Sarikat. Ogé urang block dilisensikeun kaulinan branded na progressives pikeun Turki.

kaulinan Mr.Slotty - Lithuania, Amérika Sarikat.

kaulinan Multislot - Australia, Bahama, Belgia, Kapuloan Kayman, Céko, Dénmark, Perancis, Hungaria, Iran, Irak, Israél, Italia, Koréa Kalér, Polandia, Arab Saudi, Singapura, Spanyol, Turki, Britania Raya, Amérika Sarikat, Vatikan kota.

kaulinan NetEnt - Afganistan, Albania, Aljazair, Angola, Australia, Belgia, Bulgaria, Kamboja, Kanada, Dénmark, Ékuador, Éstonia, Perancis, Guyana, Hong Kong, Indonésia, Iran, Irak, Israél, Italia, Kuwait, Lao, Latvia, Lituania, Mehico, Myanmar, Namibia, Nikaragua, Koréa Kalér, Pakistan, Panama, Papua Nugini, Filipina, Portugal, Romania, Singapura, Koréa Kidul, Spanyol, Sudan, Suriah, Taiwan, Kabupatén Majalengka, Britania Raya, Amérika Sarikat, Yaman, Zimbabwé.

kaulinan NextGen kaulinan - Afganistan, Aljazair, Angola, Australia, Bosnia jeung Hérzégovina, Kanada, Crimea Region, Kuba, Démokratik Rahayat Républik Korea, Ékuador, Guyana, Iran, Irak, Lao PDR, Myanmar, Panama, Papua Nugini, Sudan, Syria, The Amerika of America, wewengkon sarta possessions, Kabupatén Majalengka, Vanuatu, Yaman.

kaulinan Playson - Australia.

Play kaulinan pragmatis - Australia, Denmark, Perancis, Gibraltar, Israél, Italia, Romania, Swédia, Ukraina, Britania Raya, Amérika Sarikat.

VGS (BetConstruct) kaulinan - Watesan disebutkeun dina ayat 8.4 ditagihkeun.

Zeus Play: denmark, Perancis, Italia, Portugal, Spanyol, Britania Raya.
diréktori 'Live Kasino 1' - Argentina, Australia, Belgia, Bulgaria, Ceko, Denmark, Perancis, Jérman, Hungaria, Irlandia, Italia, Walanda, Antilles Walanda, Polandia, Portugal, Spanyol, Britania Raya, Amérika Sarikat.

diréktori 'Live Kasino' - Argentina, Australia, Belgia, Kanada, Denmark, Perancis, Italia, Singapura, Afrika Kidul, Spanyol, Turki, Britania Raya, Amérika Sarikat.
Nempatkeun Ujang sareng / atawa kaulinan ngagunakeun jasa
Dina raraga nempatkeun alungan atawa ngaksés hiji Service anjeun kudu turutan parentah nu disadiakeun di tab Pitulung.
Éta téh tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun yén rinci ngeunaan naon baé alungan, stake atanapi urus sarupa nu nempatkeun ngagunakeun Services (a "urus") geus bener dina ragam handap:
lamun maké Website éta (boh langsung, ngaliwatan hiji aplikasi atawa lamun heunteu) luyu jeung Aturan tohan relevan atawa Aturan Game, sakumaha luyu; jeung
sajarah urus Anjeun bisa diakses ku anjeun ku ngaklik Akun abdi on Website, atanapi liwat Layanan Palanggan urang (kaasup ku opting pikeun nampa hiji pernyataan ditulis).
Urang cagar hak ingkar sakabeh atawa bagian tina sagala urus dipénta ku anjeun iraha wae di kawijaksanaan budi urang, atanapi mana Anjeun tos mungkir kana Sarat Pamakéan. Taya urus ieu ditarima ku urang dugi Anjeun dibere konfirmasi luyu (atawa eta geus disebutkeun geus ditarima ku kami) luyu jeung ayat 9.2. Lamun Anjeun di ragu sagala jadi mun naha a urus geus katampa hasil, Anjeun kedah ngahubungan Layanan Palanggan.
Sakali a urus geus ditarima ku kami, Anjeun teu bisa ngabolaykeun urus iwal urang satuju disebutkeun.
Urang bisa, dina kawijaksanaan urang (jeung disadiakeun anu ngayakeun Anjeun atawa urang mangtaun sagala kaunggulan adil), milih narima alungan hiji notwithstanding yén acara relevan geus dimimitian. Dina hormat tina kaulinan, tab Aturan relevan wajib nangtukeun kaluar titik di mana teu patok salajengna bakal ditarima ku urang.
Urang bisa ngabolaykeun atawa ngajadikeun amandemen a urus nurutkeun ka dibekelan paragraf 5 (verifikasi Identity anjeun), ayat 12 (kolusi, selingkuh, panipuan na Kagiatan Pidana) atanapi ayat 19 (Kasalahan atanapi Omissions).

Kaulinan jauh OR tohan
Dimana Anjeun ngakses ka Layanan via hiji formulir éléktronik komunikasi Anjeun kudu sadar yen:
Dina hubungan pamakéan anjeun tina Website pikeun nempatkeun di bets atawa maén kaulinan:
Anjeun bisa jadi maké sambungan atawa pakakas nu laun ti alat sapertos dipaké ku batur na ieu bisa mangaruhan kinerja anjeun dina jangka waktu acara kritis ditawarkeun via Website éta;
Anjeun bisa sapatemon flaws sistem, faults, kasalahan atawa layanan kendat nu bakal diurus luyu jeung ayat 18 (paranti IT);
Aturan Game pikeun tiap acara atawa game ditawarkeun via Website anu sadia tur kudu dianggap ku Anjeun saméméh pamakéan anjeun tina Layanan ditawarkeun via Website éta; sarta dina hubungan pamakéan anjeun tina Services, upami Anjeun tohan on hiji "dina ngajalankeun" acara, Anjeun bisa jadi teu iraha wae relevan bisa ningali atawa lamun heunteu jadi disadiakeun kalawan paling informasi up-to-date dina hubungan jeung acara relevan. Urang teu kudu jadi makéna Anjeun di hormat tina sagala karugian ngalaman atawa waragad ditanggung ku Anjeun salaku hasil tina sagala reureuh dina pangiriman informasi anu patali jeung naon baé "dina ngajalankeun" acara.

SPORTSBOOK
aturan ieu ngabentuk hiji perjangjian antara Sunan Gunung Djati jeung anggota urang. Ngadaptar kalawan kami dicokot sakumaha ditampa Anjeun aturan ieu.
Anggota nu pinuh tanggung jawab mastikeun kontak sarta pembayaran rinci anu akurat sepanjang waktos.
Simkuring nampi bets ti maranéhanana yuswa 18 taun sarta leuwih wungkul, sarta bisa ménta bukti umur di titik nanaon. Anggota mungkin gaduh akun maranéhanana ditunda dugi buktina sapertos anu disadiakeun.
Anggota kudu tetep rinci sénsitip maranéhna rahasia sepanjang waktos. Lamun yakin rinci anjeun téh euweuh rahasia, Anjeun kedah ngawartosan urang langsung, sakumaha wae aktivitas akun mangrupakeun tanggung jawab anjeun.
Disimpen na dikonfirmasi bets teu dirobah atawa dibatalkeun.
Anggota nu jawab mastikeun nempatkeun bets geus diijinkeun di nagara maranéhanana tinggal.
Anggota ukur bisa nempatkeun bets on ramatloka urang. Ngusahakeun nempatkeun alungan dina sagala cara sejen moal ditarima.
Bets atawa bagian tina alungan hiji bisa jadi dibatalkeun jeung / atawa nampik iraha wae titik méméh acara sual tanpa aya bewara.
Urang bakal nyandak sakabeh Peta perlu nyegah formulir salah sahiji panipuan tohan. Sagala anggota atanapi group of anggota kapanggih bisa nempatkeun bets di jalan kitu sakumaha anu ngagasab duit lain hakna urang kudu rekening maranéhanana ditunda na bets voided, naha bets nu netep atanapi henteu.
Urang bisa batal bets nu geus katampa lamun aya dana cukup dina akun pikeun nutupan bet, pangmayaran nu salajengna dibatalkeun ku prosesor mayar bakal ngahasilkeun bets dibolaykeun.
Sagala dana credited ka akun anggota dina kasalahan kudu dilaporkeun ka urang langsung. Sagala winnings diturunkeun tina dana sapertos bakal voided na reclaimed ku kami.
Ieu Sarat jeung Kaayaan dibere dina basa Inggris. Dina kasus naon ambiguitas ngeunaan Sarat jeung Kaayaan dina basa séjén ieu, vérsi basa Inggris anu lumaku.
Sababaraha rekening teu diijinkeun. Urang cagar hak batal sagala bets jeung nutup sagala rekening kapanggih bisa duplicated.
Bets bisa ditempatkeun nepi ka waktu mimiti diémbarkeun. Sagala bets disimpen na katampa sanggeus acara dimimitian waktu bakal dianggap salaku non-runner.
Bets on selections béda dina acara anu sarua dimana hasil tina salah sahiji mangaruhan atawa geus kapangaruhan ku nu sejen moal ditarima sarta bakal voided dina kasus ditampa teu kahaja.
'Mun bets' bakal netep dumasar kana runtuyan tempat maranéhna muncul dina dieunakeun tohan dugi monies ditugaskeun geus dipaké. Dina kasus dana ieu mahluk cukup pikeun ngalengkepan atanapi neruskeun bet, seleksi sual bakal netep nurutkeun jumlah aya.
Urang damel teuas pikeun mulasara akurasi sepanjang waktos tapi aya kalana kasalahan bener kajadian. Simkuring nampi moal tanggung jawab kasalahan sapertos na dina kasus sapertos dimana harga anu kapangaruhan, sadaya bets bakal batal.
Simkuring moal dilaksanakeun nanggungjawaban kanggo Karuksakan / karugian hasilna tina pamakéan ramatloka urang atawa eusi nu berhubungan kaasup operasi atanapi transmisi Nepi atanapi interruptions, leungitna / korupsi data, garis / gagalna komunikasi, nyalahgunakeun ramatloka atawa eusi pakait, atawa kasalahan naon / omissions dina ramatloka atawa eusi pakait.
winnings maksimum per anggota per poé via ramatloka ieu € 10000 atawa sarimbag mata uang.
Jumlah minimum pikeun alungan hiji € 0.10.
Jumlah alungan maksimum keur hiji acara mangrupakeun € 100.00 atawa sarimbag dina currencies lianna.
Urang bisa nawiskeun odds handap dina sababaraha jenis alungan ti ieu ditawarkeun dina single.
Anggota nu disarankan pikeun mulasara rékaman sadaya transaksi, aturan kaulinan, cancellations aturan jeung jasa pamayaran kanggo rujukan ka payun.
Bets nu diolah jeung dianggap aktip sakali maranéhna geus ditempatkeun jeung ditampa sacara dikonfirmasi.
Unggal usaha dijieun pikeun mastikeun sakabeh informasi ditampilkeun dina website is akurat, tapi kudu dipake wungkul sakumaha pituduh a. Urang teu bisa dicekel nanggungjawaban kanggo kasalahan dina detil acara. Anggota nu disarankan pikeun konsultasi Aturan tohan kami pikeun detil ngeunaan padumukan alungan dina kaayaan kitu.
Anggota bisa nempatkeun bets pas dana geus hasil ditambahkeun kana rekening maranéhanana.
Anggota nampi yen urang bisa make ngaran hareup, ngaran pamaké jeung nagara tina tempatna winners signifikan pikeun tujuan iklan. Dina sagala perkara sejen, rinci anggota 'bakal tetep rahasia.
Bets on acara nu salajengna dibolaykeun bakal voided na monies refunded.
nawaran Anggota nu dugi ka hiji per jalma, kulawarga, alamat, email, nomer telepon, nomer rekening mayar na komputer, Simkuring cagar hak mundur nawaran ti sagala anggota atanapi group of anggota.
akun anggota ieu dianggap salaku unik ngeunaan ngaran anjeun sarta detil pribadi, sarta mungkin ngan dipaké ku anjeun. Eta wajib teu duplicated dina kaayaan naon. Dina kasus rekening duplicated, urang bisa nutup akun misalna hiji na:
Batal sarta forfeit sadayana bonus, bets bébas tur winnings
Ngabalikeun duit winnings sadayana deposit kirang voided
Meunang balik sagala dana séjén tina sagala duplikat rekening séjén
Dina kasus bets disimpen dina harga lepat, bets masih bakal nangtung tapi bakal netep di harga dirévisi.
Dina kasus anggota ngabogaan duanana kasaimbangan bonus sarta kasaimbangan duit nyata, dana duit nyata bakal dipaké munggaran. Dina kasus dimana deposit nu dipicu bonus nu, ditambah sagala winnings dihasilkeun, ditransferkeun ka kasino saméméh minuhan sarat rollover 2x, ieu bakal dianggap salaku manipulasi bonus nyoba, hasilna bonus dibolaykeun na winnings dimaksudkeun.
Sagala manipulasi bonus bakal ngahasilkeun kami reclaiming nu bonus na sagala winnings pakait tina rekening anggota.
istilah jeung kaayaan ieu bakal diropéa ti jaman ka jaman sarta éta téh tanggung jawab ka anggota 'pikeun pariksa rutin pikeun apdet.

