Vegas Luck screenshot
toko RSS

Vegas Luck

The Sarat jeung Kaayaan nu hiji perjangjian mengikat jum'atan. Ku ngakses situs web, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku Sarat jeung Kaayaan sarta ogé ku aturan pikeun tiap tina produk éta kami nawiskeun. Mun anjeun teu satuju kana salah sahiji dibekelan tina Sarat jeung Kaayaan Anjeun kudu geuwat ngeureunkeun ngagunakeun jaba.

Anjeun oge kedah maca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami nu bisa diakses di dieu

Ieu Sarat jeung Kaayaan anu dimutakhirkeun pamungkas dina 31 Désémber 2018.

1. Inpormasi ngeunaan AS

1.1 Urang téh Bgo Hiburan Limited of Inchalla, Le Val, Alderney, GY9 3UL, hiji parusahaan didaptarkeun di Alderney handapeun angka pendaptaran 1839 ( "we"Atawa"us"Atawa"urang").

1.2 Dina Sarat ieu sareng katangtuan, "anjeun"Atawa"Anjeun"Hartina anjeun, jalma anu ngagunakeun jaba jeung / atawa jasa judi dijieun sadia ka anjeun dina atawa liwat situs web (nu"Services").

1.3 Mun anjeun mibanda patalékan, keluhan atanapi komentar ngeunaan situs web atawa Sarat jeung Kaayaan mangka anjeun bisa ngahubungan kami ku emailing support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

2. Peraturan AND minuhan

2.1 Kami dilisensikeun tur diatur ku KPK Garawangi Britania Raya dina dibekelan ngeunaan Inggris judi Act 2005 pikeun kaperluan maturan jasa judi ka konsumén di Britania Raya (jumlah lisénsi 39533). Anjeun tiasa manggihan rinci salajengna ngeunaan lisénsi kami Ieuh.

2.2 Ladenan judi nu urang nawiskeun ka konsumén luar Britania Raya nu diatur ku lisénsi urang jeung Alderney judi Komisi Control (nu "AGCC") Sakumaha dikaluarkeun dina bagian 7 tina Alderney eGambling ordinance 2009. lisénsi ieu dibérékeun ka Bgo Hiburan Limited on 24 Pébruari 2012.

3.YOUR akun

syarat eligibility

3.1 Pikeun muka hiji akun tur nganggo Layanan Anjeun kedah:

3.1.1 janten sahenteuna dalapan belas (18) taun umur atanapi, dimana wewengkon nu Anjeun reside imposes wates umur luhur batan ieu, umur luhur sapertos (nu "minimum Jaman");

3.1.2 hirup di wewengkon nu urang nampi pamaké, sarta nu pamakéan situs web jeung Layanan teu haram;

3.1.3 ngadaptar di ngaran anjeun sorangan, for teu ngabantuan Anjeun budi teu ngadaptar atawa maén atas nama saha wae;

3.1.4 boga akun bank valid atawa metoda pembayaran anu disadiakeun dina situs urang na anu didaptarkeun kana alamatna dina wewengkon nu urang nampi pamaké;

3.1.5 ngalengkepan bentuk pendaptaran pinuh sarta jujur;

3.1.6 moal geus kaasup ti judi;

3.1.7 ngabogaan henteu digubris tina judi; teu masihan anjeun bewara wae, anjeun w Sarat jeung Kaayaan. Mun robah sagala téh unacceptable ka anjeun, anjeun geus teu acan kagungan hiji akun ditutup ku urang dina ayat 7.2 (dilarang Kagiatan) atanapi ayat 9.3 (Promosi Loba teuing), sarta henteu geus timer kaasup ti judi kalayan kami (tingali Garawangi Jawab ayat 10 ' ').

3.1.8 jadi salah sahiji karyawan urang atawa pagawe di salah sahiji urang licensees, distributor, wholesalers, subsidiaries atanapi instansi sejen, suppliers, retailers, atawa di kulawarga saharita tina sagala individu misalna; jeung

3.1.9 sepanjang waktos matuh Sarat ieu sareng katangtuan, sarta sagala istilah séjén lumaku mun rezeki urang tina Layanan ka anjeun (kaasup pasatujuan Lisensi pamaké Playtech Tungtung nu bisa kapanggih dina Appendix 1 kana ieu Sarat Umum).

3.2 Urang ayeuna teu nampi pamaké ti nagara handap: AS, AS / GB Kapuloan Virgin, AS Luar Alit Territories, Koréa Kalér, Cina, Suriah, Yaman, Spanyol, Italia, Perancis jeung Overseas Wewengkon, Afganistan, Libya, Sierra Leone , Iran, Irak, Nigeria, Zimbabwé, Mali, Sudan, Bélgia, Yunani, Israél, Jerman, Turki, Swiss, Hongkong, Dénmark, Éstonia, Bulgaria, Cyprus, Makau, Filipina, Singapura, Hungary, Uni Émirat Arab, Romania, Portugal, Walanda, Rusia, Polandia, Ukraina, Céko, Guadelup, Martinik, Malaysia, Australia, Kolombia jeung Swédia.

3.3 Komo lamun urang ngalakukeun nampa aplikasi Anjeun pikeun hiji akun, gumantung kana wewengkon nu Anjeun reside, Anjeun bisa jadi teu boga aksés kana rentang pinuh ku jasa nu urang nyadiakeun.

3.4 Anjeun ukur layak pikeun hiji akun dina unggal jaba jeung akun anjeun pikeun pamakéan pribadi budi anjeun ukur na wajib henteu bisa dipaké pikeun sagala kaperluan profésional atanapi komérsial, atawa ku pihak katilu mana wae. akun anjeun kudu didaptarkeun di sorangan, bener, ngaran na rinci pribadi sarta anjeun teu kudu jadi gaduh panulisan akun Anjeun liwat sagala ngaran, jalma, alamat surélék kulawarga, rumah tangga, alamatna (pos atawa IP),, atawa alat.

3.5 Sakur rekening séjén nu muka kalayan kami nu aya duplikat rekening bisa jadi ditutup ku kami. Mun urang tutup a duplikat akun:

3.5.1 kabéh bonus, spins bébas tur winnings accrued ti bonus sapertos na spins bébas diala bakal batal sarta forfeited ku anjeun;

3.5.2 urang bisa batal sagala winnings jeung ngabalikeun duit sagala deposit (jumlahna kirang di hormat tina winnings batal) dilakukeun dina hormat anu jadi gaduh panulisan akun na, ka extent yén maranéhna teu pulih ti kami ti relevan duplikat akun sual, sagala jumlahna anu alatan janten refunded ka urang ku anjeun hormat tina hiji duplikat akun bisa jadi pulih ku urang langsung ti sagala akun nu sejenna anjeun (kaasup sagala duplikat akun sejenna).

3.6 Komo lamun papanggih kriteria eligibility diatur kaluar luhur, urang bisa milih nampik ditampa ti aplikasi Anjeun pikeun hiji akun iraha wae jeung alesan nanaon.

rinci akun tur aman

3.7 Dina raraga ngadaptar hiji akun, anjeun bakal kedah nyadiakeun rinci pribadi tangtu ogé nyieun kecap akses.

3.8 Anjeun kudu mastikeun yén anjeun tetep rinci pribadi anjeun nepi ka tanggal salaku urang bisa nyadiakeun iber ka anjeun ku email, telepon, talatah teks atawa pos. Saterusna, urang nyarankeun yén anjeun salawasna unggal waktos Anjeun salse maén dina situs urang kaluar. Ieu lumaku pikeun sadaya alat kaasup handphone na komputer desktop.

3.9 Anjeun jawab ngajaga karusiahan tina ngaran pamaké sarta sandi anjeun sarta mangrupakeun jawab sagala kagiatan nu dilaksanakeun ngaliwatan akun Anjeun. Anjeun satuju béja kami langsung tina sagala pamakéan diidinan tina akun anjeun nu jadi sadar.

3.10 Simpen keur di hormat tina lalawora urang, urang teu nyandak tanggungjawab wae kanggo sagala aksés pihak-katilu kana rekening anjeun sarta kami moal moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala karugian ditanggung ku anjeun salaku hasil tina nyalahgunakeun akun anjeun ku naon baé. Simpen keur di hormat tina lalawora urang, kabeh transaksi mana ngaran pamaké sarta sandi anjeun geus diasupkeun neuleu ku pihak katilu bakal dianggap salaku sah.

3.11 Mun anjeun indung atanapi di muatan tina saha anu henteu sahiji Jaman Copélna, Anjeun kudu migawe nu precautions perlu nyegah jalma sapertos tina ngakses akun Anjeun. Tinangtu caution kudu dibayar ka alat nu bagerak, utamana lamun ninggalkeun akun anjeun asup antara sesi.

Idéntitas jeung umur cék verifikasi

3.12 Éta ngalawan hukum ngagunakeun situs web atawa Layanan lamun henteu Jaman minimum.

3.13 Dina raraga pariksa idéntitas anjeun na nu nu Jaman Copélna mun tempo aplikasi Anjeun pikeun hiji akun, urang bisa migawe naon cék verifikasi kayaning kami bisa merlukeun, atawa salaku urang bisa jadi wajib migawe ku pihak katilu (kaasup awak pangaturan) .

3.14 Lamun urang teu tiasa pariksa idéntitas anjeun na nu nu Jaman Copélna satisfactorily, urang bisa nanya nyadiakeun dokuméntasi tambahan dina urutan anu bisa ngalakukeun kitu. Ieu bisa ngawengku (tapi henteu dugi ka) dokuméntasi handap:

3.14.1 a valid, nepi ka dokumen identitas fotografik titimangsa (saperti paspor, lisénsi supir urang, KTP Nasional, ID kartu pagawean atawa formulir sejenna resmi ID anu geus disaluyuan ku anjeun). Kabéh dokumén kedah janten valid dina waktu verifikasi dimana hiji tanggal kadaluarsana téh lumaku; jeung

3.14.2 bukti alamatna (kayaning a bil utiliti, catetan dokter urang, solicitors huruf atanapi pernyataan bank dikirim ka alamat didaptarkeun anjeun). Kabéh dokuméntasi misalna kudu heubeul henteu leuwih ti 3 bulan di waktu verifikasi sarta nembongkeun ngaran lengkep anjeun, alamat didaptarkeun, tanggal tina masalah jeung parusahaan / header penerbit urang jeung / atawa logo.

3.15 Urang bisa freeze akun anjeun sarta nyegah anjeun ti withdrawing dana dugi geus satisfactorily réngsé cék ieu.

3.16 Urang bisa kudu reperform cék verifikasi ieu ti jaman ka jaman keur pangaturan, bisnis atawa alesan kaamanan.

3.17 Lamun kami tacan bisa pariksa yen anjeun Jaman minimum dina 72 jam anjeun muka hiji akun tur depositing dana, akun anjeun bakal beku tur euweuh judi salajengna bakal diijinkeun dugi kami pariksa yen anjeun Jaman minimum. Lamun urang manggihan yén anjeun teu Jaman Copélna, sagala deposit dijieun ku anjeun bakal balik ka anjeun, naon winnings nu tos accrued bakal forfeited ku anjeun (jeung mungkin jadi deducted tina jumlah deposit wae balik), sarta maneh wajib balik deui ka kami dina paménta sagala dana sapertos nu geus ditarik ti akun anjeun.

laundering anti duit cék

3.18 Éta dibeunangkeun pikeun anjeun titipan dana dicandak ti kagiatan kriminal, ilegal atanapi curang kana rekening (atawa nyobian bet kitu). Sajaba cék identitas na verifikasi umur nangtukeun kaluar luhur, urang diwajibkeun ku hukum migawe cék laundering anti duit tangtu pikeun nyegah kalakuan kitu.

3.19 Urang ngawas transaksi mahiwal atanapi curiga jeung urang bisa merlukeun nu nyadiakeun dokuméntasi idéntifikasi tambahan atawa bukti sumber Anjeun kabeungharan atawa sumber dana iraha wae lamun papanggih kriteria tangtu, lamun kami paduli tingkat anjeun méakkeun, atawa lamun urang curiga maneh bisa jadi depositing dana dicandak ti kagiatan kriminal, ilegal atanapi curang. Dugi geus satisfactorily diliwatan verifikasi misalna, urang bisa freeze akun anjeun sarta ngawatesan ditarikna dana wae (kaasup winnings na deposit).

3.20 Dimana urang alesan kasangka kriminal, ilegal atawa kagiatan curang kami bisa ngalaporkeun kagiatan sapertos kana regulator atanapi otoritas luyu, nutup akun anjeun sarta ngaropéa sagala dana di Rekening anjeun (kaasup deposit na winnings).

