EU slot screenshot
toko RSS

slot EU

Sateuacan nganggo ramatloka urang, mangga baca Sarat ieu sareng katangtuan taliti. Ku ngadaptar hiji Akun Player kalayan website Anjeun mastikeun idin Anjeun jeung Sarat jeung Kaayaan.

Hukum Malta nerapkeun ka Sarat jeung Kaayaan. Bisi aya versi basa séjén ti Sarat sadia, versi English bakal salawasna lumaku.

Website éta www.euslot.com ( "Kasino", "Website", "Company", "Kami", "Kami", "kami") anu dipiboga na dioperasikeun ku N1 Interactive Ltd, hiji parusahaan dilebetkeun dina hukum Malta kalawan jumlah pendaptaran C 81457 jeung alamat nu kadaptar di 27, Triq Torri Wejter, Birkirkara, Malta.

ramatloka ieu dilisensikeun tur diatur ku Malta kaulinan Otoritas handapeun lisénsi MGA / CL1 / 1419 / 2017 dikaluarkeun dina 01 / 08 / 2018. Urang bisa di kali nyadiakeun kaulinan tambahan moal dilisensikeun tur diatur ku Malta kaulinan Otoritas. kaulinan sapertos bakal jelas dituduhkeun salila midangkeun éta. Paduli kaulinan dimaénkeun, sadaya deposit na withdrawals anu budi tanggung jawab Company jeung Company nu boga tanggung jawab pinuh arah pamuter pikeun manajemén dana dina Rekening pamaké.

Parobahan tina Sarat jeung Kaayaan
Sarat jeung Kaayaan ayeuna bisa dirobah ku Company nalika kedah sapertos lumangsung. Kompeni bakal ngabéjaan pamaén tina sagala parobahan signifikan, dimana mungkin. Sanajan kitu, mangga buka kaca Sarat jeung Kaayaan rutin mariksa parobahan mungkin.

Bisi nu Sarat jeung Kaayaan ngalaman sagala parobahanana bahan, anjeun kudu ulang mastikeun ditampa méméh parobahan datangna kana pangaruh jeung anjeun bisa nempatkeun bets on Website éta.

Anu Dupi Play
The Kasino narima pamaén ngan ti maranéhanana nagara jeung wewengkon geografis mana judi online nu diwenangkeun ku hukum.

Anjeun solely jawab nangtukeun naha Ngaksés anjeun jeung / atawa ngamangpaatkeun website is patuh kalayan hukum lumaku di yurisdiksi anjeun jeung anjeun ngajamin mun urang judi nu teu haram di wewengkon dimana anjeun reside. Sagala ngaku ngalawan Kompeni dibawa ku maneh keur alesan wae sama sekali di hal ka luhur disebutkeun bakal dianggap batal teu bakal ditarima.

The Kasino narima mastikeun pamaén sawawa (yuswa minimal geus 18) jeung pamaén anu geus ngahontal umur dieusian ku yurisdiksi tempat pamuter ngeunaan tinggal sakumaha layak pikeun kaulinan online.

Éta téh tanggung jawab dampal suku pamuter pikeun inquire ngeunaan hukum aya jeung peraturan nu yurisdiksi dibikeun ngeunaan watesan umur pikeun judi online. Kompeni cadangan bener nanyakeun keur bukti umur tina pamuter jeung ngawatesan aksés ka ramatloka atawa numpurkeun Akun Player maranéhanana pamaén anu gagal papanggih sarat ieu.

Ieu sagemblengna tur solely tanggungjawab anjeun ka inquire sarta mastikeun yén anjeun teu breach hukum lumaku ka anjeun ku milu dina kaulinan. Depositing dana nyata jeung maén duit nyata tunduk kana hukum nagara anjeun, sarta éta téh tanggung jawab budi anjeun ka abide ku peraturan asli Anjeun.

Kompeni cadangan bener nanyakeun keur bukti umur tina pamuter jeung ngawatesan aksés ka Website atawa numpurkeun Akun Player maranéhanana pamaén anu gagal papanggih sarat ieu.

Pamaké ti nagara-nagara di handap ieu ("Nagara Diwates") teu tiasa nampankeun sareng ngulinkeun kaulinan duit sacara nyata: Anguilla, Australia, Belgia, Czech Républik, Lituania, Estoniastonia, Perancis sareng téritori peuntas laut na (Guadeloupe, Martinique, Perancis Guiana, Réunion, Mayotte, St. Martin, Perancis Polinésia, Wallis jeung Futuna, Kalédonia Anyar), Itali, Slowakia, Spanyol, kalkun, karajaan Inggris, Amérika Sarikat of Amerika. Kasino teu tiasa ngajamin ngolah parantos ditarikna atanapi ngabalikeun duit dina acara pamaen anu ngalanggar kawijakan Nagara ieu Diwates.

Ketersediaan kaulinan
Mangga tega dina pikiran sababaraha kaulinan bisa jadi sadia di jurisdictions tangtu, sakumaha diperlukeun ku kawijakan ti panyadia kaulinan anu bisa ngarobah ti jaman ka jaman.

NetEnt kaulinan henteu sayogi kanggo Afghanistan, Albania, Algeria, Angola, Australia, Bahama, Botswana, Kamboja, cukuador, ioptiopia, Ghana, Guyana, Hongkong, Indonesia, Iran, Irak, Israél, Kuwait, Lao, Myanmar, Namibia, Nikaragua, Kalér. Koréa, Pakistan, Panama, Papua Nugini, Filipina, Sri Lanka, Singapura, Koréa Kidul, Sudan, Suriah, Taiwan, Trinidad sareng Tobago, Tunisia, Uganda, Yaman, Zimbabwé, sareng Bélgia, Bulgaria, Kanada, Céko, Dénmark, Estoniastonia, Perancis, Italia, Latvia, Lituania, Méksiko, Portugal, Romania, Spanyol, Swédia, Amérika Sarikat Amérika sareng Britania Raya.

Sajaba di luhur, Planét nu Apes, Pakarang & Roses, Motorhead, Jimi Hendrix, Emoji Planét, Jumanji, Vikings teu sadia di Australia, Azerbaijan, Cina, India, Malaysia, Qatar, Rusia, Thailand, Tunisia, Turki, Ukraina.

Aljenna henteu sadia Jepang, Kanada.

Sajaba ti, serial Universal Monsters (Frankenstein, Bride of Frankenstein, Dracula, The mummy, The Wolf Man, Mahluk tina Hideung Laguna, The Siluman Man) jeung Scarface ngan sadia di nagara-nagara ieu: Andorra, Arménia, Azerbaijan, Bélarus, Bosnia jeung Hérzégovina, Brazil, Géorgia, Islandia, Liechtenstéin, Moldova, Monako, Monténégro, Norwégia, Rusia, San Marino, Sérbia, Swiss, Ukraina, Kroasia, Macedonia, Turki, Austria, Bélgia, Bulgaria, Siprus, Céko, Dénmark, Estoniastonia, Finlandia, Perancis, Jérman, Yunani, Hungaria, Irlandia, Italia, Latvia, Lituania, Luksemburg, Malta, Walanda, Peru, Polandia, Portugal, Romania, Slowakia, Slovénia, Spanyol, Swédia, Britania Raya.

Pamaén ti nagara-wanda di handap ieu henteu mengenkeun pikeun meunang naon wae jackpots tina kaulinan jackpot ditawarkeun ku NetEnt mega Fortune): Australia, Azerbaijan, Cina, Denmark, India, Israél, Italia, Jepang, Malaysia, Qatar, Rusia, Spanyol, Thailand, Tunisia, Turki, Ukraina. Kasino bakal ngalacak usaha anu leres pikeun nyegah pamuter di nagara-nagara ieu pikeun ngahontal kaulinan, tapi lamun pamaén ti salah sahiji nagara nyatakeun bakal meunang jekot, anu meunang meunang jalan jackpot.

Pamaén ti Australia teu ngabogaan hak pikeun maénkeun kaulinan tina Amatic.

Pamaén ti nagara-handap di handap moal aya hak maénkeun dina Microgaming: AS, Singapura, Italia, Denmark, Afrika Kidul, Perancis, UK, Spanyol, Bélgia, Australia, Taiwan, Filipina.

Pamaén ti Kanada henteu ngabogaan hak pikeun maénkeun dina kaulinan NYX (NextGen).

Mangga ogé dicatet yén ku depositing via Paysafecard, Neteller atanapi Skrill ukur kaulinan NetEnt nu sadia pikeun pamaén ti Jerman alatan Perda Otoritas kaulinan Malta.

currencies ditarima
Website éta ngamungkinkeun maén keur currencies handap: eur, USD, NOK, CAD, rub, PLN, NZD, ZAR.

Waragad na Pajeg
Anjeun pinuh jawab Mayar sadayana waragad jeung pajeg dilarapkeun ka winnings anjeun nurutkeun kana hukum tina yurisdiksi sahiji tinggal Anjeun.

Aturan Game
Ku narima Sarat jeung Kaayaan ieu anjeun pastikeun yén anjeun nyaho tur ngarti aturan tina kaulinan ditawarkeun dina Website éta. Ieu di kawijaksanaan anjeun ka familiarize diri kalayan persentase payout teoritis unggal buruan.

Bantahan of Liabilities
Ku narima Sarat jeung Kaayaan ieu Anjeun mastikeun kasadaran anjeun tina kanyataan yén judi bisa ngakibatkeun kaleungitan duit. The Kasino teu nanggungjawaban kana sadaya kanggo karuksakan finansial mungkin timbul ti pamakéan Anjeun tina Website éta.

Kasino teu nanggungjawaban kanggo karusakan hardware atawa software, teu stabil atawa leungit Konéksi internét, atanapi naon baé kalalahan téknis séjén anu tiasa ngawatesan aksés ka Ramat atanapi nyingkahan pamaen henteu maén sacara bébas.

Dina hal saperti teu mirip mana wager keur dikonfirmasi atawa mayar hiji anu dipigawé ku urang di kasalahan, anu Company cadangan hak ngabolaykeun sagala wagers katampa ngandung kasalahan misalna hiji, atanapi ngoréksi kasalahan ku ulang settling sagala wagers di bener istilah anu sakuduna geus sadia di wayah éta wager ieu disimpen dina henteuna kasalahan.

Lamun urang sacara salah kiridit Akun Player anjeun kalawan winnings nu teu milik anjeun, naha alatan hiji masalah teknis, kasalahan dina paytables, kasalahan manusa atawa lamun heunteu, jumlah bakal tetep milik urang sarta bakal deducted ti Akun Player Anjeun. Lamun geus ditarik dana nu teu milik anjeun saméméh urang jadi sadar kasalahan, jumlah modal salah bakal (tanpa prasangka ka remedies sejen tur lampah anu bisa jadi aya dina hukum) mangrupakeun hutang owed ku maneh ka urang. Dina acara hiji crediting lepat, anjeun wajib ngabéjaan urang geuwat ku email.

Nu Kasino, direksi, pagawé, mitra, panyadia ladenan anak:

teu ngajamin yén software atawa Website ieu / aya ​​fit pikeun tujuan maranéhanana;
teu ngajamin yén software jeung Website bébas ti kasalahan;
ulah ngajamin yén Website jeung / atawa kaulinan bakal diasupan tanpa interruptions;
teu kudu jadi makéna pikeun sagala rugi, waragad, expenses atanapi Karuksakan, naha langsung, teu langsung, husus, consequential, incidental atawa lamun heunteu, timbul dina hubungan pamakéan Anjeun tina Website atawa partisipasi anjeun dina kaulinan.
Anjeun hereby satuju pinuh indemnify jeung tahan bahya nu Kasino, direksi, pagawé, mitra, jeung panyadia ladenan anak keur unggal ongkos, expense, rugi, Karuksakan, klaim jeung Liabilities howsoever disababkeun nu bisa hudang dina hubungan dipake Anjeun tina Website atawa partisipasi dina Games.

Anjeun ngaku yén Kasino nu bakal jadi final kaputusan-maker of naha geus dilanggar teh Sarat jeung Kaayaan Kasino di luhur yén ngakibatkeun gantung Anjeun atawa permanén cegah ti partisipasi dina Website éta.

Mangpaat Akun Player urang
Unggal pamuter bisa nyieun ngan hiji (1) Rekening pamaké pribadi. Nyieun sababaraha rekening ku pamuter ( "duplikat Akun") bisa ngabalukarkeun terminasi tina rekening na suspending sadaya payouts. Naon mulih, winnings atanapi bonus nu pamuter geus miboga atawa accrued antukna saperti Akun duplikat éta aktip bisa jadi reclaimed ku kami, sarta pamaén migawe mun balik deui ka kami dina paménta sagala dana sapertos nu geus ditarik ti Akun duplikat.

pamuter teu wajib nyadiakeun aksés ka rekening kasebut nya atanapi ngidinan maké Website ka pihak katilu mana wae kaasup tapi teu diwatesan ka minors.

Website éta ngan bisa dipake keur kaperluan pribadi tur wajib henteu bisa dipaké pikeun sagala jenis kauntungan komérsial.

Sagala basa karasa atawa jorang, kitu ogé sagala informasi komérsial atawa promosi, teu diwenangkeun dina widang "nickname" dina propil pamuter urang. Mun sagala pelanggaran nu dideteksi, anggota jasa rojongan atawa staf Company sejenna urang bisa ngaganti eusi widang "nickname" kalawan hal nétral. Dina hal palanggaran-terusan, akun pamuter urang bisa jadi bakal diblokir, tur sagala dana nyangkut.

Anjeun kudu mulasara akun anjeun sarta tetep rinci anjeun nepi-ka-date.

Urang cagar hak nelepon telepon ka nomer disadiakeun di Rekening pamaké anjeun, nu di kawijaksanaan urang sorangan bisa janten bagian perlu sahiji prosedur KYC. Dugi akun nu geus pinuh diverifikasi, teu cashouts bakal diolah. Bisi nomer telepon nu disadiakeun téh lepat, leungit atanapi palsu atawa pamuter moal ngajawab panggero telepon, urang cagar hak ngajabel winnings anjeun jeung / atawa mareuman Rekening pamaké anjeun. Urang bakal nyieun usaha lumrah nyobian ngahubungan anjeun ngeunaan ditarikna dana, tapi lamun urang teu bisa ngahontal anjeun (ku email atanapi telepon) dina dua (2) minggu, dana bakal dipikagaduh ku Company, saprak anjeun gaduh gagal maot prosedur KYC.

Lamun urang sacara salah kiridit Rekening pamaké anjeun ku winnings nu teu milik anjeun, naha alatan hiji teknis, kasalahan dina bayar-tabel, atawa kasalahan manusa atawa lamun heunteu, jumlah bakal tetep milik urang sarta bakal deducted ti Akun Player Anjeun. Lamun geus ditarik dana nu teu milik anjeun saméméh urang jadi sadar kasalahan, jumlah modal salah bakal (tanpa prasangka ka remedies sejen tur lampah anu bisa jadi aya dina hukum) mangrupakeun hutang owed ku maneh ka urang. Dina acara hiji crediting lepat, anjeun wajib ngabéjaan urang geuwat ku email.

Dina acara saperti teu mirip of a kaayaan teu satuju diantara hasil nu ditembongkeun dina layar jeung server buruan, hasil nu ditembongkeun dina server game baris lumaku. Anjeun ngaku na satuju yén rékaman kami bakal otoritas final dina nangtukeun watesan jeung kaayaan partisipasi anjeun dina kagiatan kaulinan online relevan sarta hasil partisipasi ieu.

The Kasino cadangan hak nungtungan kaulinan atawa acara dina kaayaan luar biasa salajengna digambarkeun di handap ieu. Kedah kaulinan miscarry atanapi gangguan sanggeus dimimitian alatan hiji kasalahan teknis, urang wajib: a) ngabolaykeun kaulinan; b) ngabalikeun duit jumlah wagered; lamun éta wadah akun boga kiridit accrued wanoh game miscarries, kiridit nilai moneter tina kiridit kana rekening pamaké wadah akun urang atanapi, upami rekening ceuk euweuh aya, ku Mayar deui kana wadah akun dina ragam disatujuan; c) ngawartosan ka regulator tina kaayaan kajadian lamun perlu; d) refrain ti salajengna nyadiakeun kaulinan atawa jasa lamun kaulinan atawa jasa sapertos anu gampang dipangaruhan ku gagalna sarua.

Urang cagar hak ingkar sakabeh atawa bagian tina sagala urus dipénta ku anjeun iraha wae di kawijaksanaan budi urang. Taya urus ieu ditarima ku urang dugi Anjeun nampa hiji konfirmasi yen eta geus ditarima. Mun anjeun teu narima konfirmasi yen urus anjeun geus katampa, Anjeun kudu ngahubungan Rojongan Palanggan.