Kolusi, selingkuh, panipuan AND aktivitas kriminal
Amalan handap (atawa salah sahiji aranjeunna) dina hubungan jeung Layanan:
- nyiksa bonus atawa promosi séjén; jeung / atawa
- migunakeun faktor adil éksternal atawa pangaruh (ilahar disebut selingkuh); jeung / atawa
- nyokot kauntungan adil (sakumaha didefinisikeun dina ayat 12.5.3);
- muka wae Akun duplikat; jeung / atawa
- kalakuan prakték curang atawa aktivitas kriminal (sakumaha didefinisikeun dina ayat 12.5),
- mangrupakeun "dilarang lila" na teu diijinkeun sarta bakal mangrupakeun hiji breach bahan tina Sarat Pamakéan. Urang bakal nyandak sadaya hambalan lumrah pikeun nyegah sarta ngadeteksi lila sapertos na pikeun ngaidentipikasi pamaén relevan prihatin lamun bener-bener kajadian. Tunduk kana luhur kitu, urang bakal jadi makéna pikeun sagala leungitna atawa ruksakna nu Anjeun bisa dibebankeun salaku hasil tina sagala amalan dilarang, jeung sagala peta urang nyandak di hormat tina sarua bakal di kawijaksanaan budi urang.
Lamun Anjeun nyangka jalma anu kalibet dina sagala dicaram Praktek, Anjeun kudu pas alesan practicable ngalaporkeun ka urang ku e-milis urang atanapi telephoning Layanan Palanggan.
Anjeun satuju yen Anjeun teu wajib ilubiung dina atawa disambungkeun kalayan formulir salah sahiji dilarang Praktek di sambungan kalawan aksés anjeun atawa pamakéan tina Services.
lamun:
urang kudu grounds lumrah mun yakin yén Anjeun geus milu dina atawa geus disambungkeun jeung formulir salah sahiji dilarang Praktek (jeung dasar kapercayaan urang wajib kaasup pamakéan ku urang (jeung ku mitra kaulinan urang jeung suppliers urang lianna) tina panipuan sagala, selingkuh jeung lila beungeut kolusi nu dipaké dina industri judi jeung kaulinan wanoh relevan); atawa
Geus disimpen bets jeung / atawa maénkeun kaulinan online kalayan sagala panyadia online sejenna tina jasa judi jeung nu disangka (salaku hasil tina antrian misalna) tina sagala Praktek dilarang atanapi kagiatan disebutkeun bener; atawa
urang jadi sadar yen Anjeun tos "dieusi deui" atawa rek salah sahiji purchases atanapi deposit yen Anjeun dijieun pikeun Akun anjeun; atawa
Anjeun jadi bangkrut atawa kakurangan cara ngagawe analog mana di dunya, teras, (kaasup dina sambungan kalayan sagala gantung jeung / atawa terminasi of Akun anjeun) urang wajib kudu katuhu, dina hormat tina Akun anjeun (jeung / atawa akun sejenna dicekel ku maneh ku parusahaan HighWeb ventures NV) kana withhold sakabeh atawa bagian tina baki jeung / atawa cageur tina akun nu jumlah sagala deposit, mayar-beluk, bonus atanapi winnings nu geus kapangaruhan ku atanapi anu sagala cara dipake pikeun salah sahiji kajadian (s) contemplated dina ayat ieu 12.4. Hak nangtukeun kaluar dina ayat 12.4 ieu téh tanpa prasangka ka sagala lain hakna (kaasup sagala hak hukum umum) yen urang bisa mibanda ngalawan Anjeun, naha dina kaayaan Sarat Paké atawa lamun heunteu.
Pikeun kaperluan ayat 12 ieu:
a "prakték curang" hartina sagala aktivitas curang dina aktipitas ku Anjeun atawa ku naon baé anu nimpah nama anjeun atanapi di kolusi jeung Anjeun, tur bakal ngawengku, tanpa watesan: (a) curang muatan-bék; (B) pamakéan ku Anjeun atawa jalma séjén anu milu dina kaulinan anu sarua sakumaha Anjeun iraha wae, di hiji dicokot ku batur, diklon atawa lamun heunteu diidinan kiridit atawa debit kartu, salaku sumber dana; (C) kolusi ku Anjeun ku batur dina urutan mangtaun hiji kaunggulan adil (kaasup ngaliwatan schemes bonus atawa insentif sarupa ditawarkeun ku kami); (D) sagala usaha pikeun ngadaptar informasi akun palsu atawa nyasabkeun; (E) sagala polah saleresna atanapi nyoba ku Anjeun nu geus alesan dianggap ku urang janten haram di sagala yurisdiksi lumaku, dilakukeun dina iman goréng, atawa dimaksudkeun pikeun ngagasab duit lain hakna urang jeung / atawa ngagilekkeun sagala larangan contractual atawa hukum, paduli naha polah misalna atanapi polah ngusahakeun sabenerna jadi sabab urang karuksakan atawa cilaka;
a "aktivitas kriminal" wajib ngawengku, tanpa watesan, laundering duit jeung sagala ngalanggar sahandapeun ti Garawangi Act; jeung
hiji "Kauntungan adil" wajib ngawengku, tanpa watesan:
nu eksploitasi of a lepat, loophole atawa kasalahan di urang atawa software naon pihak katilu urang dipake ku anjeun dina sambungan jeung Services (kaasup di hormat game wae);
pamakéan pamaén otomatis ( 'bot'), atawa software pihak atawa analisis séjén sistem 3rd; atawa
nu eksploitasi ku Anjeun, tina hiji 'Kasalahan' sakumaha didefinisikeun dina ayat 18.1, dina sagala hal boh ka kaunggulan anjeun jeung / atawa ka disadvantage kami atawa lianna.
Dina exercising salah sahiji hak kami dina ayat 11.4 dina hubungan ka dicaram Praktek, urang wajib ngagunakeun sagala endeavors lumrah pikeun mastikeun yén, bari complying kalawan kawajiban légal pangaturan sarta séjén kami, kami laksana hak sapertos di luhur nu adil ka Anjeun jeung ka konsumén urang lianna.
Urang cagar hak ngawartosan otoritas relevan, kaulinan atawa judi operator online sejen, panyadia ladenan online sejen tur bank, pausahaan kartu kiridit, panyadia pembayaran éléktronik atawa lembaga keuangan séjén identitas anjeun sarta di mana wae disangka dilarang Praktek ku Anjeun, sareng Anjeun wajib cooperate pinuh ku kami pikeun nalungtik sagala aktivitas misalna.

