Kasino Rusiah screenshot
toko RSS

Kasino Rusiah

  1. BUBUKA

1.1. ramatloka ieu, www.casinosecret.com (The "website") Anu dioperasikeun ku Kasino Rusiah Limited ("we","us"Atawa"situs") A parusahaan didaptarkeun di Malta kalawan jumlah pendaptaran parusahaan C86426 jeung ngabogaan kantor na didaptarkeun di #2, Geraldu Farrugia Street, Zebbug, Malta.

1.2. perjangjian ieu ngawangun éta Sarat jeung Kaayaan nu mangrupakeun hubungan contractual mengikat antara Kasino Rusiah Ltd jeung pamuter ngadaptar, hereinafter disebut 'pamaké'. Ku ngakses. ngadaptar jeung / atawa maké Website, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku Sarat jeung Kaayaan ieu. Ieu Sarat jeung Kaayaan dilarapkeun ka sagala kaulinan jeung kami via alat naon baé, kaasup aplikasi bisa diundeur dina alat mobile sarta wajib tetep dina gaya keur salami rekening kadaptar tetep aktip.

Mangga baca Sarat jeung Kaayaan ieu sacara saksama sateuacan Anjeun ngagunakeun sagala bagian tina Loka éta.

1.3. Kasino Rusiah Limited geus dilisensikeun tur diatur nyadiakeun jasa na dina lisensi di handap ku Malta kaulinan Otoritas (MGA), Gedong SCM 02-03, Level 4, SmartCity Malta, Ricasoli SCM1001, Malta. lisensi ieu authorize kami nyadiakeun tohan sarta kaulinan jasa online ngaliwatan Loka ( "dina Services"):

Jumlah lisénsi - MGA / B2C / 259 / 2014 dikaluarkeun dina 1st Agustus 2018

1.4. rujukan sagala jadi "Anjeun" sarta "Hormat" nujul ka anjeun, anu pamaké loka éta.

1.5. Ku ngaklik "Kuring satuju" tombol dina kaca pendaptaran, Anjeun satuju yén anjeun geus maca, dipikaharti sarta dijilid ku Sarat jeung Kaayaan ieu. Ieu Sarat jeung Kaayaan nu diwangun ku:

- Sarat jeung Kaayaan ieu;
- nu Privasi & Sarat jeung Kaayaan Cookies;
- sagala istilah jeung kaayaan sarta atanapi aturan sareng Wasalam ka promosi, bonus na nawaran husus anu bisa nerapkeun ti jaman ka jaman;
- tohan sarta game kami aturan (kaasup, dimana lumaku kana Sarat jeung Kaayaan promosi husus anu bisa aya dina Loka ti jaman ka jaman jeung nu bisa kapanggih dina Kalurahan dedicated ka promotion husus dina bagian relevan of Loka éta) ( éta "Aturan Game")

1.6. Mun anjeun teu satuju sareng Sarat ieu sareng katangtuan, dina sakabeh atawa sabagian, atawa teu hayang bisa kabeungkeut ku aranjeunna, Anjeun kudu geuwat kaluar Loka éta. pamakéan terus anjeun Loka bakal mangrupakeun ditampa ti Sarat jeung Kaayaan ieu.

  1. Ngarobah istilah jeung kaayaan

Urang cagar bener nyieun parobahan ka Sarat jeung Kaayaan iraha wae. Urang bakal mastikeun yen sagala perobahan nu signifikan kana Sarat jeung Kaayaan bakal dibere beja ka anjeun sateuacanna ku hiji metodeu luyu (contona, ku email atanapi via bewara dina Website éta). Sanajan kitu, eta disarankeun pikeun pariksa Sarat jeung Kaayaan ti jaman ka jaman pikeun mastikeun nu satuju sareng maranehna, sarta dituluykeun pamakéan Anjeun tina Website bakal dianggap janten ditampa anjeun tina sagala parobahan kami bisa nyieun.

  1. tapsiran

3.1. Dina Sarat jeung Kaayaan ieu, iwal kontéks nu disebutkeun merlukeun:

3.1.1. rujukan pikeun Sarat jeung Kaayaan ieu ngawengku rujukan pikeun Sarat jeung Kaayaan ieu salaku variatif, supplemented jeung / atawa diganti dina sagala manner ti jaman ka jaman;

3.1.2. Dina acara anu aya wae konflik atawa inconsistency antara Sarat jeung Kaayaan tur sagala aturan lianna di Sarat jeung Kaayaan Pamakéan, ieu Sarat jeung Kaayaan Umum anu lumaku. Dina acara anu aya wae konflik atawa inconsistency antara Sarat ieu sareng katangtuan jeung Sarat bonus sareng katangtuan, anu bonus Sarat jeung Kaayaan aturan anu lumaku.

3.1.3. rujukan pikeun klausa atawa sub-bagean anu rujukan pikeun klausa sarta sub-bagean tina Sarat jeung Kaayaan ieu

3.1.4. klausa lulugu anu keur rujukan wungkul tur ulah mangaruhan interpretasi Sarat jeung Kaayaan ieu.

3.1.5. rujukan pikeun "wagers" kaasup lamun lumaku rujukan pikeun "bets" jeung "patok";

3.1.6. rujukan pikeun server atanapi 'server kami', dimana lumaku, ngawengku hiji rujukan pikeun server Kasino Rusiah Limited jeung ka server pihak katilu nu dipake dina raraga nyadiakeun Anjeun sareng Layanan kami on atanapi liwat Loka éta;

  1. Muka sareng Ngatur rekening

4.1. Dina raraga nyieun salah sahiji atawa leuwih wagers on Loka, Anjeun kedah muka rekening kalawan kami ( "rekening"). Anjeun tiasa nerapkeun pikeun hiji Akun bisa dibuka ku completing formulir aplikasi online di www.casinosecret.com. Ieu ukur ku completing formulir aplikasi online pinuh di link disebut tadi nu aya dianggap hiji wadah Akun na bisa maénkeun duit nyata dina loka.

4.2. Ku ngalamar hiji Akun, anjeun ngagambarkeun tur nawaran pikeun urang yen:

4.2.1. anjeun heubeul sahenteuna dalapan belas (18) taun atawa umur idin légal pikeun ngalakonan jeung Layanan handapeun hukum yurisdiksi éta nu anjeun ayana bari ngagunakeun Loka, whichever teh leuwih luhur. Anjeun ngarti anu dipakéna Layanan kami teu cocog kanggo minors sarta yén anjeun moal mantuan a minor panawaran keur atanapi nganggo hiji Akun;

4.2.2. anjeun bakal matuh sepanjang waktos sareng Sarat jeung Kaayaan ieu. Pamaén dilarang tina ngajual, mindahkeun, sarta acquiring rekening atawa ti pamaén séjén;

4.2.3. Anjeun moal nyiksa dina sagala cara atawa ragam naon tohan online atanapi kaulinan atawa tawaran bonus atanapi skéma promotion séjén ditawarkeun ku kami;

4.2.4. sagala informasi disadiakeun pikeun urang ku anjeun, boh kana aplikasi pikeun hiji Akun, salajengna atanapi di sambungan kalawan Akun anjeun (kaasup tapi teu diwatesan ka, ngaran, ngaran kulawarga, tanggal lahir, tempat tinggal, alamat surélék tur jumlahna telepon) geus réngsé , akurat, ayeuna teu nyasabkeun jeung nu baris ngawartosan urang geuwat lamun aya wae robah nepi informasi misalna;

4.2.5. geus katampa pikeun nampa informasi ngeunaan nawaran bonus sareng inpo nu sejenna tina Kasino Rusiah Limited (sakumaha didefinisikeun dina Klausa 4.3) Kudu anjeun teu hayang bisa informed of bonus na séjén nawarkeun anjeun dijudulan unsubscribe ku handap link jeung léngkah outlined on kami Privasi & Sarat jeung Kaayaan Cookies;

4.2.6. Anjeun ngarti anu aya mangrupakeun résiko kaleungitan duit ku judi atanapi maén kaulinan dina Loka jeung nu aya pinuh nanggungjawaban kanggo karugian ditanggung;

4.2.7. anjeun teu acan gaduh hiji Akun sareng kami, kagungan Akun anjeun ditunda atawa ditutup ku urang luyu jeung Sarat jeung Kaayaan atawa anu ayeuna timer kaasup;

4.2.8. Anjeun teu kudu boga ekspektasi alesan ngeunaan winnings anjeun tiasa ngadamel ngaliwatan judi dina loka. Anjeun ngaku na ngarti yén nu saimbang leutik konsumén bisa sangsara ti kecanduan judi sarta mindeng merlukeun bantuan profésional dina urutan nungkulan sarta nungkulan kecanduan maranéhanana. Mangga tingal kami kaulinan jawab Kaca, sadia via link di handap unggal kaca dina Loka, ka familiarize diri jeung ukuran kaulinan jawab ditawarkeun ku urang jeung daptar organisasi lokal anu bisa jadi bisa mantuan Anjeun;

4.2.9. yén sumber sadaya monies dipake ku anjeun dina Loka nu teu haram sarta yén anjeun teu kudu make Loka pikeun sagala kagiatan dibeunangkeun atanapi curang, kaasup tapi teu diwatesan ka laundering duit di handapeun hukum sagala yurisdiksi éta lumaku ka anjeun. Anjeun Sajaba dibewarakeun yén anjeun moal nempatkeun bets on Loka dina acara nu anjeun aub dina kapasitas wae langsung atanapi henteu langsung atanapi ngeunaan nu geus ditangtukeun informasi wae liwat hartosna unethical atawa ilegal sama sekali;

4.2.10. Anjeun ngaku na ngarti yén cara ngagawe kriminal jeung / atawa sipil bisa dibawa ngalawan maneh na wae jalma séjén (s) dina sambungan kalawan involvement anjeun dina salah sahiji kagiatan didadarkeun di luhur, sarta kami cagar hak lulus on, di kawijaksanaan budi urang, sagala informasi ka otoritas luyu pikeun panalungtikan salajengna dina acara éta salah sahiji kagiatan di luhur ieu disangka atawa lamun heunteu numbu ka akun anjeun, sarta tanpa nyadiakeun anjeun kalawan bewara ngeunaan hajat kami keur jadi lakukeun. Anjeun dicatet yén urang baris ngalaporkeun ka otoritas relevan kana indikasi slightest tina sagala transaksi jeung / atawa kagiatan nunjukkeun poténsi laundering duit. Anjeun hereby satuju waive sagala na sadayana hak anjeun bisa jadi kudu, dina hukum atawa lamun heunteu, alam naon jeung di naon yurisdiksi ka extent fullest mungkin, dina sambungan kalawan panyingkepan misalna. Sajaba ti éta, urang cagar bener nyekel sagala dana kami nyangka janten dina sambungan mibanda aktivitas dibeunangkeun atanapi curang sarta kami bakal jadi sahandapeun euweuh kawajiban nyadiakeun maneh ku alesan pikeun jadi lakukeun.

4.3. Anjeun bisa jadi teu panawaran pikeun hiji Akun atanapi nganggo salah sahiji Layanan urang lamun atawa anggota rumah tangga anjeun téh atanapi gaduh dina dua taun pamungkas geus hiji pagawe of Kasino Rusiah Ltd. Pikeun kaperluan klausa 4.3 kieu, "pagawe" ngawengku katilu kontraktor pihak kayaning lisénsina, suppliers software, pamekar atanapi mitra jeung sakabeh jalma jalma sagala cara gawe bareng sagala anggota Kasino Rusiah Ltd.

4.4. Anjeun bisa jadi teu panawaran pikeun atanapi muka hiji Akun lamun teu bertindak salaku poko na nu nimpah nama batur atawa for teu ngabantuan batur.

4.5 Urang cagar hak nutup hiji Akun na pikeun ngaropéa kasaimbangan on Akun nu mana urang kudu kacurigaan lumrah yén Akun ieu dipake atawa dikawasa ku jalma lian ti jalma ngaranna salaku wadah akun kadaptar jeung / atawa tempat urang gaduh lumrah kacurigaan yén akun ieu dipake di luhur curang atawa lamun heunteu dina sambungan sareng salah sahiji atawa leuwih affiliates pamasaran Kasino Rusiah Ltd.

4.6. Simpen salaku husus nyatakeun di 4.7 handap, dana disimpen dina hiji Akun teu bisa dibikeun ka Akun sejen.

4.7. Anjeun ngan bisa tahan salah Akun sareng urang iraha wae titik tunggal dina jangka waktu. Urang cagar hak tutup wae sababaraha Akun dibuka dina nami sami atanapi sagala cara referable ka jalma anu sarua. Dina kawijaksanaan budi Kasino Rusiah Limited sarta dina acara anu anggap we yen sababaraha Akun geus dibuka dina kasalahan asli, urang bisa satuju kana kiridit hiji Akun anu geus anjeun dibuka kalawan kami kalayan saimbang sagala sésana dina Akun tambahan anjeun (s). Kedah urang gaduh grounds lumrah mun yakin yén panipuan geus komitmen atawa nyoba, urang cagar hak ngabolaykeun sagala urus patali, bonus wae atawa promotion sejenna tanpa prasangka ka sagala aksi lianna. Dina Sarat jeung Kaayaan ieu, hiji rujukan pikeun 'panipuan' bakal dianggap ngawengku 'nyiksa bonus'. nyiksa bonus ngawengku, tapi henteu dugi ka, muka leuwih ti hiji Akun dina urutan ngaku hiji bonus tambahan atawa kauntungan. Ngan hiji akun bisa dibuka per Alamat IP jeung / atawa alat komputer.

4.8. Anjeun teu kudu diturutan pihak katilu mana wae ngagunakeun Akun anjeun, sarta anjeun pinuh makéna pikeun sagala karugian ditanggung ku pihak katilu di Akun Anjeun. Anjeun bakal ngawartosan urang geuwat lamun nyangka yén hiji pihak katilu geus diala aksés ka Akun anjeun, jeung anjeun kudu mantuan kami pinuh di investigations kami kana zat.

4.9. Anjeun ngarti anu dana disimpen kana Akun anjeun ulah earn dipikaresep sagala na anjeun teu kudu mikirkeun Kasino Rusiah Limited sakumaha formulir salah sahiji lembaga keuangan atawa perbankan.

4.10. Anjeun ngartos tur nampa éta Kasino Rusiah Limited mastikeun prohibits pamakéan robotic, otomatis, mékanis, éléktronik atawa lianna Alat keur nyieun kaputusan otomatis di buruan wae atanapi di hormat tina sagala alungan dina Loka, naha pamakéan sapertos anu ngusahakeun atawa kapangaruhan ku anjeun atanapi ku pihak katilu mana wae. Kedah kami boga kacurigaan lumrah nu mana wae alat sapertos anu dipake dina Loka éta, urang cagar hak batal sagala alungan atanapi stake yen eta tersangka geus dijieun maké alat saperti jeung / atawa ngaluarkeun customer wae tina sagala promotion atawa kompetisi nu eta tersangka alat saperti geus dipake jeung / atawa numpurkeun akun sual pending panalungtikan kana masalah jeung / atawa nungtungan akun di kawijaksanaan budi na. Anggap we pamakéan alat sapertos janten tantamount mun panipuan na deui cadangan katuhu na dina hal sapertos teu ngabalikeun duit kasaimbangan wae dina Akun anu dina waktu terminasi na ngabatalkeun naon bets pending atanapi kaulinan.

4.11. Anjeun ngartos tur nampa nu dilarang tina ngamangpaatkeun sagala sumberdaya nu dirancang pikeun nyadiakeun pamaén kalawan hiji kaunggulan adil. sumberdaya sapertos dilarang bisa ngawengku, tapi teu dugi ka, aplikasi pihak-katilu software na basis data sakumaha ogé situs web, basis data dumasar-web, jasa langganan jeung bantuan ti sagala jalma séjén paduli naha atanapi henteu baé nu oge wadah tina rekening Kasino Rusiah Limited. Hiji 'mangpaatkeun adil' diartikeun pamakéan téknik muter kaulinan, kayaning cacah kartu, Kasino Rusiah Limited bisa nungtungan akun tur withhold kasaimbangan dina akun tina sagala pamuter kapanggih bisa benefiting ti hiji kaunggulan adil.

4.12. Kasino Rusiah Limited cadangan hak nungtungan hiji akun, larangan pamaén sarta ngaropéa sagala dana mana pamuter anu alesan disangka tina ngalakonan, atawa nulungan batur kalibet dina, selingkuh, sarta kagiatan curang, conto nu mangrupa pamakéan dipaling atawa kartu falsified kiridit atawa nomer rekening, chip dumping, pemalsuan, kolusi, jeung kaluman data atawa dokumén nu ngajalin, dipaling atawa lamun heunteu misappropriated.

4.13 Kasino Rusiah Limited cadangan hak nungtungan hiji akun, larangan pamaén, ngaropéa sagala dana na mertimbangkeun sadayana bets pending sakumaha leungit, dimana pamuter anu alesan disangka tina ngalakonan atawa ngusahakeun dina ngalakonan kagiatan suap.

4.14. Anjeun ngartos tur nampa éta urang ulah ngajamin dina sagala cara atawa ragam yén pamakéan Anjeun tina Loka éta téh légal dina yurisdiksi sagala na anu éta téh tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun nu legality lampah anjeun. Urang teu bisa nyadiakeun Anjeun sareng sagala nasehat légal sakumaha ka legality tina judi internét dina yurisdiksi anjeun, atawa bisa kami nampi liability wae sama sekali kanggo sagala hukuman ditumpukeun kana Anjeun ku sagala otoritas relevan salaku konsekuensi tina pamakéan ilegal of Loka éta. Urang menta nu nyokot léngkah sorangan mun ascertain nu legality atawa lamun heunteu dina yurisdiksi nu anjeun situated saméméh ngusahakeun ngakses jeung maén dina Loka urang.

4.15. Anjeun teu kedah diterapkeun keur atanapi muka hiji Akun lamun anu lokasina di yurisdiksi di mana ngalamar atawa muka hiji Akun jeung / atawa maké Layanan kami geus dibeunangkeun atawa sabalikna mun sagala Perda lumaku ( "dilarang yurisdiksi"). Éta téh tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun yén ieu téh henteu kasus nu bener. Urang cagar hak geuwat numpurkeun Akun Anjeun upami urang manggihan yén Akun anjeun geus dibuka, atawa keur dipaké, ti yurisdiksi dilarang.

Rekening 4.16 A Kasino Rusiah Limited mungkin ngan bisa dicekel ku hiji individu. Keur dijauhkeun tina ragu, rekening parusahaan teu diijinkeun.

4.17. Urang cagar katuhu, sepanjang waktos, pikeun nransper tur / atawa lisénsi, tanpa aya bewara prior, katuhu, liability jeung / atawa operasi rekening Kasino Rusiah Limited ka éntitas légal sejen, tunduk kana Kasino Rusiah Limited guaranteeing nu minuhan tina liability ditransfer .

  1. Ngidentipikasi diri

5.1. Lamun anjeun panawaran pikeun hiji Akun, sarta iraha wae bari maneh tahan hiji Akun sareng urang, anjeun nampi yen urang meureun:

5.1.1. nanya keur bukti idéntitas anjeun, umur tur asalna ti sumber dana na, komo lamun Akun anjeun geus dibuka, pikeun meungpeuk eta dina kawijaksanaan urang iraha wae lamun urang teu puas ku informasi sareng nu geus disadiakeun kami atawa dina acara yén aya reureuh di supplying informasi dipénta;

5.1.2. menta hiji photograph anjeun nyepeng dokumen idéntifikasi warna anjeun (s) dimana urang boga mamang sakumaha ka veracity identitas nu nyepeng akun urang;

5.1.3. batal sarta balik wae patok ditempatkeun jeung ka nyaram muter anjeun dugi idéntitas anjeun, umur jeung / atawa asal dana geus diverifikasi ka kapuasan urang.

5.1.4 nungtungan akun anjeun kalawan pangaruh saharita sarta pikeun ngaropéa sagala dana dina Rekening dina acara anu aya kacurigaan lumrah tina aktivitas curang kaasup tapi teu diwatesan ka, penyediaan rinci pribadi curang, ngajalin, dirobah atawa dicokot ku batur idéntitas atawa dokumén finansial atanapi pendaptaran tina sababaraha rekening.

5.2. Kasino Rusiah Limited ngan bakal nampa salinan Warna dokumén idéntifikasi.

5.3. Dokuméntasi kudu dikirim ka kyc@casinosecret.com atanapi liwat Website kami (login diperlukeun) dina halaman Dokumén via bagian "Akun abdi". Kami ngarékoméndasikeun yén sakabéh pamaén ngirim kami dokumén idéntifikasi pribadi resmi maranéhanana kana pendaptaran ti akun maranéhanana.

5.4. Urang cagar katuhu, dina kawijaksanaan urang sorangan, keur ngalaksanakeun cék ngalawan rinci kadaptar ti Ngalamar jeung pamaén pikeun mastikeun katepatan tina informasi disadiakeun sarta kami bakal dijudulan pamenta bukti salajengna jadi mun umur hiji ngalamar urang, kapasitas mun jum'atan keuna ku kami, nagara tina tempatna atawa informasi séjén wae iraha wae di mangsa nu bakal datang.

