Pokerdom screenshot
toko RSS

Pokerdom

Texas hold'em

Firstly, aya 5 utama 'rounds' dina kaulinan Texas Tahan 'em:
• The Pra-flop
• The flop
• Aktipkeun The
• The River
• Showdown The

Aya ogé kaputusan 5 anjeun tiasa ngadamel mangsa dibentukna leungeun di Texas Tahan 'em:
• Ujang - Ka nempatkeun jumlah awal chip dina méja atawa duit dina pot.
• Telepon - Ka cocog bet tina pamuter harita.
• ngangkat - Ka bet peningkatan jumlah chip di ngabandingkeun kana pamuter harita.
• kokotor (atawa Melu) - Pikeun kaluar leungeun sareng masihan kartu anjeun nyanghareupan handap ka Dealer nu.
• Pariksa - Pikeun milih sangkan euweuh kaputusan di titik ieu. Anjeun bisa jadi wajib nyieun kaputusan engké dina kursus babak éta.

Dealer Button & Blinds

Kaulinan dimimitian ku kartu tunggal keur diurus mun tiap pamuter. Pamuter jeung kartu pangluhurna ditémbongkeun keur ditunjuk salaku Button Dealer. Unggal leungeun saterusna dimimitian ku pamaén narima tombol dealer nu disalurkeun jarum jam babak tabel sanggeus unggal ulin. Kartu anu diurus jarum jam dimimitian ku jalma nuturkeun dealer on kénca. Dina lingkungan online, tabel anu terus aktif, jadi posisi Button Dealer bakal biasana geus ngadegkeun mun anjeun gabung tabél. The Dealer Button ngagambarkeun posisi teoritis ngeunaan Dealer The. Dina lingkungan hirup, jalma ieu sabenerna nungkulan éta kartu, tapi di paling casinos, sarta pasti online, The House (tempat nu) ngurus éta kartu.


Saacanna The flop, dua bets Buta dijieun guna nyieun hiji pot mimiti. The bets buta nu dilakukeun ku dua pamaén linggih ka kénca dealer urang. Pamuter diuk gigireun Button, tulisan (bets) jumlah éta Buta Leutik. Ieu diatur salaku satengah tina wates tabel handap. Dina conto 20 / 40 urang, ieu bakal 10 USD. Pamuter mun nya tulisan ditinggalkeun Big Buta. Ieu disetél dina jumlah sarua jeung wates handap (20 USD dina conto urang). Ieu bets kapaksa mastikeun yén aya pot keur urang bersaing pikeun. Sabab nu disebut Leutik na Big, alesan atra - Kusabab ukuranana relatif maranéhanana. Sabab nu disebut Blinds lantaran pamaén anu nyieun bets ieu saméméh narima kartu sagala na aya kituna buta kana leungeun maranéhanana. Ieu mungkin sigana saeutik adil ka pamaén ieu, tapi inget, nu Button Dealer baris mindahkeun waktu sabudeureun hareup jeung dua pamaén anyar bakal Leutik na Big Blinds. Ieu ensures dulur meunang janten The Dealer, anu Buta Leutik jeung Big Buta.

hukuman buta

Bisi, pikeun alesan naon, anjeun sono Anjeun munggahan di posting boh Leutik atawa Big Buta - tanpa ninggalkeun tabél - (aksi sapertos disebut "linggih Out"), aya pinalti dilakukeun sakali anjeun balik deui ka tabél:
Pikeun leungit teh Buta Leutik - Anjeun kudu mayar hiji pinalti sarua dina nilai jeung Big Buta. Ieu jumlah tambahan pikeun jalma nu sacara alami nu Buta Big dina titik ieu.
Pikeun leungit Big Buta - atawa, anu Leutik jeung Big Buta - Anjeun kudu mayar hiji pinalti sarua dina nilai jeung Big Buta, sarta karana sarua jeung Buta Leutik. Jumlah leutik kieu mana lempeng kana The Pot (nu chip / duit nu keur gambled) jeung teu cacah arah bets pamuter pikeun kaulinan. Ieu disebut Ujang Dead.

Pra-flop

Unggal pamuter narima dua kartu raray-handap (disebut oge Hole Kartu, Pocket Kartu). Baé linggih ka kénca ti posisi Big Buta nyaéta hiji mimiti meta. Dina babak ieu, anjeunna ngabogaan tilu pilihan. Anjeunna tiasa Telepon, ngangkat atawa kokotor. Mun anjeunna mucks, sakumaha geus disebutkeun, anjeunna throws leungeun-Na jauh, jeung aksi anu pas kana pamuter hareup dina kénca. Mun anjeunna nyaéta panggero, anjeunna cocog nilai bet Big Blinds kapaksa (20 USD di 20 / 40 conto urang). Mun anjeunna pilih pikeun ngangkat dina kaulinan Wates Maneuh anjeunna ukur bisa ngangkat ku 20 USD salajengna, mun 40 USD.

Dina kaulinan Wates Maneuh, aya hiji maksimum 1 awal alungan jeung tilu raises dina babak tunggal. Katiluna jinis raises boga ngaran husus:
• ngangkat
• Re-ngumpulkeun
• Topi

Dina conto 20 / 40 kami mangsa The flop bet mimiti bakal 20 USD, ngangkat bakal janten 20 USD salajengna - hartina pamuter geus bet 40 USD, anu ulang ngangkat bakal 60 USD tur cap bakal jadi sejen 20 USD nu jumlah ka 80 USD. Saatos cap dijieun, teu langkung raises diwenangkeun salila babak ieu. Inget, bets na raises on Aktipkeun jeung Walungan bakal dilakukeun dina wates luhur (urang tingali ieu engké). Antukna, éta konsekuensi tina raises diwenangkeun Sigana di handap: alungan, ngangkat, ulang ngangkat, cap.

Ayeuna hayu urang meunang deui buruan. Peta nu terus jarum jam sabudeureun tabél, merlukeun unggal pamuter nyieun kaputusan naha mun nelepon, ngangkat atawa kokotor saperti aranjeunna ningali fit, nepika nepi ka pamuter di posisi Buta Leutik. Hayu urang nunjukkeun yén dulur geus disebut. Dina 20 / 40 conto urang, ieu bakal hartosna dipibanda kabéh committed 20 USD keur pot. Ku kituna ayeuna ieu péngkolan éta Buta Leutik urang meta. Inget, dina awal babak baé ieu geus bet jumlah sarua jeung satengah tina wates handap (10 USD dina conto urang). Kusabab ieu, lamun pamuter ieu megatkeun nelepon, manehna bakal ngan kudu nambahan 10 USD dina pot (nyieun 20 USD dina total na). Tangtu manehna oge bisa ngumpulkeun nepi ka 40 USD atawa kokotor.