Anjeun bakal ngimbangan kami di pinuh pikeun sagala klaim, Liabilities, waragad, expenses (kaasup waragad légal) jeung sagala biaya sejen nu bisa timbul salaku hasil tina breach anjeun tina Sarat.

Sarat jeung Kaayaan anti panipuan
Company nu boga kawijakan anti panipuan ketat. Mun pamuter kasebut disangka lampah curang kaasup tapi teu diwatesan ka:

milu dina sagala jinis kolusi jeung pamaén séjén;
ngembangkeun strategi aimed di winnings satia;
lampah curang ngalawan casinos online sejen atawa panyadia mayar;
ngecas deui prosedur sareng kartu kiridit atawa panolakan ti sababaraha pangmayaran dijieunna;
tipe séjén selingkuh;
atawa dipikanyaho geus Isro bangkrut di nagara tinggal na;
nyadiakeun informasi lepat ngeunaan data pribadi salila pendaptaran;
Kompeni cadangan hak nungtungan rekening pamaké sarta numpurkeun sakabeh payouts ka pamaén. kaputusan ieu dina kawijaksanaan budi ti Company jeung pamuter nu moal dibéjakeun atanapi informed ngeunaan alesan lampah misalna. Kompeni ogé cadangan hak ngawartosan awak pangaturan ti fraudulentactions sapertos dipigawé ku pamaén.

The Kasino boga kasabaran enol pikeun kaunggulan muter. Sagala pamuter anu bakal coba mangtaun Kauntungannana wilujeng sumping nawaran kasino atawa promosi séjén satuju yén Company cadangan hak batal bonus na sagala winnings ti bonus misalna, keur alesan:

ngamangpaatkeun kartu dipaling;
chargebacks;
nyieun leuwih ti hiji akun dina raraga neangan kauntungan tina promosi kasino;
nyadiakeun data pendaptaran lepat;
sagala lampah lianna nu bisa ngaruksak Kasino nu;
The Kasino cadangan hak tutup Akun Player anjeun sarta pikeun ngabalikeun duit ka anjeun jumlah on kasaimbangan akun anjeun, tunduk kana deduksi tina biaya ditarikna relevan, dina kawijaksanaan mutlak Kasino jeung tanpa kawajiban naon nangtang alesan atawa masihan bewara prior.

Dina raraga pariksa akun player`s manajemén kasino merlukeun dokumén (ID, sistem pamayaran, tagihan utiliti еtc) dina basa Latin atawa Sirilik alfabét. Bisi pamuter teu boga kasempetan pikeun nyadiakeun dokumén di luhur-disebutkeun alphabets kasino cadangan hak pamenta verifikasi video mana pamuter nembongkeun / na dokumén nya.

The Kasino cadangan hak ngaropéa pangmayaran, upami kacurigaan atanapi bukti aya manipulasi dina Sistim kasino. biaya kriminal bakal dibawa ngalawan sagala pamaké atawa jalma séjén (s) anu boga / geus NGAMANIPULASI sistem kasino atawa ngusahakeun pikeun ngalakukeunana. The Kasino cadangan hak nungtungan jeung / atawa, ngarobah sagala kaulinan atawa acara keur ditawarkeun dina Website éta.

Kudu jadi sadar sagala kasalahan mungkin atanapi incompleteness dina software, Anjeun satuju refrain tina nyokot kauntungan tina aranjeunna. Leuwih ti éta, Anjeun satuju ngalaporkeun ka Kasino kasalahan naon atanapi incompleteness langsung. Kudu gagal pikeun minuhan kawajiban misalna, anu Kasino boga hak santunan pinuh pikeun sakabéh waragad patali ka kasalahan atawa incompleteness, kaasup sagala waragad ditanggung dina pergaulan jeung masing-masing kasalahan / incompleteness sarta iber gagal.

Perhatikeun yén lamun dipénta ditarikna, tapi jumlah bets dijieun saprak deposit panungtungan nyaéta kirang ti tilu (3) kali ukuran deposit éta, Kasino cadangan hak ngecas Anjeun waragad ngolah urus pikeun deposit na withdrawals. kaputusan ieu dina kawijaksanaan budi tina Kasino nu.

Depositing
Website éta nawarkeun rupa-rupa padika pembayaran. Aranjeunna kaasup Visa na MasterCard kiridit na kartu debit, kitu ogé dompet web béda. Mangga wartosan tim rojongan kami di support@euslot.com mun inquire ngeunaan padika pembayaran nu paling nguntungkeun pikeun nagara anjeun tina tempatna.

Company nu teu nampa bayaran pihak katilu. Anjeun kudu nyieun deposit hijina ti akun bank, kartu bank, e-dompet atawa padika pembayaran séjén nu didaptarkeun di ngaran anjeun sorangan. Lamun urang nangtukeun mangsa cék kaamanan nu tos Anjeun dilanggar kaayaan ieu, winnings anjeun bakal nyangkut jeung deposit aslina bakal dipulangkeun ka nu boga ti akun mayar. Company nu teu jawab dana leungit disimpen tina rekening pihak katilu.

Perhatikeun yén jumlah minimal tina deposit nyaeta 20 $ / €. Jumlah maksimum deposit gumantung kana métode pembayaran mutuskeun pikeun ngagunakeun.

Ditarikna / Sarat jeung Kaayaan ngabalikeun duit
Jumlah minimal keur ditarikna nyaeta 20 € atawa hiji sarua. Jumlah maksimum pikeun ditarikna gumantung kana métode pamayaran Anjeun pake. Lamun jumlah dipénta ngaleuwihan wates of sistem pembayaran tangtu, jumlah bakal ditarik di installments.

withdrawals anjeun bakal diolah pas mungkin kitu, mangga tetep dina pikiran nu sababaraha dompet web nyandak nepi ka tilu (3) dinten pikeun ngolah pamundut ditarikna.

Website éta ngarojong payouts via Transfer Kredit Asli (Oct) ti Visa na via Transfer pamayaran ti MasterCard. sarat tambahan nyaéta yén kartu kiridit masing-masing teu kartu kiridit perusahaan tur kartu kasebut dikaluarkeun dina nagara didukung.

Pikeun Visa, nagara di handap ieu teu dirojong: USA, Australia, Hong Kong, India, Indonesia, Jepang, Korea, Malaysia, Singapura.

Pikeun MasterCard, ukur nagara handap dirojong: Andorra, Austria, Belgia, Siprus, Céko, Dénmark, Éstonia, Perancis, Jerman, Gibraltar, Yunani, Hungaria, Islandia, Irlandia, Italia, Latvia, Luksemburg, Malta, Monaco, Walanda , Norwégia, San Marino, Slowakia, Slovénia, Spanyol, Swédia, Swiss, Turki, sareng Britania Raya.

Punten dicatet yén komo keur nagara dirojong nu Kasino teu bisa ngajamin processing pamayaran kartu kiridit suksés dina sagala kasus, saprak bank ngaluarkeun kartu kredit bisa meungpeuk atawa nolak transaksi saperti di kawijaksanaan sorangan.

Mata operasi internal tina Website éta téh Euro. Alatan kanyataan ieu, bisi anjeun transact di currencies lianna, jumlah deducted ti kartu kiridit Anjeun bisa jadi insignificantly luhur batan ditampilkeun dina waktu urus alatan conversions mata uang dina samping bank anjeun jeung / atawa sistem ngolah mayar nu Kasino urang.

Lamun geus disimpen via kiridit atawa kartu debit atawa metoda pembayaran sejen tur jumlah ditarikna sarua atawa leuwih leutik batan hiji disimpen, urang cagar bener mayar jumlah ditarikna deui ka kiridit atawa debit kartu atawa metoda pembayaran sejen dipake. Lamun jumlah ngaleuwihan hiji disimpen, jumlah dina kaleuwihan bakal dibayar via salah sahiji metodeu pembayaran alternatif.

Kompeni cadangan hak pariksa identitas pamuter urang saméméh processing payouts tur nyekel withdrawals keur waktu diperlukeun pikeun pariksa identitas pamuter urang. Perhatikeun yén nalika withdrawals kumulatif ngahontal € 2,330 prosedur verifikasi pamuter bakal wajib. Bisi data pribadi palsu disadiakeun ku pamaén, ditarikna nu bisa nampik sarta Rekening pamaké bisa terminated. pamuter bakal informed tujuanana ku email. Dina sababaraha kasus Website éta bisa menta selfie kalawan ID, selfie kalawan ID na tanda husus, atawa panggero. Gagalna ngalirkeun verifikasi ieu bakal ngakibatkeun panutupanana akun tur ngajabel ti winnings.