  1. Inpo pribadi Anjeun

6.1. Informasi pribadi nu urang cagar hak merlukeun pikeun pendaptaran téh: ngaran hareup; surname; gender; tanggal lahir; tempat tinggal; Alamat email; nomer telepon; basa, mata uang, paspor atanapi kartu ID angka na sandi. Éta téh tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun yén sagala rinci disadiakeun ku anjeun dina formulir pendaptaran anu akurat tur diteundeun up to date salaku urang diwajibkeun dina panerapan lumaku pikeun cross-pariksa rinci diasupkeun ku anjeun kalawan dokumén identitas na pamayaran kanggo kaperluan verifying idéntitas anjeun. Anjeun tiasa ngakses jeung ngédit sababaraha informasi pribadi anjeun iraha wae dina bagian 'Akun abdi' tina Loka atawa ku ngahubungan Service Palanggan. Anjeun oge bisa ngahapus wincik hiji debit atawa kartu kiridit iraha wae, jeung / atawa ngadaptar kartu anyar. Paranti ngawartosan kami parobahan misalna bisa ngahasilkeun transaksi keur ditolak ku bank anjeun, ngawangun masarakat atawa kartu kiridit Company, sarta kami henteu wajib nampi sagala liability atawa tanggung jawab transaksi nu ditolak salaku hasil tina kagagalan anjeun nyadiakeun kami kalawan bener pribadi rinci. Ieu oge tanggung jawab anjeun pikeun ngajaga debit Anjeun sareng / atanapi kartu kiridit keur leungitna atawa maling, jeung anjeun kudu ngahubungan Service Palanggan geuwat kedah kartu anjeun leungit atawa dipaling. Perhatikeun yén euweuh parobahan bisa dijieun kana ngaran hareup anjeun, ngaran tukang jeung tanggal lahir salaku asalna diasupkeun kana pendaptaran, iwal mun nyadiakeun kami kalayan bukti mun kapuasan kami anu ieu, sarta sagala rinci pribadi sejen, geus robah jum'atan nurutkeun kana hukum ti yurisdiksi nu Anjeun reside. Salajengna, bukti alamat anyar anu diperlukeun dina raraga ngarobah alamat nu tadina Anjeun disadiakeun kana pendaptaran. Sajaba ti éta, aya parobahan bisa dijieun kana ngaran pamaké anjeun sakumaha asalna diasupkeun kana pendaptaran.

6.2. Dina acara landihan a moderator, mangga teh ngaran pamaké anjeun milih teu kudu jadi jorang, ngancam, menacing, rasialis, karasa derogatory, fitnah atanapi di palanggaran intelektual wae atanapi hak proprietary tina pihak katilu mana wae tur lamun anggap we, dina dampal kami jeung kawijaksanaan mutlak, yén ngaran pamaké dipilih ku anjeun henteu pantes kami cagar hak nampik sarta nyegah pamakéan Anjeun tina ngaran pamaké misalna iraha wae nganggo atanapi tanpa aya bewara ka anjeun.

6.3. Saanggeus dijieun hiji Akun sareng urang, anjeun bakal salajengna jadi diperlukeun pikeun nuliskeun alamat surelek sareng kecap akses guna ngakses Akun anjeun sarta ngagunakeun Layanan urang. email alamat anjeun sareng kecap akses Anjeun teu matak diungkabkeun ka pihak katilu mana wae jeung anjeun solely jawab sagala lampah nu lumangsung salaku hasil tina aksés ka Service via alamat surelek sareng kecap akses. Bisi sapertos ieu, anjeun nampi tanggungjawab pinuh pikeun konsékuansi tina sahingga aksés sapertos na aktivitas sarta, tanpa derogating ti kailaharan tina sagala indemnity sejenna ngandung dieu, Anjeun indemnify jeung tahan Kasino Rusiah Limited bahya di hormat tina sagala Karuksakan timbul tina sarua. Sagala breach of Sarat jeung Kaayaan ieu ku saha nepi ka saha anjeun nyingkab sandi anjeun bakal diolah salaku breach ku anjeun.

6.4. Dina acara nu poho sandi anjeun, atawa nu sandi anjeun janten, atawa anjeun curiga yen eta bisa jadi, dipikanyaho naon pamaké diidinan, anjeun bakal langsung ngabéjaan urang tina acara sapertos.

6.5. Sanggeus lima éntri lepat padeukeut dina login, Akun anjeun bakal ditunda samentara alesan kaamanan sarta kami bakal merlukeun anjeun ngajawab patarosan kaamanan jeung / atawa pikeun ngirim kami hiji bukti resmi fotografik identitas, keur hiji Card Identity Nasional, Paspor atawa Lisensi nyetir dina urutan pikeun Akun pikeun jadi reactivated.

6.6. Urang cagar hak ngarobah sandi anjeun jeung / atawa ngaran Akun iraha wae di kawijaksanaan budi tur mutlak kami, sarta kami bakal ngabéjaan tina sagala parobahan nu dijieun pikeun ieu / ieu ku ngagunakeun wincik kontak jeung nu geus disadiakeun kami.

6.7. Urang wajib nganggap yén sagala urus undertaken sanggeus hiji ngaran pamaké sarta sandi nu bener tur cocog jeung nu diasupkeun dijieun ku wadah Akun rightful, sarta ku kituna sah. Pikeun extent fullest diijinkeun ku hukum, urang moal bisa makéna pikeun sagala leungitna ngalaman ku anjeun salaku hasil tina sagala pamakéan diidinan atawa nyalahgunakeun rinci pribadi Anjeun. Ngajaga duanana maneh na urang ngalawan panipuan identitas, urang cagar hak menta, iraha wae, nyugemakeun warna bukti idéntitas sareng poto (salinan a paspor valid / Kartu Identitas / ID Pamaréntahan / nyetir Lisensi) jeung / atawa salinan a tina sagala kartu dipaké jeung / atawa bukti alamatna (bil utiliti panganyarna atanapi pernyataan kartu bank / kiridit). Paranti nyadiakeun dokuméntasi misalna bisa ngahasilkeun gantung tina Akun dina.

6.8. Urang bakal employ ukuran kaamanan ketat ngajaga kaamanan tina informasi pribadi nu dicekel ku urang tina sagala aksés diidinan. Anjeun solely jawab kaamanan, sarta ngajaga rasiah ngeunaan, inpormasi login Anjeun jeung sagala lampah nu lumangsung salaku hasil tina aksés ka Layanan via informasi login Anjeun.

6.9. inpo pribadi Anjeun nyaéta mastikeun rahasia na bakal dipaké ku urang pikeun nyetél jeung ngatur Akun anjeun, mun ngawangun nepi propil customer sarta nyadiakeun anjeun jeung kasempetan pikeun kalibet jeung Layanan sadia dina loka. Lamun geus "opted di" pikeun nampa nawaran bonus sareng inpo nu sejenna tina Kasino Rusiah Limited, urang ogé bisa ngagunakeun informasi pribadi anjeun pikeun ngirim Anjeun surelek langsung marketing, hurup ku pos, pesen SMS sarta Telepon promosi (ieu ngawengku nelepon otomatis) ngeunaan produk anyar jeung / atawa nawaran nu urang pikir bisa jadi dipikaresep ku anjeun. Anjeun bisa nampa surelek pamasaran langsung misalna, hurup ku pos, pesen SMS sarta Telepon promosi, sakali geus didaptarkeun hiji Akun sareng urang malah lamun teu disimpen wagers wae atanapi disimpen dana wae kana Akun Anjeun. Mangga tingali urang Privasi & Sarat jeung Kaayaan Cookies pikeun informasi ngeunaan cara unsubscribe.

6.10. Urang cagar hak lulus dina katerangan pribadi ka pihak katilu, kayaning contona, panyadia pembayaran pihak katilu, lembaga pamaréntahan, dimana kami keur dipénta atawa diperlukeun pikeun ngalakukeunana dina urutan sasuai jeung sagala hukum lumaku, angger, prosés hukum, pangadilan urutan atanapi pamundut wewenang hususna dimana ieu diperlukeun guna ngadeteksi atawa lamun heunteu pikeun nyegah kajahatan.

6.11. Inpo tambahan dipaké pikeun nyadiakeun layanan gancang jeung éféktif dina Loka ieu ilaharna dikumpulkeun ngaliwatan pamakéan cookies. Inpo salajengna ngeunaan pamakéan urang tina inpo pribadi Anjeun bisa kapanggih dina urang Privasi & Sarat jeung Kaayaan Cookies .

  1. Mata Artos katampa

7.1. Transaksi bisa dijieun sababaraha currencies diijinkeun jeung Pilihan nu dijieun sanggeus pendaptaran. Transaksi bakal dilakukeun dina mata uang nu Anjeun pilih sawaktos Anjeun pertama muka Akun anjeun, iwal mun nunjukkeun sering dipake tinimbang sejen lamun nyieun mayar atawa disebutkeun lamun narima pembayaran ti kami. Urang ngaropéa hak mibanda transaksi dina situs kami diitung dina sababaraha currencies. Urang ngagunakeun laju dinten ECB di waktu tinangtu, atawa laju ayeuna (+/- 15 menit), sakumaha ditandaan ku xe.com on tanggal nalika kami keur nyieun pangmayaran ka anjeun atanapi nalika narima pangmayaran ti anjeun. Anjeun hereby ngaku yen urang moal bisa nanggung jawab sagala keur naon fluctuations mata uang dina nyieun sagala conversions misalna. Urang cagar bener nambah atawa mupus pilihan mata uang dina kawijaksanaan urang. Urang salajengna cagar hak numpurkeun nempatkeun atanapi payout of wagers jeung / atawa ngéléhkeun di currencies tangtu jeung mayar kasaimbangan di mata uang nu pakait jeung Pilihan akun Anjeun.

  1. Deposit AND WITHDRAWALS

8.1. Lamun anjeun muka hiji Akun, urang merlukeun anjeun sangkan titipan minimum saméméh anjeun tiasa bet atawa maénkeun. The deposit minimum katampa jumlahna nepi kira 10 euro (jeung sagala sarimbag mata uang séjén), urang kumaha oge ngaropéa hak ngarobah Jumlah minimum ieu iraha wae kedah kami deem sangkan hade. The deposit minimum anjeun tiasa ngadamel anu dituduhkeun di kasir di momen mutuskeun nyieun hiji mayar ka kami. Anjeun tiasa ngadamel deposit iraha wae online maké debit Anjeun atawa kartu kiridit, e-dompét, pre-mayar voucher atanapi via mindahkeun bank. Cash jeung / atawa cék henteu hiji metodeu ditarima tina deposit. padika pembayaran tangtu bisa jadi teu sadia ka anjeun, gumantung kana faktor tangtu kayaning yurisdiksi jeung mata uang. Metodeu sadia dina yurisdiksi anjeun bakal katémbong salaku daptar mun anjeun klik "Kredit".

8.2. Urang cagar hak menta informasi salajengna jeung dokuméntasi ngeunaan umur anjeun, identitas sarta tempat tinggal di handap wae deposit atanapi saméméh sagala withdrawals, dina saméméh hususna ka ditarikna mimiti anjeun, dina urutan ngabuktikeun idéntitas anjeun méméh kami ngaleupaskeun dana ka anjeun. Urang ogé cagar hak menta informasi jeung dokuméntasi misalna ngeunaan widang naon waé jalma anu mangaruhan hiji deposit dina Akun Anjeun. Inpo jeung dokuméntasi sapertos (sakumaha Lisensi nyetir, Pamaréntahan ID, Bank / Pernyataan Kartu Kredit) bakal ngaktipkeun kami mariksa yen data pribadi tinangtu mangsa pendaptaran Anjeun pakait jeung naon mucunghul dina dokumen éta. Dina acara anu data ieu téh béda, urang cagar hak ngabolaykeun nu bets sapanjang jeung mayar tina kasaimbangan akun ka anjeun, iwal mun bisa demonstrate entitlement anjeun ka baki ku sababaraha cara nu lian.

