Poker pihak screenshot
toko RSS

Poker pihak

"GVC Holdings purwakarta (LSE: GVC) nyaéta olahraga tohan sarta kaulinan group multinasional, nu operator e-kaulinan ngarah dina duanana B2C na B2B pasar. GVC boga opat verticals produk utama (olahraga, Kasino, Poker, Bingo) kalawan sababaraha merek; Olahraga labél (bwin, Sportingbet, gamebookers), labél kaulinan (partypoker, partycasino, Foxy Bingo, Gioco Digitale, CasinoClub), Studios (B2B) jeung aset non-core.

GVC kaala bwin.party purwakarta hiburan digital on 1 Pébruari 2016. Grup ieu kantor pusatna di Pulo Man sarta boga lisensi di Alderney, Austria, Bulgaria, Dénmark, Eire, Perancis, Jérman, Yunani (interim), Gibraltar, Italia, Malta, Romania, UK, jeung AS (New Jersey), Sajaba , ngaliwatan arrangements pasangan kagiatan na anu dilisensikeun di Bélgia jeung Afrika Kidul ".

Dilisensikeun, diatur sarta dites

ElectraWorks Limited ogé dilisensikeun tur diatur ku KPK Garawangi UK sarta nyepeng Jauh Lisensi Operasi kaulinan No. 000-039011-R-319371-004. enggon dilisensikeun disatujuan dina Suite 6, Atlantik Suites, Europort Avenue, Gibraltar. ElectraWorks Limited geus kituna tunduk kana syarat Musyawarah ketat Komisi Garawangi UK nu diatur dina Garawangi nu (Blangkon na Advertising) Act 2014 ogé dina Kaayaan Lisensi na Code of Praktek (LCCP 2014) nu sumping kana gaya dina 1st November 2014.

Inpo salajengna nyaeta sadia on: http://www.gamblingcommission.gov.uk/find_licensees.aspx

Dilisensikeun ku Pamaréntah Gibraltar jeung diatur ku Garawangi Komisaris Gibraltar handapeun judi Act 2005, kaulinan urang keur Powered by sistem GVC nu mandiri dites pikeun mastikeun yén kaulinan urang beroperasi neuleu, nu adil, hasil maranéhanana henteu bisa diprediksi jeung yén sistim anu dipercaya, tahan banting jeung disebutkeun nepi ka standar pangluhurna integritas software, kaasup kontrol aksés, rekaman robah kontrol, fingerprinting tina executables tur ngawaskeun biasa sadaya komponen kritis sistem urang.

keluhan

Mun anjeun ngagaduhan keluhan, klaim atawa sengketa sareng hal mun sagala hasil ngeunaan jasa atawa aktivitas lianna, Anjeun kedah ngalebetkeun keluhan anjeun ka kami dina nulis pas keur alesan practicable handap tanggal tina transaksi aslina nu ngaku atawa sengketa ngarujuk. Anjeun diperlukeun nyadiakeun minimum inpormasi pribadi permitting idéntifikasi bareng jeung pedaran ngeunaan fakta jeung motivasi keur aduan ogé bukti corroborating pakait.

Keluhan bisa jadi dikintunkeun ku ngahubungan tim Service Palanggan urang.

Mun kabeh hartosna lumrah pikeun ngabéréskeun keluhan nu geus béak, anjeun tiasa berkas keluhan kalayan hiji entitas Resolusi sengketa Alternatif.

Game fairness jeung kaulinan jawab

Urang tingali judi online salaku formulir sah hiburan anu dinikmati ku jutaan sawawa di sakuliah dunya. Urang Ngaiklan jeung beroperasi responsibly guna ngajaga minors, sarta kami mantuan maranéhanana anu bisa manggihan masalah pikeun mantuan ngaidentipikasi isu maranéhanana sarta, upami luyu, neangan sangakan. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingal game fairness jeung kaulinan jawab.

Tengtrem, aman tur swasta

Urang make enkripsi 128-bit, nu disadiakeun ku Thawte Kaamanan, pikeun mastikeun nu kaamanan sarta privasi data Anjeun. Simkuring tetep sakabéh émbaran Anjeun rahasia, sarta kami moal babagi atawa ngajual ka pihak katilu, iwal luyu jeung kawijakan privasi urang. Kami kaayaan-of-nu-seni idéntifikasi pamuter sarta dikawasa-aksés log-in mastikeun kasalametan akun maksimum.

kasabaran sarua jeung nol keur panipuan jeung kolusi

Sistem kami nedunan cék kaamanan acak sarta ulasan log-file lianna ngajaga integritas sistem na fairness di tabel. Lamun urang manggihan naon pamaén milu dina kolusi atanapi nu nipu lila, urang bakal langsung nutup rekening maranéhanana.

processing pamayaran

Urang nawarkeun rupa gampang pilihan deposit na ngajamin beluk tunai gancang. Kabéh transaksi processing pembayaran anu dikirimkeun ku, sarta diteundeun dina,, sistem kasir aman proprietary urang. Sajaba ti, platform terpadu anyar urang ngidinan Anjeun pikeun maénkeun rupa-rupa situs kaulinan maké akun umum tur log-in.

perawatan customer, jasa VIP Alus na ganjaran

Urang ngarti yén waktu anjeun berharga jeung nu hoyong gaduh fun, haratis ti hassles atawa masalah. Éta naha Tim Kamanusaan sarta Studi Palanggan bintang lima urang geus sadia pikeun mantuan anjeun, jam 24 sapoé, tujuh poe saminggu. Sajaba ti éta, urang napelkeun dedicated sarwa ka pamaén biasa urang pikeun mastikeun tingkat nu pangluhurna pangrojong sarta comps pangalusna sarta bonus. Di GVC kami yakin program ganjaran urang téh kadua nanaon.

Play Ayeunahttps://www.partypoker.com

bonus aktip

total: 8
$ 22 Wilujeng Bonus di Poker Partéi ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

100% nepi ka $ Poker 500 Partéi ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Sakali anjeun mimiti muterkeun mawa duit nyata, anjeun bakal bener mimiti Fedi mangpaat! partypoker Cashback téh basajan, program kasatiaan lugas urang nu ganjaran nepi ka 40% deui unggal minggu di col ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Tambah anjeun meunang 40% cashback unggal minggu! The partypoker program ganjaran Cashback nyaeta lugas tur basajan, Mayar kaluar nepi ka 40% tunai backdirectly kana rekening unggal minggu. Klik anjeunna ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

bonus-usulna teu jelas

total: 4
Paké kode bonus: 85FREE $ 85 euweuh deposit bonus pikeun sakabéh pamaén anyar * Mun yоur lаst trаnsасtiоn wаs а frее bоnus рlеаsе mаkе а dероsit bеfоrе maké chip bébas ieu ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Taun di operasi 7 + taun Jumlah kaulinan 3 Kaulinan ditawarkeun Wates jeung No Wates Tahan 'EM, Fast teung Poker Jumlah pamaén 10,000 + Wilujeng sumping Bonus $ 22 Bonus Code CC500 ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Di partypoker, cinta urang keur game ngalegaan jalan saluareun tabél online! partypoker hirup téh anjeun portal kana acara poker live hottest sabudeureun dunya, dimana pamor jeung tujuh-inohong prizepo ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna: