Screenshot Oshi
toko RSS

Kodeu Bonus Oshi Kasino | The Best Oshi Kasino Teuon Deposit Bonus | Oshi kasino Gratis chip | Oshi Kasino Spins bébas, 2020 #1

Oshi mangrupikeun kasumahan Bitcoin sareng duit FIAT dilisensikeun dina Curaçao dioperasikeun ku Direx NV, perusahaan anu didaptarkeun sareng didirat dina hukum Curacao. Direx NV dilisensikeun sareng diatur ku Antillephone NV. Nomer pendaptaran Direx NV nyaéta 131879 sareng alamat anu didaptarkeunna Wilhelminalaan 13, Willemstad, Curaçao. Nabelse Holdings Limited nyaéta cabangna Direx NV, didaptarkeun di Siprus ku alamat didaptarkeun Kimonos, 434 PC 3095, Limassol, Siprus.

Kasino No1 'Fair Play'

Kasino 'fair play' nyaéta hiji anu ngajalankeun tanpa sahiji anu teu adil. Kami gaduh:
- Balik deui kana statistik pamuter (RTP) pikeun ampir sakabéh kaulinan.
- Game asihan dumasar kana RTP.
- urang ogé kedah dicaring game dumasar kana volatility.
- Userboxtop sareng kaayaan Inggris.
- Hiji tim layanan palanggan alus teuing.
- A prosés keluhan teleb tur adil.
- Perdebatan keluhan mandiri ngaliwatan AskGamblers.

Tanggung jawab pikeun Oshi

Operasional: Softswiss Layanan pamasaran: RIZE Digital

Oshi diadegkeun dina 2015.

Naha kasino online sejen?

Denteng ngabantoskeun sababaraha taun dina sektor iGaming Nick mutuskeun pikeun ngadegkeun Oshi sareng Softswiss ngawangun pangalaman kasino anu hadé nganggo pokél unik game Oshi sareng pendekatan pamasaran inovatif.

Anu ngajalankeun platform kasino?

Urang damel sareng Softswiss, Panyadia platform alus teuing. Urang ogé tos ngawangun tim téknologi dina UK pikeun mulasara platform kasino kami pisan suksés.

Maénkeun Oshi

Kodeu Bonus Oshi Kasino

Total Kupon: 2
Spins Kaulinan bébas !!! Anjeun nyandak acak kaulinan spin gratis. Anu mana anjeun bakal maén? Bonus Cocog Bonus Cocog ka: 0.007 BTC 100 EUR 100 USD 7,000 R ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus

Bonus pangamaran st 100% cocok bonus 180 spins bébas - EUR, CAD, USD, NOK, BTC, ETH 125% cocok bonus 180 spins bébas - AUD To 125 EUR, CAD, USD | 400 AUD | 1,250 NOK | 1.25 BTC | 50 ETH titipan & am ... Tambih deui >>

dijieun:

no deposit bonus