Panutupanana OF rekening; Terminasi istilah pamakean
Panutupanana AND terminasi ku anjeun

Disadiakeun anu Akun anjeun henteu némbongkeun yén kasaimbangan hiji alatan kami, Anjeun dijudulan nutup Akun anjeun jeung nungtungan nu Sarat Paké on moal kirang ti bewara 24 jam 'pikeun urang iraha wae, ku ngahubungan kami liwat Layanan Palanggan, rinci nu bisa kapanggih di bagian Pitulung sahiji Website éta:
nunjukkeun kahayang anjeun pikeun nutup Akun anjeun; jeung
nyarios alesan naha Anjeun hayang nutup Akun anjeun, hususna lamun Anjeun ngalakukeun kitu kusabab masalah ngaliwatan tingkat pamakéan anjeun anu sarua.
Urang baris ngabales pamundut anjeun, confirming panutupanana of Akun anjeun jeung titimangsa dina nu panutupanana sapertos bakal efektif, dina hiji waktos nu lumrah, disadiakeun yen Anjeun neruskeun nganggap tanggung jawab sakabeh aktivitas dina Akun anjeun dugi panutupanana misalna geus dilumangsungkeun ku kami (di mana titik Sarat Paké wajib nungtungan).
Lamun Anjeun menta panutupanana of Akun anjeun handapeun ayat 13.1 kami bakal, tunduk kana ayat 13.3, balik wae kasaimbangan beredar di Akun anjeun ka Anjeun.
Kana sagala terminasi of Akun anjeun handapeun ayat 13 kami bakal dijudulan (tanpa ngawatesan hak kami dina ayat 13.6) kana withhold, ti repayment of kasaimbangan beredar dina Akun anjeun, sagala monies (a) nurutkeun ayat 12 (kolusi, selingkuh , panipuan na Kagiatan Pidana), (b) nurutkeun ayat 21 (breach tina Sarat Paké), (c) sakumaha disebutkeun disadiakeun ku Sarat Paké (kaasup, sakumaha luyu ayat 5.4) atawa (d) salaku diperlukeun ku hukum atawa Perda.
Nalika repaying kasaimbangan beredar dina Akun anjeun, urang wajib make metoda sarua pembayaran anu Anjeun disadiakeun kana pendaptaran ti Akun anjeun, atawa metoda pembayaran sapertos sejen saperti urang meureun alesan pilih.
Dimana Anjeun ditutup Akun anjeun, urang bisa dina kaayaan nu tangtu bisa ulang muka Akun anjeun kalawan rinci akun sarua saméméh lamun Anjeun menta kami pikeun ngalakukeunana. Dina kaayaan kitu, bari Akun anjeun kudu rinci akun sarua sateuacan, éta bakal tunduk kana Sarat Paké nu aya di gaya dina tanggal sagala ulang lawang sapertos na sagala entitlements prior (kaasup tapi tanpa watesan, mun bonus atanapi winnings kontingen) moal panjang jadi sah.
Panutupanana AND terminasi ku AS

Kami, iraha wae (jeung notwithstanding sagala dibekelan sejenna ngandung di Sarat Paké), dijudulan nutup Akun anjeun jeung nungtungan nu Sarat Paké dina bewara ditulis (atawa bewara nyoba) ka Anjeun maké anjeun Rincian Kontak. Dina acara naon terminasi misalna ku urang urang wajib, tunduk kana ayat 13.7, pas alesan mungkin di handap nu menta ku Anjeun, ngabalikeun duit kasaimbangan Akun anjeun.
Dimana urang tutup Akun anjeun jeung nungtungan nu Sarat Paké nurutkeun ayat 12 (kolusi, selingkuh, panipuan na Kagiatan Pidana) atanapi ayat 21 (breach tina Sarat Paké), kasaimbangan Akun anjeun bakal non-refundable tur dianggap janten forfeited ku Anjeun kana extent wae ngaku yen urang bisa mibanda ngalawan Anjeun sakumaha dina tanggal panutupanana sapertos (naha sahandapeun Akun anjeun, sarta duplikat Akun atawa lamun heunteu). Panutupanana of Akun anjeun sarta Terminasi tina Sarat Paké, lian ti nurutkeun ka ayat 12 atanapi 21 sahiji Sarat Umum, moal mangaruhan naon bets beredar, disadiakeun anu bets beredar sapertos anu valid tur Anjeun teu di breach tina Sarat Paké sagala cara. Keur dijauhkeun tina ragu, urang moal kiridit bonus wae kana Akun anjeun, atawa baris Anjeun jadi dijudulan sagala winnings kontingen, iraha wae sanggeus tanggal on mana eta geus ditutup (naha ku kami nurutkeun kana Sarat Paké, atawa di respon kana pamundut anjeun).
Ayat di handap ieu bakal salamet wae terminasi tina Sarat Paké: 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 29, 30, 31, 32 na 35 tur sagala ayat sejen nu diperlukeun pikeun kaperluan interpretasi; bareng jeung sagala bagian relevan tina Aturan tohan, anu Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sarta Sarat Tambahan.
Gantung ku AS

Urang bakal dijudulan numpurkeun Akun anjeun dina kaayaan dinyatakeun diatur kaluar dina Sarat Pamakéan. Kana gantung tina Akun anjeun: (a) henteu aktivitas bakal diijinkeun (kaasup deposit, withdrawals, tohan atanapi kaulinan) dugi tanggal kana nu eta geus ulang diaktipkeun ku kami; (B) henteu bonus atanapi winnings kontingen bakal credited ka Akun dina; jeung (c) urang wajib alamat isu nu geus dibikeun naékna ka gantung Akun sareng pandangan ka resolving eta pas alesan practicable ambéh Akun nu tiasa, sabab luyu, boh jadi ulang diaktipkeun atawa ditutup.

Aksés ka, sarta ngamangpaatkeun, ladenan
Anjeun solely jawab supply jeung perawatan ti sakabéh parabot komputer sarta telekomunikasi jaringan sareng jasa aksés internét nu Anjeun peryogi ngagunakeun dina urutan pikeun ngakses Services. Urang moal bisa nanggungjawaban kana sadaya cara sama sekali kanggo sagala karugian akibat ka Anjeun (naha hasilna tina leungitna jasa, konektipitas internét goréng, rubakpita cukup atawa lamun heunteu) ku internét atawa panyadia layanan telekomunikasi nu Anjeun kalibet dina urutan pikeun ngakses Services . Keur dijauhkeun tina ragu, VIP patok henteu nyieun ngagambarkeun naon atanapi masihan jaminan nanaon sakumaha ka kasaluyuan ti Layanan jeung sagala tinangtu 3rd software pihak atawa hardware, kaasup (pikeun dijauhkeun tina ragu) analisis pihak 3rd atawa program 'Bot' nu janji hasilna tangtu tina salah sahiji Services.
Dina sadaya kaayaan kedah Anjeun nganggo Layanan keur kaperluan naon nu atawa kamungkinan bisa dianggap fitnah, kasar, jorang, dibeunangkeun, ti hiji rasialis, sexist atanapi sejenna alam diskriminatif, atawa nu bisa ngakibatkeun ngalanggar. Anjeun teu kedah nganggo naon bahasa kasar atanapi agrésif atawa gambar, sumpah, ngancem, ngaganggu atawa nyiksa sagala jalma séjén, kaasup pamaké séjén, via Website, atanapi nyobian lulus sorangan kaluar salaku mahluk naon baé séjén, atawa kalakuanana cara di luhur sapertos nuju sagala staf VIP patok dipaké pikeun nyadiakeun Services, Services Palanggan, atawa helpdesk atawa rojongan wae fungsi anu urang sangkan sadia pikeun Anjeun.
Anjeun bakal nganggo Website keur hiburan pribadi wungkul tur wajib teu diwenangkeun nyadiakeun aksés atawa baranahan dina Website atawa bagian tina eta dina bentuk naon sama sekali tanpa idin express urang, kaasup nyieun tumbu ka eta.
Anjeun kudu jadi solely nanggungjawaban kana sadaya hormat tina sagala eusi diunggah ku anjeun onto Website éta ( "Kandungan diunggah") jeung, dina muatkeun wae eusi sapertos nu ngagambarkeun tur ngajamin yén;
geus dicandak sadayana approvals perlu, consents, lisensi sarta idin diperlukeun dina hormat tina Eusi diunggah sarta yén baranahan tina Eusi diupload dina website moal ngalanggar teh hak cipta, trade mark, informasi rahasia atawa hak cipta intelektual séjén sama sekali tina sagala pihak katilu;
eusi diunggah moal ngandung sagala bahan di breach paragraf 14.2 atawa kode dina breach tina klausa 14.3;
eusi diunggah bakal matuh sagala hukum jeung peraturan (kaasup, hususna, jelema anu patali jeung perlindungan data na privacy); jeung
VIP patok anu dijudulan ngagunakeun sarta sub-lisénsi pamakéan Kandungan diunggah dina kawijaksanaan budi na.
Sagala bahan (lian ti Software handapeun ayat 16) diundeur ku Anjeun ti Website éta bakal diundeur sagemblengna dina resiko sorangan sarta VIP patok teu kudu moal nanggungjawaban kana sadaya hormat tina sagala leungitna data atawa ruksakna séjén disababkeun ku sagala download misalna.
Dimana urang boga alesan pikeun yakin yén pamakéan anjeun tina Layanan aya dina breach sahiji ayat 14.2, 14.3, 14.4 atanapi 14.5 kami wajib, tanpa prasangka ka salah sahiji hak kami sejen, jadi judulna forthwith ngaleupaskeun tina Website dina sagala eusi offending.