8.3. Deposit dijieun pikeun akun Kasino Rusiah Limited Anjeun kedah saluyu jeung muter kaulinan. Kituna, lamun dina kawijaksanaan Kasino Rusiah Limited, aya kacurigaan tina nyiksa (misalna, dimana jumlah disimpen teu acan dipaké pikeun tingkat luyu maén game jeung pamaké lajeng ngajadikeun hiji pamundut ditarikna dina hubungan anu jumlah disimpen atanapi dimana urang curiga yen anjeun abusing fluctuations Nilai tukeur), urang cagar bener dina kawijaksanaan mutlak -na pikeun ngabolaykeun nu deposit masing-masing (s) di bagian atanapi di pinuh, keur narik balik sagala biaya eta bisa geus nyababkeun ditéang therewith sarta pikeun nutup Kasino Rusiah Limited akun salamina. Urang salajengna cagar hak menta na ménta bukti nyugemakeun of deposit na salinan tambahan tina idéntifikasi pribadi di instansi sapertos saméméh ngolah sagala pamundut ditarikna, ngolah pamundut misalna janten sagemblengna dina kawijaksanaan Kasino Rusiah Limited urang.

8.4. Éta téh tanggung jawab anjeun pikeun ngabéjaan jasa Rojongan Palanggan urang langsung kedah dana jadi credited ka Akun anjeun dina kasalahan. Kedah dana jadi credited dina kasalahan, cenah dana bisa jadi beku sarta ahirna withheld ku kami. Urang salajengna cagar hak batal sagala transaksi ditempatkeun maké éta, kaasup winnings patali dibayar kaluar dina kasalahan. Urang cagar hak nangtukeun-off wae winnings saterusna owed ka anjeun kana nyugemakeun liability ieu.

8.5. Matuh ka klausa 8.2, 8.3 na 8.4, dana tiasa ditarik iraha wae, iwal mun anjeun teu pinuh dikonci bonus nu tos Anjeun nampi. Pikeun aturan sabudeureun éta Muka konci tina bonus, mangga ningali bagian relevan tina Sarat Bonus sareng katangtuan kitu ogé istilah jeung kaayaan lumaku pikeun promosi husus anu bisa kapanggih dina kaca imah promotion on Loka éta.

8.6. Matuh ka Sarat ieu sareng katangtuan, kaasup tanpa matuh watesan kana klausa 8.10, anjeun tiasa ngadamel withdrawals ti Akun anjeun nepi ka kasaimbangan sadia anjeun ayeuna iraha wae.

8.7. Luyu kalawan kawijakan anti panipuan urang, urang cagar bener mayar sagala ditarikna dipénta sabagean atanapi di total via metoda sarua pembayaran liwat mana salah sahiji atawa leuwih deposit Tembok diwangun. Urang salajengna cagar bener mayar sagala ditarikna dipénta langsung ka rekening bank Anjeun.

8.8. Urang cagar hak nerapkeun fee ka withdrawals, ieu geuwat levied on withdrawals tina nilai low atanapi on withdrawals saterusna saluareun kahiji di mana wae minggu dibikeun. Mun fee hiji bisa dilarapkeun ka ditarikna jumlah nu bakal ditingalikeun dina kasir saméméh confirming paménta ditarikna, fee éta bakal deducted otomatis tina kasaimbangan akun Anjeun upami Anjeun milih pikeun lumangsungna kalawan urus. Urang cagar hak maksa hiji muatan administrasi kudu nyieun ditarikna sagala ngalibetkeun titipan nu teu acan staked, biaya bank tambahan pakait sareng pangmayaran dijieunna bisa diliwatan dina ka anjeun dina hal ieu. Jumlah minimum anjeun diijinkeun pikeun mundur bisa gumantung kana panyadia layanan bayaran nu Anjeun pake pikeun mundur dana.

8.9. jumlahna ditarikna minimum jeung maksimum dilarapkeun ka withdrawals dijieun ku kartu debit / Kredit. wates ieu rupa-rupa luyu jeung panyadia kartu na anu jelas ditampilkeun mun anjeun ngadamel ditarikna ti akun Kasino Rusiah Limited Anjeun. Withdrawals dijieun ku debit atawa kartu kiridit bisa ukur dilakukeun ka kartu geus didaptarkeun ka Akun anjeun sarta disimpen dana kalawan. Cash jeung / atawa cék henteu hiji metodeu ditarima tina ditarikna.

8.10. Dina acara kampanye promosi atawa kompetisi, nu urang kiridit jumlah ka Akun anjeun, anjeun dijudulan pamakéan Jumlah misalna ngan keur budi Tujuan wagers dijieun dina loka. Anjeun teu dijudulan mundur jumlahna misalna, iwal nyatakeun disebutkeun dina istilah jeung kaayaan tina kampanye promosi atawa kompetisi. Urang cagar hak meunang balik jumlahna jalma lamun teu make eta pikeun nempatkeun hiji atawa leuwih wagers on Loka nu salila periode dieusian dina promosi.

8.11. Kasino Rusiah Limited cadangan nu katuhu dina kawijaksanaan budi -na pikeun ngajadikeun amandemen na deposit na ditarikna wates jeung thresholds tunduk jeung patuh hukum lumaku.

8.12. Perhatikeun yén daptar rékaman urus anjeun ayana di bagian 'Akun abdi' tina akun Kasino Rusiah Limited Anjeun.

  1. waragad urus

9.1. Perhatikeun yén urang bisa nerapkeun fee penanganan keur deposit dijieun liwat debit atawa kartu kiridit keur nu jumlahna kurang ti nilai tangtu (ieu waragad nanganan teu kudu Jumlah mun leuwih ti 2% tina jumlah disimpen, Tapi, urang ngaropéa nu katuhu pikeun ngaronjatkeun muatan kudu urang deem sangkan luyu). Mun muatan hiji lumaku jeung jumlah deposit, éta bakal jelas dituduhkeun di momen Mayar di kasir urang. Withdrawals ti Akun Anjeun bisa dipénta iraha wae disadiakeun sagala pangmayaran dijieun geus narima.

  1. Ngagunakeun rekening

10.1. Anjeun tiasa maén kaulinan dina haratis on Loka kami nganggo atanapi tanpa nyieun hiji Akun iraha wae, tapi ngan lamun eta bakal légal for nu maneh mun kitu éta anjeun maén dina Loka urang kalawan hiji Akun duit nyata. Anjeun tiasa maén Live Kasino haratis on Loka kami sakali geus dijieun hiji Akun.

10.2. Wagers téh ngan valid lamun ditarima ku server kami. Dugi ditampa ti wager ku server kami kabeh informasi ditampilkeun patali jeung alungan hiji atawa kaulinan constitutes hiji uleman maén jeung / atawa alungan wungkul.

10.3. Kabéh bets struck kalawan Kasino Rusiah Limited dianggap ditempatkeun na narima di Malta. Sagala kontrak (s) antara Kasino Rusiah Limited na nasabah anu dianggap geus ngadeg taun Malta.

10.4. Dina raraga nempatkeun wager a, Anjeun kudu boga dana cukup dina Akun Anjeun.

10.5. Ngan wagers ditempatkeun ti Akun anjeun bakal ditarima jeung sagala winnings anjeun sangkan ngagunakeun Layanan kami bakal credited ka Akun Anjeun. Matuh ka Sarat jeung Kaayaan anjeun tiasa ngadamel deposit atanapi withdrawals ngaliwatan kaca "Akun abdi" Anjeun ieu.

10.6. Urang cagar hak ingkar atawa ngawatesan sagala wager (s) dina kawijaksanaan budi kami pikeun alesan wae sama sekali. Dina kaayaan dimana wager a ieu dianggap janten atawa dinyatakeun batal ku urang mana wae jumlah deducted ti Akun anjeun nu aya kaitannana ka wager nu bakal credited ka Akun Anjeun.

10.7. Urang bakal nedunan cék kaamanan dina kaayaan acak sarta dina kawijaksanaan budi urang. Anjeun nampi yen urang bisa pamenta émbaran tambahan dina acara cek kaamanan sarta yén urang bisa numpurkeun jeung / atawa nungtungan Akun anjeun, pendaptaran atawa withhold pamayaran Anjeun dugi kami narima informasi luyu yén kami geus dipundut.

10.8. Sagala Akun aktif dimana kasaimbangan anjeun dilestarikan bakal reviewed rutin sarta kami bakal nyobian ngabéjaan, via email, di alamat email kadaptar anjeun tina sagala dana sésana diayakeun di Akun Anjeun. Kedah hiji Akun tetep teu aktif (euweuh midangkeun, transaksi, withdrawals atanapi deposit valid) pikeun periode sahenteuna 12 bulan, éta bakal digolongkeun dumasar kami salaku 'dormant' sarta fee administrasi maksimum 5 eur (atawa jumlah sarimbag dina sagala mata uang aya lianna) per bulan bakal deducted ti Akun Anjeun saterusna. Anjeun bakal nampa bewara email sahiji sahanteuna tilu puluh (30) poé méméh deduksi munggaran. The deductions bisa ditempo dina Akun anjeun handapeun 'Sajarah urus'. The deductions wajib cease kudu reactivate Akun anjeun, tapi waragad administrasi geus deducted moal reimbursed. Anjeun tiasa reactivate akun anjeun ku nyieun hiji atawa leuwih wagers atawa transaksi kaasup hiji ditarikna atanapi titipan sah. Anjeun bébas, iraha wae, jeung mundur sagala dana nu anjeun dijudulan na nu dicekel ku urang dina Akun Anjeun.

10.9. Urang cagar hak ngirimkeun sagala dana sésana dina hiji Akun, nu euweuh geus dirékam transaksi dinya periode 5 Taun. Dana remitted ka Rusiah Kasino atawa pihak katilu tina milih kami bakal forfeited sarta dipaké pikeun dana endeavors kaulinan jawab, sarta Akun bakal ditutup.

10.10. Urang cagar hak ngaropéa, digantungkeun atawa mundur ngamangpaatkeun sagala jeung / atawa sakabéh tohan sarta kaulinan jasa, samentara atawa salamina, iraha wae, tanpa iber atawa santunan, tunduk jeung patuh syarat pangaturan urang jeung minuhan sagala commitments beredar di handapeun ieu istilah na conditions.10.11. Kasino Rusiah Limited cadangan hak batal sagala alungan kedah eta jadi haram atanapi lamun kami anu disebutkeun dilarang ti settling bet dina sagala hukum atawa Perda di yurisdiksi nanaon.

  1. Kasino, kaulinan & aturan

11.1. Kasino Rusiah Limited Kasino (basis web jasa kasino kami) ieu Powered ku panyadia software kasino sakumaha didaptarkeun dina klausa 1.3 of Sarat ieu sareng katangtuan ( 'kami panyadia').