Nutup akun anjeun

3.21 Anjeun tiasa nutup akun Anjeun iraha wae ku cara méré kami moal kirang ti bewara 24 jam 'na ngahubungan kami di support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

3.22 Lamun anjeun menta panutupanana tina akun anjeun dina garis kalawan ayat 3.21 urang, tunduk kana ayat 3.23, balik wae kasaimbangan beredar di akun anjeun ka anjeun dikurangan fee ditarikna nu manglaku (sakumaha outlined dina ayat 4.17 na 4.18). Nalika repaying wae kasaimbangan beredar, urang wajib make metoda panganyarna pembayaran dina akun Anjeun atawa metoda pembayaran kayaning kami bisa alesan milih.

3.23 Kana panutupanana dina pamundut anjeun urang wajib (tanpa ngawatesan hak kami dina ayat 3.19 na 3.25) jadi dijudulan withhold tina sagala repayment of kasaimbangan beredar di akun anjeun, sagala monies nurutkeun ka ayat 7.2 na 9.3.

3.24 Anjeun oge bisa milih pikeun timer ngaluarkeun akun anjeun, atawa ngagantungkeun samentara akun Anjeun maké fungsi 'time-kaluar' urang. Timer pangaluaran na gantung nu mujarab langsung. Wincik duanana parabot anu salajengna diatur kaluar dina bagian judi jawab sahiji situs web.

3.25 Salian hak kami lianna di Sarat jeung Kaayaan ieu pikeun nutup akun anjeun alesan husus, urang ogé bisa nutup akun Anjeun iraha wae pikeun alesan naon on bewara ditulis. Mun urang ngalakukeun kitu, tunduk kana ayat 3.27, urang bakal ngaluarkeun anjeun kalayan sagala dana duit nyata ditinggalkeun di akun Anjeun dina waktu panutupanana.

3.26 Dimana urang milih nutup akun Anjeun, lian ti dina kaayaan dimana ayat 3.24 na 3.27 panawaran, lamun geus mumpuni pikeun atanapi nampi sagala bonus aktif, urang bakal diturutan anjeun nampi bonus anjeun atanapi nganggo sésana tina bonus anjeun sarta ngalengkepan sagala sarat wagering pakait sareng bonus nu. Dina acara anu ayat ieu manglaku, urang wajib ngabalikeun duit kasaimbangan akun Anjeun pas aya alesan practicable handap pamakéan Anjeun tina bonus wae atanapi di pamundut anjeun.

3.27 Dimana urang tutup akun anjeun nurutkeun ayat 7.2 (dilarang Kagiatan), atawa ayat 9.3 (Promosi Loba teuing), kasaimbangan akun anjeun bakal non-refundable sarta dianggap bisa forfeited ku anjeun extent wae ngaku yen urang bisa mibanda ngalawan Anjeun sakumaha dina tanggal sagala panutupanana sapertos (naha sahandapeun akun anjeun, hiji duplikat akun atawa lamun heunteu).

Katirisan akun anjeun

3.28 Urang bakal dijudulan freeze akun anjeun dina salah sahiji kaayaan diatur kaluar di Sarat jeung Kaayaan ieu. Dina instansi mana kami freeze akun anjeun:

3.28.1 euweuh aktivitas bakal diijinkeun (kaasup deposit, withdrawals atanapi kaulinan) dugi tanggal kana nu eta geus reactivated ku kami;

3.28.2 euweuh bonus atawa ganjaran bakal credited ka rekening atawa redeemable; jeung

3.28.3 urang wajib alamat isu nu geus dibikeun naékna gantung jeung nyobian ngabéréskeun eta pas practicable lumrah ambéh akun nu tiasa boh jadi reactivated atawa ditutup.

4. DEPOSITING AND WITHDRAWING dana

Depositing dana

4.1 Anjeun bisa nambahkeun dana ka Rekening anjeun ku rupa-rupa padika pembayaran, kaasup (tapi henteu diwatesan ku) Visa, MasterCard, PayPal, maestro, Skrill na Neteller. Métode sadia bisa rupa-rupa gumantung dimana anjeun ayana jeung ieu bakal reflected dina pilihan dibere ka anjeun kasir intuitif urang. Anjeun ngan bisa ngagunakeun padika pembayaran didaptarkeun dina ngaran anjeun pikeun dana titipan. Lamun deposit maké padika pembayaran dina hormat tina nu teu ka wadah akun kami cagar bener pikeun ngubaran deposit wae salaku mahluk sah tur sagala winnings timbul ti deposit kayaning batal, pending parantosan nyugemakeun sadaya cék relevan.

4.2 Anjeun bisa milih leuwih ti hiji metoda pembayaran. Lamun anjeun tambahkeun metoda pembayaran anyar, anjeun kudu nyieun hiji deposit via yen metoda pamayaran, saméméh ditarikna sagala bisa diolah pikeun anu metoda mayar.

4.3 Jumlah minimum nu tiasa deposit dina akun anjeun dina urus tunggal nyaeta £ 10 (atawa hiji sarua di mata uang dipilih anjeun). Anjeun tiasa nyetel wates deposit dina akun Anjeun iraha wae ku cara ngadatangan bagian 'Jawab kaulinan' tina situs web. Sagala wates deposit nu disetél teu bisa ngaronjat tanpa méré kami bewara jam 24 'tina kahayang anjeun nambahan wates deposit anjeun sarta ukur mun anjeun deui-pamundut nambahan sanggeus 24 jam geus tos dilakonan bakal nambahan éta nerapkeun.

waragad deposit

4.4 Urang teu nanggungjawaban kanggo biaya atawa waragad dilarapkeun ku penerbit kartu anjeun, bank atawa lembaga keuangan salaku hasil tina Anjeun nyieun deposit a kana rekening Anjeun.

4.5 Pikeun unggal deposit nu nyieun ka akun anjeun handapeun £ 500, urang bakal ngecas fee pajeg-offset of 2.5% tina jumlah disimpen (subyek ka minimum 50p (atawa hiji sarua di mata uang dipilih anjeun)). Ieu ngandung harti yén lamun deposit £ 100, urang bakal ngecas £ 102.50 on metoda pamayaran Anjeun tur £ 100 bakal credited kana rekening anjeun atanapi lamun deposit £ 10 urang ngecas £ 10.50 on metoda pamayaran Anjeun tur £ 10 bakal credited ka anjeun akun.

dana anjeun disimpen

4.6 No interest bakal jadi payable ka anjeun dina naon baé dana diayakeun di akun Anjeun. Keur dijauhkeun tina ragu, anjeun teu kudu make akun Anjeun pikeun tujuan naon lian ti guna nganggo jaba jeung Services (contona salaku akun bank) jeung kedah urang jadi sadar deposit na withdrawals tanpa aktivitas kaulinan commensurate kami cagar nu katuhu pikeun ngurangan hiji muatan administrasi.

4.7 Urang ulah nawarkeun layanan kiridit.

4.8 dana anjeun nu diayakeun dina akun bank misah ti rekening bisnis urang. akun nu geus ngaranna 'klien Akun' pikeun ngabédakeun ti rekening bisnis séjén yén urang tahan. Dina dana nasabah Sistim rating Komisi Garawangi Britania urang, ieu meets sarat pikeun segregation dana nasabah di tingkat nu: dasar. Sasuai, dana nu dianggap janten dijagi dina acara insolvency. Salaku sapertos urang sasuai jeung duanana sarat ti Komisi Garawangi Britania Raya jeung Alderney judi Komisi Control.

4.9 kami indungna kalakuan BGO Limited, Suite 5 Valley Towers, Valley Jalan, Birkirkara, Malta, BKR9022 geus dijamin karsa -na pikeun nyadiakeun rojongan finansial pikeun ngaktipkeun kami papanggih Liabilities urang dina acara insolvency, kaasup dana pamuter. Kedah kami cease mun beroperasi, sadaya endeavors lumrah mayar monies deui ka anjeun bakal dilakukeun ku indungna urang. Dina acara anu indungna geus teu bisa ngahubungan anjeun, anjeun bakal boga periode euweuh ti 120 poé ti tanggal on nu urang ceased mun beroperasi ngahubungan indungna sarta meunang balik dana owed. dana ieu bisa jadi refunded sanggeus periode dinten 120 kaliwat.

4.10 Pikeun extent nu diwajibkeun pikeun ngalakukeunana ku hukum anjeun lokal, pajak, atanapi otoritas sejen, anjeun jawab ngalaporkeun winnings anjeun sarta karugian timbul ti pamakéan Anjeun tina situs web.

Withdrawing dana

4.11 Anjeun jawab masihan urang jeung informasi akun bank bener keur ditarikna dana Anjeun. Simkuring moal repay sagala dana dibayar ka akun lepat lamun ieu alatan kasalahan anjeun.

4.12 Anjeun bisa milih métode ditarikna pikaresep disadiakeun anjeun geus disimpen kalayan padika éta. Dimana metode pamayaran sababaraha geus dipaké dina akun tunggal, urang bisa allocate ditarikna kana metoda pembayaran ti pilihan urang. Urang bisa ngolah withdrawals pikeun leuwih £ 10,000 ku mindahkeun kawat.

4.13 Lamun anjeun menta ditarikna a, anjeun bakal boga jaman maksimum jam 24 ngabalikeun ditarikna, gumantung kana tingkat Anjeun maén. Ketersediaan ngabalikeun a bakal dilakukeun jelas ka anjeun dina situs web. Lamun nyieun hiji pamundut ngabalikeun dina waktos ieu, dana moal ditarik sarta baris dibalikkeun deui ka rekening Anjeun.

4.14 Anjeun teu kedah ngadamel atanapi nyobian sangkan chargebacks sagala, jeung / atawa kufur atanapi sabalikna mayar sagala nu tos Anjeun dijieun jeung anjeun satuju reimburse kami pikeun sagala chargebacks, panolakan atawa ngabalikeun of pangmayaran anjeun nyieun sarta leungitna hasilna wae ngalaman ku kami.

4.15 Anjeun bisa menta ditarikna dana Anjeun iraha wae. Anjeun moal bisa mundur dana wae ti akun anjeun sarta kami moal wajib balik dana wae ti akun anjeun, dugi kami geus satisfactorily diverifikasi:

4.15.1 idéntitas anjeun, tinggal jeung nu anu Jaman Copélna, luyu jeung cék identitas na verifikasi umur nangtukeun kaluar dina ayat 3 luhur;

4.15.2 nu teu disimpen dana ti kagiatan kriminal, ilegal atanapi curang, luyu jeung cék laundering anti duit diatur kaluar dina ayat 3 luhur; jeung

4.15.3 nu geus teu digawe atanapi ngusahakeun sangkan sagala chargebacks, denials, cancellations atanapi reversals of pangmayaran.

waragad ditarikna

4.16 Urang teu nanggungjawaban kanggo biaya atawa waragad dilarapkeun ku penerbit kartu anjeun, bank atawa lembaga keuangan salaku hasil anjeun requesting ditarikna a.

4.17 Urang ngecas fee ti £ 2.50 (atawa hiji sarua di mata uang dipilih anjeun) pikeun sakabéh withdrawals dana. Ieu ngandung harti yén, lamun menta hiji ditarikna £ 100, akun bank anjeun bakal credited kalawan £ 97.50.

4.18 Dimana anjeun menta hiji transfer bank internasional, urang ogé bisa ngecas hiji fee tambahan tina £ 15 (atawa hiji sarua di mata uang dipilih anjeun).

5. WAGERING AND WINNINGS

Wagering

5.1 Anjeun ngan bisa nempatkeun hiji alungan atawa wager nepi ka nilai dana diberesihan nu gaduh di akun Anjeun. Urang cagar hak batal sagala alungan atanapi wager nu urang bisa geus ditarima ku kasalahan nalika akun Anjeun teu gaduh dana cukup.

5.2 Urang ogé bisa dibewarakeun wager wae sakumaha batal lamun urang boga grounds pikeun kasangka geus undertaken sagala Kagiatan dilarang, nu acara euweuh winnings bakal dibayar ka anjeun.

5.3 Ukuran wager minimum jeung maksimum beda-beda ti game kana kaulinan keur kaulinan dina jaba jeung dipintonkeun dina layar. Mangga tingali kaulinan individu kanggo inpormasi lengkep.

5.4 Sakali geus dikonfirmasi wincik wager anjeun sarta dimimitian game, biasana ku kalakuan hiji aksi kayaning 'spin', 'alungan', atanapi 'maén' wager anjeun bakal dianggap bisa katampa jeung anjeun bakal bisa ngarobah atawa rupa-rupa deui.

Winnings

Winnings 5.5 alatan anjeun bakal credited kana kasaimbangan akun Anjeun. Ieu teu bukti win jeung tunduk kana hak-hak anjeun handapeun ayat 12 na 16 (sakumaha lumaku) tina Sarat ieu sareng katangtuan anjeun satuju yen rékaman urang (atawa naon baé rékaman tina propaider game pihak-katilu urang) bakal jadi otoritas final dina nangtukeun naon winnings.

