VIP liang screenshot
toko RSS

Slot Vip Kasino Bonus Kodeu | Slot Vip Pangsaéna Kasino Tanpa Deposit Bonus | Slot Vip kasino Gratis chip | Slot Vip kasino Spins bébas, 2020 #1

Sarat jeung Kaayaan bonus

istilah jeung kaayaan ieu husus pikeun rupa-rupa bonus na promosi sadia di VipSlots. Aranjeunna sadia ka konsumén anu sasuai pinuh kalayan istilah umum urang jeung kaayaan. Éta tanggung jawab pamuter pikeun familiarize diri kalayan istilah ieu saméméh meunangkeun atawa narima bonus nanaon. Mun anjeun mibanda patalékan atanapi peryogi klarifikasi, mangga ngahubungan rojongan.

"No deposit" bonus na Free Spins

  1. Wagering sarat pikeun "no-deposit" bonus mangrupa 50 kali jumlah bonus, iwal nyatakeun disebutkeun.
  2. Wagering sarat pikeun "euweuh deposit" spins bébas nyaéta 50x jumlah unggul dihasilkeun tina spins gratis.
  3. Jumlah maksimum nu bisa Anjeun kas kaluar téh AS $ 100 atawa sarimbag mata uang. Sagala winnings exceeding Jumlah ieu bakal forfeited
  4. Sakali sarat wagering geus réngsé, titipan nu kudu dilakukeun pikeun ngadaptar metoda mayar kalawan akun Anjeun saencan Anjeun bisa mundur winnings nanaon. deposit anjeun bakal refunded sapanjang kalawan winnings Anjeun.
  5. verifikasi identitas lengkep bakal dipénta saméméh ditarikna sagala anu mungkin (bukti ID, bukti alamat na bukti pembayaran).
  6. Sakur duit gratis anu dibikeun tanpa merlukeun titimangsa, contona bonus no-deposit, bonus gratis, bonus kasatiaan, bonus VIP, kartu kasombongan, pangatur pangaturan, hadiah kompetisi / pasanggiri, bonus santunan, kasulitan bonus, hadiah ulang jsb. ) bakal ngagaduhan tunai maksimum dina AS $ 100 tambah fee kawat bank AS $ 60. Aturan ieu ogé patalina lamun kasaimbangan customer bakal positif dina waktos anu ngawuskeun bonus non-deposit. Sanggeus ditebaran bonus éta, aturan kakurangan bakal sanggeus kasaimbangan langganan geus ngahontal US $0 deui.
  7. A maksimum 2 no-deposit bébas spins bisa narima antara deposit.

Kasino potongan harga

  1. The 10% kasino mingguan potongan harga bakal credited unggal Rebo ku 4pm Est.
  2. potongan harga anu diitung antara Rebo pikeun Salasa unggal minggu. Urang ngagunakeun rumus pikeun nangtukeun rekening qualifying:

    Kasino ngéléhkeun - Kasino Karugian - bonus - ganjaran Cash - jujul = Kasino Loss kami lajeng kiridit akun anjeun kalawan 10% tina leungitna kasino ieu.

  3. Mangga tetep dina pikiran nu potongan harga ieu boga sarat wagering.
  4. Nasabah anu geus kungsi ditarikna dina poé 30 panungtungan teu cocog keur potongan harga mingguan. unggul hirupna rekening ogé teu cocog keur jujul. Meureun aya kali nalika jujul leutik anu credited sabalikna mun aturan ieu, kumaha manajemen kénéh deui cadangan hak keur mungkir sadayana jujul pikeun rekening anu tumiba dina aturan ieu.
  5. Jumlah potongan harga teu kudu ngaleuwihan hirupna Jumlah leungitna net.
  6. Pikeun cocog, jumlah potongan harga kudu $ 1 USD atawa gede, jumlahna Lesser moal credited.
  7. Manajemén nyepeng hak mungkir potongan harga anu lamun akun dianggap tina panipuan atawa muter non-rekreasi.

Sarat bonus umum jeung Kaayaan

  1. Kabéh bonus nu dugi ka hiji per pamaké, Alamat IP, alat komputer, kulawarga, alamat padumukan, angka telepon, kiridit Kartu / debit atawa alamat metoda pembayaran sejen, e-mail mana wae, jeung dibagikeun komputer (universitas, sakola, perpustakaan publik, gaw , jsb). VipSlots cadangan hak tutup akun anjeun sarta ngajabel sagala dana aya lamun bukti nyiksa bonus / panipuan anu kapanggih.
  2. A deposit minimum $ 25 USD / $ 30 AUD / $ 30 CAD atawa sarimbag mata uang anu diperlukeun dina urutan ngaku sagala promotion bonus.
  3. Pikeun nampa bonus ngamuat, kasaimbangan akun anjeun ayeuna kudu sarua atawa kirang ti 25% tina deposit Jumlah Anjeun saméméhna. Catetan yen kasaimbangan akun total ngawengku wagers keur ditangguhkeun atanapi pending balances kasino. Contona: Upami deposit panungtungan anjeun éta AS $ 100, Anjeun kudu boga AS $ 25 atanapi kirang dina total kasaimbangan akun anjeun pikeun cocog keur bonus a. Pikeun nampa bonus akun Anjeun kedah memang jadi segmented pikeun nampa bonus. bonus husus henteu layak lamun urus panungtungan anjeun éta ditarikna a.
  4. Wagering sarat pikeun bonus deposit nyaeta 35x jumlah tina deposit tambah bonus nu, iwal nyatakeun disebutkeun.
  5. sarat Wagering pikeun bonus deposit of 150% atawa saluhureuna nyaeta 60x jumlah tina deposit tambah bonus, iwal nyatakeun disebutkeun.
  6. Winnings ti spins bébas deposit boga sarat wagering 35x iwal nyatakeun disebutkeun.
  7. Anjeun kudu ngalengkepan sarat wagering dina urutan sangkan sagala tunai-beluk of bonus atawa winnings ku bets ngagunakeun duit bonus. Lamun menta ditarikna samemeh sarat wagering geus patepung, VipSlots bakal ngurangan jumlah bonus sakabeh na sagala winnings dijieun tina duit bonus saméméh nyatujuan ditarikna nanaon.
  8. Perhatikeun yén kaulinan béda nyumbangkeun perséntase béda arah sarat wagering:
  9. Bonus duit dipaké pikeun pikeun nempatkeun wagers on salah sahiji kaulinan di handap ieu teu diwenangkeun: Baccarat, Craps, Éropa Roulette, sarta liang handap: ChilliPop, The Golden Owl tina pundah, Katerangan tina Nil, Reels of Kabeungharan, Dosa Kota peuting, Dr Jekyll & Mr. Hyde. Pamaén ngusahakeun nempatkeun wagers on salah sahiji kaulinan ieu ngagunakeun dana bonus bakal ngagaduhan winnings nyangkut, bonus maranéhanana dikaluarkeun, sarta rekening maranéhanana ditutup permanén.
  10. A bonus kudu ngaku dina waktu deposit. Bonus moal dikaluarkeun retroactively. Kabéh bonus deposit anu forfeit lamun sagala dana titipan pakait anu dicoo saméméh meunangkeun of bonus nu.
  11. Anjeun teu bisa ngumpulkeun bonus. Unggal bonus kudu dipaké dina entirety na sateuacan sagala bonus tambahan bisa dikaluarkeun. Pamaén ngusahakeun ngaku sababaraha bonus bakal forfeit winnings wae ti akun maranéhanana.
  12. Nalika maén kalawan bonus hiji, aya hiji alungan maksimum AS $ 5 / AU $ 5 / CA $ 5 / € 5 / 50 SEK / 50 NOK per spin / buleud dugi sarat wagering geus patepung. Ieu ngawengku ganda nepi wagers sarta fitur maen judi. VipSlots cadangan hak batal sagala winnings lamun saurang pamaén bets leuwih jumlah alungan max. The deposit na bonus bakal balik ka pamuter jeung bonus wagering sarat reset kana enol kaeusi.
  13. Winnings ti "spin gratis" atanapi "bonus" pitur-fitur anu digagaskeun dimimitian ku artos bonus samentawis tapi parantos réngsé saatos bonus éta geus wagered, leungit atanapi ditangkep bakal dipiceun.
  14. Pamakéan duit bonus meunang leuwih ti dua kali tina bonus narima kana kaulinan tabel sarta video poker saméméh ngarobah deui mesin slot jeung Tujuan completing syarat wagering bisa ngahasilkeun winnings Anjeun keur nyangkut jeung akun keur ditutup.
  15. Ditarikna maksimum ti bonus complimentary nyaéta AS $ 100 pikeun pamaén anu teu boga sajarah depositing di VipSlots. Kasaimbangan sésana bakal forfeited nalika ditarikna hiji dipénta.
  16. Kabéh dana bonus (bonus deposit, teu bonus deposit / spins bébas tur winnings ti spins bébas deposit) kudu wagered jeung sarat wagering réngsé dina poé 30 atanapi dana bonus na winnings bakal forfeited.
  17. VipSlots cadangan hak nganonaktipkeun rekening ganjaran tina sagala pamuter iraha wae. Mun manajemén deems maénkeun janten manipulatif sahiji sistem bonus / ganjaran, atanapi non-rekreasi, aranjeunna cagar hak tutup akun ganjaran jeung / atawa cabut sagala kasaimbangan ganjaran saméméhna unredeemed. Pamaén teu diijinkeun pikeun mundur dana diturunkeun tina ganjaran redemptions iwal aranjeunna geus dijieun deposit suksés dina 30 poé saméméh ceuk ganjaran panebusan (s).
  18. Sababaraha rekening teu diijinkeun. Nyieun leuwih ti hiji akun dina VipSlots dina urutan ngaku bonus wae ieu dianggap nyiksa bonus jeung bisa ngahasilkeun dana nyangkut.
  19. VipSlots cadangan hak ingkar winnings ti bonus dina rekening babagi hiji jéntré kontak umum atawa identifier (misalna alamat surélék, angka telepon, kiridit / angka kartu debit atawa metoda pembayaran lianna.) VipSlots cadangan hak tutup rekening ieu kalawan pangaruh saharita sarta ngajabel sadayana balances na winnings.
  20. Pamakéan dana bonus meunang leuwih ti dua kali tina bonus narima kana kaulinan tabel sarta video poker saméméh ngarobah deui kaulinan slot jeung Tujuan completing syarat wagering bisa ngahasilkeun winnings keur nyangkut jeung akun keur ditutup.
  21. VipSlots cadangan hak pikeun ngaganti atawa ngabolaykeun tawaran wae iraha wae jeung alesan nanaon.
  22. VipSlots cadangan hak mungkir naon bonus pamuter dina kawijaksanaan maranéhanana. Manajemén cadangan hak ngajabel sadayana winnings lamun hiji individu ngagunakeun dana bonus maén kaulinan anu kaasup ti promotion nanaon.
  23. Dina acara sengketa sagala, putusan VipSlots bakal final.