Jadi didieu aya nalika aksi nu ngalir ka Big Buta. pamuter Ieu geus komitmen 20 USD keur pot. Téoritis, anu Pra-flop bisa jadi dianggap leuwih, lantaran dulur geus komitmen jumlah sarua tapi, salaku Big Buta anu hijina posisi nu teu acan dijieun kaputusan dumasar kana kartu, manéhna nu diwenangkeun pikeun ngalakukeunana dina ieu moment husus. Anjeunna tiasa ngangkat (mun 40 USD), pariksa atawa kokotor. Biasana, pamaén teu bisa pariksa whilst aya duit dina méja, tapi, bisi husus ieu, pamuter di posisi Buta Big sabenerna bisa pariksa.

Éta ogé penting pikeun inget, yén, di hal nu ilahar lamun masih boga hiji pilihan, hususna di pisan awal patandingan jeung di sababaraha mimiti rounds, Anjeun kudu hadé pariksa tinimbang mucking leungeun Anjeun. Ieu méré Anjeun langkung kasempetan anjeun kénéh di buruan jeung anjeun bisa salawasna nampi kartu anu bakal ningkatkeun leungeun Anjeun. Bisi dina pamuter di posisi Big Buta megatkeun sangkan ngangkat hiji, kaulinan tradisional terus jarum jam tabel deui dugi sadayana pamaén geus disebut atawa mucked kartu maranéhanana. Dina ahir sakabéh rounds biasa, patandingan lanjut nepi ka sakabéh pamaén geus komitmen jumlah sarua duit kana pot, atawa geus mucked kartu maranéhanana. Dina conto ayeuna, urang gé hayu Big dipariksa pamuter Buta urang.

Di nu, babak ti Pra-flop dianggap leuwih tur sagala chip dikumpulkeun sarta disimpen di tengah méja.

The flop

dealer nu ngurus tilu kartu raray-up dina méja. kartu ieu tradisional disebut Kartu Komunitas atawa Kartu Board na, sabab nami ngakibatkeun, kartu ieu dibagikeun ku sakabeh pamaen dina tabél pikeun mantuan ngalengkepan leungeun poker maranéhanana. Nalika kartu komunitas anu diurus, jalma kahiji diperlukeun sangkan kaputusan teh pamuter ka kénca ti Button Dealer. Biasana ieu baé dina posisi Buta Leutik, tapi bisi dimungkinkeun geus mucked, mangka pamuter salajengna nyaeta hiji mimiti mimitian aksi. pamuter Ieu boh tiasa pariksa atanapi alungan. Peta nu lajeng terus dugi tiap pamuter geus miboga kasempetan pikeun pariksa, panggero (lamun aya geus bet atawa ngangkat), ngangkat atawa kokotor. Sakali aya alungan atawa ngangkat, unggal pamuter kedah cocog dijieun alungan, ulang ngangkat atawa kokotor pikeun aksi pikeun nuluykeun. Éta dawam pikeun sakabéh pamaén mariksa salila babak hiji. Dina hal ieu, aya duit bakal ditambahkeun kana pot, sarta buleud anu bakal jadi leuwih.

Nepi ka tungtun taun buleud asalna sakali sakabéh pamaén geus disebut (atawa mucked), sarta geus bet jumlah sarua.

Aktipkeun nu

dealer The tempat hiji raray up kartu komunitas kaopat dina méja. Deui, pamaén, dimimitian ku pamuter nu ditinggalkeun ti Dealer bisa pariksa, bet atanapi kokotor correspondingly. Atoh, dina babak ieu (sarta handap), sakabeh pamaen bet kudu jeung ngangkat nurutkeun kana wates luhur méja. Handap conto urang jumlah maksimum alungan jeung ngangkat dina babak ieu 40 USD. Peta terus, sabab saméméh, ku sadaya pamaén tungtungna tohan jumlah sarua, atawa mucking leungeun maranéhanana. Deui, sagala chip alungan dina babak ieu pooled di puseur tabél.

Walungan

dealer nu kiwari ngurus nu 5th nyanghareupan up kartu na ieu kartu komunitas ahir dina méja. Unggal pamuter kiwari boga tujuh kartu dina total: kartu liang maranéhna dua jeung lima kartu komunitas dina tabel). kartu ieu ngawula nyieun pangalusna lima kombinasi kartu. Deui, dina pamuter ditinggalkeun di dealer nyaeta kahiji meta jeung aksi terus sabudeureun tabél cara sarua salaku sateuacan.

catetan penting: di ieu atawa babak sejen, lamun saurang pamaén bets atanapi raises sarta kabeh pamaén séjén kokotor kartu maranéhanana - leungeun téh leuwih jeung pamuter anu dijadikeun bet panungtungan atawa ngangkat saméméh everyone sejenna otomatis ngéléhkeun leungeun. Gigireun titik, meunangna henteu wajib némbongkeun leungeun-Na, sanajan anjeunna ngumpulkeun sakabeh duit bet nepi ka titik éta.

Showdown nu

Bisi game masih dina kamajuan jeung sakabeh atawa bagian tina pamaén kénéh dina pot, sanggeus River, pamaén sésana kedah ngabandingkeun kartu maranéhanana pikeun nangtukeun juara di babak panungtungan disebut showdown nu. Sacara tradisional, pamuter jeung panangan ranking pangluhurna ngéléhkeun panangan jeung nyengkram pot. Mun dua atawa leuwih pamaén mibanda leungeun idéntik, teras pot keur pamisah antara aranjeunna kalayan sagala sésana chip unpaired (s) bade ka pamuter ditinggalkeun The Dealer.

Bisi anjeun maén versi profésional Texas Hold'em tur hoyong lengket sagala peculiarities tina kaulinan ieu, inget struktur handap nu nembongkeun sabaraha pamaén kedah nembongkeun kartu maranéhanana. Hiji pangheulana némbongkeun kartu nya baé panungtungan nyandak Peta agrésif nalika tohan atanapi raising dina The River. Contona, lamun anu pamuter di Leutik cék posisi Buta, Big posisi Buta bets 40 USD jeung dulur nelepon sejenna. Dina kaayaan kitu, pamuter di posisi Big Buta bakal némbongkeun kartu na munggaran. Sanajan kitu, lamun batur diangkat (jeung dulur sejenna disebut atawa mucked), lajeng baé nu bakal pangheulana némbongkeun na \ kartu nya. Lamun pamaén ka kénca na bisa ngéléhkeun leungeun éta, manéhna bakal jadi hiji pikeun nembongkeun kartu na. Sanajan kitu, lamun maranéhna boga hiji leungeun inferior, tuluy maranehna teu wajib némbongkeun leungeun kalah maranéhanana jeung saukur tiasa kokotor. Sakali sakabéh pamaén geus ditampilkeun leungeun maranéhna (atawa mucked) mangka pamuter (s) kalayan sisi ditingali pangluhurna ngéléhkeun pot.