11.2. Panyadia kami cagar katuhu dina kawijaksanaan budi maranéhna pikeun nyieun parobahan ka kaulinan sadia di Kasino jeung ka ongkos payout nu dilarapkeun ka jelema kaulinan iraha wae. Laju payout unggal game bisa ditempo ku ngaklik dina Pitulung atawa Émbaran bagian (biasana ditandaan ku tanda tanya atawa hiji (i) aya dina tiap pertandingan atawa di Winnings per kaca bulan. Éta tanggung jawab anjeun ka catetan laju payout nerapkeun mun tiap kaulinan dina unggal sidang saméméh nempatkeun hiji stake atanapi wager.

11.3. Kasino Rusiah Limited teu nampa tur ngaku Liabilities wae sama sekali kanggo transaksi dijieun, ti jeung / atawa jeung produk Kasino Live, iwal dana nu modal pikeun jeung / atawa ti Akun Limited Rusiah Kasino anjeun nalika ngagunakeun produk Live Kasino luyu jeung Sarat jeung Kaayaan ieu.

11.4. Ku maén di Kasino Rusiah Limited Anjeun ngajamin yén anjeun wawuh jeung aturan naon game di nu ilubiung na ngaku yen aturan tina kaulinan anu sadia dina Loka jeung / atawa di bagian Pitulung unggal buruan. Sadaya aturan kaulinan ngawangun bagian sarta matak of Sarat jeung Kaayaan ieu.

11.5. Dina acara nu leungit sambungan internét Anjeun salami kaulinan, buruan bakal neruskeun ti titik di mana éta sambungan internét ieu leungit mun anjeun salajengna asup ka buruan. Leuwih ti éta, sambungan jaringan slow bisa ngabalukarkeun disfungsi on aktivitas kaulinan Anjeun nu bisa nyegah kamajuan hade wae game atawa alungan.

11.6. Lamun nganggap yén aya kasalahan dina bayar-méja atawa kaulinan software, mangga ngahubungan Layanan Palanggan di support@casinosecret.com.

11.7. Kedah kami nyangka yén tujuan utamana ngeunaan salah sahiji atawa leuwih Mindahkeun dijieun ku anjeun ti Akun anjeun kalawan urang flash kami atawa Live Kasino éta tina profiting ti fluctuations mata uang, urang cagar bener nyieun pangaluyuan ka Akun anjeun dina urutan ngaleupaskeun gains wae nu tos Anjeun dijieun tina turun naek tina mata uang atawa currencies relevan. Kasino Rusiah Limited teu bisa dicekel nanggungjawaban kanggo leungitna atawa résiko finansial sustained alatan fluctuations mata uang dina mangsa mindahkeun dana antara Akun Anjeun Kasino Rusiah Limited na Casinos kami jeung anjeun jawab mindahkeun dana anjeun ka Akun Limited Rusiah Kasino anjeun sakali geus beres diputerkeun dina Kasino nu.

11.8. Jumlah maksimum pamaén bisa meunang ti alungan tunggal on salah sahiji kaulinan kasino / sisi kami nyaeta € 500,000 atawa sarimbag mata uang. kaulinan kutang Jackpot anu husus kaasup ti aturan ieu.

  1. pajeg

12.1. Déklarasi sarta pembayaran ti sagala na sagala pajeg lumaku sarta waragad dina sambungan kalayan sagala winnings dileler ka anjeun sarta naon pangmayaran séjén keur anjeun jawab anjeun budi. Winnings teu bisa ditransfer, Cirian, atawa ditebus pikeun sagala tinimbangan séjén.

  1. kagiatan promosi

13.1. Ku narima sagala hadiah jeung / atawa winnings ti kami dina sagala salah sahiji atawa leuwih kaulinan Anjeun irrevocably idin pikeun ngagunakeun ngaran pamaké anjeun jeung / atawa ngaran hareup Anjeun tambah mimiti mimiti surname anjeun iklan jeung tujuan promosi tanpa santunan tambahan. Urang ogé bisa ngahubungan nu guna menta idin Anjeun pikeun nembongkeun rinci salajengna ngeunaan nuhun iklan jeung tujuan promosi.

  1. Gantung AND panutupanana

14.1. Dina acara nu breach salah sahiji Sarat jeung Kaayaan ieu kami cagar katuhu, iraha wae, tanpa peringatan prior, iber atawa santunan, sarta tanpa prasangka ka sagala cara ngagawe légal saterusna nu bisa dicokot, mun digantungkeun atawa tutup Akun anjeun, mun mungkir aksés ka sadayana atanapi bagian tina Layanan urang, utamana pikeun nolak nampi sagala bets atawa transaksi, atawa mundur nawaran promosi pending panalungtikan jeung / atawa kacindekan tina sagala cara ngagawe légal. Sagala kasaimbangan positif aya dina Akun Anjeun pending panalungtikan jeung / atawa di handap kacindekan tina sagala cara ngagawe légal bisa dipaké dina akun tina sagala Karuksakan atawa sums owed ku maneh ka urang.

14.2. Urang cagar hak sapinuhna cooperate kalawan penegak hukum jeung aparat sejenna, kaasup Pamaréntah Malta, Otoritas kaulinan nu Malta sarta Asosiasi Kaamanan Olahraga Éropa ( "ESSA"), dina nalungtik klaim aktivitas ilegal on Loka éta, kaasup tempat kami nyangka Anjeun tina nempatkeun bets on acara nu anjeun gaduh involvement wae dina kapasitas nanaon.

  1. saenggeus

15.1. Boh urang atanapi anjeun dijudulan nungtungan pasatujuan ieu iraha wae. Panutupanana of Akun Anjeun ngagambarkeun terminasi dina pasatujuan ieu. Dina acara naon ulang aktivasina atawa ulang bubuka Akun anjeun ku kami, Sarat ieu Pamakéan deui bakal ngatur aksés anjeun sarta pamakéan Loka éta.

15.2 Dina acara terminasi ku kami:

15.2.1 Urang cagar hak tutup Akun anjeun kalawan pangaruh saharita sarta, dina kacurigaan lumrah nu geus komitmen, atawa geus ditulungan batur bunuh, sagala panipuan atanapi breach of Sarat ieu sareng katangtuan atawa polah ilegal sejenna, urang cagar bener teu ngabalikeun duit ka anjeun kasaimbangan wae dina Akun Anjeun dina waktu terminasi.

15.2.2. Lamun urang mutuskeun pikeun balik kabeh atawa bagian tina baki dina Akun Anjeun dina waktu terminasi, anjeun diperlukeun ngahubungan kami kana resi email urang informing anjeun tina kaputusan urang, confirming mun urang nu keukeuh mundur jumlah diijinkeun, di handap nu dana bakal balik ka anjeun. Akun anjeun bakal ditutup.

15.3. Dina acara terminasi ku anjeun:

15.3.1. Dana dina sagala Akun nu ditutup ku kasaimbangan positif moal balik ka anjeun dugi geus dikirim hiji pamundut ditarikna sarta disadiakeun kami kalawan rinci akun bank diperlukeun pikeun balik baki ka anjeun. Anjeun tiasa nutup Akun liwat Loka atawa anjeun bisa menta nu urang tutup Akun Anjeun. Dina kasus naon Akun nu ditutup tapi nu geus beredar / pending bets, maranéhanana beredar / bets pending moal batal sarta éta téh tanggung jawab anjeun ngahubungan support@casinosecret.com ngatur pikeun mindahkeun kana rekening bank anjeun sagala winnings hasilna tina hasil tina bets sapertos sakali netep.

15.4. Kana terminasi dina pasatujuan kieu naha ku urang atanapi ku anjeun, anjeun satuju jeung ngaku yen

- hak anjeun ngagunakeun software, naha di download atanapi formulir non-download, éta boh anu dipiboga jeung / atawa dijieun ku kami, atawa anu dipaké ku urang lisensina jeung dijieun sadia ka anjeun dina atawa liwat Loka éta ( "Software" ) - wajib geuwat nungtungan, sarta
- anjeun bakal cease sagala na sagala pamakéan Software, jeung
- anjeun bakal nyabut jeung permanén pupus Software tina komputer anjeun, teuas drive, jaringan sareng bahan gudang lianna.

15.5. Kana terminasi dina pasatujuan kieu naha ku urang atanapi ku anjeun, lajeng iwal sakumaha disebutkeun husus disadiakeun sarta tunduk kana sagala hak atanapi kawajiban anu accrued saméméh terminasi, ngayakeun urang atawa nu wajib ngagaduhan kawajiban salajengna ka séjén.

15.6. Iwal tur dugi Akun anjeun ditutup ku boh urang atawa anjeun jadi dieusian luhur, Akun Anjeun moal bakal ditutup.

  1. INDEMNITY

16.1. Anjeun nampi ka pinuh membela sarta indemnify kami (kaasup pikeun expenses légal lumrah), wawakil urang, direksi, agén jeung karyawan marengan wae parusahaan Kasino Rusiah Limited relevan (kaasup pikeun expenses légal lumrah) jeung wawakil maranéhanana, direksi, agén jeung karyawan, ngalawan wae ngaku atanapi keluhan dijieun ku pihak katilu, disababkeun atawa hasilna ti breach on bagian anjeun Sarat ieu sareng katangtuan atawa dokumen wae kaasup salaku rujukan hiji, ti breach dina bagian anjeun tina sagala hukum atawa hakna pihak katilu ieu atanapi ti pamakéan ku anjeun tina loka, atawa pamakéan loka ku jalma sejen migunakeun rinci pribadi anjeun naha atanapi henteu kalawan otorisasina Anjeun.

  1. judi jawab

17.1. Kami komitmen ka nyadiakeun platform aman tur jawab konsumén urang ngagunakeun Layanan kami, sarta kami pinuh committed mun ngabantu konsumén urang anu geus jadi addicted kana judi, atawa anu urang anggap bisa jadi di résiko tina jadi addicted dina kaayaan masalah maranéhna tur meunangkeun nasehat jeung pitulung maranéhna butuh.

17.2. Kasino Rusiah Limited nawarkeun rupa-rupa parabot pikeun mantuan anjeun menata judi Anjeun, kaasup samentara sarta permanén timer pangaluaran jeung deposit wates. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kaulinan jawab na kumaha parabot urang dianggo, mangga tingal kami kaulinan jawab Kaca nu bisa kapanggih ku ngaklik dina Jawab kaulinan link on handap kaca sagala dina loka.

17.3. Kudu milih pikeun timer pangaluaran di ragam contemplated di 17.2 klausa luhur, Anjeun moal bisa muka Akun anjeun kanggo durasi periode timer pangaluaran. Dina kapentingan promosi judi jawab, dina pamundut anjeun, urang bakal meungpeuk anjeun tina ngakses akun Anjeun pikeun minimum genep bulan. Sagala bets undetermined atanapi wagers dina waktu timer pangaluaran anjeun bakal netep di jalan normal, nurutkeun timescales normal na, upami salajengna lumaku, winnings mayar ka anjeun. Sagala blok Akun alatan timer pangaluaran teu bisa undone salila satuju jaman timer pangaluaran.