5.6 Sakabéh kaulinan liang, video poker, méja, kartu na arcade diulas dina situs web (iwal jackpots kutang) anu diwatesan ka payout maksimum £ 250,000 (atawa sarua dina mata uang dipilih anjeun) kana sagala salah customer on wae babak wagering tunggal. Dina mayoritas instansi ieu ku cara maké wates stake ditumpukeun dina kaulinan lumaku. Keur dijauhkeun tina ragu ieu paduli ukuran stake atawa jumlah bets ditempatkeun. Kudu meunang di kaleuwihan jumlah ieu sagala salah tohan babak salaku hasil tina kasalahan dina watesan stake, anjeun bakal meunang £ 250,000 (atawa hiji sarua di mata uang dipilih anjeun) sarta sagala Jumlah luhur ieu bakal jadi batal.

5.7 Urang nyieun unggal usaha pikeun mastikeun yén kasalahan atawa kasalahan teu lumangsung di buruan wae atanapi kalayan sagala transaksi anu patali jeung akun Anjeun. Simpen keur salaku hasil tina lalawora urang, urang bisa batal sagala winnings atanapi cash-in diaktipkeun ku ngéléhkeun hasilna tina sagala kasalahan atawa kasalahan atawa lepat teknis (kaasup tapi teu diwatesan ka, payouts game lepat atanapi malfunctions game) kalayan salah sahiji kaulinan atawa Layanan ditawarkeun. Anjeun satuju forfeit sagala winnings yén hasil tina kasalahan misalna, kasalahan atawa faults teknis na ngaku yén sababaraha requests instansi ditarikna bisa dilaksanakeun pikeun persetujuan pikeun mastikeun yén kasalahan misalna, kasalahan atawa faults teknis teu lumangsung.

jackpots kutang

5.8 No payouts maksimum dilarapkeun ka winnings jackpot kutang. Matuh ka ayat 5.7 luhur sarta 5.9 handap, kudu meunang hiji jackpot kutang anjeun bakal nampa jumlah anu dipintonkeun dina kaulinan kutang nu aya maén dina waktu meunang Anjeun.

5.9 Sadaya ngéléhkeun jackpot kutang anu poko keur verifikasi sarta validasi ku supplier kaulinan. Kutang jumlahna jackpot win bisa turun naek salaku hasil verifikasi sarta validasi jeung anjeun satuju jeung ngarti yén jumlah jackpot kutang nu diverifikasi dina iber formal nampi ti supplier game wajib nangtukeun jumlah pasti tina sagala win jackpot kutang alatan.

5.10 Lamun meunang hiji jackpot kutang kami bakal bagean mayar jumlah pinuh meunang ka anjeun dina 31 poé meunang, pending verifikasi jumlah jackpot ku sagala supplier kaulinan sareng tunduk kana 4.15 paragraf di luhur. Urang cagar bener mayar ngéléhkeun jackpot kutang dina mata uang nu eta geus dibayar mun urang ku supplier kaulinan.

5.11 Urang bisa decommission a jackpot kutang iraha wae pikeun alesan nanaon.

hal pajeg

5.12 Anjeun solely jawab ngarekam, Mayar na akuntansi kana sagala otoritas relevan pikeun sagala pajeg atanapi muatan séjén nu bisa jadi payable on wae winnings Anjeun nampa.

6. Aktif OR beku rekening jeung waragad DORMANCY

6.1 Lamun geus teu asup kana akun Anjeun atawa lamun heunteu moal diakses atanapi dipake eta periode sinambung 12 bulan, atanapi upami akun anjeun geus beku pending verifikasi sakumaha outlined dina ayat 3.19 periode sinambung 12 bulan, akun anjeun bakal jadi dianggap janten teu aktif. Mun akun anjeun janten aktif urang neruskeun migunakeun sakabéh endeavors lumrah boh ka verifikasi satisfactorily lengkep atanapi nganggo sagala endeavors lumrah ngahubungan Anjeun pikeun nangtukeun kahayang anjeun dina hormat tina sagala dana duit nyata unutilized.

6.2 Mun akun anjeun tetep inaktif periode satuluyna tina 12 bulan, atanapi upami ieu masih beku, eta bakal dianggap janten dormant. Mun akun anjeun dianggap janten dormant, urang bakal make sagala endeavors lumrah boh pikeun ngingetkeun anjeun satisfactorily verifikasi lengkep atanapi ngahubungan Anjeun pikeun nangtukeun kahayang anjeun dina hormat tina sagala dana duit nyata unutilized. Lamun, sanggeus bulan 6 salajengna, kami geus tetep teu acan tiasa ngahubungan Anjeun pikeun nangtukeun kahayang anjeun, akun anjeun bakal ditutup.

6.3 Lamun ngahubungan kami sanggeus periode 30-bulan sarta panutupanana akun saterusna néangan hiji ngabalikeun duit tina kasaimbangan akun anjeun urang wajib ngolah ngabalikeun duit misalna, tunduk kana ayat 7.2 na 9.3, tunduk ka anjeun satisfactorily completing verifikasi di garis kalawan ayat 3.19 lamun diperlukeun tur matuh mun kawajiban légal jeung pangaturan urang.

7. dilarang aktivitas

7.1 Anjeun satuju yén anjeun moal bakal:

7.1.1 nganggo jaba atanapi Layanan kanggo sagala Tujuan komérsial atawa ngamajukeun atanapi produk sorangan pihak katilu nu sejen urang atawa jasa;

7.1.2 nganggo jaba atanapi Layanan sagala cara anu bisa ngakibatkeun kana dorongan, ngayakeun atawa mawa kaluar tina sagala Praktek curang atawa Kagiatan Pidana;

7.1.3 nransper payil nu ngandung virus, Trojans atawa program ngabahayakeun séjén;

7.1.4 aksés atawa usaha pikeun ngakses rekening pamaké séjén atawa tembus atanapi nyobian tembus ukuran kaamanan situs web ';

7.1.5 ngagunakeun sagala bahasa kasar atawa karasa dina pamakéan Anjeun tina jaba jeung Services (kaasup milih ngaran landihan atanapi layar nu geus kasar atawa karasa atawa ku cara make bahasa kasar atawa karasa dina fungsi rojongan obrolan urang);

7.1.6 mangpaatkeun sagala lepat teknis, loophole, kasalahan, atawa misconfiguration tina salah sahiji kaulinan ditawarkeun dina situs web keur kaunggulan Anjeun atawa ka disadvantage kami atawa batur;

7.1.7 nganggo jaba atanapi Services dina wewengkon nu eta haram pikeun ngalakukeunana;

7.1.8 migawe naon Loba teuing Promosi (sakumaha didefinisikeun dina ayat 9 handap); atawa

7.1.9 breach salah sahiji Sarat jeung Kaayaan ieu di mana wae cara séjén.

7.2 The kagiatan di ayat 7.1 téh unggal wangun "Kagiatan dilarang". Urang bisa numpurkeun, ngawatesan atanapi tutup akun Anjeun iraha wae tanpa aya bewara lamun urang boga grounds lumrah mun percanten geus undertaken sagala Kagiatan dilarang jeung / atawa cageur tina akun Anjeun jumlah sagala deposit, mayar-beluk, bonus atanapi winnings nu geus kapangaruhan ku atanapi anu sagala cara dipake pikeun Kagiatan dilarang. Hak nangtukeun kaluar dina ayat ieu teu mangaruhan wae lain hakna (kaasup sagala hak hukum umum) yen urang bisa mibanda ngalawan maneh handapeun Sarat ieu sareng katangtuan atawa lamun heunteu.

7.3 Dina exercising hak kami dina ayat 7.2 kami wajib ngagunakeun sagala endeavors lumrah pikeun mastikeun yén urang laksana hak sapertos di luhur nu adil ka anjeun.

7.4 Pikeun kaperluan ayat 7 ieu:

7.4.1 "Praktek curang"Hartina sagala aktivitas curang dina aktipitas ku anjeun atawa jalma anu nimpah nama anjeun atanapi di kolusi sareng anjeun, sarta wajib ngawengku, tanpa watesan: (a) curang muatan-bék na aktivitas rake-balik; (B) pamakéan dina akun anjeun ku naon baé tina sagala dicokot ku batur, diklon atanapi kiridit diidinan atawa kartu debit salaku sumber dana; (C) sagala usaha pikeun ngadaptar informasi akun palsu atawa nyasabkeun; sarta (d) sagala polah atawa polah ngusahakeun nu alesan dianggap janten haram, dimaksudkeun pikeun ngagasab duit lain hakna kami, dimaksudkeun pikeun ngagilekkeun sagala larangan légal, atawa dijieun dina iman goréng, henteu paduli naha sagala polah sapertos ngabalukarkeun urang karuksakan atawa cilaka;

7.4.2 "Kagiatan kriminal"Wajib ngawengku, tanpa watesan, laundering duit jeung sagala ngalanggar handapeun judi Act 2005.

8. Promosi, ganjaran jeung schemes kasatiaan

8.1 Ti jaman ka jaman urang bisa nawiskeun promosi pikeun ganjaran sapertos spins bébas tur bonus atanapi schemes kasatiaan ( "ganjaran").

8.2 Sadaya promosi, ganjaran jeung schemes kasatiaan anu tunduk kana istilah diatur kaluar dina ayat ieu 8 ogé sagala istilah husus sejenna anu patali jeung kampanye relevan, Ganjaran atawa skéma kasatiaan nu urang nyebarkeun dina situs web, hususna dina 'promosi' kaca ( "promotion Sarat"). Dina acara naon konflik antara Sarat Promosi jeung istilah diatur kaluar dina ayat ieu 8, anu Sarat Promosi bakal ditagihkeun.

8.3 ti asupna kana schemes kasatiaan lianna, a promotion (jeung ganjaran diturunkeun tina ieu) moal bisa dipaké ditéang, atawa digabungkeun, kalawan sagala promotion sejenna / ganjaran.

8.4 Anjeun bakal otomatis jadi diasupkeun kana Kasino urang jeung schemes kasatiaan Bingo mun anjeun maénkeun kalayan real-duit dina Website éta.

8.5 Dimana hiji promotion atawa kasatiaan skéma merlukeun anjeun sangkan titipan di urutan pikeun nampa ganjaran mangrupa, a ditarikna malikkeun dijieun luyu jeung ayat 4.13 moal kaétang salaku titipan keur kaperluan ieu.

8.6 Mun hiji hasil misconfiguration teknis dina ganjaran lepat keur ditambahkeun kana akun anjeun, urang bisa ngabenerkeun kasalahan ku nyoplokkeun sagala winnings ditampi tur ulang nambahkeun pahala jeung konfigurasi bener.

8.7 Mun akun anjeun geus ditutup boh dina pamundut anjeun atanapi dina kaayaan dimana ayat 7.2 atanapi 9.3 nerapkeun sagala ganjaran bakal dibatalkeun.

8.8 Urang bisa ngabolaykeun atawa mundur nu promotion atanapi skéma kasatiaan iraha wae di kawijaksanaan lumrah urang. Sagala pembatalan sapertos moal mangaruhan ganjaran naon geus dileler ka anjeun atanapi ditebus ku anjeun.

9. promotion nyiksa

9.1 promosi jeung ganjaran anu disadiakeun pikeun enjoyment anjeun tina jaba jeung keur ganjaran konsumén urang. Anjeun teu kedah:

9.1.1 ngagunakeun sababaraha rekening ngaku ganjaran atawa ngasupkeun promotion leuwih ti sakali;

9.1.2 kalibet dina sagala Play henteu teratur nalika maén kalawan dana bonus tunduk kana larangan wagering nu dikaluarkeun salaku bagian promosi atawa salaku ganjaran keur kaperluan guaranteeing kauntungan paduli hasilna. Urang bakal mastikeun anjeun informed sawaktos Anjeun keur maén kalawan dana bonus diwatesan, ngingetan naon anu larangan mangrupakeun na outline konsékuansi tina non-minuhan;

9.1.3 mangpaatkeun sagala lepat teknis, loophole, kasalahan, atawa misconfiguration tina salah sahiji promosi atawa ganjaran ditawarkeun dina situs web keur kaunggulan Anjeun atawa ka disadvantage kami atawa batur;

9.1.4 collude kalawan batur guna ngamangpaatkeun ganjaran atawa promosi; atawa

9.1.5 ngagunakeun VPN atanapi masking Alamat IP anjeun guna asupkeun promotion atawa ménta ganjaran nu moal bakal disebutkeun jadi layak pikeun.