Jumlah ditarikna maksimum olahan ka pamuter nyaeta 4,000 € / $ per poé, 7,500 € / $ per minggu na 15,000 € / $ per bulan, iwal mun disebutkeun dieusian dina Sarat & Kaayaan a promotion husus. Iwal bisa dijieun pikeun pamaén sareng tingkat VIP luhur, lamun wae, dina kawijaksanaan budi nu Kasino urang. Lamun meunang leuwih ti € 15,000, anu Kasino cadangan nu katuhu mun ditilik payout kana installments bulanan tina maksimum € 15,000 dugi jumlah pinuh mayar kaluar.

Sadaya ngéléhkeun jackpot kutang bakal dibayar dina pinuh.

Duit disimpen di Kasino nu kudu dipaké pikeun kagiatan kaulinan. Ku lantaran kitu, kabeh deposit perlu wagered sahanteuna tilu (3) kali.

Akun Dormant
Mun henteu asup dina Akun Player dina Website éta anu dipigawé (akun nyaeta aktif) pikeun periode leuwih panjang batan 12 bulan, Kompeni cadangan hak ngecas fee pangropéa bulanan tina € 5 dimimitian dina 13th bulan ti login dirékam panungtungan.

Mun akun tetep inaktif periode leuwih panjang batan 12 bulan, hiji email panginget bakal dikirim via email unggal bulan dimimitian dina 13th bulan.

Mun akun nu geus inaktif kurun waktu 30 bulan kasaimbangan akun bakal remitted deui pamaén.

Lamun pamaén teu bisa lokasina, dana bakal dibikeun ka otoritas Maltese sahingga sésana sadia pikeun pamuter kana aksés. Pikeun meunangkeun inpo tentang kumaha carana reinstate katutup, rekening dormant atawa cageur dana dilaksanakeun dina rekening ieu mangga ngahubungan rojongan customer.

keluhan
Anjeun bébas ngahubungan tim layanan palanggan urang nurut kana parentah kapanggih dina Website ka masihan kami keluhan naon ngeunaan jasa urang.

Keluhan nu diatur di jurusan rojongan tur escalated dina organisasi nu Kasino dina hal anu ngarojong tanaga teu ngajawab hal geura. Anjeun bakal informed ngeunaan kaayaan keluhan ka tingkat lumrah.

Mun sengketa henteu ngumbar dina tingkat manajemén kasino, anjeun tiasa ngahubungan wae awakna bebas, otoritas kaulinan atawa regulator lisénsi didaptarkeun dina Website éta.

Dina acara sengketa wae, anjeun satuju yen server log sarta rékaman wajib meta salaku otoritas final dina nangtukeun hasil tina ngaku nanaon. Anjeun satuju yen dina acara saperti teu mirip of a kaayaan teu satuju diantara hasil nu ditembongkeun dina layar jeung server buruan, hasil nu ieu log on kaulinan server bakal lumaku, sarta maneh ngaku na satuju yén rékaman kami bakal otoritas final dina nangtukeun istilah jeung kaayaan partisipasi anjeun dina kagiatan kaulinan online relevan sarta hasil partisipasi ieu.

Lamun keukeuh we ngahubungan anjeun ngeunaan sengketa sapertos ieu, urang bakal ngalakukeun kitu ku ngagunakeun salah sahiji wincik kontak nu disadiakeun di Akun Player Anjeun.

KABIJAKAN PRIVASI
Éféktif tina: 10.09.2018
Panungtungan diropéa: 20.11.2018
1. umum
Salaku data controller, urang boga kawajiban légal dina perda judi pikeun ngolah data pribadi tina pamaén guna ngidinan pikeun ilubiung dina kaulinan sarta nyadiakeun aranjeunna kalayan layanan ancillary. Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu ngécéskeun naon data pribadi urang kumpulkeun ti pamaén, naha urang kumpulkeun deui na kumaha urang ngagunakeun éta.

Website éta www.euslot.com ( "Kasino", "Website", "Company", "Kami", "Kami", "kami") anu dipiboga na dioperasikeun ku N1 Interactive Ltd, hiji parusahaan dilebetkeun dina hukum Malta kalawan jumlah pendaptaran C 81457 jeung alamat nu kadaptar di 27, Triq Torri Wejter, Birkirkara, Malta.

Ku ngadaptar hiji Akun Player kalawan Website anjeun mastikeun idin Anjeun kalawan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu. Mun anjeun teu satuju sareng istilah Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu sareng teu hayang nyadiakeun kami jeung informasi pribadi urang merlukeun, punten teu nganggo ramatloka ieu.

Perhatikeun yén Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kieu constitutes hiji perjangjian antara anjeun jeung Company. Urang bisa périodik nyieun modifikasi kana Sarat jeung Kaayaan ieu. Bari urang bakal ngalakukeun pangalusna kami ngabéjaan parobahan misalna, urang nyarankeun yén anjeun revisit Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu rutin. pamakéan terus anjeun tina Website jeung / atawa jasa na bakal mangrupakeun idin Anjeun ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.

2. Émbaran urang kumpulkeun
The Émbaran Personal nu urang bisa menta ngagunakeun sarta prosés wajib ngawengku, tanpa watesan:

a) Sagala tina informasi nu nyadiakeun keur urang lamun ngeusian dina bentuk dina kaca pendaptaran akun urang, sakumaha ogé sagala data lianna nu salajengna anjeun ngalebetkeun via Website atawa email (misalna munggaran tur ngaran tukang, tanggal lahir, alamat surélék , nomer telepon);

b) susuratan dijieun kalayan kami liwat Website, email, web obrolan atanapi liwat cara nu lian komunikasi;

c) Sadaya sajarah urus Akun Player, naha ieu lumangsung liwat Website (s) atawa via hartosna séjén komunikasi;

d) logins Website tur rinci maranéhanana, kaasup data lalulintas, data lokasi GeoIP, browser / data alat, weblogs, aktivitas log sarta informasi lalulintas séjén kacatet dina Sistim kami;

e) Dokumén jeung proofs alesan dipénta ku urang jeung pariksa akun anjeun, pikeun ngolah deposit atanapi withdrawals jeung keur ngalaksanakeun cék anti panipuan (on prakarsa urang sorangan atawa sakumaha diperlukeun ku panerapan lumaku). proofs misalna bisa ngawengku neang paspor, slips pamayaran, pernyataan bank, jsb

f) participations Survey atawa assessments customer séjén yén urang bisa ngalaksanakeun ti jaman ka jaman.

3. CARA kami nganggo inpo Anjeun
Urang ngolah Émbaran Personal urang kumpulkeun ti anjeun dina urutan pikeun nganteurkeun jasa urang. Dina sababaraha hal, urang make data anjeun keur kaperluan di handap:

a) Ngolah bets anjeun sarta transaksi. Ieu ngawengku pamakéan Anjeun tina kartu kiridit na sistem pembayaran online;

b) Nyadiakeun anjeun kalawan kaulinan sarta jasa ancillary séjén nu neangan tina Website kami;

c) Rendering rojongan customer, kayaning bantuan kalawan netepkeun up na menata akun anjeun;

d) Ngidentipikasi Calung éta cék verifikasi perlu;

e) Nyadiakeun pamaén kadaptar kalayan informasi ngeunaan nawaran promosi kami, atawa nyadiakeun informasi promosi ti urang nu dipilih bisnis lainna, associates na affiliates (ngan lamun pamaén husus consented mun narima bahan pamasaran misalna);

f) Complying kalayan tanggung jawab legal, kaasup complying kalawan laundering anti wang (AML) jeung combating nu pembiayaan terorisme (CFT) hukum;

g) pangimeutan sarta nalungtik transaksi keur kaperluan ngahulag panipuan, istilah nyiksa, laundering duit jeung kagiatan kaulinan ilegal atanapi teratur séjén;

h) Nganalisis tren customer ngaliwatan assessments ulikan pasar (partisipasi dina survey teu fardhu jeung anjeun salawasna bisa milih teu nyandak bagian);

i) ngalakonan panalungtikan sarta analisa statistik data aggregated.