Naon kajadian salajengna?

Saatos Showdown The, sadaya kartu anu balik ka dealer, nu pamuter unggul ngumpulkeun chip sarta tombol Dealer ieu dipindahkeun jarum jam ka pamuter salajengna. Peta ieu, sakumaha disebutkeun samemeh, ensures yén Dealer, Buta Leutik na Big Buta anu diputer, mastikeun yén sakabéh pamaén di antrian tabel pisan posisi.

pot Wates

Pot Wates kaulinan téh ngan éta. Pamaén bisa bet mana antara wates kiwari tabel (The Handap Wates salila Pra-flop jeung flop jeung Wates Tinggi salila Aktipkeun jeung Walungan), sarta jumlah maksimum dina pot sarta dina méja.

Contona: Urang gabung kaulinan 20 / 40 salila flop. Aya USD 200 dina pot sarta pamuter dina posisi Buta Leutik geus dijieun 20 USD alungan. Pamuter hareup bakal perlu bet 20 USD keur nelepon. Nyieun total pot 240 USD (200 (Pot) + 20 (Ujang 1st Player urang) + 20 (Telepon anjeun)). Dina hal ieu, anjeun bisa ngangkat ku nepi ka 240 USD.

Contona, Anjeun ngangkat ku 160 USD. Ayeuna aya anu 400USD dina pot. Pamuter hareup kudu sahenteuna nelepon Anjeun 180 USD alungan. Ieu bakal hartosna aya kiwari 580 USD dina tabel (200 (Pot) + 20 (Ujang 1st Player urang) + 180 (Ujang anjeun sarta ngangkat) + 180 (Telepon salajengna Player urang). Nya meureun ngangkat ku nanaon antara wates tabel (Handap atanapi Tinggi, dina conto urang 20 USD atawa 40 USD) jeung 580 USD.

Salaku bisa ningali, naek ukuran pot éksponénsial jeung, kusabab kitu, jenis ieu poker mungkin kadang dianggap ngadeukeutan ka kaulinan Taya Wates ti Maneuh Wates salah.

Taya Wates

Cukup basajan, saperti nami ngakibatkeun, dina kaulinan Taya Wates, pamaén tiasa bet nanaon antara wates of buleud jeung jumlah total maranéhanana chip. Tohan kabeh chip anjeun, dina sagala kaulinan poker disebut bade 'Sadaya Dina'. Ieu bisa jadi alatan anjeun milih pikeun ngangkat ku jumlah pinuh ku chip, atawa sabab saukur geus ngajalankeun kaluar tina chip dina mangsa éta leungeun nu tangtu.
Catetan: Rebuying chip mangsa perantaraan poker mastikeun dilarang.
Lamun, salila leungeun, pamaén ngalir kaluar tina chip, tapi pamaén séjén neruskeun bet, teras pot geus dibeulah di titik pamuter nu bet sagala chip-Na. Kabéh bets saterusna dilakukeun ku pamaén séjén anu diteundeun dina misah "Sisi Pot". Di Showdown, pamuter aslina ieu ngan competing keur Main Pot, hiji yén manéhna nyumbang ka. Kabéh pamaén séjén anu competing pikeun duanana pariuk. Di lingkungan dumasar darat, nu meunangna pot samping ditangtukeun munggaran.

Aya kalana, anjeun bisa nempo sababaraha pariuk samping. Deui, aturan sami nu dilarapkeun di dieu. Sakali deui, pamaén ngan bersaing pikeun pot (s) yén maranéhna geus nyumbang ka.

Omaha

Omaha mangrupakeun variasi Texas Hold'em dicoo ampir identik jeung hijina ngabeda - pamuter ieu diurus raray kartu liang 4 diurus handap tinimbang dua sakumaha di Texas Hold'em.

Inget, éta kacida penting pikeun tetep dina pikiran kanyataan ieu, sakumaha bisi anjeun teu ngalakukeun, anjeun kamungkinan mibanda sababaraha troubles kalawan harti volume kartu. Candak katingal di conto vivid ieu:
kartu liang Anjeun nyaéta: 5h - 10s - JS - Salaku.
Kartu komunitas téh: 3d - 4d - 6c - 7c - KH.

Anjeun bisa jadi dibere reuwas tapi di dieu, ngayakeun anjeun bakal nyieun siram jeung Ace tinggi na atawa nu lempeng kalayan 3-4-5-6-7. Bisi husus ieu mangrupakeun kombinasi ukur pangalusna lumangsung nyaéta leungeun kalawan Ace tinggi.

Sarta di dieu jawaban pangalusna keur anjeun naha bakal di handap: Dina Omaha Hold'em kombinasi anjeun dijieun tina ukur dua kartu liang anjeun sarta tilu kaluar tina 5 dina méja.

OMAHA HI-LO

Nyieun kombinasi unggul dina Omaha High Lo anjeun kudu nyieun kombinasi poker diwangun ku kartu 5 mana kartu pangluhurna di kudu teu leuwih luhur ti 8. Dina raraga nyieun kombinasi lo leungeun salah bisa ngagunakeun hiji Ace salaku kartu pangleutikna (nu Ace bisa jadi duanana pangluhurna sarta Kartu loest pikeun mantuan Anjeun nyieun kombinasi saluyu), lempeng tur siram teu diitung salaku kombinasi lo di dieu.

Numutkeun abovementioned, éta rada gampang nebak yén panangan pangalusna di Omaha High Lo ngawengku 5-4-3-2-Ace. Jeung deui, tetep eta dina pikiran, anu lempeng tur siram teu diitung dieu. Atawa malah bisi sagala kartu 5 anjeun bakal ngagem jas sarua (sakabeh hate misalna), sarta lamun siram henteu diitung, enya, ieu bakal kombinasi idéal pikeun Omaha High Lo. Anjeun ogé kudu inget yen pasangan wae didieu bakal cacah saluhur. Ku kituna bisi éta, 2-2-4-5-A moal ngadamel "lo" gabungan.

Lamun taya sahiji pamaén junun nyieun leungeun lo, pamaén jeung panangan pangluhurna ngéléhkeun. Sabalikna, nalika aya ae dua pamaén, salah jeung panangan pangluhurna sarta séjén kalawan hiji loest bakal dibeulah bank. Dina kasus langka pamuter kalawan duanana kombinasi mungkin dina leungeun tunggal bakal nyandak duanana High sarta Lo bagéan bank. Dina kursus game ieu pamuter diperkirakeun sangkan sisi luhur munggaran tur ngan lajeng (lamun éta mungkin) Nyieun panangan lo. Jeung aturan sami tindakan pikeun showdown nu: nu meunangna leungeun pangluhurna ditangtukeun heula.

Kumaha carana maén di Omaha High Lo?

Sakumaha geus kungsi ngomong, kaulinan dimaénkeun ampir cara sarua salaku Texas Hold'em kalawan hijina dua béda: pamaén anu diurus kartu liang 4 gaganti dua sakumaha di Texas Hold'em jeung bédana kadua yén sakabéh nu pot ieu dibagi jadi dua bagian - hiji pikeun leungeun High jeung lianna pikeun Lo salah. Unggal pamuter geus sakuduna dituju nyieun kombinasi 5-kartu keur panangan High jeung kombinasi Lo keur salah Lo. Sagala winnings anu dibeulah correspondingly. Bisi euweuh pamaén geus junun nyieun kombinasi panangan lo - sakabéh pot datang ka pamuter jeung panangan pangluhurna. Bisi pamaén tunggal ngéléhkeun boh tinggi na leungeun lo - anjeunna nyokot sakabéh pot.

Omaha Strategi Lo High

Alternatipna ka Texas Hold'em unggal pamuter geus diurus kartu liang 4. Anjeun oge kudu inget yén kaulinan ieu bakal kajadian janten rada unprofitable pikeun maranéhanana pamaén anu teu tangtu sahenteuna strategi dasar. Ieu hususna krusial lamun pamaén pangsaeutikna melu di rounds mimiti game. Anjeun bakal ngartos alesan naha dina proses.

Omaha High Lo Stratégi - Inget 2 + 3

Pikeun evaluating kombinasi poténsi Anjeun neuleu, anjeun kudu salawasna tetep dina pikiran nu ukur dua kaluar tina opat kartu anjeun anu diperlukeun pikeun ngabentuk kombinasi jeung ukur tilu kaluar tina kartu 5 dina méja. aturan ieu téh kacida pentingna pikeun nginget dina urutan pikeun mikawanoh panangan kuat mungkin. Di sisi séjén bisi anjeun teu nengetan husus ka dinya, dina kursus kaulinan leungeun anjeun bisa némbongan luhur batan anjeun expected.To ngabentuk kombinasi Lo-leungeun neneng mungkin, ayeuna teh kacida dianjurkeun ngartos tur apal ieu 2 dasar aturan:
1. Ulah sagala kartu pasangan dina kombinasi Anjeun
2. Pangluhurna nilai kartu tunggal dina leungeun anjeun bisa jadi teu ngaleuwihan 8

Omaha High Lo Stratégi kacangan Lo

Munggaran sadaya hayu urang méré harti tina "kacangan lo". Pikeun boga leungeun kacangan lo hartina boga kombinasi neneng mungkin. Pamaén newbie teu nangtukeun eta katuhu jauh pikeun kahiji kalina, sanajan éta rada gampang jeung nu leuwih penting, éta rada penting uninga dina urutan meunang di Omaha High Lo. Di dieu téh tip leutik keur anjeun inget keur genah tina rujukan: «kacangan Lo» nyaeta «2 + 3». Eta hartina bisi dua opat kartu anjeun dina kartu liang anjeun téh deuce (2) jeung Ace - nu nuju nyepeng kombinasi kacangan Lo.

Tapi anjeun ogé kudu nyimpen hiji panon on masarakat (kartu dewan, kartu dina tabél) kartu, sakumaha tilu di antarana diwangun ku 8 na loer jeung kartu kalawan henteu pasangan bakal ditambahkeun kana deuce anjeun sarta Ace sarta ngabentuk kombinasi loest mungkin katuhu dina leungeun anjeun. outage nguntungkeun sejen pikeun anjeun bakal dijieun ku Deuce na 3 na Ace dina méja. Salaku dina kursus kaulinan dua kartu komunitas langkung bakal ditambahkeun, kawas 8 atanapi lo na sababaraha no-pasangan kartu lo - anjeun pasti bakal boga kacangan lo. Dina hal ieu urang kacida nyarankeun anjeun ngangkat bets sakumaha dina kaayaan anjeun gaduh sababaraha Chances rada luhur nyandak sahenteuna pot leungeun Lo.

Omaha High Lo Stratégi kacangan siram

Anjeun kedah geus ditebak, nu pangalusna mungkin gabungan siram kacangan mangrupakeun siram. Kabéh pamaén kudu nyaho kumaha carana ngabédakeun siram kacangan sahenteuna keur kaperluan lalaki écés ngadeukeutan ka pot. Candak katingal di conto ieu:

kartu liang anjeun: 2c - AC
Kartu komunitas: DC - 9c - 7c.

Salaku lolobana lawan anjeun anu gampang boga hate siram, anjeun bisa tetep tenang anjeun nyaho maneh saena nu mungkin siram pangluhurna - kacangan siram. Keur sanggup ngakuan jenis ieu kombinasi bisa nyata ngaronjatkeun kaayaan anjeun di buruan tur mantuan Anjeun pikeun nangtukeun volume bets salajengna anjeun.

Omaha High Lo Stratégi odds anjeun vs odds lawan anjeun

Ideally anjeun kudu nyaho kumaha nangtukeun kombinasi pangsaena lawan anjeun sarta lamun aya tilu kartu tina jas sarua dina méja. Anjeun kudu nyadar yén dina kaayaan sapertos sahenteuna salah sahiji lawan Anjeun bisa sacara téoritis gaduh siram a. Dina hal ieu lamun aya 100% pasti leungeun anjeun teu cukup kuat pikeun ngéléhkeun siram a - anjeun kudu melu. Di sisi séjén bisi éta kartu komunitas dina tabel ngabentuk lampu lempeng sakumaha 3-4-6-8-9, éta bakal meunang leuwih hadé dina hal anjeun ngabogaan sahenteuna lempeng atawa panangan cukup kuat pikeun ngéléhkeun éta, dina sabalikna - Anjeun kukituna hadé melu.

Dina conto disebutkeun 3-4-6-8-9, aya sahanteuna 5 cara pikeun ngabentuk lempeng dua tina kartu liang anjeun sarta kartu komunitas 3 kaluar tina 5 dina tabel:
• 2-3-4-5-6
• 3-4-5-6-7
• 4-5-6-7-8
• 5-6-7-8-9
• 6-7-8-9-10
Tangtu conto ieu mungkin sigana wae antara fiksi jeung fakta, sanajan aranjeunna jelas demonstrate kabutuhan perhatian tinggi pamuter urang ka kartu mungkin tina lawan.