9.2 Pikeun kaperluan ayat 9.1 anggap we 'henteu teratur Play' pikeun ngawengku:

9.2.1 on roulette, salah sahiji atawa leuwih tina: (a) ngawengku 24 atawa leuwih ti angka sadia 37; (B) tohan on beureum sarta hideung; (C) tohan on odds na evens; (D) tohan on 1-18 (inklusif) jeung 19-36 (inklusif); (E) tohan on sakabeh tilu kolom tata perenah méja; (F) tohan on sakabeh tilu puluhan;

9.2.2 on baccarat tohan on duanana bankir jeung pamuter dina kudeta sarua;

9.2.3 pindah ti kaulinan rata low (25% atawa kirang) kana kaulinan rata luhur (100%) sanggeus ngéléhkeun badag keur kaperluan clearing syarat wagering; jeung

9.2.4 pamakéan sababaraha rekening (naha ku Sunan Gunung Djati atawa batur, dicekel ku maneh jeung / atawa akting dina konsér jeung batur) pikeun nutupan sakabeh atawa mayoritas lamun eventualities.

9.3 The kagiatan di ayat 9.1 téh unggal wangun "Loba teuing promotion". Urang bisa numpurkeun, ngawatesan atanapi tutup akun anjeun, nyabut sagala ganjaran dibales ka anjeun, sarta merlukeun repayment tina sagala winnings nu geus dibales ku cara Loba teuing Promosi (kaasup ku deducting jumlahna diayakeun di akun anjeun) langsung jeung tanpa aya bewara lamun urang alesan mertimbangkeun anjeun geus undertaken Promosi Loba teuing.

10. judi jawab

10.1 Urang nyandak judi jawab pisan serius. Urang nyadiakeun pangabisa pikeun anjeun timer ngaluarkeun ti akun anjeun kalawan kami, nyandak waktos kaluar tina pamakéan akun anjeun, tur nyetel kadali husus pikeun ngawatesan dana atawa waktu nu méakkeun judi. Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina parabot judi jawab yen urang nyadiakeun, atawa lamun anjeun ngagaduhan masalah dina hubungan judi Anjeun, mangga buka bagian 'Jawab kaulinan' tina situs web atawa ngahubungan Service Palanggan urang jeung Tim kaulinan Jawab.

10.2 Kami baris ngagunakeun kabéh endeavors lumrah pikeun mastikeun patuh timer pangaluaran. Urang bakal nerapkeun cék lumrah tur safeguards pikeun mastikeun yén whilst anjeun timer kaasup anjeun teu dikirim bahan pamasaran ngeunaan judi ti kami sarta yén anjeun moal bisa ngakses Services. Sanajan kitu, timer pangaluaran merlukeun komitmen gabungan duanana maneh na urang. Salila période timer pangaluaran anjeun teu kudu nyobian coba mun muka anyar atawa jadi gaduh panulisan rekening anjeun nampi yen urang teu boga tanggung jawab atawa liability sama sekali lamun nuluykeun judi jeung / atawa neangan nganggo jaba jeung urang kalah ka ngakuan atawa nangtukeun nu geus timer kaasup dina kaayaan anu saluareun kontrol lumrah urang, utamana lamun geus robah salah sahiji rinci pendaptaran saméméhna dikintunkeun (kaasup lamun muka akun séjén kalawan substansi inpo nu sarua, albeit inputted kana formulir pendaptaran dina cara béda).

10.3 Mun urang nyangka yen Anjeun gaduh masalah judi, urang bisa freeze akun Anjeun whilst kami anu kalakuan cék tambahan pikeun ngadegkeun naha anjeun teu nyaman jeung tingkat anjeun belanja. Handap cék ieu, upami urang manggihan yén anjeun teu di kontrol judi anjeun, urang bisa nutup akun anjeun sarta ngaluarkeun anjeun kalayan sagala dana duit nyata ditinggalkeun di akun Anjeun dina waktu panutupanana.

10.4 The Association Nasional pikeun judi Kamanusaan sarta Studi Sumberdaya atikan sarta Diklat ( "GAMCARE") (www.gamcare.org.uk) Nyadiakeun informasi, saran jeung bimbingan ka individu, kulawarga maranéhanana jeung babaturan anu boga kasalempang judi masalah. Jumlah helpline bébas pikeun GAMCARE (sadia 8am - tengah wengi, 7 dinten saminggu) nyaéta 0808 8020 133).

11. PALAYANAN PALANGGAN

11.1 Urang nyadiakeun layanan rojongan customer pikeun sakabéh pamaén urang. Service Palanggan urang jeung Tim kaulinan Jawab bisa ngahubungi ku email, telepon tur hirup rojongan obrolan. jam kami operasi sarta wincik kontak kami bisa kapanggih dina Tulung kaca.

11.2 Lamun anjeun ngahubungan Service Palanggan urang jeung Tim kaulinan Jawab maranéhna bakal ngalakukeun dipariksa identitas pikeun mastikeun yén anjeun anu wadah akun.

11.3 Perhatikeun yén sadaya interaksi kalayan Service Palanggan urang jeung Jawab Tim kaulinan sarta VIP tim (kaasup Telepon) bisa jadi dirékam pikeun tujuan latihan, monitoring na jaminan kualitas.

12. Keluhan AND sengketa

12.1 Urang ngaharepkeun anjeun tos rengse wareg jeung jaba jeung Services. Sanajan kitu, lamun boga keluhan a, bagian ieu ngécéskeun naon carana sangkan keluhan misalna hiji jeung prosés nu urang nerapkeun sakali geus dipigawé kitu.

12.2 Anjeun tiasa ngangkat keluhan kalawan kami iraha wae ku ngahubungan Service Palanggan urang jeung Tim kaulinan Jawab ku emailing support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com atanapi ngadatangan Tulung Kaca. Mangga nyadiakeun landihan Anjeun, ngaran pinuh, salaku loba jéntré anjeun tiasa ngeunaan keluhan, sarta lamun perlu ngawengku sagala kantétan relevan.

12.3 Sakur keluhan kudu didaptarkeun ku Service Palanggan urang jeung Tim kaulinan Jawab dina 6 bulan tina kajadian tina acara nu keluhan nu hubungan. Urang moal bisa nungkulan keluhan naon di hormat hiji kajadian anu tos kaping periode waktu ieu.

12.4 Kami baris ngaku ka resi mayoritas keluhan dina jam 24. Dina sababaraha instansi langka pangakuan urang nyangsang (contona lamun zat tina komunikasi atanapi fakta ngeunaan keluhan nu can écés).

12.5 Dina sababaraha instansi, keluhan anjeun bakal lugas (contona hiji paham atawa kasalahan sistem dicaritakeun). keluhan ieu bisa ngumbar gancang ku Layanan Palanggan urang jeung Tim kaulinan Jawab sarta tanpa tinimbangan anu berkepanjangan dina garis kalawan prosés keluhan pinuh urang. Dimana ieu téh bisi éta, urang cagar bener pikeun ngalakukeunana.

12.6 Sadaya keluhan sejenna bakal lumangsungna tinimbangan Panggung 1 kami whereupon hiji anggota Service Palanggan urang jeung Jawab kaulinan Tim Manajemén bakal tasked kalawan nalungtik sarta ngarespon kana keluhan anjeun. Di kacindekan tina panalungtikan sapertos (ilaharna dina 5 poé gawé) urang komunikasi ka anjeun kaputusan urang dina hubungan keluhan nu.

12.7 Mun anjeun sugema kalayan kaputusan urang jeung respon kana keluhan anjeun dina tahap ieu, lajeng upami urang teu informed yén kaputusan misalna hiji tekad final kami, anjeun tiasa ménta nu keluhan anjeun lumangsungna tinimbangan Panggung 2 urang. Eta bakal mantuan mun urang dina tahap ieu lamun bisa outline naha anjeun tetep sugema jeung putusan Panggung 1.

keluhan 12.8 Panggung 2 baris ditalungtik ku Manajemén Senior. Informasi dianggap di Panggung 1 bakal reviewed barengan putusan jeung informasi salajengna sagala nu geus disadiakeun. Di kacindekan tina panalungtikan sapertos urang komunikasi ka anjeun kaputusan urang dina hubungan keluhan jeung outline pilihan naon sadia ka anjeun kedah anjeun tetep sugema kalayan hasilna.

12.9 Urang Tujuan pikeun ngabéréskeun kabéh keluhan pas mungkin sarta baris ngagunakeun kabéh endeavors lumrah mun disimpulkeun prosés keluhan kami dina 8 minggu pangakuan awal urang. Urang bakal manjangkeun jaman 8-minggu ieu kudu gagal kalibet jeung prosés keluhan di luhur timely, nyokot kana akun sagala reureuh disababkeun ku gagalna kitu. Lamun mucunghul yén nagara éta bakal nyandak urang leuwih panjang batan minggu 8 urang nulis mun anjeun mamatahan Anjeun tina timescale dirévisi.

12.10 Urang cagar hak ngaluarkeun tekad ahir dina hubungan keluhan naon iraha wae tahap dina proses ieu, utamana lamun anggap we keluhan anjeun janten tanpa dadasar, sagawayah, vexatious atanapi gampil ngumbar. Kedah urang ngalakukeun kitu, urang bakal nyieun ieu jelas ka anjeun jeung anjeun bakal boga pilihan pikeun nampa kaputusan atawa lumangsungna RDA (lamun lumaku - tingali ayat 12.11).

12.11 Lamun satuju kalayan tekad final urang, keluhan nu hubungan kana jasa judi kami nyadiakeun, sarta anjeun nyicingan di Britania Raya, anjeun ngabogaan hak pikeun neangan resolusi keluhan anjeun via hiji résolusi sengketa alternatif ( "RDA") prosedur. Kami geus diangkat eCOGRA salaku panyadia layanan kami tina jasa RDA. Dimana nilai sengketa URANG SUNDA ti £ 10,000 urang ngahargaan papanggihan sagala bahan bolos prosedur RDA atawa kasalahan manifest dina bagian tina panyadia RDA. Anjeun tiasa ngahubungan eCOGRA via website maranéhanana anu bisa kapanggih Ieuh.

12.12 Perhatikeun yén keluhan nu teu pakaitna jeung jasa judi kami nyadiakeun (contona layanan palanggan goréng, rupa produk on tawaran) henteu luyu keur rujukan ka panyadia RDA kami sarta bakal diurus internal.

12.13 Lamun satuju jeung putusan Tim Manajemén Senior kami, sarta anu nyicingan di nagara lian ti Britania Raya, Anjeun kedah wartosan AGCC via website maranéhanana anu bisa kapanggih Ieuh. Urang bakal abide ku sagala kaputusan dijieun ku AGCC sarta mantuan aranjeunna kalayan sagala panalungtikan yén maranéhna migawe. Perhatikeun yén AGCC bakal kitu, nungkulan sagala sengketa nu nyaritakeun kaulinan disadiakeun ku SG Digital.

12.14 Anjeun oge gaduh hak ngalebetkeun keluhan anjeun ka platform Éropa Resolusi sengketa Online (ODR) anu disadiakeun Ieuh. Sanajan kitu, mangga jadi sadar yen ieu bisa ngaronjatkeun jumlah waktu nu diperlukeun pikeun ngabéréskeun keluhan anjeun.

12.15 Urang nyangka yén sakabéh fakta jeung eusi keluhan tetep rahasia antara urang dina mangsa proses keluhan na naon prosedur RDA. Ieu teu berlaku mana hayang neangan saran rahasia atanapi dimana hukum atawa prosés légal merlukeun panyingkepan umum. Euweuh dina prosés ieu dimaksudkeun pikeun mangaruhan hak legal atanapi statutory anjeun dina hal ieu.

13. kalaluasaan

13.1 Anjeun kudu mastikeun maneh baca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang, nu ngandung informasi penting ngeunaan pamakéan data pribadi Anjeun sareng inpo nu sejenna ngeunaan privasi Anjeun. The Sarat jeung Kaayaan Pamakéan tiasa diakses Ieuh.

13.2 Urang bakal ko-beroperasi kalayan sagala otoritas penegak hukum atawa régulator atanapi pesenan pangadilan requesting atawa ngarahkeun urang kana nyingkab identitas atawa nomeran saha pikeun pencegahan atawa beungeut kajahatan atawa kahariwang atawa gugatan ti offenders. Meureun aya kaayaan sejen nu urang bisa jadi diperlukeun ku hukum pikeun nyingkab informasi ngeunaan anjeun atanapi pamakéan Anjeun tina situs web atawa Services.

14. HAK INTELÉKTUAL

14.1 situs web tur sagala eusi na software digawe sadia ka dinya (kaasup tapi teu diwatesan ka, dina kaulinan) milik, atawa dilisensikeun ka, urang. "Bgo", "bgo.com", "powerspins" jeung "powerspins.com", "bgo Live", "bgo Bingo", "Candy Club", "vegasluck" jeung "vegasluck.com" mangrupakeun mérek dagang, tanda jasa, jeung ngaran dagang milik urang.

14.2 pamakéan anjeun tina jaba jeung eusina hibah euweuh hakna ka anjeun dina hubungan hak cipta intelektual urang kaasup, tanpa watesan, dagang, logos, grafik, foto, animasi, video sareng téks atawa intelektual pihak katilu di jaba jeung eusina (kaasup tapi teu diwatesan ka salah sahiji kaulinan).