17.4. Dina requesting timer pangaluaran, Anjeun satuju nyadiakeun rinci pribadi lengkep sareng akurat, ayeuna jeung ka hareup, jadi aksés Anjeun / ngamangpaatkeun Website éta bisa diwatesan. Upami Sadérék milih timer ngaluarkeun kami baris ngagunakeun kabéh endeavors lumrah pikeun mastikeun kami matuh timer pangaluaran Anjeun.

17.5. Sagala Akun anu diblokir ngaliwatan pamakéan prosedur timer pangaluaran permanén urang teu kaci unblocked. Urang bakal make endeavors pangalusna kami pikeun mastikeun yén, lamun dipundut permanén timer pangaluaran ti Layanan kami, anjeun moal bisa muka hiji Akun anyar kalawan kami. Sanajan kitu, dina acara nu sukses dina muka hiji Akun anyar ku ngagunakeun data palsu, atawa liwat sagala hartosna sami, Anjeun satuju yen sagala liability pikeun sagala karugian salajengna ditanggung ku anjeun salaku hasil tina maké Layanan kami bakal tumiba kana Anjeun teu bakal digolongkeun kana Kasino Rusiah Limited. Kedah urang jadi sadar yén anjeun geus dipaké data palsu, atawa naon baé cara nu sarupa, mun muka hiji Akun sareng urang, urang cagar hak geuwat tutup Akun éta. Mangga tingal kaca Garawangi Jawab kami pikeun émbaran leuwih lengkep ngeunaan samentara sarta permanén timer pangaluaran jeung kaulinan parabot jawab séjén nu nawarkeun Kasino Rusiah Limited.

17.6. Salami periode diri pangaluaran, urang moal ngirim anjeun sagala bahan marketing na urang teu tiasa nampi sagala deposit atanapi bets ti anjeun. Urang bakal tutup Akun anjeun sarta balik duit wae ka anjeun, kaasup naon baé sums nu bisa jadi lajeng alatan Kasino Rusiah Limited

17.7. Lamun mawa kecanduan judi anjeun pikeun nengetan kami, kami bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun nyimpen anjeun touch sareng salah sahiji atawa leuwih agénsi atawa individu dina Téritori dina nu reside anu spesialis di kaayaan judi masalah.

17.8. Urang cagar bener dina kawijaksanaan budi kami pikeun meungpeuk atanapi tutup Akun anjeun sarta balik wae kasaimbangan ngadeg dina kahadean anjeun ka anjeun lamun anggap we nu boga kecanduan judi jeung nu pamakéan terus anjeun Layanan kami téh detrimental ka kaséhatan anjeun sarta wellbeing. Lamun menta kami pikeun ngalakukeunana, urang bisa satuju balik a ngadeg saimbang dina kahadean anjeun ka akun nu teu akun dawam anjeun dina kontrol Anjeun.

  1. Hak cipta intelektual

18.1. Sadaya hak cipta, dagang, patén-patén na hak cipta intelektual séjén di mana bahan atawa eusi (kaasup tanpa software watesan, data, aplikasi, informasi, téks, foto, musik, sora, video, grafik, logos, lambang, karya seni jeung bahan séjén atawa pindah gambar) ngandung dina Loka ( "Kandungan") anu boh milik urang atawa geus dilisensikeun ka urang ku nu boga hakna (s) pikeun pamakéan salaku bagian tina Services. Sagala pamakéan barang atawa hak sapertos tanpa idin express nu boga urang ditulis saméméh teu diijinkeun. Sadaya hak nu dinyatakeun ditangtayungan.

18.2. Dina sababaraha hal, maneh wajib teu dijudulan, dina hormat tina sagala Kandungan (kaluar liwat atawa sabagean), kalibet dina sagala kagiatan anu dilarang di handap ieu (babarengan "dilarang Kagiatan"):

18.2.1. mun ngajual, napelkeun, sub-lisénsi atawa maot eta on di sagala cara séjén ka pihak katilu mana wae atawa ngameunangkeun pihak katilu ngakses eta iwal jeung ka extent dinyatakeun diijinkeun; atawa

18.2.2. pikeun ngarobah, edit, ngaropéa, reformat atawa adaptasi eta dina sagala cara séjén.

18.2.3. niron, redistribute, sabalikna insinyur atawa nyobian ngakses kodeu sumber pikeun tujuan naon sama sekali;

18.2.4. ngagunakeun Loka dina sagala manner dibeunangkeun atawa keur naon baé Tujuan dibeunangkeun, atanapi di mana waé ragam inconsistent kalawan Sarat jeung Kaayaan ieu.

18.3. Dina acara mawa anjeun kaluar salah sahiji dilarang Kagiatan maneh bakal jadi pinuh makéna pikeun sagala Karuksakan, waragad sarta expenses timbul therefrom.

18.4. Urang dibere anjeun non-ekslusif, non-transferable sarta non-assignable katuhu pribadi pikeun nempo tur nganggo Kandungan dina via PC Anjeun, telepon mobil atawa alat aksés séjén pikeun, tujuan non-komérsial swasta ukur na tunduk jeung patuh ketat anjeun kalawan Sarat ieu sareng katangtuan.

18.5. Anjeun bisa nyalin Kandungan dina hiji formulir unchanged pikeun pamakéan pribadi on PC Anjeun sorangan, handphone atawa alat aksés séjén lamun jeung ka extent nu Niron sapertos anu diperlukeun pikeun pamakéan ditangtoskeun tina Layanan kami atawa Kandungan sarta Niron sapertos anu diijinkeun ku boga hak cipta.

18.6. Anjeun bakal ngabéjaan urang geuwat lamun jadi sadar sagala pamakéan diidinan atawa Niron tina sagala Kandungan atawa bagian tina Loka atawa aksés diidinan ka Loka atawa aktivitas diidinan lianna, kaasup tapi teu diwatesan ka sagala Kagiatan dilarang dina sambungan jeung Layanan ku naon baé (légal atawa manusa). Anjeun satuju yen anjeun bakal nyadiakeun kami kalayan sagala bantuan nu lumrah jeung sagala panalungtikan yén urang ngalakonan nurutkeun kana informasi nu nyadiakeun. Anjeun hereby ngabulkeun kami a irrevocable, lisénsi dunya-lega poverty,, royalti-bébas baranahan, mindahkeun, ngaropéa, adaptasi jeung / atawa nyebarkeun sagala Kandungan disadiakeun ku anjeun urang ku email atawa lamun heunteu on Loka salaku urang tingali pas na tanpa aya bewara ka anjeun, iwal mun geus dituduhkeun disebutkeun dina komunikasi misalna.

  1. Watesan OF liability

19.1. Euweuh di Sarat jeung Kaayaan ieu wajib ngawatesan atawa ngaluarkeun liability Kasino Rusiah Limited urang pikeun:

(A) maot atawa tatu pribadi disababkeun ku lalawora anak, atawa lalawora karyawan na, agén atanapi subcontractors;

(B) panipuan atanapi misrepresentation curang;

(C) nanaon nu ku hukum Kasino Rusiah Limited teu diijinkeun ngaluarkeun dina sagala yurisdiksi lumaku.

19.2. Matuh ka klausa 20.1, Kasino Rusiah Limited teu kudu jadi makéna pikeun:

19.2.1. sagala leungitna atawa ruksakna ditanggung timbul ti pamakéan Anjeun tina Loka, kaasup tempat luyu, anu patali jeung leungitna bisnis, leungitna kauntungan, interupsi bisnis, leungitna informasi bisnis, atawa karugian séjén (sanajan dimana kami geus diingetkeun ku anjeun tina kamungkinan leungitna misalna atanapi karusakan);

19.2.2. sagala leungitna atawa ruksakna timbul boh langsung atanapi henteu langsung tina pamakéan Anjeun tina sagala link kana sagala ramatloka ngandung on Loka éta;

19.2.3. sagala Nepi atanapi interruptions ka Mégamendung, kasalahan dina sagala informasi atawa jasa disadiakeun (kayaning Éntri sarta pangiriman data), sagala leungitna atawa korupsi data atawa komunikasi atanapi garis gagalna, sagala transmisi kahaja virus atawa ajen ngabahayakeun sejen, pamakéan diidinan atawa nyalahgunakeun Akun anjeun;

19.2.4. sagala kasalahan software; atawa

19.2.5. leungitna teu langsung atawa consequential kumaha ogé disababkeun; atawa

19.2.6. sagala acara kahar.

19.3. Iwal sakumaha diatur kaluar di Sarat ieu sareng katangtuan, sadaya HARANSI, kaayaan sarta istilah séjén tersirat ku statute atanapi hukum umum anu, ka extent fullest diijinkeun ku hukum, kaasup ti pasatujuan éta.

19.4. Eusi Kasino Rusiah Limited urang, Dunya Kaca Wide Web nu disadiakeun sakumaha anu. Iwal sakumaha diperlukeun ku hukum nu manglaku, teu ngajamin nanaon nu aya, boh express atanapi tersirat, dijieun dina hubungan akurasi, reliabiliti atawa eusi kaca. Kasino Rusiah Limited cadangan hak ningali balik kaca atawa mundur aksés ka aranjeunna iraha wae.

19.5. Sanajan urang bakal nyandak sakabeh ukuran lumrah pikeun mastikeun yén sagala software jeung payil dina Loka bébas tina virus komputer, urang teu bisa jeung teu ngajamin yén software jeung payel bébas masalah sapertos. Dina acara gantung samentara sadaya atawa bagian tina Services, urang bakal mulangkeun Layanan pas aya alesan practicable.

19.6. Urang samentara bisa numpurkeun sakabeh atawa bagian tina Layanan pikeun alesan wae dina kawijaksanaan budi urang. Urang meureun, tapi wajib teu wajib, masihan anjeun salaku loba bewara sakumaha anu alesan praktis.

  1. kasalahan software

20.1. Sagala kasalahan software atawa gangguan nu atawa anu bisa jadi dibuktikeun ku Kasino Rusiah Limited geus lumangsung dina salah sahiji sistem na atanapi pamadegan disadiakeun ku salah sahiji panyadia software na wajib batal bet. Anjeun bakal dijudulan jumlah pinuh ku stake anjeun dina hubungan alungan atawa game misalna. Kasino Rusiah Limited hereby heunteu ngasupkeun sakabéh liability salajengna kanggo sagala gangguan software misalna.

20.2. Sagala pamaké anu ngadeteksi gangguan dina éta kaulinan sarta tohan software kedah ngawartosan Kasino Rusiah Limited pas gangguan kasebut kapanggih ku ngahubungan support@casinosecret.com.

20.3. Kasino Rusiah Limited butuh sagala ukuran diperlukeun dina kasus nyiksa gangguan naon ku naon pamaké, kaasup tapi teu diwatesan ka, blocking kana Rusiah Akun Limited Kasino prihatin, katirisan dana, sareng withholding jeung / atawa canceling mayar tina sagala na sadayana winnings hasilna langsung atanapi henteu langsung tina gangguan teh. Mun aya dana cukup dina Akun anu, Kasino Rusiah Limited geus dijudulan ngaku atawa lamun heunteu luyu jumlah beredar relevan anu patali jeung naon baé winnings dibayar kaluar dina kasalahan anu bakal jadi hutang ti anjeun Kasino Rusiah Limited dugi pinuh sarta tungtungna repaid.