Omaha High Lo High Leungeun Stratégi

Salaku kaulinan ieu ngalibatkeun hiji deal agung unggul kombinasi, jadi siap kanyataan yen Jumlah aranjeunna serius moal ngaleuwihan Jumlah mungkin kombinasi di Texas Hold'em. Ku kituna, pastikeun anjeun ngartos yen Tilu tina jenis atawa Pair a nu tebih aya jelema kombinasi anu mindeng meunang di Omaha.

kasalahan umum di Omaha

Salah sahiji kasalahan paling dawam munggaran pamaén 'nyaeta aranjeunna anu messed kalayan watesan nilai sisi dimimitian sanggeus narima kartu liang maranéhanana. Yén kajadian keur alesan nu kalobaannana geus manggihan dunya poker bari maén di Texas Hold'em jeung nu ngajadikeun éta overestimate kartu tinggi maranéhna bari maén di Omaha poker.

Contona sapasang Aces bakal geus seemed kombinasi geulis kuat pikeun PF (preflop), bari eta sering muncul jadi no-unggul salah lamun flop nu teu némbongkeun ka Ace katilu.

kasalahan sejen pamaén anyar vivid 'mangrupa ngangkat teu bisa kakadalian bisi tina sapasang tinggi katuhu sanggeus deal. raises dibuktikeun sapertos nu biasana gampang diprediksi ku pamaén ngalaman anu condong ngagambar parallels antara bets na raises bari nungguan kartu kuat di flop nu.

kasalahan sejen atra teh usaha timer dibuktikeun terampil lo ka Bluff. Sumawona ieu mangrupa salah sahiji golongan kasalahan anu bisa jadi musibah murni lamun lolobana pamaén baris nembongkeun Bluff ku teken analogi antara bets saméméhna tur raises tur jadi Bluff nu ngan baris tetep alesan. Jadi didieu aya ujung leutik pikeun pamaén poker Omaha anyar: tetep ngaran adil anjeun sarta cobian ulah bluffing dugi aran ngamankeun cukup pikeun strategi Anjeun tangtu.

Nalika ngaganti ti Texas Hold'em mun Omaha, sababaraha pamaén anyar écés bakal ka perhatikeun paralel antara volume dawam tina Hold'em tradisional jeung pot Omaha High-Lo urang nu condong jadi ogé luhur.

Bari paling pamaén melu ngan sanggeus flop nalika maén di Texas Hold'em, pamaén Omaha kalayan kartu liang 4 dina leungeun sapanjang kalawan jumlah vast odds saperti teu mirip bakal ngalipet kartu maranéhna sanggeus dina deal munggaran.

kasalahan umum sejen pikeun pamaén anyar teu tilepan kartu maranéhanana jeung kacangan (anu kamungkinan leungeun pangluhurna di momen) sanggeus flop nu. Contona nu kajadian ka meunang kacangan sanggeus flop nu, hayu urang ngomong éta lempeng luhur kalawan Ace. Jadi naon kajadian salajengna? Pamaén baris ngangkat dugi éta péngkolan Anjeun nyieun hiji kaputusan. Sarta lamun pamaén anu atra sangkan alungan hiji tinimbang ngantosan siram a, putusan pangalusna anjeun bakal tilepan kartu anjeun sarta nyokot momen anjeun hadé.

Naon téh wates pot?

wates pot nyaéta jenis Omaha poker nu ieu ogé dipikawanoh minangka PL. Ieu ngandung harti yén sagala bets atanapi raises dina kursus jenis ieu kaulinan téh pikeun cocog Jumlah dina pot. Dina basa sejen, volume pot bakal meta salaku wates mangsa babak tohan. The max alungan dina babak tohan kahiji kedah sarua jeung jumlah nu leutik jeung Blinds Big. Contona, dina 10 \ 20 wates alungan buruan, bet mimiti kudu ngaleuwihan jumlah Big jeung Blinds Leutik, dina istilah tina conto ayeuna bet bisa jadi teu ngaleuwihan 30. Ku kituna, pamuter salajengna bisa boh cocog bet dina jumlah 30, atawa ngangkat eta nepi ka 60.

OFC nanas

Nanas Buka raray Cina Poker - jenis poker Cina nu ti péngkolan kadua pamaén nampa tilu kartu nyanghareupan handap, salah sahiji nu kudu narilep. Lawan dina tungtungna ningali ukur dua kartu, anu katilu tetep undisclosed keur maranehna.

Kaulinan ieu dimaénkeun kalawan hiji dek baku tina kartu 52 (tina 2 ka Ace, teu jokers). The cocog sarua. Jumlah maksimum pamaén di nanas - 3.

Ku kituna, game lumangsung di 5 kabukti: 5 + 2 + 2 + 2 + 2

Dina kasus fantasi, pamuter narima kartu 14, nu 13 kudu dipake na 1 dipiceun.

Tujuanana teh kaulinan mun geus meunang kombinasi neneng ngéléhkeun lawan sarta ngumpulkeun leuwih titik. Pamuter jeung paling titik dina tungtung ngéléhkeun buleud.

leungeun péngkolan

Kaulinan ieu dimaénkeun kalawan kartu 52. Aya henteu kartu komunitas atanapi rounds tohan.

Kaayaan tina kartu dina leungeun.

Kartu anu diurus ganti kana jalan 5.

- 1st jalan - kartu 5 anu diurus.
Pamuter kedah iklas kaluar kabeh kartu 5 di buleud

- 2nd jalan - kartu 3 anu diurus.
Dimimitian ti 2nd pamuter jalan kudu iklas kaluar kartu 2 di buleud tur Piceun kartu 1.

- 3rd jalan - kartu 3 anu diurus.

- 4th jalan - kartu 3 anu diurus.

- 5th jalan - kartu 3 anu diurus.

buleud

Pamuter kedah iklas kaluar kabeh kartu di tilu buleud:

- hareup - kotak luhur kalayan kartu 3 (nu weakest)
Mungkin kombinasi: tilu nanaon a, hiji pasangan, kartu tinggi na jsb sakumaha keur kombinasi kuat sahenteuna kartu 4 kudu dipaké.

- Middle - kotak tengah kalawan kartu 5 (rata)

- Balik - kotak handap kalawan kartu 5 (neneng salah)

Aturan buleud: kotak hareupeun moal bisa ngéléhkeun kotak tengah, kotak tengah moal bisa ngéléhkeun deui kotak. Kombinasi kudu dumasar senioritas ti handap di Urutan sortir. kombinasi sarua anu diwenangkeun. Mun aturan ieu teu dimangfaatkeun, leungeun dianggap minangka fouled na pamuter moal nampi titik nanaon.

Konfirmasi game mimiti

Nalika di tabél anu seated sahenteuna 2 pamaén, unggal pamuter kudu mastikeun yén manéhna téh siap pikeun kaulinan mimiti. Kaulinan moal ngamimitian untill sadaya pamaén mastikeun eta. Pikeun mastikeun, pamaén kudu milih muter dina pop up jandela.

prosés kaulinan.

Sanggeus mimiti leungeun dina jalan kahiji, pamuter, nu dina kénca ti dealer, anu diurus kartu 5. Sadaya pamaén tiasa ningali kartu ieu.

Pamuter kudu nempatkeun sagala kartu 5 di tilu buleud. Kaulinan dimaénkeun sagemblengna muka. Pamaén teu ngagaduhan kartu undisclosed. Kabéh kartu anu diteundeun kaluar di buleud, eusi nu sadia ka sadaya pamilon. Pamaén iklas kaluar kartu hiji-hiji. Prosés peletakan kaluar dina jalan mimiti nyaéta ditingali ka sadaya pamaén.

Ahir move di 1st jalan

Sakali pamuter nu ngaluarkeun sagala kartu, tombol "Siap" geus sadia pikeun anjeunna. Nepi ka ahir péngkolan, pamuter bisa mindahkeun salah sahiji kartu na.

Sanggeus ahir pindah, suku pamuter hareup geus diurus kartu 5 jeung saterusna, nepi ka jalan mimiti teu réngsé.

Ahir move di jalan sésana.

Dimimitian ti jalan kadua teras kantos sakabéh pamaén mibanda kartu 13 diteundeun kaluar, pamaén nampa tilu kartu raray handap jeung iklas dua di antarana kaluar ka buleud. Kartu reaming geus dipiceun ku mencét tombol "Piceun". Ku discarding kartu katilu, dua batur anu dibuka. Pamuter teu bisa mindahkeun kartu diteundeun kaluar dina jalan saméméhna.

Waktos dina péngkolan.

Unggal pamuter gaduh jumlah sarua waktu iklas handap kartu dina unggal jalan - 2 menit. Dimimitian ku jalan mimitina aya mundur a. Dina pamuter jalan nu kadua ngabogaan waktu kirang ti dina munggaran tur sajabana Lamun pamaén anu kaluar waktu, manehna kudu tambahan waktu bank - 3 menit. Mun pamuter migunakeun sakabéh waktu, tapi masih boga kartu sésana, maranéhna bakal ditempatkeun otomatis.

Lamun pamaén téh kaluar waktu, kartu na anu diteundeun kaluar otomatis:

- Kartu téh diteundeun kaluar dina urutan maranéhanana narima, mimiti dina garis handap, sanggeus éta dina tengah jeung luhur.

- Mulai ti jalan kadua mimitina dua narima kartu anu diteundeun kaluar jeung hiji pihak anu dipiceun.

Mun hiji pamaén ngabogaan mutuskeun kalayan server, "Time Bank" ieu ogé dibuka - menit 3. Mun di tungtung sadaya pamuter "Time Bank" moal ngatur pikeun ngadegkeun sambungan kalawan server, nya ayeuna ngalaman bakal diurus otomatis tur diitung, pamuter nu bakal dipindahkeun ka "Diuk kaluar" jeung moal neruskeun kaulinan, iwal jalma kasus, mana lawan boga hak nganyahokeun "Implengan". Nurutkeun kana aturan Cina Poker "Implengan" mangrupakeun tuluyan leungeun aktip, nyaeta naha eta bakal maén sarta ngan sanggeus pamuter bakal dipindahkeun ka "Diuk kaluar". bank waktos relaunches sanggeus pamuter nu ngalir ka méja sejen.

Nyetak jeung bonus.

Dina ahir poé ieu leungeun anu dijumlahkeun up. Titik nu dileler dina perbandingan pairwise leungeun unggal pamaén '. Dina masing-masing pasangan kombinasi masing-masing aya dibandingkeun: pangluhurna jeung pangluhurna, rata kalawan rata jeung panghandapna jeung panghandapna.

Dina hal draw di salah sahiji leungeun (contona duanana pamaén mibanda flash sarua dina garis handap) taya sahiji pamaén narima titik for ieu leungeun.

Nyetak aturan.

Aya dua padika nyetak:

- Métode 2-4
Pamuter meunang titik 1 pikeun tiap leungeun meunang.
Sajaba ti, pamuter meunang 1 titik lamun manéhna meunangkeun 2 kaluar tina tilu leungeun atawa sakabéh tilu leungeun.
Dina hal draw taya sahiji pamaén narima titik. Tapi lamun pamuter ngéléhkeun dua leungeun sejen, anjeunna narima tilu titik - hiji pikeun tiap won jeung leungeun na salah tambahan.

- Métode 1-6
Pamuter meunang titik 1 pikeun tiap leungeun meunang.
Sajaba ti, pamuter meunang 3 titik lamun manéhna meunangkeun sakabéh tilu leungeun.

ngintip
lamun di ahir pamuter leungeun diwangun kombinasi jeung gagal dina urutan kakuatan maranéhanana, ti leungeun dianggap minangka fouled. Dina hal ieu kabeh kombinasi na dianggap salaku leungit ka batur sarta anjeunna teu nampa titik wae tapi bayaran denda di jumlah 6 titik sarta titik bonus ka unggal pamaén.

Mun dua atawa leuwih pamaén mibanda "ngintip", lajeng leungeun maranéhna nampa 0 titik dina tahap perbandingan.

royalti

Sajaba titik pikeun win a, pamaén nu dibéré ku royalti keur kombinasi, paduli hasil distribusi.

Ngalakukeun palanggaran teu nampi royalti.

Kaulinan séjén

7-Card Stud

7-Card Stud dianggap salah sahiji jalma jinis klasik tina poker, sanajan bisi anjeun yakin yén tradisional Texas Hold'em teu tangtangan pikeun anjeun deui, anjeun pasti kudu nyobaan 7 Card Stud. Kaulinan ieu téh sadayana ngeunaan nyieun pangalusna kombinasi 5-kartu kaluar tina kartu 7 dina leungeun. Prinsip inti 7 Card Stud nyaéta pikeun nginget sadayana kartu nu diurus tur jadi pinuh sadar poténsi awal leungeun Anjeun. Najan kanyataan yén 7 Card Stud ku sababaraha cara dimaénkeun cara sarua saloba sahiji kaulinan poker klasik alatan kasaruaan tina kombinasi unggul, sanajan eta boga sauntuyan peculiarities diferensial nu patut nengetan dina.

patok

Salah sahiji béda konci 7 Card Stud éta henteu Blinds anu dipaké di dieu pikeun ngamimitian tohan buleud atawa sakabéh kaulinan. Di dieu sakabéh pamaén kedah nempatkeun bets dina jumlah anu sarua gumantung kana wates set méja.