4. Marketing komunikasi
Iwal mun geus kapilih teu nampa bahan promosi, urang bisa make Émbaran Personal Anjeun, kaasup alamat surélék anjeun jeung nomer telepon, pikeun ngirim Anjeun komunikasi pamasaran ngeunaan produk, jasa jeung promosi. Ieu bisa ngawengku informasi ngeunaan produk jeung jasa ti mitra bisnis urang, kayaning panyadia kasino kaulinan.

Iraha mutuskeun pikeun ngeureunkeun narima pamasaran sapertos na bahan iklan, anjeun bisa milih kaluar ieu dina setelan Akun Player anjeun atanapi ku ngahubungan rojongan customer kami di support@euslot.com.

Sajaba ti, dicatet yén ku narima sagala kontes hadiah atanapi winnings ti kami, anjeun idin pikeun ngagunakeun ngaran anjeun jeung / atawa landihan keur iklan jeung tujuan promosi tanpa santunan tambahan, iwal mana dilarang ku hukum.

5. Ngumpulkeun informasi pribadi
Kami teu wajib ngumpulkeun sagala Émbaran Personal ngeunaan anjeun tanpa pangaweruh Anjeun. Urang bisa, kumaha oge, sacara otomatis ngumpulkeun data tangtu ngeunaan nu mana nu bakal disadiakeun informasi misalna ngaliwatan pamakéan jasa kami sarta ngaliwatan interaksi anjeun jeung urang.

Urang ogé bisa jadi lawfully nampi Émbaran Personal tangtu tina ngical paralatan online tur propaider laden, kayaning pausahaan pencegahan panipuan. Sajaba ti éta, urang ngaropéa bener kalibet dina jasa tina propaider pihak katilu mun ngarobah rojongan teknis, ku kituna pikeun ngolah transaksi online Anjeun tur eusi sumber kaulinan.

Mangga ngarti yén urang bisa jadi teu dibales aksés ka sagala informasi anjeun bisa nyadiakeun keur ngical paralatan misalna, propaider laden jeung jasa e-commerce pihak-katilu. Sésana assured yén kami moal make jeung safeguard sagala Émbaran Personal sangkan diala, saperti nangtukeun kaluar di Sarat jeung Kaayaan ieu. Sagala informasi nu nyadiakeun baris ngan bisa diungkabkeun ka pihak katilu di luar Kompeni luyu jeung Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, sarta kami bakal nyandak sagala léngkah perlu mastikeun yén pasatujuan kami kalawan panyadia ladenan pihak-katilu salawasna ngajaga inpormasi pribados Anjeun.

6. panarima DATA
Urang bisa lulus informasi nu geus dibikeun kami ka badan lianna dina group urang pausahaan jeung ka mitra bisnis urang. pausahaan ieu kaasup pausahaan urang indungna, pausahaan indungna maranéhanana jeung sakabéh nu subsidiaries sahiji pausahaan masing-masing, kitu oge pausahaan séjén kalayan saha kami ngalaksanakeun bisnis jeung tahan pasatujuan perlu. ngolah data inpormasi Anjeun bisa jadi undertaken ku Company atanapi ku lembaga sejen dina group urang pausahaan nu bisa ngagunakeun pihak katilu pikeun minuhan kabutuhan ngolah data sapertos.

Karyawan nu Company, langkung husus Data Protection Officer, Duit Laundering Officer, pangmayaran & Anti panipuan analis, agén Rojongan Palanggan, anggota tim ingetan Palanggan, manajer VIP pamuter ogé pagawé dipilih sejen, ogé wajib miboga aksés ka Émbaran Personal anjeun tujuan executing tugas maranéhanana sarta nyadiakeun anjeun kalawan bantuan.

karyawan urang anu boga aksés ka, atawa keur pakait jeung ngolah informasi pribadi pamuter urang, geus nandatanganan pasatujuan karusiahan hormat alam rahasia inpormasi pamuter urang nurutkeun ka kaulinan lumaku, panyalindungan data jeung hukum privacy.

Dina raraga nyadiakeun Anjeun sareng hiji layanan efisien, urang jeung / atawa propaider laden urang bisa merlukeun mindahkeun data pribadi Anjeun ti hiji nagara ka sejen di Uni Éropa (EU) jeung Éropa Free Trade Association (EFTA) région sarta ogé kana sababaraha prosesor data anu bisa jadi dumasar luar tina Area Ékonomi Éropa (EEA). Kituna, ku cara ngotektak Website tur berkomunikasi sacara éléktronik kalawan kami, maneh ngaku na satuju urang (atawa suppliers urang atanapi sub-kontraktor) ngolah data anjeun di nagara ieu. Urang wajib salawasna make usaha pangalusna kami pikeun mastikeun yén informasi anjeun sarta data anu diolah aman tur luyu jeung Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

7. Ngaleupaskeun DATA ka pihak katilu
Urang ulah ngajual atawa nyéwa data pribadi Anjeun ka pihak katilu.

Urang bisa nyingkab informasi pribadi anjeun lamun diperlukeun ku hukum, angger, atawa tepina légal séjén atawa nawaran. Urang ogé bisa nyingkab informasi pribadi anjeun ka agénsi penegak pangaturan atanapi hukum lamun urang yakin ka jadi perlu nangtayungan kapentingan sah ti Company, nasabah na atanapi pihak katilu mana wae.

data pribadi bakal ngan bisa diungkabkeun ka pihak katilu di kasus di handap ieu:

a) Dimana urang diwajibkeun pikeun ngalakukeunana ku hukum;

b) Lamun Website éta perlu babagi data kalawan prosesor pembayaran -na pikeun mempermudah transaksi pembayaran luyu jeung kawijakan privasi maranéhanana (Dina sababaraha hal, paling transaksi kartu bank anu diolah ku Wirecard Bank AG anu kawijakan privasi manglaku ka transaksi misalna);

c) Pikeun sasuai jeung tugas légal jeung pangaturan urang jeung tanggung jawab ka otoritas lisénsi jeung pangaturan relevan ogé sagala tugas jeung tanggung jawab owed handapeun sagala panerapan lumaku séjén jeung ka mana waé régulator lumaku lianna di jurisdictions séjén;

d) Waktu Company percaya yén panyingkepan perlu ngajaga parusahaan atawa kaamanan pamuter urang, atawa kasalametan batur, nalungtik panipuan, atawa ngabales nu menta pamaréntah;

e) Mun panyadia ladenan pamasaran urang merlukeun data pikeun ngalakonan pancén maranéhna;

f) Ka mana pihak katilu sejenna kalayan idin saméméh pamuter urang pikeun ngalakukeunana.

Urang make prosesor data ti pihak katilu pikeun ngolah data pribadi kawates atas nama urang. panyadia ladenan misalna ngarojong Website, utamana anu patali jeung hosting jeung operasi situs web, pamasaran, analytics, ngaronjatkeun situs web, sarta ngirim buletin surélék. Urang wajib mastikeun yén mindahkeun tina Data Pribadi nepi ka nu dituju nya patuh kalayan Protection lumaku Data panerapan sarta yén kawajiban sarua keur ditumpukeun dina processor sakumaha anu ditumpukeun dina urang dina pasatujuan Layanan masing-masing.

jaba urang ogé bisa ngawengku sosial fitur media (misalna "dibagikeun" atawa "kawas" tombol). fitur sapertos anu disadiakeun ku platform média sosial pihak-katilu kayaning Facebook. Dimana data anu dikumpulkeun ku cara kieu, pamrosésan na diatur ku kawijakan privasi di platform média sosial masing-masing.

Salian di luhur, urang ogé bisa ngaleupaskeun data pribadi lamun urang acquire sagala usaha anyar. Kedah Kompeni ngalaman parobahan naon struktur na kayaning a ngahiji, akuisisi ku parusahaan sejen atawa acquisition parsial, nya éta paling dipikaresep yén data pribadi konsumén urang 'bakal kaasup dina diobral atawa mindahkeun. Urang bakal, jadi bagian tina Sarat jeung Kaayaan urang, ngawartosan pamaén urang ku email saméméh mangaruhan mindahkeun sapertos data pribadi.

Perhatikeun eusi urang bisa numbukeun ka situs web pihak katilu nyadiakeun rujukan relevan. Simkuring henteu jawab eusi éksternal misalna, nu bisa ngandung kawijakan privasi misah tur disclosures ngolah data.