  1. musibah Pamulihan

21.1. Whilst eta dimaksudkeun yen Loka bakal sepanjang waktos beroperasi dina lisensi urang aya, urang cagar hak pindah operasi Loka ka yurisdiksi sejen iraha wae. Di na hal ieu gumantung kana struktur Kasino Rusiah Limited Grup wanoh, salah sahiji atawa leuwih pausahaan séjén dina yurisdiksi alternatif bisa meta salaku agén keur jeung nyadiakeun jasa ka urang dina urutan pikeun mastikeun yén Loka tetep aya nepi ka anjeun, tunduk kana dibekelan ngeunaan Sarat ieu sareng katangtuan sarta patuh sagala kaayaan lisénsi lumaku.

  1. Layanan palanggan AND sengketa resolusi

22.1. Anjeun bisa ngahubungan kami dina 6 bulan lamun boga sual anu patali jeung hiji urus, mayar, ditarikna, sarta atanapi pakampungan atawa lamun kudu patarosan atanapi peryogi bantuan. Sagala klaim dijieun sanggeus waktu ieu bisa jadi teu dianggap ku urang, dina kawijaksanaan budi urang. Kabeh komunikasi antara Panyekel Akun na urang bisa jadi dirékam alesan pangaturan kitu ogé pikeun tujuan kaamanan sarta latihan.

22.2. Simkuring moal sabar wae kabiasaan derogatory, kasar atawa telenges ku anjeun salah sahiji karyawan urang. Kudu kalakuanana di mana wae manner sapertos (bisa ditangtukeun solely ku urang), urang cagar hak numpurkeun jeung / atawa tutup Akun anjeun, jeung / atawa butuh naon ukuran lianna salaku dianggap hade.

22.3. Upami Anjeun gaduh keluhan naon, mangga ngahubungan kami via Service Palanggan urang langsung on di support@casinosecret.com. Urang bakal make usaha pangalusna kami pikeun ngabéréskeun hiji dilaporkeun masalah promptly sarta dina hiji maksimum 10 poé ti narima keluhan anjeun.

22.4. Lamun tetep unsatisfied, anjeun bisa nujul ngaku anjeun adjudication ka layanan Resolusi sengketa Alternatif, lamun reside jeroeun EU anjeun tiasa nganggo layanan ieu free- Resolusi sengketa online (Sengketa Online Resolusi -ODR). Platform ODR bakal rojong dina resolusi keluhan anjeun ku facilitating komunikasi antara pihak. tinggal non EU bisa langsung keluhan naon langsung ka MGA (Otoritas kaulinan Malta): e-mail: support.mga@mga.org.mt Alamat: Otoritas kaulinan Malta, Gedong SCM 02-03, Level 4, SmartCity Malta, Ricasoli SCM1001 , Malta Tel: + 356 2546 9000

  1. umum

23.1. Kedah urang reureuh atawa gagal ngalaksanakeun hak-hak urang dina Sarat jeung Kaayaan ieu, ieu henteu hartosna yén urang téh kalah atanapi waiving hak afforded ku aranjeunna mana set kala teu acan diatur kaluar. Sami oge wajib nerapkeun ka anjeun.

23.2. Urang moal bisa makéna nuhun sagala breach of Sarat jeung Kaayaan ieu nu timbul kusabab sagala kaayaan nu urang teu bisa alesan jadi harepan pikeun ngadalikeun.

23.3. Ieu Sarat jeung Kaayaan ngabentuk sakabéh pamahaman antara anjeun jeung kami ngeunaan pamakéan Anjeun tina Service jeung supersede sadayana pasatujuan saméméhna patali Service di.

23.4. Mun sagala bagian tina Sarat jeung Kaayaan ieu ditangtukeun janten jum'atan sah atanapi unenforceable, mangka penyediaan sah atanapi unenforceable bakal dianggap superseded ku sah, rezeki enforceable nu paling raket cocog hajat tina rezeki aslina sarta sésana di Sarat jeung Kaayaan wajib nuluykeun di pangaruh.

  1. LANGUAGE

24.1. Versi basa Inggris di Sarat jeung Kaayaan sarta eusi dina Loka nu ieu bakal lumaku leuwih wae versi basa séjén anu urang bisa ngaluarkeun ti jaman ka jaman.

  1. jajahan hukum

25.1. Pasatujuan ieu diatur ku hukum Malta, anu pangadilan wajib kudu yurisdiksi ekslusif ka settle sagala sengketa timbul therefrom. Simkuring teu tiasa nampi tanggungjawab handapeun hukum sagala yurisdiksi lianna.

  1. promosi

Catet yén sagala istilah husus anu patali jeung naon baé bonus jeung / atawa promotion tinangtu bakal nyandak precedence leuwih istilah jeung kaayaan ieu dina acara naon inconsistency atawa sajalan.

  1. bonus nyiksa

27.1. Kasino Rusiah Limited panghargaan bonus na Éntri mun promosi dipilih di iman alus pikeun pamaén anu ngagunakeun jasa na keur kaperluan hiburan sarta salaku token tina pangajén pikeun muter satia. bets bébas, bonus na Éntri mun promosi bakal dicabut, rek atanapi ditarik ti pamaén anu nyiksa sumanget panawaran ieu. Urang cagar hak ngabolaykeun / miceun tawaran bonus iraha wae bisi tina sagala nyiksa disangka tina tawaran jeung ka nungtungan akun palaku urang ku pangaruh saharita. Dina kawijaksanaan budi anak, Kasino Rusiah Limited cadangan nu katuhu teu ngaluarkeun refunds tina sagala deposit, balances atanapi winnings dihasilkeun dina akun kudu nyiksa jadi disangka. Kasino Rusiah Limited nahan katuhu -na pikeun ngadawa offenders. 'Loba teuing' ngawengku, tapi henteu dugi ka, bubuka sababaraha rekening ngaku sababaraha bonus. Salajengna, dimana wae istilah tina hiji tawaran bonus atawa promosi ieu mungkir atanapi aya wae kacurigaan lumrah ku Kasino Rusiah Limited yén runtuyan bets geus disimpen ku nasabah atawa grup konsumén nu, alatan bonus hiji, bet bébas atawa lianna promosi tawaran hasilna di kauntungan nasabah dijamin irrespective tina hasilna, naha individual atanapi salaku bagian ti grup, Kasino Rusiah Limited cadangan hak meunang balik bonus jeung di kawijaksanaan mutlak -na pikeun batal teh bets bébas jeung / atawa batal sagala alungan dibiayaan ku bonus atanapi bonus winnings. Urang cagar hak ngabolaykeun bonus dibikeun ka anjeun di handap mangrupa titipan dijieun ku anjeun lamun deposit teh teu acan dipaké pikeun nempatkeun alungan hiji. Urang cagar hak ngabolaykeun bonus na sagala winnings dijieun ku tohan kalawan sakabeh atawa bagian tina jumlah bonus dina acara nu urang nyangka yen nyiksa bonus geus lumangsung. Kasino Rusiah Limited cadangan katuhu -na pikeun menta bukti idéntitas anjeun, umur tur asalna ti sumber dana iraha wae, kaasup saméméh crediting Akun anjeun kalawan bonus a.

27.2. Pikeun Akun credited kalawan jumlahna bonus - bets ditempatkeun bakal dicokot ti sagala deposit tunai munggaran tur, sakali sadayana deposit tunai geus dipake, tina jumlah bonus di Akun dina. Perhatikeun yén anjeun ukur bakal tiasa nampi atanapi kauntungan tina nawaran nu dilarapkeun ka nagara anjeun tina tempatna tur, dimana nyatakeun, metoda pembayaran deposit. Kasino Rusiah Limited cadangan hak rupa-rupa jumlah bonus dibales jeung currencies nu sipatna dibales gumantung nagara pamaké ngeunaan tinggal iraha wae jeung alesan naon sama sekali. Kasino Rusiah Limited cadangan hak nawarkeun bonus husus ka customer husus atawa grup konsumén, mun nungtungan tawaran bonus tanpa aya bewara atanapi santunan, mun ngarobah istilah tawaran bonus jeung / atawa tukeur salah sahiji jenis tawaran bonus keur nu séjén dina kawijaksanaan budi sarta iraha wae.

Play Ayeunahttps://casinosecret.com

bonus aktip

total: 115
Pasanggiri 480 £ di Kasino Rusiah 40x Wager € 692000 Max WithdrawalAdditional Kasino Bonus: $ 450 chip FREE on Oriental Fortune Microgaming slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

kasino 120 Free spins di Kasino Rusiah 30x Play ngaliwatan € 513000 Max tunai outAdditional Kasino Bonus: eur 3870 No deposit Bonus Kasino on The Voyages Of Sinbad ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 10 Daily slot freeroll turnamén di Kasino Rusiah 55x Play Ngaliwatan Kasino $ 429000 Maximum Withdrawaladditional bonus: $ 2175 NO deposit bonus kode dina Salju Macan ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

295 spins bébas dina Kasino Rusiah 55X Play throughEURO 477000 Max WithdrawalAdditional Kasino Bonus: eur 225 Kasino Chip on Alice Dina Wonderland BF Kaulinan Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

185 spins bébas dina Kasino Rusiah 50x Wagering € 996000 Max tunai bonus outadditional: Euro 110 Free Duit on Sherlock Mystery ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 550 Mobile slot freeroll turnamén di Kasino Rusiah 40x Play ngaliwatan CasinoEURO 94000 Maximum Withdrawalextra bonus: $ 410 Kasino turnamén freeroll on Golden Naga Microgaming slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 550 Mobile slot freeroll turnamén di Kasino Rusiah 40x Play throughEUR 547000 Maximum WithdrawalAdditional Kasino Bonus: 30% deposit mana Bonus on Raja Kartu Novomatic slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 90 Free Cash di Kasino Rusiah 65X Play Ngaliwatan Kasino € 711000 Max tunai Bonus outSpecial: 470% Best signup Bonus Kasino on Girls Jeung Pakarang beku Fajar Microgaming slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

70 kasatiaan Free Spins! di Kasino Rusiah 50X Wagering € 887000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: $ 610 Kasino turnamén freeroll on Grand Canyon Merkur Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 70 Kasino chip dina Kasino Rusiah 66X Wagering $ 793000 Max tunai outExtra Kasino Bonus: 820% Wilujeng sumping Bonus on Beureum Lady ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

545% mana kasino bonus di Kasino Rusiah 50x Play ngaliwatan $ 749000 Maximum Withdrawalspecial bonus: 105 Free Spins on komodo Reels HD ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

170% kasino cocok bonus di syarat Kasino Rusiah 65X Wager £ 88000 Max CashOutexclusive bonus: $ 385 NO deposit dina Maya kabayang Of Luck Gamesos Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