Unggal pamuter kedah ngadamel alungan kapaksa numana disebut oge Ante. Volume jenis ieu stake fardhu gumantung kana watesan tabel, biasana beda-beda ti 10-25% tina minimal alungan required. Dina kaayaan paling sering di 7 Card Stud dimaénkeun kalawan wates patok kana dibereskeun.

dimimitian Hand

Hal pangpentingna dieu téh tetep sabar sakumaha pamadegan leungeun mimiti bener kuat, nu bakal ngajamin win saharita, bisa lumangsung rada jarang. Éta naha sateuacan tilepan kartu anjeun katuhu sanggeus flop, Anjeun kedah ngadamel panalungtikan sempit tur ngalaksanakeun analisis jero ngeunaan sagala varian poténsi kalayan kartu diurus Anjeun.

Stratégi anu

Salaku prakték anjeun kalayan sagala jenis séjénna game poker bisa némbongkeun anjeun, aya nanaon leuwih efisien sarta worthwhile ti sabenerna prakték sarta pendekatan sadar jero. Kusabab kitu urang teu di dieu pikeun Huni dina Sistim magic husus konvensional atawa ditarima sacara umum anu bakal nulungan urang di unggul. Di dieu Anjeun kudu nyadar yén hasil game ogé kasuksésan pribadi Anjeun gumantung ngan kana pangabisa anjeun maca lawan Anjeun. Ieu gé alamat masalah ieu di leuwih jéntré lately.

Aturan Utama

Sabalikna lolobana kaulinan poker, didieu maneh moal nyanghareupan sagala kartu masarakat. Unggal pamuter dieu geus diurus kartu 7 di kuma. Kabéh pamaén anu junun ngahontal babak final anu nyieun éta pangalusna kombinasi 5-kartu kaluar tina kartu 7 dina leungeun. Sakumaha biasa, kaulinan ieu dimaénkeun maké dek kartu 52 baku. Nyaéta Jumlah kartu nangtukeun jumlah jalma, anu bisa maénkeun dina sési game tunggal. Jumlah pamaén di Tujuh Card Stud beda-beda ti dua nepi ka maksimum dalapan. Tur ayeuna hayu urang niténan prosés pertandingan sakabeh di urutan ka katuhu. Sabalikna Texas Hold'em na Omaha poker, stud Tujuh-kartu dimaénkeun kalawan wates alungan wungkul. Dina stud Tujuh-kartu nu moal manggihan sagala Wates Pot atanapi No jenis Wates ti buruan. Dina artikel ayeuna urang gé mertimbangkeun conto di handap: 7-Card Stud kalawan wates dibereskeun 10 \ 20.

Kaulinan dimimitian

Sateuacan dealer nu ngurus éta kartu heula ka pamaén mimitian ti kénca na jarum jam tabél, unggal pamuter kedah ngadamel hiji stake fardhu, nu disebut oge Ante. Jumlah tina Ante téh biasana ngeunaan 1 \ 5 tina wates tabel minimal. Ante muterkeun peran sami didieu sakumaha Blinds dina tradisional Texas Hold'em - hal anu ditempatkeun pikeun ngamimitian ngeusian pot.

Jalan katilu

Jadi deal heula nyaeta: kabéh pamaén anu diurus dua handap kartu. Sakali dealer geus diurus dua handap kartu pikeun tiap pamuter, anjeunna ngurus hiji kartu deui, tapi ieu ayeuna nyanghareupan up. Sagala kartu diurus raray up téh tetep dina méja. Ku kituna ayeuna unggal pamuter boga hiji rupa nepi na tilu ramo handap kartu. Babak tohan mimitina disebut "Jalan Katilu" na ieu bisa dimimitian ku pamuter némbongkeun kartu pangluhurna ku pangkat jeung jas.

Cocog keur rengking ti pangluhurna ka: Spades, hate, Inten sarta klub.

Pamuter jeung némbongkeun kartu panghandapna anu diperlukeun sangkan bet dipaksa dipikawanoh salaku "Bawa Dina" alungan. alungan ieu biasana diatur ku tabél. Handap conto urang, kalayan wates 10 \ 20, didieu teh Ante bakal sarua jeung 2. Sanggeus Bawa-di alungan dijieun ku pamuter hareup dina kénca saharita tina pamuter nu nyieun mawa-di alungan jeung boga pilihan tina tilepan, nelepon atanapi raising bet saperti biasa. Jumlah ngangkat di babak kahiji game kudu ngaleuwihan 10 (wates handap tabél). Unggal babak ngamungkinkeun ngan hiji alungan ti unggal pamuter sarta tilu raises, akibatna bet maksimum bisi tinangtu ieu 40.

kaopat Street

Barina ogé pamaén anu dijieun bets maranéhna dealer nu ngurus nyanghareupan sejen nepi kartu tradisional disebut "Kaopat Street". Dina kartu diurus, tohan sejen babak dimimitian ku pamuter némbongkeun sisi pangluhurna. Jumlah ngangkat di babak kahiji game kudu ngaleuwihan 10 (wates handap tabél). A pamuter némbongkeun duaan nu diwenangkeun bet 20 (wates tabel tinggi). Sanggeus ieu kabeh pamaén mimitian ti kénca ti pamuter némbongkeun kartu pangalusna, aya keur nyieun kaputusan maranéhanana.

kalima Street

Sanggeus babak tohan kadua, kartu hareup datang ogé nyanghareupan up na disebut "Kalima Street". Ku kituna saacan moment ieu tiap pamuter boga kartu 5 dina total: 3 nyanghareupan up kartu na kartu liang 2. Jumlah bet munggaran di babak ieu 20. Babak tohan hareup deui dimimitian ku pamuter némbongkeun sisi pangluhurna.

kagenep Street

Jadi babak tohan katilu nyaéta leuwih na dealer nu ngurus nyanghareupan tukang nepi kartu pikeun tiap pamuter sarta babak ieu disebut "Kagenep Street". Deui tohan babak dimimitian ku pamuter némbongkeun ditingali kartu pangluhurna sarta polumeu bets 'ngaleuwihan luyu jeung wates luhur.

katujuh Street

Sarta sanggeus éta tohan buleud, dealer nu ngurus éta kartu panungtungan pikeun tiap pamuter sarta Kartu ieu diurus raray handap. Di masarakat poker kartu panungtungan dina Tujuh Card Stud mindeng disebut salaku "ka handap jeung jorok". Kartu ieu dituturkeun ku babak tohan final sarta jumlah diperlukeun alungan stabil ngandung.