Tohan jeung kaulinan Sarat
Ungkapan dipaké dina industri tohan jeung kaulinan anu loba. Dimana luyu, hiji kekecapan dijelaskeun harti tohan sarta kaulinan ungkapan ilahar-dipaké nyaéta sadia ngaliwatan kaca Pitulung dina Website éta. Kedah Anjeun bisa di ragu sagala jadi ka harti ekspresi wae, Anjeun kedah:
kasampak up harti na di kekecapan dina bagian Pitulung relevan anu patali jeung acara atanapi kaulinan Anjeun tohan atanapi kaulinan on;
Lamun Anjeun masih di ragu sagala, ngahubungan Layanan Palanggan pikeun klarifikasi; jeung
teundeun wae alungan atawa game on acara naon dugi harti na ieu dipikaharti mun kapuasan anjeun, sabab urang teu bisa nampa tanggungjawab wae lamun Anjeun nempatkeun hiji alungan atawa game via produk ditawarkeun via Services dina kaayaan dimana Anjeun teu ngartos salah sahiji istilah aub di atawa anu patali jeung bet atawa game.

Robahan website

Urang bisa, dina kawijaksanaan kami mutlak, ngarobah atawa ngajadikeun amandemen sagala produk atawa jasa (kaasup sagala harga ditawarkeun) sadia ngaliwatan Website éta iraha wae keur kaperluan mastikeun rezeki kagiatan Website, tapi tanpa prasangka ka sagala kaulinan jeung / atawa bets geus aya kamajuan dina waktu amandemen misalna. Ti jaman ka jaman, urang bisa ngawatesan Anjeun tina ngakses sababaraha bagéan Website pikeun kaperluan pangropéa sahiji Website jeung / atawa robahan atanapi amandemen tina salah sahiji kaulinan jeung / atawa produk sadia ngaliwatan Website éta.

Katilu pihak software
Eta meureun perlu nyadiakeun Anjeun sareng software ( "Software") disadiakeun ku pihak katilu ngaktipkeun Anjeun nganggo produk ditawarkeun ngaliwatan Services, hususna produk download Kasino urang.
Dina kaayaan kitu, Anjeun bisa jadi diperlukeun pikeun asup ka hiji perjangjian misah jeung boga dina hormat tina pamakéan anjeun tina Software sapertos (a "pasatujuan Software pihak katilu"). Dina hal naon inconsistency antara Sarat Paké tur sagala pasatujuan Software Partéi Katilu, Sarat Paké bakal lumaku di kituna sajauh inconsistency kana hubungan kana hubungan antara Anjeun jeung VIP patok.
Éta téh tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun yén Software sagala anu diundeur onto komputer di luhur cocog sareng komputer anjeun sorangan urang husus set-up. Keur dijauhkeun tina ragu, urang teu kudu jadi makéna extent yén diundeur lepat tina Software sagala boga pangaruh ngarugikeun kana operasi komputer anjeun.
Notwithstanding yén Layanan disadiakeun via naon aplikasi mobile atawa tablet jadi matapelajaran wajib ka Sarat Paké, istilah ngabawah sagala aplikasi ( "App") anu diundeur atanapi dipasang onto alat mobile anjeun atawa tablet bakal diatur ku perjanjian diasupkeun kana antara Anjeun jeung supplier tina App relevan tapi, bisi tina sagala inconsistency antara Sarat Paké tur sagala perjangjian misalna, anu Sarat Paké bakal lumaku di kituna sajauh inconsistency kana hubungan kana hubungan antara anjeun jeung VIP patok.

gagalna IT
Dimana masalah lumangsung dina software atawa hardware dipake ku urang pikeun nyadiakeun Layanan urang butuh sagala léngkah lumrah pikeun ubar masalah pas practicable. Dimana masalah sapertos ngakibatkeun kaulinan bisa interrupted dina kaayaan dimana eta teu bisa restarted ti persis posisi sarua tanpa detriment ka Anjeun atawa pamuter sejenna, urang bakal nyandak sadaya hambalan lumrah pikeun ngubaran Anjeun di luhur adil (anu bisa ngawengku reinstating baki on Akun anjeun kana posisi aya di handap parantosan bet panungtungan atawa game log on server VIP patok urang langsung saméméh lumangsungna masalah).
Simkuring teu nampa liability wae sama sekali kanggo masalah disababkeun ku alat-alat nu mana Anjeun atawa pamuter lianna anu ngagunakeun pikeun ngakses Services, atawa faults patali jeung anjeun atanapi panyadia layanan internét maranéhanana.

Kasalahan OR OMISSIONS
Sajumlah kaayaan bisa timbul mana bet atanapi wager katampi, atawa mayar hiji dijieun, ku urang di kasalahan. Daptar non-tuntas tina kaayaan sapertos nyaéta saperti kieu:
dimana urang mis-nangtang sagala odds atawa watesan bet atanapi kaulinan wager ka Anjeun salaku hasil tina kasalahan atawa omission di inputting informasi atawa netepkeun nepi pasar, atawa salaku hasil tina hiji gangguan komputer atra;
dimana kami geus dijieun 'kasalahan palpable'. A kasalahan palpable lumangsung dimana:
dina hubungan bets ditempatkeun saméméh acara nyokot tempat, harga / istilah ditawarkeun téh materially béda ti maranéhanana aya di pasar umum; atawa
dina hubungan acara naon, harga / istilah ditawarkeun dina waktu bet ieu disimpen anu jelas lepat dibere kamungkinan kajadian kajadian;
dimana kami geus terus nampa bets dina pasar nu kudu geus ditunda, kaasup tempat kajadian relevan aya dina kamajuan (iwal mana 'di-ngajalankeun' bets nu katampa) atanapi kagungan geus rengse (sok disebut salaku 'telat bets') ;
dimana kasalahan nu geus dilakukeun salaku hasil tina hiji Praktek dilarang dina ayat 19.1;
dimana urang teu kudu katampa, atawa boga hak pikeun ngabolaykeun atawa ulang settle, bet a nurutkeun kana Aturan tohan (contona alatan 'Biomédis Contingencies');
dimana kasalahan anu dijieun ku urang salaku kana jumlah winnings / mulih nu modal pikeun Anjeun, kaasup salaku hasil tina hiji kasalahan manual atawa input komputer; atawa
dimana kasalahan nu geus dilakukeun ku urang salaku kana jumlah bets bébas jeung / atawa bonus nu credited kana rekening anjeun,
sagala kaayaan sapertos maksudna salaku hiji "Kasalahan".
Urang cagar hak:
ngabenerkeun naon Kasalahan dijieun dina alungan hiji disimpen na ulang settle sami di harga bener atawa istilah nu éta disadiakeun atawa kudu geus sadia ngaliwatan VIP patok (bolos kasalahan penerbitan) dina waktu anu bet ieu disimpen na bet bakal dianggap geus dicokot tempat dina istilah nu éta dawam pikeun alungan yén; atawa
dimana teu alesan practicable pikeun ngabenerkeun sarta ulang settle handapeun 19.2.1 luhur, mun dibewarakeun di batal alungan jeung balik stake anjeun kana Akun anjeun; atawa
dina kaayaan dimana Kasalahan geus nyababkeun ti dilarang Praktek, nyandak léngkah diatur kaluar dina ayat 12.4.
Sagala monies nu credited ka Akun, atawa dibayar ka anjeun salaku hasil tina hiji Kasalahan bakal dianggap, resolusi nu keur ditangguhkeun handapeun ayat 19.2, bisa dicekel ku Anjeun kana kapercayaan pikeun kami jeung bakal langsung repaid ka urang lamun paménta pikeun mayar dijieun ku urang mun Anjeun. Dimana kaayaan sapertos aya, lamun Anjeun gaduh monies dina Akun anjeun urang bisa meunang balik monies ieu ti Akun anjeun nurutkeun ayat 7.4. Urang satuju yen urang wajib ngagunakeun sagala endeavors lumrah pikeun ngadeteksi Kasalahan naon na ngawartosan Anjeun sahijina pas alesan practicable.
Ngayakeun urang (kaasup karyawan urang atawa ajen) atawa mitra atanapi suppliers kami wajib moal nanggungjawaban kana sadaya pikeun leungitna wae, kaasup leungitna winnings, nu dihasilkeun tina sagala Kasalahan ku urang atawa kasalahan ku Anjeun.
Anjeun bakal ngawartosan urang pas alesan practicable kedah anjeun jadi sadar wae Kasalahan.
Dimana Anjeun dipaké monies nu geus credited ka Akun anjeun atanapi dileler ka Anjeun salaku hasil tina hiji Kasalahan pikeun nempatkeun bets saterusna atawa maénkeun kaulinan, urang bisa ngabolaykeun bets misalna jeung / atawa withhold sagala winnings nu Anjeun bisa geus meunang kalawan monies misalna, sarta lamun kami geus dibayar kaluar dina sagala bets misalna atawa kagiatan kaulinan, jumlahna sapertos bakal dianggap bisa dicekel ku Anjeun kana kapercayaan pikeun kami jeung anjeun bakal geuwat repaid ka urang lamun paménta pikeun mayar dijieun ku kami pikeun Anjeun.