14.3 Anjeun bisa jadi teu nyalin, baranahan, republish, download, pos, siaran, catetan, ngirimkeun, komersil mangpaatkeun, edit, komunikasi jeung publik atawa ngadistribusikaeun sagala cara di Mégamendung, kaca web atawa bahan dina situs web atawa Konci komputer unsur Wanadri situs web lianna ti keur anjeun pamakéan pribadi sorangan.

14.4 Urang bisa nyieun software sadia nu bisa didownload na dipasang dina PC Anjeun, mobile jeung / atawa alat sejenna. Matuh ka Sarat jeung Kaayaan ieu kami hereby dibere ka anjeun revocable a, non-ekslusif, non-sublicensable, non-transferable lisénsi pikeun pamakéan software ieu dina PC, mobile jeung / atawa alat sejenna dipiboga atanapi dioperasikeun ku anjeun, solely keur kaperluan ngagunakeun akun anjeun sarta Layanan urang.

14.5 Sakur guna lian ti éta diijinkeun dina istilah ieu bisa ngan bisa undertaken kalawan otorisasina express prior urang.

15. LINKS ka situs web LAIN

15.1 Urang bisa nyadiakeun Tumbu ka situs web lianna ti jaman ka jaman (via iklan atawa lamun heunteu). Tumbu ieu téh disadiakeun keur betah anjeun tina rujukan tur genah wungkul. Urang ulah ngadalikeun situs web pihak katilu sapertos na teu jawab eusi maranéhanana. citakan kami tina Tumbu teu imply sagala dukungan ti bahan dikandung dina situs web misalna atawa pergaulan jeung operator maranéhanana.

15.2 Anjeun ngaku yen urang moal bisa pihak pikeun sagala urus atanapi kontrak ku pihak katilu nu bisa Anjeun asup ka na urang moal bakal jadi makéna anjeun hormat tina sagala leungitna atawa ruksakna nu bisa sangsara ku maké situs web eta. Anjeun satuju yén anjeun moal ngalibetkeun urang di mana wae sengketa antara anjeun jeung pihak katilu.

16. Liability kami ka anjeun

16.1 Euweuh dina istilah ieu dimaksudkeun ka:

16.1.1 ngaluarkeun atanapi ngawatesan liability kami pikeun misrepresentation curang atawa pikeun maot atawa tatu pribadi hasilna tina lalawora kami atawa lalawora ku kami, pagawé atawa ajen urang;

16.1.2 ngawatesan hak statutory anjeun (hak statutory kaasup, upamana, yén kami moal nyadiakeun Layanan jeung skill lumrah sarta perawatan sarta dina hiji waktu nu lumrah). Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang neng hak statutory Anjeun www.citizensadvice.org.uk.

16.2 Anjeun gaduh remedies légal tangtu lamun urang breach salah sahiji hak anjeun nu bisa nerapkeun irrespective Sarat jeung Kaayaan ieu. Euweuh dina Sarat jeung Kaayaan ieu dimaksudkeun pikeun mangaruhan ieu hak legal atanapi lain hakna nu anjeun bisa ogé jadi dijudulan.

16.3 Iwal sakumaha outlined luhur, sarta simpen ogé di hormat tina sagala winnings lawfully alatan anjeun luyu jeung ayat 5.5 - 5.10, liability maksimum kami ka anjeun dina Sarat jeung Kaayaan ieu ngan bisa laksana ka gede tina:

16.3.1 dimana liability sapertos hubungan ka alungan husus atawa wager, nilai bet sapertos atanapi wager dibayar ku anjeun;

16.3.2 dimana liability sapertos hubungan ka misapplication dana di Rekening anjeun, jumlah nu geus misplaced ku kami;

16.3.3 di hormat tina sagala liability sejen, lima rebu pon sterling (£ 5,000).

16.4 Subject kana ayat 16.1 - 16.3 luhur, urang henteu jawab:

16.4.1 karugian teu disababkeun ku breach kami tina Sarat jeung Kaayaan;

16.4.2 karugian langsung nu éfék samping tina leungitna utama atawa ruksakna jeung nu henteu alesan foreseeable ku maneh na urang dina waktu nu narima istilah ieu;

16.4.3 karugian bisnis, jeung / atawa karugian keur non-pamakéna;

16.4.4 karugian disababkeun ku alat-alat jeung alat Anjeun pake pikeun ngakses situs web jeung / atawa Layanan;

16.4.5 leungitna atawa ruksakna goodwill atanapi reputasi; jeung

16.4.6 gagalna nyadiakeun éta Layanan atawa papanggih salah sahiji kawajiban urang dina istilah ieu dimana gagal misalna téh alatan acara saluareun kontrol urang. "Acara saluareun kontrol urang"Hartina naon ngabalukarkeun saluareun kontrol lumrah urang nu nyegah urang ti nyadiakeun Layanan atawa minuhan salah sahiji kawajiban urang lianna dina istilah ieu sarta ngawengku tapi henteu dugi ka seuneu, caah, badai, nyieun onar, gangguan sipil, perang, kacilakaan nuklir, aktivitas téroris sarta meta Allah.

16.5 whilst urang nyieun usaha lumrah pikeun ngabenerkeun naon kasalahan, defects, omissions atanapi malfunctions dina jaba jeung Layanan pas practicable sakali maranéhna geus dibawa ka perhatian urang, urang teu janji yén jaba jeung / atawa Layanan bakal bébas tina kasalahan , defects, omissions atanapi malfunctions.

16.6 Urang ulah janji yén situs web atawa Layanan bakal sadia uninterrupted sarta dina kaayaan pinuh operasi. Aksés ka situs web atawa Layanan bisa jadi ditunda samentara sarta tanpa aya bewara dina kasus gagalna sistem, pangropéa atawa perbaikan atanapi alesan alesan saluareun kontrol urang.

16.7 situs web and Services anu disadiakeun dina mangrupa 'sakumaha geus' na dadasar 'sakumaha disadiakeun'. Lian ti salaku dijelaskeun dina ayat ieu 16, urang ulah nyieun ngagambarkeun naon atawa nyieun sagala janji contractual sagala cara di hormat tina Layanan atanapi situs web, kaasup, tanpa watesan, sagala nasehat dibikeun (dina dasar pribadi atawa umum).

17. Parobahan ieu Sarat jeung Kaayaan

17.1 Kami terus néangan cara anyar pikeun ngaronjatkeun jaba jeung Layanan urang. Urang kituna bisa ngajadikeun amandemen Sarat jeung Kaayaan ieu ti jaman ka jaman keur sababaraha alesan, kaasup (tanpa watesan) pikeun alesan komersil, sasuai jeung hukum atawa aturan, atawa sasuai jeung saran, hidayah atawa parentah ti awakna pangaturan.

17.2 Dimana urang jieun perobahan penting pikeun Sarat jeung Kaayaan ieu, urang bakal ngabéjaan parobahan misalna ku salah sahiji metodeu diatur kaluar dina ayat 17.3.

17.3 Dimana urang jieun perobahan penting pikeun Sarat jeung Kaayaan ieu, urang bakal ngabéjaan ku metoda misalna tina iber salaku urang deem, dina kawijaksanaan urang, salaku nu paling luyu jeung nu bisa ngandung:

17.3.1 bewara dina situs web, sarta kami bisa, dina kawijaksanaan urang, diondang anjeun nampi kana Sarat jeung Kaayaan anyar ku formulir salah sahiji konfirmasi salaku urang tingali fit. Lamun nyadiakeun kami kalayan sagala konfirmasi misalna atanapi neruskeun nganggo jaba sanggeus iber dina ayat ieu 17.3 maneh wajib, ti waktos sapertos, jadi dianggap geus katampa, sarta ku kabeungkeut ku, anu Sarat jeung Kaayaan anyar. Mun robah sagala téh unacceptable ka anjeun, anjeun bisa boh cease ngagunakeun jaba jeung / atawa tutup akun anjeun; atawa

17.3.2 email (ka alamat surélék anjeun geus saméméhna disadiakeun kami kalawan).

17.4 Pikeun parobahan minor atanapi insubstantial, urang moal bisa mere Anjeun aya bewara naon, Anjeun kedah kituna mastikeun nu rutin mariksa jaba pikeun ngonfirmasi tanggal on numana istilah anu panungtungan diropéa.

18. umum

18.1 Mun sagala rezeki tina jihat Sarat jeung Kaayaan ieu geus kapanggih ku pangadilan atawa regulator pikeun jadi sah atanapi unenforceable dibekelan séjén wajib neruskeun ditagihkeun.

18.2 Lamun breach Sarat jeung Kaayaan kasebut sarta kami nyandak euweuh aksi ngalawan maneh, urang bakal tetep jadi dijudulan ngagunakeun hak jeung remedies urang di mana kaayaan sejen dimana anjeun breach nu Sarat jeung Kaayaan.

18.3 Urang bisa keukeuh mindahkeun hak atanapi kawajiban urang, atawa sub-kontrak kawajiban urang dina Sarat jeung Kaayaan ieu pikeun éntitas légal sejen. Anjeun satuju yen urang bisa ngalakukeun kitu disadiakeun nu ieu teu adversely mangaruhan standar tina jasa anjeun nampi kaayaan Sarat jeung Kaayaan ieu.

18.4 Anjeun bisa jadi teu mindahkeun naon hak anjeun atanapi kawajiban atawa sub-kontrak salah sahiji kawajiban anjeun handapeun Istilah ieu sareng katangtuan dina sadayana atawa sabagian.

18.5 Euweuh di Sarat jeung Kaayaan ieu bakal ditaksir salaku nyieun sagala agénsi, partnership, atawa naon baé formulir sejenna joint venture antara anjeun jeung kami.

18.6 ieu Sarat jeung Kaayaan teu dimaksudkeun pikeun masihan hak saha iwal anjeun jeung kami. Ieu teu mangaruhan katuhu kami nransper handapeun ayat 18.3.

18.7 Mun anjeun nyicingan di Britania Raya, Sarat ieu sareng katangtuan sarta hubungan antara anjeun jeung kami bakal diatur ku, sarta diinterpretasi luyu jeung, anu hukum tina Inggris jeung Wales. Pangadilan Inggris jeung Wales wajib kudu yurisdiksi non-ekslusif, nu ngandung harti yén anjeun bisa nyangking ngaku di Inggris jeung Wales atawa di nagara Uni Éropa nu anjeun hirup.

18.8 Mun anjeun nyicingan di sagala yurisdiksi lian ti Britania Raya, Sarat jeung Kaayaan ieu sarta hubungan antara anjeun jeung kami bakal diatur ku, sarta diinterpretasi luyu jeung, hukum Alderney. Pangadilan tina Alderney wajib kudu yurisdiksi non-ekslusif, nu ngandung harti yén anjeun bisa nyangking ngaku di Alderney atanapi di nagara Uni Éropa nu anjeun hirup.


Appendix 1

PLAYTECH TAMAT-pamaké kontrak lisénsi

penting

WEBSITE Ieu operasi Garawangi software platform OF PLAYTECH software dugi AND ANAK pausahaan grup (THE "ngajual") UNDER aya lisensi ti ngajual. Hiji kaayaan TO ngundeur Anjeun atawa lamun heunteu ngagunakeun software (AS diartikeun di handap) nyaeta anu di asupkeun kana handap perjangjian smsan mengikat sareng AS, anu ngokolakeunana pamakeuan anjeun geus make sofwer.

Mangga baca perjangjian ieu sacara saksama pikeun mastikeun Anjeun pinuh ngarti eusina. Mun anjeun mibanda mamang ngeunaan hak anjeun jeung kawajiban hasilna tina ditampa dina pasatujuan ieu, mangga taroskeun AN Pangacara OR panaséhat légal LAIN IN yurisdiksi Anjeun.

Nu penting: jalma lokasina di wewengkon nu tangtu, ayeuna kaasup Amérika Sarikat Amérika jeung téritori ANAK, Israél jeung Nagara husus saperti dilarang, kaasup OR sarupa salaku bagian tina Sarat jeung Kaayaan AND / OR daftar dina website, dina unggal kasus AS SUPPLEMENTED ti jaman ka jaman (THE "jurisdictions dilarang") teu diijinkeun pikeun maké sofwér dina Sagala cara OR ragam sambungan jeung Sakur maénkeun duit nyata. Pikeun miceun ragu Sakur, wangenan Ieu ogé lumaku warga AND warga bangsa séjén bari lokasina di A yurisdiksi dilarang. Kanyataan yen website IS diaksés di A yurisdiksi dilarang, atawa software ieu disadiakeun IN basa resmi A yurisdiksi dilarang, wajib teu ditaksir salaku A lisénsi ngagunakeun software saperti dilarang yurisdiksi. Sakur nyobian ngagilekkeun pangwatesan (conto, kalayan ngagunakeun VPN, proxy atawa layanan sami nu masker OR MANIPULATES idéntifikasi LOCATION REAL Anjeun, atawa ku Upami nyadiakeun informasi PALSU OR nyasabkeun ngeunaan kawarganagaraan anjeun, lokasi atawa tempat tinggal, atawa ku cara nyieun bets OR WAGERS ngagunakeun software liwat katilu katilu atawa atas nama pihak katilu lokasina di A yurisdiksi dilarang) IS A breach dina pasatujuan ieu jeung bisa mangrupakeun A Bojonggambir kriminal. IF janten katempo, OR kami geus grounds lumrah pikeun kasangka, nu aya di salah sahiji jurisdictions dilarang, ieu bisa ngahasilkeun AS nutup pamuter rekening, TANPA kawajiban pikeun nyadiakeun Anjeun sareng sateuacanna perhatikeun, katirisan dana THEREIN jeung nyadiakeun sacara rinci lumaku pikeun ngajual AND / OR otoritas relevan, ALL luyu jeung hukum nu manglaku, jeung anjeun bakal makéna AS jawab ka karuksakan atawa leungitna hasilna THEREFROM.

Ku diputer dina website ON Sakur Game disadiakeun ku ngajual anjeun satuju kana watesan masalah perjangjian ieu. Mun anjeun teu satuju sareng salah sahiji Sarat perjangjian ieu, anjeun teu kudu narima Sarat jeung Kaayaan teu kudu terus ngundeur, masang atawa lamun heunteu ngagunakeun software.

1. definisi

handap kecap jeung istilah, nalika dipaké dina perjangjian ieu, wajib boga hartos handap, iwal kontéks nu jelas nunjukkeun disebutkeun:

1.1. "Program bantuan"Hartina naon kecerdasan jieunan kaasup, tanpa watesan, 'robot' jeung / atawa program dihasilkeun komputer lianna dipaké pikeun berinteraksi jeung Software di bantuan atanapi di tempat pamaén.

1.2. "Hak IP"Hartina naon na sadayana hak cipta intelektual, sadaya jenis atawa alam sama sekali, kaasup, tanpa watesan, patén, hak cipta, hak-hak desain, tanda dagang, hak-hak database, aplikasi pikeun sagala di luhur, hak-hak moral, nyaho-kumaha, Rahasia dagang , ngaran domain, URL, ngaran dagang atawa hak cipta intelektual atawa industri lianna (jeung lisensi sagala di sambungan kalayan salah sahiji sarua), naha atanapi henteu didaptarkeun atawa sanggup pendaptaran, sarta naha subsisting dina sagala nagara husus atawa nagara atawa naon baé séjén bagian tina dunya.

1.3. "Kaulinan online"Hartina sistem judi internét kami dina Website sarta jasa patali jeung kagiatan judi (kaasup tapi teu diwatesan ka, kaulinan kasino online) ditawarkeun dina Website éta.

1.4. "Akun pamuter"Hartina rekening pribadi dibuka ku hiji individu jeung dijaga ku Kami ngaktipkeun jalma anu keur maén Pésta Olahraga Online.

1.5. "software"Hartina software diperlukeun bisa diundeur, diakses atawa lamun heunteu garapan ku Anjeun ti Website keur kaperluan milu dina Kaulinan Online, kaasup dokuméntasi patali jeung kaasup sagala perbaikan, modifikasi, tambahan, tarjamahan atawa apdet mun software misalna.

1.6. "Us","We","urang"Na istilah sarupa hartosna BGO Hiburan Limited

1.7. "website"hartosna www.bgo.com, www.powerspins.com or www.vegasluck.com jeung sagala situs patali on nu Pésta Olahraga Online anu bisa diasupan via Tumbu atawa cara aksés lianna.

1.8. "anjeun","Anjeun"Na istilah sarupa hartosna pamaké tina Software diundeur ti Website éta.

2. Matéri subyek pasatujuan

Aturan Pésta Olahraga Online anu sadia dina https://www.bgo.com/help/terms-and-conditions, https://www.powerspins.com/help/terms-and-conditions or https://www.vegasluck.com/help/terms-and-conditions sarta dina bagian séjén tina Software jeung Website, kaasup (tapi henteu diwatesan ku) aturan ngajéntrékeun cara maénkeun Pésta Olahraga Online, turnamén, sarta naon baé aturan lianna jajahan hususna kaulinan, acara na turnamén. Sadaya aturan sapertos nu dilebetkeun sarta kaasup dina istilah jeung kaayaan diatur kaluar dieu.

3. Lisénsi pikeun Paké Software anu; Watesan

3.1. Urang hereby ngabulkeun kana Anjeun a kawates, pribadi, non-transferable, non-ekslusif, di sakuliah dunya (iwal sakumaha nyatet handap) lisénsi pikeun ngundeur, aksés tur disebutkeun ngagunakeun Software on alat anjeun, dina urutan maén Pésta Olahraga Online, luyu jeung perjangjian ieu.

3.2. lisénsi ieu manglaku wungkul kana kode obyek tina Software (ie, disusun, dirakit, atanapi mesin Vérsi laksana of Software) sarta teu dibere maneh hak sagala sama sekali nu aya kaitannana ka kodeu sumber Software anu.

3.3. Notwithstanding nanaon ka dieu sabalikna, jalma lokasina di jurisdictions dilarang teu diijinkeun ngagunakeun Software dina sagala cara atawa ragam dina sambungan kalayan sagala duit muter nyata. Pikeun miceun ragu sagala, wangenan ieu ogé lumaku pikeun warga sarta warga bangsa séjén bari ayana dina yurisdiksi dilarang. lisénsi ieu teu dilarapkeun ka na teu ngijinan anjeun pamakéan Software dina atawa ti sagala jurisdictions dilarang, jeung kanyataan yén Website éta téh diaksés dina yurisdiksi dilarang, atawa nu Software anu disadiakeun dina basa resmi hiji yurisdiksi dilarang , wajib teu ditaksir salaku lisénsi ngagunakeun Software dina dilarang yurisdiksi misalna. Sagala usaha pikeun ngagilekkeun pangwatesan ieu (contona, ku maké VPN, proxy atawa layanan sarupa anu masker atawa manipulates identifikasi sahiji lokasi nyata anjeun, atawa ku disebutkeun nyadiakeun informasi palsu atawa nyasabkeun ngeunaan anjeun lokasi, kawarganagaraan, atawa tempat tinggal, atawa ku nyieun bets atanapi wagers maké Software liwat pihak katilu atawa atas nama pihak katilu ayana dina yurisdiksi dilarang) mangrupakeun breach tina perjangjian ieu jeung bisa mangrupakeun hiji ngalanggar kriminal dina hukum lumaku. Mun janten katempo, atawa Kami kudu grounds lumrah mun nyangka, éta Anjeun lokasina di salah sahiji jurisdictions dilarang, ieu bisa ngahasilkeun Us nutup Akun Player anjeun, tanpa hiji kawajiban nyadiakeun Anjeun sareng bewara sateuacanna, katirisan dana therein sarta nyadiakeun sacara rinci lumaku pikeun ngajual jeung / atawa otoritas relevan, sadaya anu luyu jeung hukum nu manglaku, sarta anjeun bakal jadi makéna Us jawab ka karuksakan atawa leungitna hasilna therefrom. Éta tugas anjeun konsultasi jeung mariksa rutin website urang ngeunaan daptar jurisdictions dilarang.

3.4. Urang cagar sagala na sadayana hak nu teu kaserat dina Bagéan 3.1 luhur. Sajaba ti éta, Anjeun teu diijinkeun pikeun, jeung Anjeun satuju teu diturutan atanapi mantuan batur ka:

3.4.1. pamakéan, salinan, ngaropéa, nyieun karya turunan ti atanapi ngadistribusikaeun nu Pakakas Lunak, sagala bagian tina eta, atawa naon baé salinan, adaptasi, transkripsi, atawa bagian dihijikeun tina eta;

3.4.2. maca tatanda, sabalikna insinyur, ngaleupas, dekompilasi atawa lamun heunteu narjamahkeun atawa ngarobah éta Software atawa bagian tina eta;

3.4.3. mindahkeun, injeuman, ngajakan, napelkeun, nyewa, atawa lamun heunteu sublicense Software anu;

3.4.4. dipiceun hak cipta sagala, notices proprietary atawa sarupa ti Software (atawa naon baé salinan eta);

3.4.5. beroperasi dina Software atawa bagian salah sahiji eta pikeun kapentingan atawa atas nama pihak katilu mana wae, kaasup ku cara 'dewan buletin', layanan online atanapi dial-di, jasa panyadia layanan aplikasi, jasa panyadia layanan internét, arrangements timesharing jauh, outsourcing jasa atawa jasa biro;

3.4.6. nyalin atawa narjamahkeun wae dokuméntasi pamaké disadiakeun online atanapi dina format éléktronik;

3.4.7. asupkeun, aksés atawa nyobian ngalebetkeun atanapi aksés atawa lamun heunteu jalan gede Sistim kaamanan kami atawa ngaganggu sagala cara (kaasup tapi teu diwatesan ka, robot jeung alat sarupa) kalawan Website atawa nyobian ngadamel parobahan naon mun Software jeung / atawa fitur wae atanapi komponén tujuanana; atawa

3.4.8. ngagunakeun sagala Program Bantuan dina sambungan jeung Software jeung / atawa Kaulinan Online. Anjeun dilarang tina sagala interaksi dina Kaulinan Online nu teu hasil langsung tina maneh pribadi ngamangpaatkeun Software pikeun tujuan nu eta ieu dimaksudkeun.

3.5. Anjeun ngaku na satuju yen Kami bisa nyokot léngkah keur ngadeteksi jeung nyegah pamakéan Program Bantuan. léngkah ieu bisa ngawengku, tapi teu dugi ka, ujian ti program software ngajalankeun concurrently jeung Software on alat Anjeun. Anjeun satuju yén anjeun moal nyobian jalan gede, ngaganggu, atawa meungpeuk léngkah saperti, kaasup, tanpa watesan, pamakéan software pihak katilu nu bypasses, interferes kalawan, atawa blok léngkah saperti. Sagala usaha pikeun ngawatesan Us dina soal ieu bakal entitle Us geura numpurkeun kasadiaan tina Software ka Anjeun tur Anjeun bakal geuwat forfeit winnings nanaon.

3.6. Anjeun ngaku na satuju yen sagala Hak IP, judul jeung minat jeung ka Software, kaasup di na keur naon modifikasi, enhancement, adaptasi, tarjamah atanapi robah séjén atawa salian Software anu, milik éksklusif pikeun ngajual, sanajan dimekarkeun Based on pamanggih, saran atanapi usulan ku Anjeun atawa ti pihak katilu nu lian. Ku narima perjangjian ieu, Anjeun irrevocably napelkeun ka ngajual sagala katuhu, judul, jeung dipikaresep Aya kamungkinan Anjeun kudu atawa mungkin acquire di na ka sadaya hak misalna, kaasup, tanpa watesan, patén, hak cipta, dagang, rusiah dagang atawa nyaho kumaha, jeung Anjeun satuju asup tur nganteurkeun ka ngajual éta dokumén kayaning ngajual ngemutan desirable mun bukti atawa pangaruh dina ngerjakeun tina sakabéh hak aforesaid mun ngajual éta. Anjeun satuju teu, langsung atawa henteu langsung, nyobian invalidate pikeun alesan wae sama sekali, atawa ngeceskeun, atawa mantuan nu Cindekna ku batur, éta hak, judul atanapi minat Software anu milik pihak mana wae katilu sejenna ti ngajual, atanapi nu aranjeunna ngalanggar teh Hak IP batur.

4. Kawajiban anjeun pikeun nalungtik Legality Pamakéan

Anjeun mastikeun yén Anjeun taun 18 umur atanapi heubeul, sarta di mana wae acara umur légal sakumaha ditangtukeun ku hukum nagara mana anjeun ayana. Anjeun oge mastikeun yén anjeun sadar tina isu légal patali jeung operasi situs judi online, sarta yén anjeun ngartos yen Kami jeung ngajual teh teu warranting dina sagala cara atawa ragam yén pamakéan Software pikeun kaperluan judi, sakumaha istilah sapertos ilahar dipikaharti di industri, nya légal dina yurisdiksi nanaon.

Dibikeun parobahan status légal tina judi online di sagala rupa jurisdictions, Anjeun migawe kana nguji legality kesertaan anjeun dina Kaulinan Online sarta pamakéan tina Software di unggal yurisdiksi éta téh lumaku keur Anjeun jeung ka lakonan hal nu sarua ngan sasuai jeung sakabeh hukum berlaku tur pesenan tina sagala otoritas kompeten.

5. Bantahan Of HARANSI

Software dijieun aya ka anjeun HEREUNDER ON AN 'AS IS' dasar, tanpa UNDERTAKINGS, HARANSI ATAWA Répréséntasi, nganyatakeun OR tersirat, statutory atawa lamun heunteu.