Putereun Slip Vip

Slot Vip Kode Bonus Kode

Total Kupon: 85
$ 3580 Teu Deposit di Vip Slots 77X Play Liwat Kasino € 488000 Max CashOut Bonus Tambahan: € 455 Chip Gratis dina Frogs N Flies Amaya Kasino slot ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

Eur 190 Chip Kasino Gratis di Slip Vip 77X Puter liwat Kasino $ 142000 Max CashOut Ekstra Kasino Bonus: EURO 1030 Teu aya titipan dina Wheeler Dealer Slotland ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

$ 760 NO KONSEP BONUS DEPOSIT di Slip Vip 30x Wager € 648000 mundur maksimum Bonus Tambahan: EURO 935 Turnamén Kasino Online dina Game Kaset Crystal Ainsworth ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

Chip Eur 420 bébas di Slip Vip 33X syarat Wager € 23000 Max CashOut bonus tambahan: 100 Spins bébas dina Blue Dolphin Amatic Slots Casino ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

670% Bonus Deposit Pertama di Vip Slots 66X Wagering $ 63000 Max kas kaluar bonus tambahan: 66 bebas kasino Spins on Octoberfest ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

33 bebas spins euweuh deposit di Vip Slots 77x Wager € 949000 Nariksa Max bonus tambahan: 605 bebas kasino chip dina Bejeweled 2 Blueprint Casino Slots ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

£ 230 FREE Kasino Chip di Slip Vip 40X syarat Wager Eur 590000 Max kas kaluar bonus ekslusif: £ 4570 TANPA DEPOSIT BONUS CASINO dina Game Slot Hocus Pocus Merkur ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

EURO 425 Chip Gratis di Slip Vip 50X Muter ngalangkungan EURO 360000 Max CashOut Bonus Tambahan: 11 Gratis spins henteu deposit dina Land Of Galau ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

$ 395 chip kasino di Vip Slots 66x Muter Ngaliwat Kasino € 2000 Ditarikna Bébas bonus tambahan: 55 bebas spins dina Capture Treasure Playtech Slot Game ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

55% Bonus Cocog di Slip Vip 60x Muter ngalangkungan Kasino € 861000 Nariksa bonus tambahan: Eur 4135 euweuh deposit kasino bonus dina Retro Reels - ... ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