8. DATA ingetan
Salaku nyatakeun kaayaan Sarat jeung Kaayaan urang duanana, anjeun na Kasino bisa mutuskeun kudu Akun Player anjeun ditutup iraha wae. Handap panutupanana tina akun anjeun, urang bakal nahan data pribadi Anjeun di catetan keur salami diperlukeun ku hukum. data ieu wajib ngan dipaké kedah eta jadi diperlukeun ku otoritas kompeten dina kasus inquiries ngeunaan financial fiskal rékaman, panipuan, laundering duit atawa investigations kana sagala aktivitas ilegal lianna.

Anjeun ka dicatet yén alatan anti duit peraturan laundering di jurisdictions kaulinan dilisensikeun di Uni Éropa, urang téh wajib nahan data pribadi pamaén dikintunkeun mangsa pendaptaran tur sagala data diliwatan dina salila periode operative of a Akun Player pikeun minimum lima taun ti panungtungan urus pamuter atanapi panutupanana akun. Ku alatan éta, requests pikeun erasure saméméh Selang mangsa ieu teu bisa entertained.

9. Kaamanan data anjeun
Urang hereby ngaku yén dina ngumpulkeun jeung ngolah Émbaran Personal anjeun kanggo kaperluan menata Akun Player anjeun, kami anu kaiket ku dibekelan légal ketat dina panangtayungan data pribadi.

Akibatna, urang bagean ngajaga inpo pribadi Anjeun tur hormat privasi anjeun dina Luyu kalawan amalan bisnis pangalusna jeung peraturan lumaku. Keur komitmen ka nyadiakeun layanan aman pikeun pamaén, jeung urang bakal nyandak sakabeh precautions lumrah pikeun mastikeun yén sakabéh data nu geus nyerah ka urang tetep aman.

Pamuter Akun ngan bisa diakses kalawan unik ID na sandi pamuter urang. Anjeun oge bisa nyetél auténtikasi dua-faktor (2FA) salaku panyalindungan tambahan tina pamakéan diidinan tina akun Anjeun. Anjeun tanggel waler pikeun ngajaga inpormasi login Anjeun rahasia na mastikeun eta teu bisa diakses ku jalma séjén.

10. ngahubungan AS
Anjeun bisa salawasna ngahubungan kami di Wasalam ka Sarat jeung Kaayaan ieu kedah hayang ka:

a) Konfirmasi katepatan tina informasi pribadi kami geus dikumpulkeun ngeunaan anjeun;

b) inquire ngeunaan pamakéan urang tina inpo pribadi Anjeun;

c) nyaram pamakéan kahareup data anjeun keur kaperluan pamasaran langsung;

d) Update atawa menerkeun informasi naon nu geus disadiakeun kami (dina kasus kawas nu wajib nyadiakeun sagala bukti urang bisa alesan merlukeun ka pangaruh parobahan misalna). Catetan éta ilegal nyadiakeun kami kalayan informasi palsu ngeunaan Anjeun tur éta téh tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun yén urang téh salawasna diropéa kalawan data bener anjeun.

Sajaba ti éta, sakumaha per Pasal 77 of GDPR, Anjeun boga pondok katuhu keluhan patali ngolah data anjeun ka otoritas Pengawas, hususna di Nagara anggota tinggal habitual anjeun, tempat gawé atawa tempat hiji ngalanggar dugaan.

11. POLISI cookie
Lamun anjeun didatangan Website éta, sistem kami otomatis ngumpulkeun informasi ngeunaan kadatangan anjeun, kayaning panyungsi anjeun, Alamat IP, jeung ramatloka ngarujuk. kempelan ieu bisa dipigawé ditéang jeung panyadia platform urang jeung lainna. Urang bisa nampa ti aranjeunna umum data demografi atawa pamakéan datang Website urang. Urang ulah make informasi otomatis dikumpulkeun pikeun ngaidentipikasi maneh pribadi tanpa narima idin tambahan.

Pikeun ngumpulkeun informasi sual ieu kami nganggo cookies sarta parabot tracking sarupa. Cookies téh nyaéta payil téks leutik nu disimpen di komputer atawa alat-alat mun anjeun didatangan kaca web urang. Sababaraha cookies nu penting pisan pikeun Website ka beroperasi; batur ngaronjatkeun pangalaman Website anjeun sarta ngabantu urang nganteurkeun layanan hadé. Di handap ieu mangrupa jenis cookies kami nganggo sarta kaperluan maranéhanana.

Diperlukeun cookies: ngaktifkeun navigasi jeung pungsi dasar tina situs web, misalna, aksés ka wewengkon anggota Website éta.

Fungsi cookies: ngawenangkeun kami ka nganalisis pamakéan ramatloka anjeun sarta selections anjeun dina website (misalna Anjeun konci sési, basa, atawa wilayah), sangkan bisa ngahemat setelan ieu sarta nawiskeun anjeun pangalaman langkung Pribadi.

Iklan cookies: ngawenangkeun kami ka gauge sabaraha efektif eusi pamasaran urang téh. cookies ieu disadiakeun ku mitra kami lagu kunjungan ramatloka na registrations pamuter anyar tina iklan. Urang ulah babagi informasi pribadi anjeun (kayaning ngaran atawa email) ka mitra gawe bareng iwal data situs mangga buka dikumpulkeun langsung ku misalna Advertising Cookies. Sanajan data mangga buka loka Anjeun bisa dikaitkeun kalayan informasi pribadi séjén dikumpulkeun ngaliwatan sumber sejenna ku panyadia. Ngolah data éksternal dimungkinkeun diatur ku notices jeung kawijakan ngeunaan panyadia pihak katilu ieu privacy.

Salian di luhur, urang ngagunakeun Jumlah panyadia ladenan pihak katilu anu ogé nyetél cookies on Website ieu, dina raraga nganterkeun jasa nu sipatna nyadiakeun ka urang. jasa misalna kaasup tapi teu diwatesan ka, nulungan urang pikeun ningkatkeun pangalaman Anjeun ku jalan nyukcruk aktivitas anjeun dina Website éta, ukur efektivitas Website jeung efektivitas kampanye pamasaran urang.

Paling panyungsi online otomatis nampa cookies. Upami Anjeun hoyong, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun meungpeuk sababaraha atawa sakabéh cookies, atawa dihapus cookies nu geus aya nu ngatur ku modifying setélan panyungsi anjeun. Najan kitu, urang nyarankeun yén anjeun teu meungpeuk atawa ngahapus cookies anjeun sakumaha ieu bisa ngawatesan pamakéan Anjeun tina Website urang.

12. NETENT kaulinan
Lamun anjeun maénkeun kaulinan kasino dikembangkeun ku NetEnt, Sarat jeung Kaayaan Pamakéan NetEnt urang ogé lumaku. Kawijakan ieu bisa kapanggih di dieu

kaulinan tanggung jawab
Kumaha urang bunuh TO kaulinan jawab?
Judi di hiji kasino online kedah salawasna aimed di hiburan. Sanajan kitu, aya perséntase tangtu jalma anu leungit kontrol ngaliwatan dirina bari judi. Sateuacan ngawitan maén, hal anu penting pikeun nyadar yén judi wajib pernah ditempo salaku sumber panghasilan atawa sarana recovery ti hutang. Éta mangpaat pikeun ngalacak waktu jeung jumlah duit spent di hiji kasino online sapopoé.

Lamun Anjeun mikir yén Anjeun ngamimitian belanja leuwih duit ti nu can mampuh, atawa bisi kaulinan dimimitian interfering kalawan Kabiasaan normal anjeun sapopoé, urang niatna mamatahan mertimbangkeun sababaraha ukuran nu bisa mantuan, kayaning netepkeun wates Personal on kagiatan kaulinan anjeun, opting pikeun Self -Exclusion, sarta néangan pitulung sarta rojongan ti awak bebas dipercaya.

Kumaha carana abdi tiasa wates méakkeun OR karugian MY?
Pikeun mantuan anjeun judi responsibly kami nawiskeun Fitur watesan Personal. Anjeun bisa nyetel wates jumlah nu deposit, leungit, wager, méakkeun dina hiji game, atawa dina kagiatan akun Anjeun on kuma. fungsionalitas Ieu tiasa diakses dina akun anjeun dina "wates Personal" bagian di dieu.

Wates bisa diralat iraha wae. A panurunan dina wates bakal mawa pangaruh langsung, kumaha paningkatan ngan bisa lumangsung sanggeus konfirmasi surélék tur ngan sanggeus wates saméméhna sahiji jenis sarua wayahna, guna nyegah kaputusan baruntus. Lamun merlukeun informasi salajengna atawa bantuan ngeunaan wates Personal, mangga ngahubungan tim rojongan kami di support@euslot.com.