Showdown nu

Ayeuna unggal pamuter migunakeun lima tujuh kartu na sangkan nepi leungeun ahir-Na. Dina mutuskeun nu kombinasi téh hadé, sadaya pamaén nembongkeun kartu maranéhanana sarta pangalusna tina kombinasi kartu ieu ngéléhkeun pot.

Razz

Razz mangrupakeun varian 7 Card Stud mana nu pangalusna leungeun low ngéléhkeun pot. Kaulinan bisa beplayed ku dua ka dalapan pamaen. Ieu dimaénkeun kalawan 52 kartu dek ngandung euweuh jokers. Unggal pamuter geus diurus jumlahna aya tujuh kartu, tapi mung pangalusna lima kartu leungeun low dipake keur nangtukeun juara. Teu kawas di 7 Card Stud Hai / Lo, dina Razz euweuh 'dalapan atanapi hadé' sarat towin pot.

Inget yen (kawas Tujuh Card Stud Hai / Lo na Omaha Hai / Lo), euweuh 'qualifier'; nu pangalusna leungeun low ngéléhkeun sakabéh pot.

32 Card-tarik

Kaulinan ieu téh utamana seru sabab sagala kartu handap ti 2 mun 6 téh dikaluarkeun tina dek, jadi Anjeun ngeureunkeun nepi ka loba kartu tinggi, sarta éta gampang meunang tilu jenis atawa imah pinuh. Tetep eta dina pikiran nalika nu nuju maén - leungeun anjeun bisa jadi hébat, tapi jadi aya leungeun lawan anjeun '!

  • Kaulinan ieu dimaénkeun kalawan 2 ka pamaén 5.
  • 3 blinds - alit, badag, sarta leuwih nalika leuwih ti pamaén 3 (pamaén 2-3 dibalikkeun ka ngan leutik tur blinds badag).
  • Nalika exchanging kartu, pamuter munggaran sanggeus dealer dimimitian (saperti dina 5 draw Kartu), tapi dina babak kadua, peta dimimitian sanggeus overblind kana (teu sanggeus dealer nu). Dina kaayaan huluna-up (ngan 2 pamaén) Peta nu dimimitian ku buta leutik.
  • Pamuter tiasa Piceun maksimal kartu 4.
  • Wates waktu pikeun ngangkat nyaeta 10 detik, sanggeus nu ukur bisa pariksa, nelepon, atawa melu.
  • Dilucuti dek: kartu tina pangkat 2-6 dipiceun, paduli sabaraha pamaén di buruan.
  • Aces bisa maénkeun tinggi atawa low, jadi Anjeun bisa boga lempeng tina A-7-8-9-10 atanapi 10-JQKA.
  • Fitur parole ngamungkinkeun pamaén pikeun dibeulah pot (2nd tohan babak ukur).
  • Dasi bisa pegat ku jas.
  • rankings leungeun anu béda di 32-Card tarik Poker.

Badugi

A variasi rélatif anyar poker nu ngagabungkeun fitur Texas Hold'em, tarik Poker jeung Razz.

Unggal pamuter geus diurus opat kartu, sarta leungeun panghandapna ngéléhkeun - opat kartu tina pangkat béda jeung jas. Kaulinan bisa maénkeun maksimum genep pamaén sarta dimaénkeun kalawan dek kartu 52. Ace sok kartu low.

Awal deal nya sarupa Texas Hold'em - dua pamaén ka pos ninggalkeun dealer urang leutik sarta buta badag. Sanggeus éta pamaén anu diurus opat kartu, sarta pamuter on kénca buta badag urang dimimitian hiji babak tohan munggaran.

Kaulinan ngalibatkeun opat rounds tohan. Salila unggal tilu rounds teken, pamaén tiasa dagangan enol opat kartu tina leungeun maranéhna. Sanggeus tungtung tohan babak kaopat, sésana pamaén nembongkeun kartu maranéhanana pindah jarum jam sabudeureun tabél. Pamuter jeung panangan pangalusna ngéléhkeun pot.

Leungeun rankings (sortir)

  • Badugi mangrupa sisi nu boga opat kartu tina pangkat béda jeung jas, anu pangalusna tina nu 4-3-2-А.
  • leungeun tilu-kartu - dijieunna tina tilu kartu unpaired of cocog béda.
  • Dua-kartu leungeun - boga dua kartu unpaired of cocog béda.
  • Hiji-kartu leungeun - nu ngéléhkeun kartu low.

Sisi awon di Badugi nyaeta К-К-К-К.

Texas 6 +

Sarerea geus hyped up ngeunaan kaulinan anyar ieu anu anjog ka tabél Makau mana Ivey na Dwan maén, disebutna Genep Ditambah Hold'em. Di glance kahiji, éta Sigana mah kaulinan pisan seru jeung pikaresepeun pikeun pamaén anyar! Ieu ngan bisa jadi éta Chris Moneymaker anyar dina watesan attracting nu senang pamaén maén online, jeung hal anu alus téh, lamun nyaho kumaha carana maén Texas Hold'em ogé, anjeun gé boga hiji transisi gampang mode ieu kaulinan anyar.

Beda utama Texas 6 Ditambah téh Jumlah kartu (36 tinimbang 52) jeung kakuatan kombinasi:

Texas 6 + bisa dicoo kalayan sakumaha saeutik jadi dua pamaén, nepi ka max tina sapuluh pamaén. Ieu dimaénkeun kalawan dek kartu 36 (tina 6 ka Ace) tanpa joker. Unggal pamuter narima dua kartu, nyanghareupan ka handap. kartu ieu téh dipikawanoh salaku kartu liang. Lajeng, dealer leungeun kaluar lima kartu komunitas nyanghareupan up. Pamaén bisa ngagunakeun sagala lima kartu pikeun ngabentuk kombinasi teh. Kombinasi lima kartu pangalusna geus meunang pot.

Play Ayeunahttps://pokerdom.com/

bonus aktip

total: 4
soupWizardApi.init ( 'p21661p3144303pb6f5', 'p'); Bonus 1000R pikeun pamaén anyar dina Pokerdom ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

bonus-usulna teu jelas

total: 0

Hampura, teu kasino bonus kapanggih