Pangaluaran OF liability kami
aksés anjeun sarta pamakéan tina Services anu di pilihan budi anjeun, kawijaksanaan jeung resiko. Urang teu kudu jadi makéna pikeun sagala usaha ku Anjeun nganggo Layanan ku métode, hartosna atanapi cara teu dimaksudkeun ku kami.
Urang baris nyadiakeun Layanan jeung skill lumrah sarta perawatan sarta substansi sakumaha ditétélakeun dina Sarat Pamakéan. Urang ulah ngadamel sagala janji séjén atawa HARANSI ngeunaan Mégamendung, atawa produk atawa jasa ngabentuk bagian tina Services, sarta hereby ngaluarkeun (kana extent diijinkeun ku hukum) sadayana HARANSI tersirat di hormat tina sarua (kaasup HARANSI tersirat sakumaha ka kualitas nyugemakeun jeung / atawa kabugaran pikeun tujuan anjeun). Dina sababaraha hal, kami henteu ngajamin yén Website bakal gaduh kasadiaan uninterrupted atanapi nu eta bakal bébas tina bug, virus atawa kasalahan lianna.
Simpan ka disadiakeun dina aturan tohan urang jeung SUBJECT ayat 19.5, liability maksimum urang (kaasup antara kami indung jeung cabangna pausahaan, AFFILIATES, perwira, direksi, agén jeung karyawan) timbul kaluar pamakeuan anjeun geus make ladenan (atawa bagean tina ladenan sareng naha ngamangpaatkeun website), naha liability sapertos timbul UNDER breach kontrak, TORT (kaasup lalawora), atawa lamun heunteu, bakal dugi ka:
(WHERE liability kami relates to A Ujang OR stake) Jumlah bet OR stake ditempatkeun ku anjeun hormat nu liability urang geus ARISEN;
(WHERE liability urang hubungan ka MISAPPLICATION dana) jumlah duit IN rekening anu geus MISPLACED ku AS; AND
(IN hormat sagala LAIN patok VIP liability) sarébu Euro (1,000 Euro).
URANG (kaasup urang indung jeung cabangna pausahaan, AFFILIATES, perwira, direksi, agén jeung karyawan) NOT bakal makéna YOU, naha liability sapertos timbul di kontrak, TORT (kaasup lalawora) atawa lamun heunteu, IN hormat sagala:
Leungitna data;
Leungitna Kalan
Leungitna sharing;
Leungitna kasempetan bisnis;
Leungitna OR ruksakna goodwill OR reputasi;
Bisnis kendat; OR
Sakur leungitna teu langsung, husus atawa CONSEQUENTIAL atawa karuksakan, sanajan WHERE leungitna atawa karuksakan misalna geus nyaho TO AS salaku mahluk mungkin, timbul kaluar ti Sarat dipaké atawa make nu mana wae sama sekali ku anjeun ladénan.
Euweuh dina Sarat Paké bakal beroperasi kituna ngaluarkeun sagala liability nu urang bisa mibanda di hormat tina:
panipuan (kaasup misrepresentation curang); atawa
maot atawa tatu pribadi disababkeun ku lalawora urang.

Breach istilah pamakean
Anjeun bakal pinuh indemnify, membela sarta tahan kami sarta kami perwira, direksi, pagawé, agén, kontraktor jeung suppliers bahya ti na ngalawan sagala na sagala karugian, waragad, expenses, klaim, tungtutan, Liabilities na Karuksakan (kaasup waragad légal), kumaha disababkeun , éta bisa timbul, naha atanapi henteu alesan foreseeable, salaku hasil tina atanapi di sambungan kalayan:
nu aksés ka na pamakéan tina Layanan ku Anjeun atawa ku saha wae make ngaran pamaké sarta sandi anjeun; jeung / atawa
sagala breach ku Anjeun tina salah sahiji istilah na dibekelan tina Sarat Pamakéan.
Dimana Anjeun di breach tina Sarat Paké, urang bisa, saméméh sagala gantung atanapi terminasi of Akun anjeun ngabéjaan Anjeun (maké anjeun Rincian Contact) nu Anjeun di breach, merlukeun anjeun pikeun ngeureunkeun kalakuan atawa kagagalan meta relevan, sarta / atawa merlukeun anjeun nempatkeun katuhu hiji kalakuan atawa lepat dina bagian anjeun; na gera Anjeun tina aksi dimaksudkeun urang lamun Anjeun teu ngalakukeun kitu, disadiakeun salawasna yen iber misalna teu kudu janten pre-kaayaan keur naon gantung atanapi terminasi of Akun anjeun.
Urang boga hak mareuman sagala pamaké kode idéntifikasi atawa sandi, naha dipilih ku anjeun atanapi disadiakeun ku kami, iraha wae, upami dina pamadegan lumrah kami Anjeun gagal sasuai jeung salah sahiji dibekelan tina Sarat Pamakéan.
Salian sagala ubar séjén disadiakeun, upami Anjeun breach salah sahiji Sarat Paké kami bakal dijudulan cageur tina Akun anjeun wae kasaimbangan positif lajeng aya kana extent sagala Jumlah alesan ngaku ngalawan anjeun nurutkeun ayat 21.1.

Hak cipta intelektual
Kabéh rarancang ramatloka, téks, grafik, musik, sora, foto, video, pamilih tur susunan tujuanana, compilations software, kaayaan kode sumber, software jeung sakabeh bahan sejenna ngandung ngabentuk naon bagian tina Services anu poko keur hak cipta na hak proprietary sejenna nu anu boh milik urang atawa dipaké lisensina ti boga hak pihak katilu. Pikeun extent yén sagala bahan comprised dina Layanan bisa didownload atanapi dicitak lajeng bahan misalna bisa didownload ka alat tunggal hijina (jeung teuas salinan porsi bisa jadi dicitak) solely pikeun anjeun pamakéan pribadi jeung non-komersial sorangan.
Dina sadaya kaayaan wajib ngagunakeun Layanan ngabulkeun kana Anjeun wae minat sagala hak cipta intelektual (contona hak cipta, nyaho-kumaha atawa tanda dagang) milik urang atanapi ku pihak katilu mana wae sama sekali, lian ti pribadi, non-ekslusif, non-sub-licensable lisénsi ngagunakeun hak cipta intelektual misalna dina sambungan kalayan pribadi, pamakéan non-komérsial anjeun tina layanan nurutkeun kana Sarat Pamakéan.
Taya hak sama sekali anu dibérékeun ngagunakeun atawa baranahan sagala tanda dagang atawa logos nu némbongan dina Website iwal sakumaha husus diijinkeun luyu jeung Sarat Pamakéan.
Anjeun teu kedah, atawa kudu anjeun ngawenangkeun naon baé séjén pikeun nyalin, toko, nyebarkeun, nyewa, lisénsi, ngajual, ngadistribusikaeun, ngarobah, nambahan jeung, ngahapus, piceun atawa tamper jeung Website atawa bagian tina eta sagala cara atanapi langsung atawa henteu langsung ngaruksak atawa ngaganggu (atawa nyobian ngaruksak atawa ngaganggu) nganggo atanapi ngarobah Website, lian ti di kursus nempo atawa maké Website dina luyu jeung Sarat Pamakéan.
Sadaya hak cipta intelektual dina ngaran "VIP patok", nu logos, desain, tanda perdagangan sarta fitur brand has sejenna VIP patok jeung sagala eusi nu disadiakeun ku VIP patok atawa pihak katilu pikeun citakan dina kutang Website di VIP patok atawa lumaku pihak katilu. Anjeun satuju teu nembongkeun atawa make logos misalna, desain, tanda perdagangan sarta fitur brand has sejenna dina ragam wae tanpa idin ditulis saméméh urang.

Virus, Hacking AND nyinggung LAIN
Anjeun teu wajib:
ngaruksak Website éta;
nyobian mangtaun aksés diidinan pikeun Website, nu server on nu Website éta disimpen atawa server, komputer atawa database dihubungkeun jeung Website éta;
bah nu Website kalayan informasi, sababaraha kiriman atawa "spam";
knowingly atanapi negligently make sagala fitur nu bisa mangaruhan fungsi Website dina cara naon baé contona (tapi henteu diwatesan ku) ngaleupaskeun atanapi propogating virus, cacing, Trojans, bom logika atanapi bahan sarupa anu geus jahat atawa ngabahayakeun;
ngaganggu atawa tamper kalawan, piceun atawa lamun heunteu ngarobah sagala cara, sagala informasi dina formulir naon nu geus kaasup dina Website éta;
narajang Website éta liwat serangan panolakan-of-jasa atawa disebarkeun serangan panolakan-of-layanan. Urang baris ngalaporkeun sagala disangka breach ka otoritas penegak hukum relevan sarta kami bakal ko-beroperasi kalawan otoritas eta ku disclosing idéntitas anjeun ka aranjeunna. Dina acara breach sapertos ieu, katuhu anjeun ngagunakeun Website bakal cease langsung.
Urang moal bisa makéna pikeun sagala leungitna atawa ruksakna disababkeun ku disebarkeun panolakan-of-jasa serangan, virus atawa bahan technologically ngabahayakeun lianna nu bisa ngainféksi parabot anjeun komputer, program komputer, data atawa bahan proprietary séjén alatan pamakéan anjeun tina Website atawa mun diundeur anjeun tina bahan naon dipasang dina website misalna, atawa dina sagala ramatloka numbu ka website éta.

Inpo pribadi Anjeun
Sadaya inpo dina Akun anjeun dicekel ku urang geus data aman warehoused sarta tetep rahasia iwal dimana disebutkeun béda dina Sarat Paké (kaasup, keur dijauhkeun tina ragu, anu Sarat jeung Kaayaan Pamakéan).
Urang diwajibkeun ku hukum sasuai jeung sarat panyalindungan data di jalan nu ieu kami nganggo inpormasi pribadi sagala dikumpulkeun ti Anjeun dina pamakéan anjeun tina Services. kituna urang butuh pisan serius kawajiban urang dina hubungan jalan nu ieu kami nganggo inpo pribadi Anjeun.
Lamun Anjeun nganggo Layanan eta bakal dipikabutuh pikeun kami pikeun ngumpulkeun informasi nu tangtu ngeunaan Anjeun, kaasup ngaran anjeun jeung tanggal lahir, Rincian Kontak Anjeun, tur oge bisa ngawengku informasi ngeunaan kahoyong pamasaran anjeun (sakabéh nu bakal katelah "Personal anjeun émbaran ").
Ku cara méré kami kalawan Émbaran Personal anjeun, Anjeun idin ka urang ngolah Émbaran Personal anjeun, kaasup salah sahiji anu sarua nu utamana sénsitip:
keur kaperluan diatur kaluar dina Sarat Paké (kaasup Sarat jeung Kaayaan Pamakéan); jeung
pikeun tujuan séjén dimana urang kudu ngolah Émbaran Personal anjeun pikeun kaperluan operasi nu Services, kaasup ku ngabagikeun eta kalawan panyadia ladenan urang jeung agén pikeun tujuan ieu, contona mun panyadia kami tina jasa pos, layanan pamasaran jeung agén jasa customer. Urang ogé bisa jadi nyingkab Émbaran Personal anjeun guna matuh ku kawajiban légal atanapi pangaturan.
Urang bakal nahan salinan komunikasi wae nu Anjeun ngirim ka urang (kaasup salinan surelek wae) dina raraga miara rékaman akurat ti informasi nu ditampi ti Anjeun.