715 Turnamén Kasino Online di Vip Slots 44X Wager $ 740000 Max kas kaluar bonus tambahan: 380% Kasino signup Pangsaéna Kasino di Emas Rush Showdown Ash Game Kasino slot ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

$ 635 Turnamén di Vip Slots 50x Muter Ngaliwat Kasino $ 864000 Max kas kaluar bonus tambahan: £ 535 turnamén Kasino freeroll on Ratu of Riches ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

80 bebas kasino Spins di Vip Slots 33X Play Liwat Kasino £ 695000 Max kas kaluar Bonus Tambahan: € 630 FREE Chip Casino on Super Star 81 ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

€ 455 Turnamén slot freeroll Daily dina Vip Slots 40x Muter Ngaliwat Kasino € 889000 Pengeluaran maksimal bonus tambahan: £ 3450 TANPA DEPOSIT CASINO BONUS dina Gorilla Go Wild Nextgen gaming Casino Slots ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

205 Spins bébas henteu aya deposit di Vip Slots 55X Wager EURO 845000 Pangeluaran maksimal Bonus Kasino: $ 220 Gratis Chip dina Game Wu Long Playtech Slot ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

130 bebas kasino Spins di Vip Slots 44x Play Liwat Kasino € 152000 Tarik Énggal ekslusif bonus: 88 Free spins casino on Blue Glow ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

60% Cocog kasino bonus di Vip Slots 50x Puter liwat € 382000 kas kaluar Max Bonus Eksklusif: EURO 135 Turnamén slot freeroll Daily dina Big Blox ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

EURO 2895 Taya deposit bonus kasino di Vip Slots 66x Wager € 46000 € Ditarikna Max bonus khusus: £ 4635 teu aya deposit dina The Red Fox & s ... ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

$ 230 TANPA DEPOSIT BONUS CASINO di Vip Slots 55X Muter ngalangkungan EUR 155000 Maksud bonus khusus: 270 spins bébas dina Game Crystal Ratu Quickspin ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

$ 380 chip kasino gratis di Slip Vip 30x Puter liwat $ 285000 Max CashOut Ekslusif Kasino Bonus: 745% Kasino signup Pangalusna Kasino dina Karnaval Venice ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

230% Cocog kasino bonus di Vip Slots 40X syarat Wager € 620000 Max CashOut bonus tambahan: 945% Signup Kasino Bonus on Jumbo Joker ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

Turnamén Kasino 30 EurO 65 di Vip Slots 512000X syarat Wager € 99 Pangeluaran Max ekslusif bonus: € XNUMX FREE CHIP CASINO dina Suksés ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

55 Spins Gratis Satia! di Vip Slots 55x Wagering € 120000 Pangeluaran bonus maksimal: 460% Kasino Wilujeng sumping di Pigskin Payout Rival Casino Slots ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

170 bebas muter teu aya deposit di Vip Slots 45X Wager $ 123000 Nariksa Max Bonus Tambahan: 99 bebas spins henteu deposit dina slot Kartu Kasino Megawild Gamesos ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

$ 3835 euweuh kode bonus deposit di Vip Slots 35x Wager EURO 101000 Pangeluaran maksimal bonus tambahan: $ 1715 Teu aya bonus kasino deposit dina Arab Slot Microgaming Arab Arab ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

£ 295 chip kasino di Vip Slots 60x Puter liwat € 477000 Max CashOut bonus tambahan: $ 155 Turnamén Kasino dina Garis Pesta ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

320% Cocog dina kasino di Vip Slots 55X Muter liwat Kasino £ 437000 Max kas kaluar bonus tambahan: 111 Gratis henteu aya deposit kasino dina Mystic Wreck Casino Technology Machine Machine ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

$ 525 turnamén slot freeroll Mobile di Vip Slots 55X Wagering $ 506000 Max kas kaluar Bonus Kasino Tambahan: € 290 euweuh bonus deposit dina Enchanted Meadow ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

475% Cocog dina kasino di Vip Slots 66X Muter Ngaliwat Kasino € 347000 Max CashOut Eksklusif Kasino Bonus: 70% Cocog bonus dina Super Multitimes Pro ... ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

$ 320 Turnamén Kasino di Vip Slots 55X Muter liwat Kasino € 662000 Max CashOut Tambahan Kasino Bonus: EUR 350 Kasino turnamén freeroll on Warlord Crystals Of Power Netent ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

Page 1 of 31 2 3