30% Best kasino signup bonus di Kasino Rusiah 55X WageringEUR 599000 Max CashOutExtra Bonus: £ 3020 euweuh deposit kode bonus on Wargi Star Microgaming slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

300 Free spins euweuh deposit di Kasino Rusiah 35X Play ngaliwatan Kasino $ 640000 Max CashOutExclusive Bonus: € 3735 No deposit bonus on The Best Dukun Isoftbet Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 2930 No deposit di Kasino Rusiah 55x Play ngaliwatan € 423000 Max Withdrawalexclusive bonus: eur 435 Free chip kasino di Triple Inten Igt slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 3040 euweuh deposit bonus kasino di syarat Kasino Rusiah 45X Wager $ 985000 Max CashOutExclusive Bonus: 580% Taya Aturan Bonus! on Baywatch Playtech Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

40 sidang Spins di Kasino Rusiah 55X Play ngaliwatan € 28000 Max tunai outExclusive Kasino Bonus: 210 Free Spins euweuh deposit kasino di 40 Super dadu ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

370% deposit cocok bonus di Kasino Rusiah 55X Play ngaliwatan $ 921000 Max CashOutAdditional Kasino Bonus: $ 210 Free chip kasino di Emas panambang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

220 spins bébas kasino di Kasino Rusiah 50x Wager € 916000 Max tunai outexclusive bonus: eur 3405 No deposit Bonus on Wild Neon ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 470 Kasino chip dina Kasino Rusiah 45x Play Ngaliwatan CasinoEUR 958000 Max CashOutAdditional Kasino Bonus: £ 2290 NO deposit bonus Kasino on Ji Xiang 8 ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

% Mana 885 dina Kasino di Kasino Rusiah 55x Play ngaliwatan $ 664000 Maximum WithdrawalSpecial Bonus: £ 210 Daily slot freeroll turnamén on Archibald Orient HD ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 470 Free Kasino Pasanggiri di Kasino Rusiah 50X Play ngaliwatan CasinoEURO 588000 Max CashOutextra bonus: € 190 Free Cash on Kawaii Kitty Betsoft slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 495 Kasino turnamén freeroll dina syarat Kasino Rusiah 65X Wager $ 965000 Max CashOutAdditional Kasino Bonus: 275 Free Spins ayeuna on Royal Unicorn ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

785% mana Bonus di Kasino Rusiah 40X Play Ngaliwatan CasinoEUR 484000 Max tunai outextra bonus: 80 Free spins euweuh deposit dina Sterling Silver 3D ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

99 kasatiaan Free Spins! di Kasino Rusiah 35x Wagering $ 49000 Max CashOutSpecial Bonus: 180 Free Spins ayeuna on Joker Kartu Mrslotty Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 3210 NO deposit bonus Kasino di Kasino Rusiah 65x Wagering € 438000 Max WithdrawalAdditional Kasino Bonus: 595% mana Bonus on Reel sirkus ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 725 Free Kasino Pasanggiri di Kasino Rusiah 40X Play ngaliwatan $ 659000 Max WithdrawalAdditional Bonus: Euro 445 NO deposit dina Mad Hatters ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

840% signup Kasino Bonus dina syarat Kasino Rusiah 35X Wager € 848000 Maximum Withdrawalextra bonus: Euro 460 Pasanggiri on Run Hayam Run Gamesos Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 100 FREE Kasino chip dina Kasino Rusiah 60x Play Ngaliwatan Kasino $ 12000 Max Withdrawaladditional bonus: 745% kasino cocok bonus on Oba, Carnaval ...! 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

90 spins bébas henteu titipan di Kasino Rusiah 77x Play ngaliwatan Kasino $ 765000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: $ 245 Free Kasino Chip on Méksiko Cook HD ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 75 Kasino Chip dina syarat Kasino Rusiah 50x Wager € 265000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: 130 Free Spins Kasino on Adegan Kajahatan ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55 FREE Spins di Kasino Rusiah 55X Wager $ 7000 Max tunai outExtra Kasino Bonus: Euro 40 Online Pasanggiri Kasino on Hideung Naga ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 1505 NO deposit Kasino bonus di Kasino Rusiah 65X Play Ngaliwatan Kasino $ 689000 Max WithdrawalAdditional Kasino Bonus: 640% Best signup Bonus Kasino on Glorious Roma pragmatis ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

80% mana di hiji Kasino dina syarat Kasino Rusiah 65X Wager £ 808000 Max WithdrawalAdditional Kasino Bonus: 300 kasino bébas spins on Toong Physique ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 525 euweuh deposit di Kasino Rusiah 65x Wagering £ 542000 Max CashOutExtra Bonus: € 250 FREE chip Kasino on Billyonair Amatic Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

875% Wilujeng sumping Bonus di Kasino Rusiah 55X WagerEURO 252000 Max WithdrawalExclusive Bonus: € 2385 No deposit Kasino Bonus on Magic portals Netent slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 605 Daily slot freeroll turnamén di Kasino Rusiah 33X WagerEur 580000 Max tunai outExclusive Kasino Bonus: € 180 Free chip kasino di Beureum Baron ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

210% signup Kasino Bonus di Kasino Rusiah 65X Wager requirementsEURO 783000 Maximum WithdrawalExtra Bonus: $ 370 Free Kasino Pasanggiri on anak ucing Teu Cukup ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 835 Mobile slot freeroll turnamén di Kasino Rusiah 45x Play ngaliwatan Kasino € 647000 Max Withdrawalspecial bonus: 11 Free spins kasino di padjajaran Kahirupan ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Pasanggiri 625 Euro dina Kasino Rusiah 50X WagerEURO 469000 Max tunai bonus outspecial: 650% mana Bonus Kasino on Leuweung Fairies Multislot Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

920% signup kasino bonus di Kasino Rusiah 40X Play ngaliwatan CasinoEur 68000 Max CashOutExclusive Bonus: eur 1111 NO deposit bonus kode dina dinamit ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

280 kasino bébas spins di Kasino Rusiah 65X Play ngaliwatan Kasino € 378000 Maximum WithdrawalAdditional Kasino Bonus: $ 405 Pasanggiri on Dunya Maén Bal Béntang 2014 ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

260% deposit cocok bonus di syarat Kasino Rusiah 55X Wager $ 536000 Max tunai bonus outspecial: $ 1180 NO deposit bonus kode dina Inten trio ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33 kasatiaan Free Spins! di Kasino Rusiah 30X Play Ngaliwatan Kasino £ 38000 Max Withdrawaladditional bonus: £ 790 Kasino turnamén freeroll on Monty Pythons Spamalot ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

88 Free spins euweuh deposit di Kasino Rusiah 55X Play Ngaliwatan Kasino € 833000 Max WithdrawalExclusive Kasino Bonus: 30 Free spins kasino di Bloodpact Gaming1 slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

170 Free Spins euweuh deposit di Kasino Rusiah 55X WageringEURO 507000 Maximum WithdrawalExclusive Bonus: Euro 165 Daily slot freeroll turnamén on Xing Guardian ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 450 Mobile slot freeroll turnamén di Kasino Rusiah 30X Play ngaliwatan Kasino € 758000 Max CashOutadditional bonus: eur 3405 NO deposit Kasino bonus on Pharaohs Ring Novomatic slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 770 Online Pasanggiri Kasino di Kasino Rusiah 30x Play ngaliwatan CasinoEURO 893000 Max tunai outExtra Kasino Bonus: € 80 Kasino turnamén freeroll on Jason & s Quest ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 375 Pasanggiri di Kasino Rusiah 45x WageringEURO 25000 Max CashOutAdditional Kasino Bonus: 265 kasino bébas spins on Cleopatra 18 Mrslotty Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 2515 NO deposit bonus Kasino di Kasino Rusiah 66X Wager $ 19000 Max WithdrawalExclusive Bonus: 22 spins bébas on Easter Feast ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 440 Kasino chip dina Kasino Secret 66x WageringEUR 627000 Max WithdrawalBus Bonus tambahan: 310% Kasép Pangatur Kasin Pangsaéna Kasino on Aloha! Cluster Pays ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 290 FREE Kasino Chip di Kasino Rusiah 40x Puter ngaliwatan Kasino $ 56000 Max MundurEkslusif Kasino Bonus: Turner dina slot Freeroll $ 885 Mobile on Scary Rich 3 Rival Casino Slots ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 595 Cash tunai di Kasino Rusiah Syarat 60x WagerEURO 119000 Withdrawals bonus tambahan: eur 675 Mobile turnamén slot freeroll di Doo Wop Daddy-O ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 3360 teu bonus bonus di Kasino Secret 55X Play ngaliwatan $ 208000 Max MundurPolusi Kasino: 600% Bonus Wilujeng sumping di Sticky Diamonds Bally Wulff Slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 290 gratis chip dina Kasino Secret 66X Wager € 879000 Max Ku teu dibalanjakeun bonus husus: € 375 chip bébas dina Roller Derby ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 610 Tikét Kasino Bébas dina Rusiah Kasino 30x Ngalihkeun CasinoEURO 23000 Mundur Panungtun Bonus tambahan: $ 999 NO DEPOSIT CASINO Bonus dina Daredevil ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 340 chip bébas dina Kasino Secret 45X Wager $ 188000 Max CashOutexclusive bonus: £ 160 Money Duit dina Midnight Knights ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

$ 275 Kasino Chip di Kasino Rusiah 50x Pama Ngaliwatan Kasino $ 314000 Max tunaiSunting Bonus Husus: 275% Teu Aturan Bonus! on Magic Crystals Pragmatis ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

£ 4010 henteu deposit bonus kasino di Kasino Rusiah Kaséhatan 60x WageringEur 45000 Max Withdrawalspecial bonus: 10 Spins Free on Space Lights Playson Kasino Slots ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

260 haratis spins no kasino deposit di Kasino Rusiah 30X Play Through Casino $ 652000 Puncak Perjanar Perumahan Puncak Kasino: Bonus Kasino di € 860 on Turnamen Casino Online Spinning 7s Amaya Casino Slots ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

EUR 75 Daily freeroll slot turnamén di Kasino Secret 44x syarat WagerEUR 737000 Max tunai di luar negeri: $ 4300 Euweuh titipan di Fixer Upper ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Euro 190 Perumahan Casino Free di Kasino Rusiah 60X Puter throughEURO 936000 Max MundurPont bonus ekslusif: € 205 Luncat kaumino bébas dina Brilliants Hot ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

€ 360 gratis casin casino di Casino Secret 30x Play through Casino € 802000 Max Withdrawalspecial bonus: Pasanggiri Eur 120 dina Monkey King ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Eur 390 CHIP kasin di Kasino Rusiah 66X Wager € 271000 ditarik maksimalSunting Bonus husus: 160 Spins Free dina Fenix ​​Play 27 Wazdan Slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Euro 2070 Euweuh deposit dina Kasino Rusiah 30X Wager € 313000 Max tunai di luar Kados Bonus: EURO 2275 Euweuh deposit dina Aksi Tim ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Page 1 of 21 2

bonus-usulna teu jelas

total: 0

Hampura, teu kasino bonus kapanggih