URANG JEUNG ngajual, jeung sakabéh AFFILIATES maranéhanana jeung pihak patali, hereby ngaluarkeun AND DISCLAIM Sakur AND ALL Sarat tersirat, kaayaan jeung HARANSI (diantarana waé WARRNATY OF MERCHANTABILITY, kualitas nyugemakeun sarta Kabugaran keur unggal maksud tinangtu), AND, Tanpa ngawatesan kailaharan THE The AFORESAID, URANG JEUNG ngajual teu ngajamin, diantara lain perkara, éta (a) software bakal non-INFRINGING, (B) operasi sofwer bakal UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR yen sagala defects dina software bakal dilereskeun, atawa software IS virus-FREE; (C) software IS kualitas nyugemakeun OR pas keur Sakur maksud tinangtu; OR (d) pake ku YOU sofwer kalawan sofwér LAIN, atawa kalayan hardware pantes, moal ngakibatkeun gangguan wae software atawa software séjénna kayaning.

Dina acara Komunikasi OR kasalahan System OCCURING IN sambungan jeung software, ngayakeun URANG atawa ngajual atawa AFFILIATES maranéhanana jeung pihak patali bakal makéna YOU OR ka pihak pihak keur unggal waragad, expenses, karugian OR klaim timbul OR dihasilkeun ti misalna kasalahan.

Ngayakeun URANG atawa AFFILIATES urang jeung pihak patali bakal makéna YOU OR ka pihak pihak Pikeun pangmayaran dijieun (OR teu digawe) ka anjeun salaku hasil cacad OR ERROR na softwarena, atanapi di sambungan jeung Sakur ngaku atawa paménta nu dijieun ku ngajual atawa pihak katilu keur balikna pangmayaran misalna atawa lamun heunteu IN sambungan jeung pangmayaran misalna.

Anjeun hereby ngaku yén teu di kontrol kami kumaha Software anu dipaké ku anjeun. Anjeun muka na make Software di résiko anjeun sorangan jeung di euweuh acara wajib Urang moal nanggungjawaban kana sadaya ka anjeun jawab ka karuksakan langsung, consequential, incidental atawa husus atawa leungitna nanaon (iwal tatu pribadi atawa maot hasilna tina lalawora kami).

6. karusiahan

Software anu ngawengku informasi non-umum jeung rahasia, anu mangrupa rusiah sarta berharga ka Kami atawa ngajual éta. Anjeun satuju, salami anjeun nganggo Software jeung saterusna, nepi ka (hiji) tetep sakabéh informasi rahasia sapertos mastikeun rahasia; (B) teu nyingkab informasi rahasia sapertos ka pihak katilu, tur teu nganggo inpormasi rahasia misalna keur kaperluan naon lian ti milu dina Kaulinan Online. Anjeun salajengna satuju nyandak sadaya hambalan lumrah sepanjang waktos ngajaga tur tetep informasi rahasia sapertos rahasia.

7. HARANSI anjeun sarta Gambaran

Anjeun ngajamin tur ngagambarkeun ka Kami anu:

7.1. Anjeun teu a nyicingan salah sahiji jurisdictions dilarang;

7.2. Anjeun taun 18 umur atanapi heubeul, sarta di mana wae acara umur légal sakumaha ditangtukeun ku hukum nagara mana anjeun ayana; jeung

7.3. Geus nalungtik éta legality kesertaan anjeun dina Kaulinan Online sarta pamakéan tina Software di unggal yurisdiksi éta téh lumaku keur maneh, sarta geus kapanggih sami janten légal dina jurisdictions misalna dina sagala hukum lumaku sarta pesenan tina sagala otoritas kompeten.

8. Parobahan pasatujuan ieu

8.1. Urang bisa nyieun parobahan pasatujuan ieu iraha wae, di kawijaksanaan budi urang. Perobahan sapertos nu mawa pangaruh ti tanggal dieusian ku urang dina Website, naha atanapi henteu Kami geus dibere beja Anjeun husus parobahan misalna. Kadé, kituna, éta Anjeun asup ka Website ti jaman ka jaman keur pariksa ningali naha aya hiji iber ngeunaan robah.

8.2. Anjeun satuju janten solely jawab jadi informed parobahan misalna. Lamun Anjeun neruskeun nganggo Software atawa Kaulinan Online sanggeus tanggal efektip parobahan nu tangtu (paduli jalan Kami geus dibere beja parobahan misalna), Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku parobahan pamadegan naha atawa henteu anjeun geus kungsi aya bewara sabenerna, atawa mibanda maca, perobahan relevan. Lamun Anjeun teu satuju kana jadi kabeungkeut ku parobahan relevan, Anjeun teu kudu neruskeun nganggo Software atawa Kaulinan Online sagala salajengna.

9. Istilah na Terminasi

9.1. perjangjian ieu éféktif, sarta mengikat kana Anjeun, ti momen ditampa anjeun, sarta wajib tetep dina gaya iwal terminated luyu jeung dibekelan hereof.

9.2. Anjeun bisa nungtungan perjangjian ieu kalawan pangaruh saharita iraha wae, tunduk kana watesan masalah Bagéan 9.4. Terminasi ku Anjeun bakal effected ku ngirim Us bewara ditulis tina terminasi kesertaan anjeun dina Website jeung Kaulinan Online na panutupanana tina akun anjeun kalawan Us.

9.3. Urang bisa nungtungan perjangjian ieu kalawan pangaruh saharita iraha wae, ku bewara ditulis pikeun Anjeun.

9.4. Kana sagala terminasi tina perjangjian ieu, naha ku Kami atanapi ku Anjeun, Anjeun satuju jeung ngaku yen (i) hak anjeun ngagunakeun Software anu wajib geuwat nungtungan, sarta (ii) Anjeun bakal cease sagala na sagala pamakéan Software, jeung (iii ) Anjeun bakal dipiceun Software ti komputer, teuas drive, jaringan sareng bahan gudang lianna.

10. Taya klaim Ngalawan ngajual; Watesan ngeunaan Liability

10.1. Anjeun ngartos tur satuju yen Kami bakal solely jawab ka anjeun dina perjangjian ieu, sarta bari commitments anjeun handapeun perjangjian ieu oge pikeun kapentingan nu ngajual, affiliates sarta pihak patali (jeung kituna bisa enforced ku aranjeunna teuing), ngajual ka , affiliates sarta pihak patali henteu pihak pikeun perjangjian ieu sareng moal moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala Karuksakan nanaon nu sama sekali disababkeun ka Anjeun atawa pihak katilu mana wae, paduli bentuk peta, naha di kontrak, tort (kaasup lalawora), ketat liability atawa lamun heunteu.

10.2. Anjeun bébas milih naha pikeun ngundeur tur nganggo Software anu. Lamun Anjeun ngalakukeun kitu, Anjeun ngaku yen Anjeun ngalakukeun eta jeung pamahaman pinuh ku perjangjian ieu, kaasup dibekelan ngeunaan Bagéan 10 ieu, sarta dina resiko anjeun sorangan. IN NO acara wajib URANG (jeung keur dijauhkeun tina ragu, ogé ngajual) atawa naon baé ngeunaan AFFILIATES maranéhanana jeung pihak patali, IN agrégat:

10.2.1. Moal nanggungjawaban kana sadaya ka anjeun keur unggal CONSEQUENTIAL, teu langsung, karuksakan incidental OR husus atawa leungitna Sakur Jenis sama sekali; OR leungitna bisnis, kauntungan, sharing, kontrak OR tabungan diantisipasi; Atawa rugi atawa karuksakan timbul ti rugi, karuksakan atawa KORUPSI data Sakur; atawa

10.2.2. Moal nanggungjawaban kana sadaya ka anjeun nu aya kaitannana ka mana wae jeung sagala klaim iraha wae AND sepanjang waktos timbul ti OR patali perjangjian ieu, HOWSOEVER timbul UNDER kontrak atawa téori hukum, Pikeun Karuksakan exceeding THE handap (a) Jumlah disimpen ku anjeun kalawan AS jeung dipaké ku YOU keur kaperluan judi, OR (B) € 1,000 (sarébu euro).

11. Pamakéan nandakeun inpormasi pribadi

Urang ukur bakal ngagunakeun informasi pribadi anjeun luyu jeung kawijakan privasi urang, nu diatur kaluar dina pinuh on Website éta ( "kabijakan privasi"). Urang cagar hak ngajadikeun amandemen nu Sarat jeung Kaayaan Pamakéan iraha wae. Najan kitu, Kami cagar hak menta Anjeun nyadiakeun Us kalawan rinci tambahan sarta sagala informasi tambahan sapertos bakal diteundeun rahasia. Urang salajengna cagar bener dina kaayaan nu tangtu pikeun nyingkab rinci tangtu otoritas relevan kedah eta jadi diperlukeun pikeun ngalakukeunana ku hukum, hiji panangan nagara atawa awak pangaturan. Tunduk kana dibekelan tina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan, katuhu ieu nyingkab informasi pribadi pikeun awak atawa otoritas anu Tujuan mangrupakeun pikeun nalungtik laundering duit, panipuan sarta aktivitas kriminal sejen bakal ka extent diperlukeun ku hukum.

12. tanggung jawab anjeun

Anjeun teu kudu mindahkeun sagala cara sama sekali hak anjeun handapeun perjangjian ieu tanpa idin ditulis saméméh urang.

13. Ngumpulkeun ngeunaan Hak

13.1. Urang cagar, dina kawijaksanaan budi kami, anu katuhu ka:

13.2. ngarobah, digantungkeun, piceun, ngaropéa atawa tambahkeun wae game atawa pasanggiri dina Kaulinan Online.

13.3. Urang bisa iraha wae nyingkab informasi pribadi tangtu Hormat ka pihak katilu anu luyu jeung Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami.

13.4. Urang bisa iraha wae tanpa aya bewara saméméh Anjeun nungtungan pamakéan anjeun tina Kaulinan Online sarta meungpeuk Akun Player anjeun lamun urang nganggap yen Anjeun di breach tina salah sahiji istilah na dibekelan ngeunaan perjangjian ieu atanapi nu Anjeun disebutkeun akting illegally. Urang moal bisa dina sagala kawajiban dina kaayaan sapertos ka ngabalikeun duit atawa lamun heunteu reimburse Anjeun pikeun salah sahiji dana dina Akun Player anjeun.

14. dibekelan umum

14.1. Jajahan Hukum. Konstruksi, validitas jeung kinerja perjangjian ieu bakal diatur ku hukum Inggris.

14.2. Pangadilan kompeten. Sagala cara ngagawe légal timbul kaluar tina atawa anu patali jeung perjangjian ieu bakal tunduk kana yurisdiksi tina pangadilan tina London, Inggris. Najan kitu, teu kudu nyegah Us ti bringing sagala aksi di pangadilan sagala yurisdiksi séjén pikeun relief injunctive atawa sarupa.

14.3. Severability. The illegality, invalidity atanapi enforceability tina sagala bagian tina perjangjian ieu moal mangaruhan legality, validitas atanapi enforceability sésana.

14.4. Basa. Versi basa Inggris di perjangjian ieu bakal lumaku leuwih wae versi basa séjén dikaluarkeun ku kami.

14.5. Taya ngerjakeun ku Anjeun. Anjeun teu diwenangkeun pikeun napelkeun perjangjian ieu atanapi hak naon atanapi kawajiban hereunder kana sagala pihak séjén.

14.6. Prioritas. perjangjian ieu lumaku dina acara naon konflik antara istilah jeung kaayaan di dieu sarta sagala perjangjian séjén atawa dokumen disebut dieu atawa dipaké dina sambungan kalawan Software anu.