Mangpaat 'cookies' dina website
Website ngagunakeun 'cookies' lagu pamakéan anjeun internet jeung pikeun mantuan pungsionalitas Website éta. A cookie mangrupakeun file leutik téks nu geus diundeur onto komputer anjeun nalika anjeun ngakses Website jeung hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun mikawanoh lamun Anjeun datangna deui ka Website éta. Urang make cookies pikeun operasi di Website, kaasup (contona) pikeun ngidinan Anjeun pikeun tetep asup salaku Anjeun kotektak antara, sarta ngagunakeun Akun anjeun bet on atawa maénkeun kaulinan on, bagian nu sejen Website éta. Urang ogé migunakeun cookies pikeun tujuan analitik urang sorangan jadi nu bisa nangtukeun masalah teknis dimana para nasabah geus encountered on Website éta, sarta ku kituna mantuan kami ngaronjatkeun pangalaman konsumén urang '.
Lamun Anjeun nenda mun cookies atanapi hoyong pupus wae cookies nu geus disimpen dina komputer anjeun, urang nyarankeun yen Anjeun turutan parentah pikeun mupus cookies aya na nganonaktipkeun cookies hareup dina anjeun software manajemén file. Inpo Salajengna dina mupus atawa ngadalikeun cookies nyaéta sadia dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang atawa di www.aboutcookies.org. Perhatikeun yén ku mupus cookies kami atawa nganonaktipkeun cookies hareup Anjeun bisa jadi teu bisa ngakses wewengkon nu tangtu atawa fitur sahiji Website éta.

Keluhan AND NOTICES
Taya klaim atawa sengketa sareng hal ka:
nu ditampa atawa padumukan bet nu Anjeun geus dijieun ngagunakeun Layanan bakal dianggap leuwih ti 30 poé sanggeus tanggal tina transaksi aslina; jeung
kaulinan nu Anjeun tos maén ngagunakeun Layanan bakal dianggap leuwih ti 12 (dua belas) minggu sanggeus tanggal on numana urus relevan atawa maén game lumangsung.
Kedah Anjeun hayang nyieun hiji keluhan ngeunaan Mégamendung, salaku hambalan mimiti Anjeun kedah pas alesan practicable Layanan kontak Palanggan ngeunaan keluhan anjeun, anu bakal escalated sakumaha diperlukeun dina tim Service Palanggan urang dugi resolusi.
Mun aya hiji sengketa timbul tina Sarat Paké nu teu bisa ngumbar ku Layanan Palanggan sanggeus kungsi escalated luyu jeung ayat 26.2 Anjeun tiasa menta yén zat ditujul ku manajer atawa pengawas. Urang bakal bagean pikeun ngabéréskeun masalah anu kapuasan anjeun boh langsung atanapi ku ngahubungan Anjeun salajengna.
Anjeun ngaku yén generator angka acak urang baris nangtukeun hasil tina kaulinan dimaénkeun ngaliwatan Layanan jeung anjeun narima hasil sadaya kaulinan misalna. Anjeun salajengna satuju yén dina acara saperti teu mirip of a kaayaan teu satuju diantara hasil nu ditembongkeun dina layar anjeun jeung server game dipaké ku VIP patok, hasil nu ditembongkeun dina server game baris lumaku, sarta maneh ngaku na satuju yén rékaman urang bakal otoritas final dina nangtukeun watesan jeung kaayaan partisipasi anjeun dina aktivitas kaulinan online relevan sarta hasil partisipasi ieu.
Lamun keukeuh we ngahubungan Anjeun, urang bisa ngalakukeun kitu ngagunakeun salah sahiji Rincian Kontak Anjeun. Notices bakal dianggap geus dilayanan leres tur ditampi ku Anjeun langsung saatos hiji email ieu dikirim atawa sanggeus kami geus komunkasi jeung Anjeun langsung ku telepon (kaasup dimana urang ninggalkeun Anjeun suratsora a), atawa tilu (3) poé sanggeus tanggal posting surat naon. Dina ngabuktikeun ladenan sahiji bewara wae, éta bakal cukup pikeun ngabuktikeun, dina kasus aksara, anu hurup sapertos ieu leres kajawab, dicap tur ditempatkeun di pos teh; sarta dina kasus hiji email, yen email sapertos ieu dikirim ka alamat surélék nu ditangtukeun (lamun sagala) dina Rincian Kontak anjeun dina waktos anu sagala email sapertos ieu dikirim.

Transfer hak jeung kawajiban
Urang cagar hak mindahkeun, napelkeun, sublicense atawa Sumpah nu Sarat Paké (hiji "ngerjakeun"), dina sadayana atawa sabagian, mun wae jalma tanpa aya bewara ka Anjeun, disadiakeun nu mana wae ngerjakeun sapertos bakal dina istilah atawa istilah nu sami anu teu kurang nguntungkeun pikeun Anjeun.
Anjeun bisa jadi teu napelkeun, sublicense atawa lamun heunteu mindahkeun dina ragam naon sama sekali salah sahiji hak anjeun atanapi kawajiban dina Sarat Pamakéan.

Wanayasa luar kontrol urang
Urang moal bisa makéna atawa jawab gagalna sagala nedunan, atawa reureuh dina kinerja, salah sahiji kawajiban urang dina Sarat Paké anu disababkeun ku acara di luar kontrol lumrah urang, kaasup (tanpa watesan) sagala gagal jaringan telekomunikasi, gagal kakuatan , gagal dina komputer katilu pihak (atawa lianna) alat-alat, seuneu, kilat, ngabeledug, banjir, cuaca parna, sengketa industri atawa konci-beluk, aktivitas téroris sarta meta pamarentahan atanapi otoritas séjén kompeten (a "kahar Acara").
kinerja urang geus dianggap bisa ditunda pikeun période yén kahar Acara terus, sarta kami bakal hiji penyuluhan waktos kanggo pagelaran pikeun durasi jaman éta. Urang bakal make endeavors lumrah urang pikeun mawa kahar Acara ka nutup atawa manggihan solusi ku nu kawajiban urang bisa dipigawé sanajan kahar Acara.

WAIVER
Mun urang kalah ka keukeuh kana kinerja ketat ngeunaan salah sahiji kawajiban anjeun atanapi lamun urang kalah ka laksana salah sahiji hak atanapi remedies nu urang dijudulan, ieu wajib henteu mangrupakeun hiji waiver hak atanapi remedies misalna teu wajib nulungan Anjeun ti patuh kawajiban misalna.
A waiver ku urang tina standar wae teu kudu mangrupakeun hiji waiver tina sagala standar saterusna.
Taya waiver ku urang tina salah sahiji dibekelan tina Sarat Paké bakal jadi mujarab iwal eta dinyatakeun nyatakeun janten waiver a na keur komunkasi jeung Anjeun dina nulis luyu jeung ayat 26 (keluhan na Notices) luhur.

SEVERABILITY
Lamun salah sahiji Sarat Paké téh ditangtukeun ku sagala otoritas kompeten janten sah, dibeunangkeun atanapi unenforceable mun extent wae, istilah sapertos, kaayaan atawa rezeki bakal ka extent nu jadi severed ti istilah sésana, kaayaan tur dibekelan nu bakal neruskeun jadi sah ka extent fullest diijinkeun ku hukum.
Dina kasus kawas, bagéan nu dianggap sah atanapi unenforceable bakal diralat di luhur konsisten jeung hukum nu manglaku ngeunteung, sabab raket sabisa, hajat aslina VIP patok urang.

perjangjian sakabéh
The Sarat Paké jeung dokumen wae dinyatakeun dimaksud dina éta ngagambarkeun sakabéh perjangjian antara Anjeun jeung urang sarta supersede sagala perjangjian prior, pamahaman atawa susunan antara Anjeun jeung kami, naha lisan atawa aya tulisan.
Simkuring unggal ngaku yen ngayakeun urang geus relied on ngagambarkeun naon, kalakuan atawa janji dibikeun ku sejenna atawa tersirat tina nanaon ceuk atanapi tulisan hungkul antara urang iwal sakumaha dinyatakeun nyatakeun di Sarat Pamakéan.
pihak ngayakeun wajib gaduh ubar sagala di hormat tina sagala pernyataan bohong dijieun ku sejen, naha oral atawa aya tulisan, ngan ubar saméméh tanggal kontrak (iwal pernyataan bohong sapertos dijieun fraudulently) sarta séjén pihak urang bakal jadi pikeun breach tina keuna sakumaha disadiakeun di Sarat Pamakéan.

Hukum sarta Undang-yurisdiksi
Sarat ieu Pamakéan wajib (poko keur ayat 24.2) jadi diatur ku na diinterpretasi luyu jeung hukum tina Curacao, Astanajapura.
Pangadilan tina Curacao, Astanajapura wajib kudu yurisdiksi non-ekslusif leuwih sagala sengketa timbul kaluar tina Sarat Pamakéan.

Jawab kaulinan / judi
Pikeun maranéhanana nasabah anu keukeuh ngawatesan judi maranéhanana kami nyadiakeun sukarela kawijakan timer pangaluaran, nu nyandak Anjeun nutup Akun anjeun atanapi ngawatesan pangabisa anjeun pikeun nempatkeun bets atawa game on Website pikeun periode minimum genep bulan. Anjeun tiasa ménta nu wangenan lasts periode nepi ka lima taun. Sakali Akun anjeun geus timer kaasup Anjeun bakal bisa reactivate nu Akun dina kaayaan naon dugi ka tamat di jaman dipilih di handapeun ayat ieu. Di tamat ti jaman timer pangaluaran Anjeun bakal dijudulan ulang ngamimitian pamakéan tina Layanan ku ngahubungan Layanan Palanggan atanapi ku cara muka rekening anyar.
Lamun Anjeun merlukeun inpo wae anu patali jeung fasilitas ieu mangga nyarita ka Layanan Palanggan ngaliwatan tab Pitulung atawa nempo bagian kaulinan Jawab urang.
Urang bakal make endeavors lumrah kami pikeun mastikeun patuh timer pangaluaran. Sanajan kitu, timer pangaluaran merlukeun komitmen gabungan duanana Anjeun tur VIP patok. Salila période timer pangaluaran Anjeun teu kedah nyobian coba mun muka rekening anyar jeung Anjeun nampa eta urang boga tanggung jawab atawa liability sama sekali lamun Anjeun neruskeun judi jeung / atawa neangan ngagunakeun Website jeung urang kalah ka ngakuan atawa nangtukeun yén Anjeun geus dipundut timer pangaluaran dina kaayaan nu saluareun kontrol lumrah urang kaasup tapi teu diwatesan ka, Anjeun muka rekening anyar, judi dina LBO atawa leuwih telepon batan leuwih internét atawa maké ngaran béda atawa alamat.
VIP patok anu komitmen keur ngarojong inisiatif Garawangi Jawab.

LINKS
Dimana urang nyadiakeun hyperlinks ka situs web lianna, urang ngalakukeun kitu keur kaperluan informasi wungkul. Anjeun pake sagala Tumbu misalna dina resiko sorangan jeung kami nampi moal tanggung jawab eusi atawa pamakéan situs web misalna, atawa pikeun émbaran ngandung on aranjeunna. Anjeun bisa jadi teu numbu ka loka ieu, atawa pigura eta tanpa idin express urang.

ngahubungan AS
VIP patok bisa ngahubungi di alamat dirumuskeun dina 2.1 paragraf di luhur; ku e-mail di alamat dina kaca "Taros Kami".

DATA perlindungan sarta kawijakan privasina
Anjeun hereby ngaku na nampa yén éta téh dipikabutuh pikeun kami pikeun ngumpulkeun sarta disebutkeun make data pribadi Anjeun guna ngidinan Anjeun ngakses jeung pamakéan ti jaba jeung guna ngidinan Anjeun pikeun ilubiung dina Kaulinan atanapi bets.

Urang hereby ngaku yén dina ngumpulkeun rinci pribadi anjeun salaku nyatakeun di rezeki saméméhna, urang dijilid ku Act Protection Data. Urang baris ngajaga inpo pribadi Anjeun tur hormat privasi anjeun dina Luyu kalawan amalan bisnis pangalusna sarta hukum anu lumaku.

Urang baris ngagunakeun data pribadi anjeun pikeun ngidinan Anjeun pikeun ilubiung dina Kaulinan na bets tur pikeun ngalaksanakeun operasi relevan pikeun partisipasi anjeun dina Pésta Olahraga atanapi bets. Urang ogé bisa migunakeun data pribadi Anjeun pikeun nginpokeun Anjeun parobahan, layanan anyar jeung promosi anu urang pikir anjeun bisa manggihan metot. Mun anjeun teu hayang nampa data pamasaran langsung misalna, anjeun bisa milih kaluar tina jasa sapertos (mangga lebet ka patok VIP Anjeun akun / edit profil guna milih kaluar). Mun hayang nepi ka milih-deui sarta tampa petunjuk nanaon nu bahan pamasaran ku ngahubungan Rojongan Palanggan.

data pribadi Anjeun moal diungkabkeun ka pihak katilu iwal panyingkepan sapertos perlu pikeun ngolah requests anjeun dina hubungan partisipasi anjeun dina Pésta Olahraga atanapi bets; atanapi iwal eta anu diperlukeun ku hukum; atanapi iwal urang kedah ngalakukeun kitu guna responsibly minuhan anti panipuan sareng kawajiban laundering anti duit nu kami matuh. Salaku mitra bisnis VIP patok urang atanapi suppliers atawa panyadia ladenan bisa jadi jawab bagian tangtu fungsi atawa operasi nu Website sarta produk kurban sakabéh, data pribadi bisa jadi diungkabkeun ka aranjeunna. Karyawan VIP patok, dina rojongan Palanggan husus, tim mayar jeung karyawan sejen wajib ogé miboga aksés ka data pribadi Anjeun keur kaperluan executing tugas maranéhanana sarta nyadiakeun anjeun kalawan bantuan tur Service di. Dina raraga nyadiakeun Anjeun sareng hiji layanan efisien, urang jeung / atawa propaider laden urang bisa mindahkeun data pribadi Anjeun ti hiji nagara ka dunya-lega sejen. Mun urang mindahkeun data luar / jero Wewengkon Ékonomi Éropa urang sasuai jeung protokol mindahkeun diperlukeun ku hukum EU. Anjeun hereby idin ka disclosures misalna jeung ka Mindahkeun sapertos data sakumaha diatur kaluar dina ayat ieu.

Urang wajib tetep sakabéh informasi disadiakeun salaku data pribadi. Anjeun boga hak aksés data pribadi dicekel ku urang ngeunaan anjeun. Taya data bakal ancur iwal diperlukeun ku hukum, atawa iwal informasi diayakeun geus euweuh diperlukeun bisa diteundeun pikeun kaperluan hubungan.

Dina ngolah akun tohan anjeun sarta transaksi dimaksudkeun, urang bisa mibanda recourse mun agénsi rating kiridit, agénsi deteksi panipuan, agénsi laundering anti duit. agénsi ieu bisa nyimpen hiji catetan inpormasi Anjeun. Anjeun hereby idin ka disclosures misalna jeung ka buruk tina rékaman misalna ku pihak katilu.

Dina raraga nyieun kadatangan anjeun ka situs web nu leuwih ramah-pamaké, pikeun ngalacak kunjungan ka situs web na pikeun ningkatkeun jasa, urang kumpulkeun sapotong leutik informasi dikirim ti panyungsi anjeun, disebutna cookie a. Anjeun tiasa, lamun keukeuh, pareuman kumpulan cookies (mangga tingal parentah panyungsi anjeun sakumaha ka cara ngalakukeun ieu). Anjeun kudu catetan kitu, eta ngarobah kaluar cookies bisa ngawatesan pamakéan Anjeun tina situs web. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga tingal Dokumén Sarat jeung Kaayaan cookie urang.

Urang bisa ngahubungan nu périodik ku email, telepon atawa bentuk sejen komunikasi dumasar-mobile kalayan nawaran jeung promosi ti patok VIP séjén nu dioperasikeun ku na handapeun lisensi di VIP patok. Anjeun hereby idin ka kontak misalna.

Nelepon bisa jadi dirékam sarta dipake keur kaperluan latihan. Bisa nyingkab eusi di handap resi hiji urutan ku sagala otoritas pangaturan atawa pamaréntah pikeun ngalakukeunana, atawa sahandapeun sagala rezeki dina Hukum jajahan. Nelepon jeung komunikasi éléktronik disimpen pikeun sataun lajeng dihapus tina sistem.

Play Ayeunahttps://vipstakes.com

bonus aktip

total: 111
225 Free Spins euweuh deposit dina syarat VIP patok 50X Wager £ 765000 Max tunai bonus outspecial: € 790 Kasino turnamén freeroll on Spinderella Novomatic slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 330 chip bébas kasino di syarat VIP patok 35x Wager € 861000 Maximum WithdrawalAdditional Kasino Bonus: 115 Free Spins ayeuna on Iblis & s delight ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 66 Online Pasanggiri Kasino di VIP patok 40x Play Ngaliwatan Kasino $ 357000 Maximum WithdrawalExtra Bonus: $ 4165 No deposit bonus on Jade Idol Amaya Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

% Kasino 425 Wilujeng sumping Bonus di VIP patok 35X Play Ngaliwatan Kasino € 29000 Maximum WithdrawalAdditional Kasino Bonus: $ 160 Kasino Chip on Super Pahlawan ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 755 Kasino turnamén freeroll di VIP patok 77x WageringEUR 127000 Maximum WithdrawalExtra Bonus: 15 spins bébas henteu deposit dina Fisticuffs Netent slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 1515 No deposit Bonus di VIP patok 66x Wager requirementsEURO 330000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: 860% mana Bonus on Groovy Sixties ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 50 kasino bébas chip dina syarat VIP patok 45X Wager $ 423000 Max CashOutExclusive Kasino Bonus: 395% deposit cocok bonus on Prosperity Istana ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

315% deposit cocok bonus di VIP patok 33X Play Ngaliwatan Kasino € 752000 Max CashOutExclusive Bonus: $ 115 No deposit Bonus on Transylvanian Beauty BF Kaulinan Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 22 Mobile slot freeroll turnamén di VIP patok 55X Play Ngaliwatan Kasino $ 928000 Maximum WithdrawalSpecial Bonus: 680% mana di hiji Kasino on blast Gludug Bang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Pasanggiri Kasino $ 295 Online di VIP patok 40x WagerEUR 859000 Max WithdrawalAdditional Bonus: $ 600 Free kasino chip dina rehe Samurai ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 2975 No deposit Bonus di VIP patok 65X Play ngaliwatan € 905000 Max WithdrawalSpecial Bonus: € 585 Mobile slot freeroll turnamén on Racers naekeun ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