Deposit Wates. A wates dina deposit Anjeun pikeun sapoé, minggu, atawa bulan.

Leungitna Wates. A wates dina karugian anjeun dina kasino pikeun sapoé, minggu, atawa bulan. Perhatikeun macet dumasar kana deposit awal jeung teu winnings attributed jeung jumlah disimpen. Lamun contona Anjeun deposit € 50, nempatkeun hiji Wates Loss ti € 10 lajeng buka on meunang € 1,000, Anjeun masih bisa leungit leuwih ti € 10 of kasaimbangan € 1,000 sakumaha eta dumasar kana deposit awal tinimbang ka winnings.

Wager Wates. A wates jumlah wagered pikeun sapoé, minggu, atawa bulan.

Sidang Wates. A wates dina jumlah waktu di menit spent maén kaulinan.

Perlu BREATHER?
Cooling-Pareum Wates. Anjeun tiasa nyetel hiji Periode cooling-Pareum pikeun 1 minggu, 1 bulan, 3 bulan, atanapi 6 bulan. Bari wates nu aktip nu teu bisa deposit kana Kasino jeung anjeun bakal kaasup ti sadayana nawaran promosi, najan anjeun bisa mundur dana sésana dina mangsa ieu. Cooling-Pareum jaman ieu dilarapkeun kana rekening Anjeun langsung. Kana na expiring akun anjeun bakal otomatis jadi ulang diaktipkeun.

Timer Pangaluaran Wates. Anjeun tiasa nyetel hiji Wates Timer Pangaluaran pikeun 6 bulan, 9 bulan, atawa sataun 1. Kana lakukeun sangkan Akun Player anjeun bakal geuwat jadi ditumpurkeun jeung anjeun bakal kaasup ti sadayana nawaran promosi keur jaman set. Anjeun moal bisa titipan atawa mundur dana nalika wates nu aktip. Kana na expiring akun anjeun bakal otomatis jadi ulang diaktipkeun.

Naon timer Pangaluaran?
Netepkeun Timer pangaluaran ngidinan urang terang yen urang kudu mawa sagala ukuran pikeun meungpeuk aksés anjeun ka akun anjeun sarta pastikeun yén anjeun nampi moal bahan promosi. Anjeun oge bisa ngahubungan tim rojongan kami di support@euslot.com tur ngawartosan urang ngeunaan kaputusan anjeun pikeun ngeureunkeun judi di Website pikeun hiji kurun waktu nu tangtu atawa salawasna. Timer pangaluaran ngandung harti yén anjeun bakal dihalang ti muter pisan casinos online handapeun lisénsi milu.

Hayu urang nempo ID Sababaraha?
The Kasino ukur narima pamaén anu heubeul sahenteuna 18 taun sarta migunakeun sakabéh métode sadia pikeun ngeureunkeun sagala usaha tina minors pikeun ngadaptar sarta maénkeun dina Website urang. The Kasino cadangan hak menta bukti identitas na bisi pamuter geus teu ngahontal umur légal maén, aksés ka Website bakal ditolak langsung.

Najan kitu, urang sadar yén alatan hiji kasadiaan lega jeung alam di urang Internet di handapeun umur légal masih boga kasempetan pikeun ngadaptar sarta maénkeun dina hiji kasino online. kituna urang niatna ajak kolotna cooperate dina mayungan barudak maranéhanana ti aksés bébas jaba kaulinan. Aya software husus nu bisa ngabantu dina soal ieu. Mangga buka situs web di handap ieu kanggo inpormasi lengkep:

CyberPatrol
GamBlock®
Padet Oak Software
nanjung net
Naon kanyataanana pariksa?
Lalaki bray up nyaéta gampang nalika anjeun ngabogaan fun, kituna urang baris ngirim anjeun hiji iber hourly di-game ngingetan ngeunaan sabaraha geus spent di Kasino nu. Paduli sabaraha kaulinan anjeun maén dina waktos anu sareng, suratna moal ngantep anjeun terang dimana anjeun dina. Ieu anu dimaksud nyadiakeun sabagian waktu ngeunteung dina bets anjeun jeung sugan mertimbangkeun pausing pla

y bari.

Play Ayeunahttps://www.euslot.com/

bonus aktip

total: 102
% Mana 495 dina kasino di EU slot 45x Play Ngaliwatan Kasino € 550000 Max Withdrawalspecial bonus: 685% Taya Aturan Bonus! on Hot Galur Simbat ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

160 Free Spins euweuh kasino deposit dina slot EU 55X WageringEur 917000 Maximum WithdrawalExclusive Bonus: 945% mana di hiji Kasino on Burlesque Ratu Playson ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

135% mana kasino bonus di EU slot 65X Play ngaliwatan $ 15000 Max tunai outExclusive Bonus: 905% Wilujeng sumping Bonus on Christmas Charm Booongo Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 320 Online Pasanggiri Kasino dina slot EU 55x Wager € 974000 Max WithdrawalAdditional Bonus: 90 Free Spins euweuh deposit kasino di Lane Fast ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

200 Free Spins dina slot EU 45X Wager € 895000 Max CashOutAdditional Bonus: $ 430 Free Cash on menawan Lady Luck ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 250 Free Kasino tiket di slot EU 45x Wagering $ 913000 Max WithdrawalSpecial Bonus: 520% Best signup Bonus Kasino on Hot Kota Netent slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

105 kasino bébas spins dina slot EU 44x Play throughEur 161000 Max tunai bonus outadditional: € 3595 No deposit kode bonus dina Amazon Adventure ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 3670 No deposit Bonus dina slot EU 77X Play ngaliwatan Kasino $ 870000 Maximum WithdrawalExtra Bonus: 720% Wilujeng sumping Bonus on peureum Of The Pharaohs pragmatis ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 370 FREE Kasino Chip dina slot EU 33X Wagering € 407000 Max CashOutextra bonus: $ 3775 NO deposit dina Football Mania Wazdan slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

370% Best signup Bonus Kasino dina slot EU 55x Play Ngaliwatan Kasino € 288000 Maximum Withdrawalspecial bonus: £ 95 Kasino Pasanggiri on Faeries Fortune Big Time ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 205 Kasino Pasanggiri di slot EU 40X Wagering € 411000 Maximum WithdrawalExtra Bonus: 110 spins bébas on Oxo ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33 spins bébas henteu deposit dina slot EU 66x Play ngaliwatan Kasino $ 540000 Max CashOutSpecial Bonus: € 475 chip bébas kasino di Salawasna Hot Novomatic Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

135 Free Spins Kasino di EU slot 33X Play ngaliwatan Kasino € 529000 Max CashOutexclusive bonus: € 515 Pasanggiri on Dead atanapi Alive ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 260 Free Cash di EU slot 50X Play throughEURO 637000 Max CashOutAdditional Kasino Bonus: eur 345 FREE Chip on Durga ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 305 Free Kasino Chip dina slot EU 35X Wagering € 132000 Max Withdrawalextra bonus: 11 Free spins euweuh deposit kasino di Royal Dinasti ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

40% mana Bonus Kasino dina slot EU 35X Play ngaliwatan $ 577000 Max Withdrawalspecial bonus: € 4710 No deposit kasino bonus on Seuneu Hawk ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 3570 No deposit di EU slot 77X Play Ngaliwatan Kasino € 517000 Max Withdrawalspecial bonus: $ 245 Free Kasino Chip on Buah Magic 4 Wazdan slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Pasanggiri Kasino Euro 395 Online di EU slot 60x Play ngaliwatan CasinoEUR 807000 Max Withdrawalspecial bonus: eur 405 Free Chip Kasino on Vulcan Rtg slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur Pasanggiri Kasino 960 dina slot EU 77X Wagering $ 297000 Max Withdrawalexclusive bonus: $ 2800 euweuh deposit kode bonus on Monyet Usaha ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 805 Online Pasanggiri Kasino di EU slot 55x Play Ngaliwatan CasinoEur 760000 Max tunai outAdditional Bonus: 745% deposit Mimiti bonus on Grand Slam Novomatic Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Euro 2275 euweuh deposit kasino bonus di slot EU 60x Wagering € 386000 Max CashOutextra bonus: $ 250 Free Kasino Pasanggiri on Wargi Novomatic Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

240 FREE SPINS dina slot EU syarat 35x Wager € 989000 Max WithdrawalExtra Bonus: eur 4295 NO deposit bonus Kasino on Bruce Lee - Dr ...... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