14.7. Notices. Anjeun satuju pikeun nampa komunikasi ti Kami dina formulir éléktronik. komunikasi éléktronik bisa jadi dipasang dina kaca dina Website atawa pesen / pitulung file ngeunaan aplikasi klien Anjeun atawa dikirimkeun ka alamat surélék anjeun. Kabeh komunikasi di boh format éléktronik atawa kertas bakal dianggap di 'tulisan' na mun geus nampa no saterusna ti lima poé bisnis sanggeus ngeposkeun atanapi sosialisasi, naha atawa henteu anjeun nampi atanapi Disalin komunikasi misalna. Urang cagar katuhu, tapi nganggap euweuh kawajiban, nyadiakeun komunikasi dina format kertas. Sagala notices diperlukeun pikeun dibikeun dina nulis ka Kami atawa patalékan ngeunaan perjangjian ieu sakuduna ditujul ka support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

Play Ayeunahttps://www.vegasluck.com

bonus aktip

total: 96
115 satia Free Spins! dina syarat Vegas Luck 30X Wager £ 745000 Max CashOutadditional bonus: eur 660 Free Cash on Football pabaliwer Rtg slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 225 FREE Kasino chip dina syarat Vegas Luck 50x Wager € 312000 Maximum WithdrawalExtra Kasino Bonus: Euro 310 No deposit dina Transilvania Topgame Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 705 Pasanggiri di Vegas Luck 33x Play Ngaliwatan Kasino $ 595000 Max CashOutspecial bonus: £ 835 euweuh deposit kode bonus on Valhalla Wazdan slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 2200 No deposit di Vegas Luck 45X WageringEUR 430000 Max tunai bonus outspecial: 265 FREE Spins on Old pamayang Bally Wulff slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Euro 510 No deposit di Vegas Luck 33x Play throughEur 604000 Max tunai outExtra Bonus: 35 Free spins euweuh deposit dina Elfstedenkoorts ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 450 Mobile slot freeroll turnamén di Vegas Luck 66X Play ngaliwatan Kasino $ 663000 Max WithdrawalExclusive Kasino Bonus: € 395 Free Kasino Chip on arcade Wazdan slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

490% kasino cocok bonus di Vegas Luck 45x Wager € 505000 Max CashOutextra bonus: 15 kasatiaan Free Spins! on putri duyung & s pir ... ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

195 sidang Spins di Vegas Luck 40x Wager $ 135000 Max tunai bonus outadditional: 245 FREE SPINS on Crazy Thing ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33 spins bébas dina Vegas Luck 40x Wagering $ 522000 Max CashOutadditional bonus: € 2080 No deposit bonus kasino di Castle Pangwangun ii Rabcat slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

85 Free Spins euweuh deposit di Vegas Luck 55x Play ngaliwatan Kasino $ 470000 Max WithdrawalExtra Kasino Bonus: 985% Mimiti deposit Bonus on Nouveau riche ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 580 Free Kasino tiket di Vegas Luck 30x Play Ngaliwatan Kasino € 539000 Max tunai outexclusive bonus: eur 2930 No deposit Bonus on Kelas booming Kaulinan slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55 bébas spins euweuh kasino deposit di Vegas Luck 35x Wager $ 343000 Maximum Withdrawalextra bonus: 50 Free Kasino Spins on Duit Magic ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

30% mana Bonus Kasino di Vegas Luck 30x Wagering $ 306000 Max WithdrawalExclusive Kasino Bonus: 245 FREE SPINS on Michael Jackson Raja Pop Bally slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 4010 No deposit Bonus Kasino di Vegas Luck 33X Wagering € 652000 Max tunai outExclusive Kasino Bonus: $ 4025 NO deposit Kasino bonus on Spring megatkeun Microgaming slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

225 spins bébas henteu titipan di Vegas Luck 50x Play ngaliwatan Kasino € 520000 Max tunai outextra bonus: eur 165 Free Kasino Chip on Michelangelo ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 99 Free Kasino tiket di Vegas Luck 55X Play Ngaliwatan Kasino $ 922000 Max tunai outAdditional Kasino Bonus: 765% Best kasino signup bonus on Gemix Playn Go slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

kasino 66 Free spins dina syarat Vegas Luck 55x Wager € 920000 Max WithdrawalSpecial Bonus: eur 4825 euweuh deposit kasino bonus on fortunes Of The Amazons Amaya Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

770% Wilujeng sumping Bonus di Vegas Luck 44x Play ngaliwatan Kasino € 940000 Max Withdrawaladditional bonus: 925% mana bonus on Hideung Bull Simbat ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 1900 NO deposit bonus Kasino dina syarat Vegas Luck 33x Wager $ 193000 Max WithdrawalExtra Kasino Bonus: 740% Bonus signup Best Kasino on Rags Pikeun riches ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Euro 540 Pasanggiri di Vegas Luck 45x Play throughEur 285000 Max tunai outadditional bonus: 105 satia Free Spins! on Vikings Maha Suci Spinomenal Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

130 kasatiaan Free Spins! di Vegas Luck 33X Wager € 54000 Max WithdrawalSpecial Bonus: $ 215 Kasino Chip on Guntur Reels Playson slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

450% mana kasino bonus di Vegas Luck 55x Play throughEURO 62000 Max CashOutextra bonus: $ 55 Kasino turnamén freeroll on hantu di Christmas ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 820 Free Kasino Pasanggiri di Vegas Luck 40X WagerEur 162000 Max CashOutExclusive Bonus: € 920 Online Pasanggiri Kasino on Dina Ieu meunang Ieu ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 2195 euweuh deposit kasino bonus di Vegas Luck 60x Play ngaliwatan Kasino € 162000 Max Withdrawalextra bonus: £ 222 Free chip kasino di Jalan Raya Raja Pro Playtech slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Pasanggiri € 65 Online Kasino di Vegas Luck 40x Wagering £ 50000 Max Withdrawalspecial bonus: Euro 3745 No deposit dina Big Ben ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

205 Free spins euweuh deposit kasino di Vegas Luck 77X Play ngaliwatan Kasino € 779000 Maximum WithdrawalExtra Kasino Bonus: € 395 euweuh deposit bonus on Beach Partéi Wazdan slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 635 Kasino chip dina Vegas Luck 55x Play Ngaliwatan Kasino € 347000 Max WithdrawalSpecial Bonus: £ 330 FREE Kasino chip on Emas Ahoy Nextgen kaulinan Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

565% mana Bonus di Vegas Luck 77x Play ngaliwatan Kasino € 208000 Max WithdrawalExclusive Bonus: eur 3955 No deposit kasino bonus on Big Buck Bunny ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

225 sidang Spins di Vegas Luck 40X Wagering £ 506000 Max tunai bonus outspecial: eur 550 FREE Kasino chip on Seuneu Dewi diideuan kaulinan Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

15 satia Free Spins! dina syarat Vegas Luck 65x Wager $ 804000 Max WithdrawalExtra Kasino Bonus: 835% Kasino cocok bonus on Fu Dao Le ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 940 Pasanggiri Kasino di Vegas Luck 50X Wagering € 715000 Maximum WithdrawalAdditional Kasino Bonus: eur 4080 No deposit kode bonus on Super Jackpot Partéi WMS slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 170 Pasanggiri di Vegas Luck 77X Wagering £ 783000 Max WithdrawalAdditional Kasino Bonus: $ 4090 euweuh deposit dina The Alchemist Novomatic Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Euro 1695 No deposit di Vegas Luck 30x Wager € 148000 Max tunai outExclusive Bonus: eur 195 Mobile slot freeroll turnamén on Hot Factor Kajot Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 265 FREE Chip Kasino di Vegas Luck 30X WagerEur 142000 Max Withdrawalextra bonus: $ 3645 euweuh deposit kode bonus on liang Méksiko ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

850% kasino cocok bonus di Vegas Luck 55x WagerEur 64000 Max tunai Bonus outSpecial: eur 430 Free Kasino Pasanggiri on Crazy Onta Cash liang Kasino nandingan ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

470 Pasanggiri $ dina Vegas Luck 44x WageringEur 420000 Max tunai outAdditional Kasino Bonus: 205 FREE Spins on Lucky Rose ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 535 Free Kasino Pasanggiri di Vegas Luck 60X Play throughEUR 138000 Max tunai outAdditional Bonus: 180 Free Spins ayeuna on Rapunzels Tower Quickspin Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

200 Free Spins euweuh kasino deposit dina syarat Vegas Luck 35X Wager € 583000 Max CashOutExclusive Kasino Bonus: eur 2930 No deposit bonus kasino di ekstrim stake Logika slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 880 Daily slot freeroll turnamén di Vegas Luck 30X Wager $ 35000 Max CashOutadditional bonus: 10 spins bébas henteu deposit kasino di leuweung Roh Telepon o ... ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

170% mana kasino bonus di Vegas Luck 55x Wager € 8000 Max CashOutAdditional Bonus: $ 945 Mobile freeroll slot turnamén on taun Monyet The ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Pasanggiri 355 eur di Vegas Luck 30x Wagering $ 11000 Max WithdrawalExtra Bonus: 175 FREE Spins on Reel Simpenan ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 55 FREE Chip di Vegas Luck 55x Wagering $ 387000 Max Withdrawaladditional bonus: 275% mana Bonus Kasino on ngaduruk Panas Merkur slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 980 Kasino turnamén freeroll di Vegas Luck 65X Play ngaliwatan CasinoEURO 508000 Max WithdrawalExtra Kasino Bonus: 740% mana di hiji kasino di Magic Target DELUXE Wazdan slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Euro 285 Kasino turnamén freeroll di Vegas Luck 50X Play Ngaliwatan Kasino £ 757000 Max Withdrawalexclusive bonus: € 2915 No deposit Bonus Kasino on Fenix ​​Play 27 Wazdan slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 170 FREE chip Kasino di Vegas Luck 45X Play ngaliwatan CasinoEUR 913000 Max tunai outexclusive bonus: £ 99 Daily slot freeroll turnamén on Moonshine ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 4845 No deposit Bonus Code di Vegas Luck 30X Wager € 536000 Max CashOutAdditional Bonus: 590% Best signup Bonus Kasino on 50 komodo Aristocrat slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 570 Pasanggiri Kasino di Vegas Luck 65X WagerEur 640000 Max tunai outExclusive Kasino Bonus: £ 4540 No deposit Bonus Kasino on dadu sarta Roll ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 155 kasino bébas chip dina Vegas Luck 55x Wager requirementsEUR 556000 Max CashOutExclusive Kasino Bonus: 680% mana bonus on Hotter Than Hot Ainsworth Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 345 chip FREE di Vegas Luck 65x Wagering € 853000 Maximum WithdrawalAdditional Bonus: 105 FREE SPINS on kacida alusna Bapak Héjo ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

195 spins bébas kasino di Vegas Luck 65X Wagering € 163000 Max WithdrawalAdditional Bonus: $ 1310 No deposit Bonus Kasino on More Emas Diggin & ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 785 Kasino Pasanggiri di Vegas Luck 60x Play ngaliwatan Kasino $ 988000 Max tunai Bonus outSpecial: eur 640 Kasino Pasanggiri on creepy karnaval Nolimit Kota Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 260 FREE Kasino Chip di Vegas Luck 40X Play ngaliwatan $ 684000 Max WithdrawalExclusive Bonus: 115% Kasino Wilujeng sumping Bonus on Royal Spins Igt slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 270 Free Duit di Vegas Luck 45x Wager £ 642000 Maximum Withdrawaladditional bonus: $ 960 Mobile freeroll slot turnamén on Pakansi Station ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

44 Free Spins Kasino di Vegas Luck 66X Wager requirementsEUR 724000 Max CashOutExtra Kasino Bonus: 99 spins bébas kasino di Sinterklaas Simbat ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

315% deposit Mimiti bonus di Vegas Luck 65x Wager $ 748000 Max tunai outExclusive Bonus: 260 Free Spins on Beach Partéi ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

955% deposit mana Bonus di Vegas Luck 55x Play ngaliwatan Kasino € 468000 Max tunai bonus outadditional: € 2810 No deposit Bonus Kasino on Savanna Raja Genesis slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 115 Kasino Chip di Vegas Luck 35x WageringEur 745000 Maximum Withdrawaladditional bonus: $ 4945 euweuh deposit kode bonus on Cleopatra Gameart Mesin slot ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 735 No deposit Bonus Kasino dina syarat Vegas Luck 60X Wager $ 782000 Max tunai bonus outexclusive: € 770 Kasino turnamén freeroll on Turbo Play ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

105 Free Kasino Spins di Vegas Luck 66X Play Ngaliwatan CasinoEUR 981000 Maximum WithdrawalSpecial Bonus: $ 22 freeroll Daily slot turnamén on Wild Berry ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 4575 No deposit Bonus di Vegas Luck 35X Play ngaliwatan $ 358000 Max CashOutexclusive bonus: 565% cocok kasino bonus on Arcader ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Bonus Cocok Cocok 890% di Vegas Luck 35x Puter liwat £ 730000 Max tunai di luar Bonus Husus: EURO 105 Chip bébas dina Reel Fish ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Pasanggiri Kasino di $ 99 Online dina Vegas Luck 44x Puter ngaliwatan Kasino $ Bonus Ditarikannana Maximum KalindaranPéperénsi tambahan: Pasanggiri EUR 642000 dina Gems Stones Endorphina ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 360 Kasino Chip di Vegas Luck 55X Wager syarat € 860000 Max Withdrawalexclusive bonus: € 370 kasino chip bébas dina Fenix ​​Play ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 330 Mobile turnamén slot freeroll di Vegas Luck 55x Play ngaliwatan € 766000 Pembéangan Maximum bonus ekslusif: EURO 3385 No Deposit Bonino Kasino on Ji Xiang 8 ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eurosix chip kasino di Vegas Luck 340x Play ngaliwatan CasinoEur 40 Max CashOutEkslusif Kasino Bonus: € 563000 NO DEPOSIT CASINO Bonus dina Zeus Slund Casino Thunderer Mrslotty ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Page 1 of 21 2

bonus-usulna teu jelas

total: 0

Hampura, teu kasino bonus kapanggih