265 Free Spins di VIP patok 55X Wager $ 219000 Maximum WithdrawalAdditional Kasino Bonus: Euro 620 FREE Kasino Chip on Fortune Lauk Kasino Téhnologi Mesin slot ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 480 Free Kasino Chip di VIP patok 50x WageringEURO 923000 Maximum Withdrawalextra bonus: $ 2960 No deposit kode bonus on Double Naga ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 3135 No deposit Bonus Kasino di VIP patok 50x Wager £ 462000 Max CashOutadditional bonus: eur 3130 No deposit dina tangkorak Of Katerangan ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 777 Mobile slot freeroll turnamén di VIP patok 30x Wagering $ 544000 Max CashOutExclusive Kasino Bonus: 205 Free Spins ayeuna on Sofa Jawara ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 695 Mobile slot freeroll turnamén di VIP patok 77x Play throughEUR 727000 Max tunai bonus outexclusive: 120 sidang Spins on Sieun The Zombies Fugaso Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 90 Free Kasino tiket di VIP patok syarat 60X Wager $ 235000 Max WithdrawalAdditional Kasino Bonus: € 685 Free Kasino Pasanggiri on dadu Tronic ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 425 FREE Kasino Chip di VIP patok 33x Play ngaliwatan CasinoEUR 183000 Maximum WithdrawalExtra Kasino Bonus: € 875 Mobile freeroll slot turnamén on Golden Kapala Barcrest slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

155 Free spins euweuh deposit di VIP patok syarat 77x Wager $ 771000 Max CashOutspecial bonus: € 290 chip kasino bébas on Kings of Cash ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 225 Kasino Chip di VIP patok 35x Wager € 872000 Max tunai bonus outexclusive: $ 725 Online Pasanggiri Kasino on Bonus ngasuh ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 575 euweuh deposit kasino bonus di VIP patok 33x Play Ngaliwatan Kasino € 728000 Max Withdrawalextra bonus: 300 Free Spins euweuh deposit kasino di Konstruksi Cash Multislot Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

205 Free Spins euweuh deposit kasino di VIP patok 44x Play ngaliwatan Kasino $ 408000 Maximum WithdrawalExtra Bonus: € 230 No deposit bonus kasino di Inten dadu ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 100 Free Chip Kasino di VIP patok 30x Play throughEur 579000 Max CashOutExclusive Bonus: € 590 kasino bébas chip on Raja BAM BAM ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 100 Free Chip Kasino di VIP patok 77X Wager $ 785000 Max WithdrawalExclusive Bonus: 910% deposit Mimiti bonus on JABAR Championship ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

44 Free Spins euweuh deposit di VIP patok 35x Wagering € 89000 Max tunai outAdditional Kasino Bonus: $ 335 slot freeroll Daily turnamén on saanu Roger & s ... ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 290 FREE Chip di VIP patok 50x Wagering € 401000 Max WithdrawalAdditional Bonus: € 2935 No deposit Bonus on Spina Colada Yggdrasil slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

65% Kasino Wilujeng sumping Bonus di VIP patok 55x Play Ngaliwatan CasinoEURO 247000 Max CashOutExtra Kasino Bonus: 290 Free spins euweuh deposit dina Fruity Frost Booongo Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 666 Kasino turnamén freeroll di patok VIP 44X WagerEURO 175000 Max tunai outAdditional Kasino Bonus: $ 1111 Kasino turnamén freeroll on kabayang Simpenan: Ho ...... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 645 Online Pasanggiri Kasino di VIP patok 60X Play throughEur 952000 Max tunai outAdditional Bonus: € 444 Free Kasino Pasanggiri on Odysseus Playson slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 400 FREE Chip dina syarat VIP patok 55X Wager £ 953000 Max tunai Bonus outAdditional: € 440 No deposit kode bonus on Jekyll Hyde Microgaming slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

595% mana kasino bonus di VIP patok 45x Play throughEURO 16000 Max tunai outExclusive Kasino Bonus: £ 4575 NO deposit bonus Kasino on 777 Inten ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 255 Free Duit di VIP patok 40X Play ngaliwatan € 314000 Max Withdrawalspecial bonus: 260 Free Spins on Héjo Lampu Rtg slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

210 spins bébas henteu deposit kasino di VIP patok 55X Play ngaliwatan CasinoEURO 15000 Max Withdrawalexclusive bonus: $ 610 Kasino Pasanggiri on Walungan of riches ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

95 Free Spins Kasino di VIP patok 66x Play ngaliwatan € 638000 Max Withdrawalspecial bonus: $ 2330 No deposit dina peureum Makam ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 265 No deposit bonus kasino di VIP patok 50X Wager requirementsEur 186000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: eur 650 Free Chip Kasino on Fruitz ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

520% mana Bonus Kasino di VIP patok 35X Play ngaliwatan Kasino $ 799000 Max WithdrawalAdditional Bonus: $ 190 Kasino Pasanggiri on pingguin Style ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

165% Taya Aturan Bonus! di VIP patok 65X WageringEur 859000 Max tunai outexclusive bonus: 960% Best kasino signup bonus on Charms Magic Microgaming slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

230 bébas spins euweuh deposit di VIP patok 77x Wagering $ 829000 Max CashOutadditional bonus:? 175 spins bébas on Whospunit ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 480 Free chip kasino di VIP patok 30x Play ngaliwatan CasinoEur 282000 Max tunai outExtra Kasino Bonus: eur 415 Online Pasanggiri Kasino on Nirvana Yggdrasil slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 700 Pasanggiri di VIP patok 55x Play ngaliwatan € 899000 Max CashOutAdditional Bonus: 240 kasatiaan Free Spins! on Man of Steel ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 2615 No deposit Bonus Kasino di VIP patok 30x WageringEUR 266000 Max tunai Bonus outAdditional: $ 3165 NO deposit Kasino bonus on Aladdins warisan ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 444 Online Pasanggiri Kasino di VIP patok 77x Wagering € 598000 Max tunai outExclusive Bonus: 660% deposit mana Bonus on Tilu wishes Betsoft slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 4465 No kode deposit bonus di VIP patok 44X Wager € 148000 Max CashOutAdditional Kasino Bonus: 830% mana bonus kasino di Bonus pabaliwer Simbat ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 575 Daily slot freeroll turnamén di VIP patok 33x Wager € 410000 Max tunai Bonus outAdditional: £ 370 chip bébas dina Kakaisaran Fortune ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 4985 NO deposit di VIP patok 50x Wager $ 271000 Max Withdrawalspecial bonus: $ 1325 No deposit Bonus Kasino on Barnstormer bucks ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 1070 No deposit bonus di VIP patok 44x Wager € 586000 Max CashOutadditional bonus: $ 375 FREE Chip Kasino on Lost Rusiah Atlantis ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 65 Free Cash di VIP patok 45X Play ngaliwatan Kasino $ 388000 Max CashOutExclusive Bonus: $ Pasanggiri 610 on Monster Carlo ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

85% mana kasino bonus di VIP patok 65X Play ngaliwatan CasinoEURO 185000 Max CashOutextra bonus: € 170 No deposit kasino bonus on Jekyll Jeung Hyde Playtech slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 3390 No deposit Bonus di VIP patok 77x Play ngaliwatan € 910000 Max CashOutspecial bonus: 380% kasino mana bonus on Mandarin Fortune ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

230% Mimiti deposit Bonus di VIP patok 30X WagerEUR 200000 Max tunai Bonus outAdditional: eur 4835 euweuh deposit kasino bonus on Sweet Panen ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Pasanggiri $ 505 Online Kasino di VIP patok 77x Wagering $ 634000 Maximum WithdrawalSpecial Bonus: $ 350 FREE Chip on A Night of Mystery ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 120 Online Pasanggiri Kasino di VIP patok 55x Wager $ 474000 Max tunai outExtra Kasino Bonus: 135 Free Spins ayeuna on Gula Rush Winter ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

110 FREE Spins di VIP patok 30x Wagering £ 967000 Max CashOutExtra Bonus: 195 kasatiaan Free Spins! on Skandinavia slot Game Babes Playn Go ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

275% mana Bonus Kasino di VIP patok 33x Wager € 436000 Max CashOutexclusive bonus: 55% deposit mana Bonus on trik Atawa Ngubaran Leander Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 3855 No deposit Bonus Code di VIP patok 40X Wager requirementsEUR 685000 Max tunai outExclusive Kasino Bonus: 705% Mimiti deposit Bonus on Ball tina éra ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 345 euweuh deposit kode bonus di VIP patok 33x Wager £ 501000 Max CashOutextra bonus: € 885 Online Pasanggiri Kasino on peureum Run ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

590% Best signup Bonus Kasino di VIP patok 40x Play ngaliwatan £ 450000 Maximum WithdrawalAdditional Bonus: 960% Kasino cocok bonus on Odyssee ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 3400 No deposit Bonus Kasino di VIP patok 65x Wager € 401000 Max tunai Bonus outSpecial: 255 spins bébas on Gangster Gamblers ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 1015 No deposit kasino bonus di VIP patok 44X Wagering $ 83000 Max WithdrawalExclusive Bonus: $ 350 kasino chip on Raja Arthur ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 405 Kasino Chip di VIP patok 77x Play ngaliwatan € 565000 Maximum WithdrawalExclusive Bonus: $ 780 Online Pasanggiri Kasino on Burlesque HD Dunya mana Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 1495 henteu bonus deposit dina VIP Stakes 66x WageringEur 906000 Penuangan KaluaranEkslusif Kasino Bonus: $ 1135 Euweuh casino bonus bonus on Cashosaurus ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Pasanggiri € 335 di VIP Stakes 45x WageringEURO 237000 Max Withdrawalexklusif bonus: € 3050 No deposit bonus kasino on Slot Game Mamma Mia Betsoft ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 200 chip bébas dina VIP Stakes 50x Wager syarat $ 971000 Max cash outExtra Bonus: $ 355 Cash bébas dina Robocop Playtech Slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

200 Free spins no deposit dina VIP Stakes 60x Wager $ 194000 Max MundurEklusus Bonus: Pasanggiri EUR 235 dina Nomer Hiji ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 205 casino chip dina VIP Stakes 77X Play through Casino $ 167000 Max Ku teu dibunuh tambahan bonus: 300 Free Spins Casino on Prime Liner Merkur Slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Page 1 of 21 2

bonus-usulna teu jelas

total: 0

Hampura, teu kasino bonus kapanggih