390% signup kasino bonus di slot EU 60X Play throughEUR 76000 Max Withdrawalspecial bonus: 915% deposit Mimiti bonus on kilat gems ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 680 euweuh deposit kode bonus di slot EU 66X Wager $ 921000 Max WithdrawalExclusive Kasino Bonus: 155 Free spins euweuh deposit dina Toki Time Thunderkick slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 2170 euweuh deposit bonus di slot EU 35X Wagering € 123000 Maximum WithdrawalSpecial Bonus: € 1275 NO deposit bonus on Gushers Emas nandingan Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 655 Free Kasino tiket di EU slot 40x Play Ngaliwatan Kasino $ 745000 Max Withdrawalextra bonus: $ 90 No deposit Bonus on Dewi Of Kahirupan Playtech slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

140 Free Kasino Spins dina slot EU 55x Play ngaliwatan Kasino £ 149000 Maximum Withdrawaladditional bonus: eur 455 kasino chip on Kristal Cash ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 285 Free Chip di EU slot 44x Play ngaliwatan CasinoEUR 808000 Maximum WithdrawalExclusive Kasino Bonus: 160 kasino bébas spins on Shaman Endorphina ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 355 Free chip kasino di slot EU 30X WagerEURO 366000 Max CashOutAdditional Bonus: € 65 Free Kasino Pasanggiri on Nouveau riche ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

605% Wilujeng sumping Bonus dina slot EU 65x Play ngaliwatan CasinoEUR 18000 Max Withdrawalextra bonus: eur 920 Kasino Pasanggiri on Rusiah elixir ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 1840 No deposit Bonus Kasino dina slot EU 50x Play ngaliwatan € 38000 Maximum WithdrawalExclusive Kasino Bonus: £ 4320 No deposit Bonus Kasino on Hollywood Star Novomatic slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 4095 No deposit dina slot EU 66X Play ngaliwatan $ 274000 Max tunai outExtra Bonus: eur 450 Pasanggiri on The Lost riches Of Amazon Foxium slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

220% Mimiti deposit Bonus di EU slot 50X Play Ngaliwatan CasinoEURO 441000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: € 395 No deposit bonus kasino di Super Buah 7 1x2gaming Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 300 kasino chip bébas dina slot EU 77X Wagering £ 177000 Max tunai outAdditional Kasino Bonus: € 170 FREE chip Kasino on Perdana Liner Merkur slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55 sidang Spins dina slot EU 33x Wager requirementsEur 317000 Max tunai outexclusive bonus: € 880 Pasanggiri on kosmis Quest 2 Mystery planét liang Kasino nandingan ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

145% Kasino Wilujeng sumping Bonus dina slot EU 50X Play ngaliwatan CasinoEUR 841000 Max CashOutExclusive Bonus: Euro 75 Free Cash on Dogfather Microgaming slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 2950 No deposit dina slot EU 40x Play Ngaliwatan CasinoEUR 238000 Max tunai outAdditional Bonus: 155% mana bonus on Pirates Pocong ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

22 kasatiaan Free Spins! dina slot EU 60X Wager € 175000 Max WithdrawalExtra Kasino Bonus: £ 445 Free Kasino Chip on Super flip ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

630% Taya Aturan Bonus! dina slot EU 30X Wager $ 348000 Max tunai bonus outexclusive: 530% deposit cocok bonus on Caesar & s Kakaisaran ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 555 euweuh deposit bonus di slot EU 30X Wager $ 692000 Max WithdrawalAdditional Kasino Bonus: £ 4040 euweuh deposit dina The Vampires ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

565% Kasino Wilujeng sumping Bonus dina slot EU 30x Play ngaliwatan € 633000 Max CashOutAdditional Kasino Bonus: 275 kasatiaan Free Spins! on priangan Partéi Gamesos Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 2605 euweuh deposit bonus kasino di slot EU 55X WageringEURO 24000 Max tunai bonus outadditional: £ 4305 No deposit dina dinosaurus Adventure Genesis ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 2750 No deposit Bonus Code di slot EU 40x Wagering $ 351000 Max CashOutAdditional Kasino Bonus: € 560 Kasino turnamén freeroll on Triasik Wild ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 210 Daily slot freeroll turnamén dina slot EU 40x Wager $ 929000 Max CashOutExclusive Bonus: 230 bébas spins kasino di Partéi Buru ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 595 Free Chip di EU slot 50X Play ngaliwatan CasinoEur 271000 Max CashOutextra bonus: 145 FREE SPINS on meteor ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

345% mana Bonus dina slot EU 66x Play ngaliwatan $ 448000 Max tunai outextra bonus: $ 240 Kasino chip on Turbo Play ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

105 satia Free Spins! dina slot EU 44X WagerEur 107000 Max tunai outSpecial Bonus: € 640 Kasino chip on Double O dollar ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

200% signup kasino bonus di slot EU 55X Play throughEur 507000 Max WithdrawalExclusive Bonus: 310% Kasino Wilujeng sumping Bonus on Big Money Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

60 Free Spins ayeuna di slot EU syarat 30X Wager € 232000 Max tunai outAdditional Bonus: 520% mana Bonus on Dinasti Ming ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

200 spins bébas henteu deposit dina slot EU 35x Play ngaliwatan $ 917000 Maximum WithdrawalAdditional Bonus: 225 sidang Spins on Dino bisa ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Euro 50 Mobile slot freeroll turnamén dina slot EU 45x WagerEURO 379000 Max tunai outAdditional Kasino Bonus: 15 Free Spins Kasino on leuweung II ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

115 satia Free Spins! dina slot EU 66X WageringEURO 94000 Maximum WithdrawalExtra Bonus: £ 360 Free Kasino Pasanggiri on Jin Qian Wa Playtech ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

210 spins bébas henteu deposit dina slot EU syarat 77X Wager £ 315000 Max CashOutExclusive Kasino Bonus: eur 1815 euweuh deposit kasino bonus on Gunslinger ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

215 Free Spins euweuh deposit dina slot EU 35X Wager € 752000 Maximum WithdrawalSpecial Bonus: $ 215 Kasino Pasanggiri on Balik deui tina Rudolph ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 735 Mobile slot freeroll turnamén dina slot EU 30x Wagering $ 101000 Max CashOutspecial bonus: 355% mana di hiji kasino di Shaolin Spin Isoftbet slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 605 Free Duit di slot EU 65x Wager £ 659000 Max CashOutadditional bonus: 490% Kasino cocok bonus on Nefertari Portomaso Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 245 FREE chip dina slot EU 65X Wagering £ 734000 Maximum Withdrawaladditional bonus: 290 spins bébas on stunning Hot BF Kaulinan Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

45 Free Spins ayeuna di slot EU 77x Play ngaliwatan Kasino $ 39000 Maximum WithdrawalExtra Bonus: € 3780 euweuh deposit kode bonus on Panda Magic Rtg ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 270 Mobile slot freeroll turnamén dina slot EU 77x Play throughEUR 877000 Max tunai outSpecial Bonus: kasino 45 Free spins on Raja Kong ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

275% Mimiti deposit Bonus dina slot EU 33X WageringEUR 179000 Max tunai outExtra Kasino Bonus: Euro 455 Pasanggiri on Game of Thrones 15 Galur Microgaming slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 305 Mobile slot freeroll turnamén di EU slot 33X Play ngaliwatan € 487000 Max tunai outExclusive Bonus: 620% signup Kasino Bonus on Madtimer Simbat ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

80 Free spins dina slot EU 55X Play Ngaliwatan Kasino € 140000 Max CashOutExtra Bonus: € 3665 No deposit Bonus on Buah Ungu Kasino Téhnologi slot Mesin ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 4705 euweuh deposit kasino bonus di slot EU 40x Play ngaliwatan Kasino € 684000 Max WithdrawalExtra Bonus: € 720 Free Kasino Pasanggiri on Partéi Karaoke ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

820% Taya Aturan Bonus! dina slot EU 55X Wager € 750000 Max tunai outexclusive bonus: 130 bébas spins kasino di Lodaya Vs Bear Genesis slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 245 Free Kasino Chip di EU slot 66X Play ngaliwatan € 314000 Max tunai outExclusive Kasino Bonus: 120 FREE SPINS on Selatan Park Netent slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Page 1 of 21 2

bonus-usulna teu jelas

total: 0

Hampura, teu kasino bonus kapanggih