21 Dukes screenshot
toko RSS

21 Dukes

Urang ajak lingkungan sustainable
Urang terang yen tabrakan téhnologi lingkungan urang. Ngaktipkeun cahya, ningali televisi, atawa malah ngotektak internet nganggo energi jeung fosil suluh, sakabéh nu ngaleupaskeun karbon dioksida kana atmosfir. CO2 mangrupakeun salah sahiji sabab ngarah kana global warming.

Simkuring percanten ngurangan tapak suku karbon urang ku encouraging lingkungan sustainable.
Dina kawijakan parusahaan urang kami Tujuan pikeun ngurangan tapak suku karbon urang salaku urang rék bisnis urang tumuwuh dina cara jawab socially. Kituna, urang nganggo téknologi nu ramah pikeun lingkungan jeung urang coba nyandak unggal Peta mungkin pikeun ngaronjatkeun pamakéan urang tina suluh fosil. Keur jawab lingkungan, urang mamatahan Anjeun nyandak tindakan pikeun ngurangan emisi karbon teuing.

Di dieu aya sababaraha saran ngeunaan cara anjeun bisa ngalakukeun hal eta:

• Nangtukeun ukuran tina tapak suku karbon Anjeun. Sateuacan Anjeun mikir ngurangan téhnologi tapak suku karbon anjeun, nangtukeun ukuran tina tapak suku karbon anjeun ku nempo tagihan listrik, gas atawa minyak Anjeun. Pikeun manggihan tokoh pasti, anjeun tiasa nganggo kalkulator karbon online.

• Unplug gadget teknologi anjeun nalika teu dipaké. Kabéh gadget, ti lampu na televise ka konsumén DVD jeung komputer, bisa dipareuman lamun henteu dipaké. Anjeun oge bisa nyoba unplug pamadegan item nu teu make teuing mindeng (mesin kopi atanapi toasters) salaku ninggalkeun aranjeunna plugged di ogé bisa migunakeun kaleuwihan energi.

• Pindah ka energi efisien téknologi beuki. Pindah ka kakuatan héjo, atawa hiji program listrik ramah lingkungan, mun gancang ngurangan boh émisi anjeun nyieun jeung jumlah duit nu dibalanjakeun.

Play Ayeunahttps://www.21dukes.com

bonus aktip

total: 1,004
66X Play Ngaliwatan Kasino € 528000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: 50 Free spins euweuh deposit kasino di Holly saanu pinguin ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33x Wager € 391000 Max CashOutAdditional Kasino Bonus: € 325 Free Chip on Draculas Bank Getih 1x2gaming Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 65X Wager $ 20000 Max CashOutSpecial Bonus: Euro 405 Free Duit on Pirates khasanah DELUXE ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

60x Play throughEURO 504000 Max tunai outadditional bonus: € 1015 NO deposit bonus Kasino on mahluk Ti The Hideung Laguna Netent slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

50x WagerEUR 194000 Maximum Withdrawalspecial bonus: eur 3840 No deposit bonus kasino di selebritis Dina leuweung 1x2gaming Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

45x WagerEur 636000 Max CashOutextra bonus: 225 satia Free Spins! on Marco Polo Novomatic Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

66x Wagering € 239000 Max WithdrawalSpecial Bonus: 410% Best signup Bonus Kasino on Dinasti Kahiji ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 40X Wager € 69000 Max CashOutAdditional Kasino Bonus: 140 spins bébas dina Super Hot Buah ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

50x Play ngaliwatan € 789000 Maximum WithdrawalAdditional Kasino Bonus: Euro 1770 No deposit dina Turbo Play ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

30x Play ngaliwatan $ 649000 Max tunai bonus outspecial: 170 kasino bébas spins on Piramida Mesir ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55x Wager $ 963000 Max CashOutExtra Bonus: eur 455 Free Kasino tiket on Tres Amigos Playtech slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

35X Play ngaliwatan Kasino € 513000 Max tunai outSpecial Bonus: € 305 Free kasino chip on Grand Slam ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

50X Play Ngaliwatan Kasino € 730000 Maximum Withdrawaladditional bonus: € 2430 No deposit Bonus Code on pina Nevada 5 Reels Saucify Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55x WagerEUR 451000 Max WithdrawalExtra Kasino Bonus: 630% mana di hiji Kasino on Great Czar Microgaming Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

44X Wager $ 494000 Maximum WithdrawalAdditional Bonus: eur 4295 No deposit Kasino Bonus on East Of The Sun West Of The Moon Genesis Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 55X Wager $ 338000 Max CashOutadditional bonus: 44 Free Spins on Lucky Manuk Playson slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33X Wager requirementsEUR 565000 Maximum WithdrawalAdditional Bonus: 70 Free Spins euweuh deposit dina The Munchies ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33x Play ngaliwatan € 586000 Max CashOutAdditional Bonus: £ 240 Mobile freeroll slot turnamén on bar & n & Sevens ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33X Play ngaliwatan £ 426000 Max Withdrawaladditional bonus: 785% mana di hiji Kasino on dadung ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55x Wager requirementsEur 484000 Max tunai Bonus outSpecial: eur 120 Daily slot freeroll turnamén on peureum Run Tom Lawas Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

35x Play throughEUR 210000 Max WithdrawalSpecial Bonus: eur 105 Free Cash on Reel Raja Novomatic slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 60x Wager € 679000 Max WithdrawalExtra Bonus: 565% mana bonus kasino di Reel Spinner ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

45X Play ngaliwatan $ 671000 Max tunai bonus outadditional: 345% mana Bonus Kasino on Olympus Maha Suci ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

40x WagerEUR 602000 Max tunai outExclusive Kasino Bonus: 200% signup kasino bonus on The dilarang Kota HD ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

77X Wagering $ 635000 Max tunai outExtra Bonus: € 630 Free Chip on Noughty crosses ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

60X Wagering € 71000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: € 720 Free Kasino Pasanggiri on Buah Ninja ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

66X WageringEur 111000 Max WithdrawalAdditional Bonus: eur 600 Free Chip on Super Duper Cherry ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 44X Wager € 235000 Maximum Withdrawaladditional bonus: eur 270 Free Duit on Fruity Frost Booongo Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55x Play ngaliwatan Kasino $ 594000 Max Withdrawalextra bonus: 860% Best signup Bonus Kasino on Wild bot orchestra ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

44x WagerEur 212000 Max tunai outExtra Bonus: € 885 Online Pasanggiri Kasino on cet ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55X Play ngaliwatan Kasino $ 470000 Max CashOutSpecial Bonus: 885% mana di hiji Kasino on Odin ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55x Play ngaliwatan € 911000 Max CashOutSpecial Bonus: € 575 Kasino chip on Go Wild HD Dunya mana Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 55X Wager $ 102000 Max tunai outExclusive Kasino Bonus: € 505 Free Kasino tiket on Royal banquet ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

40X Play ngaliwatan Kasino € 260000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: $ 645 chip kasino di Frankie Dettoris Magic 7 Jackpot Playtech Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

65x Wager requirementsEur 813000 Max tunai outSpecial Bonus: € 180 Kasino turnamén freeroll on Arktik Dunya Tom Lawas Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

44x Wagering $ 550000 Max tunai outSpecial Bonus: $ 4235 NO deposit bonus on Vikings Maha Suci Spinomenal Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55x Play Ngaliwatan CasinoEURO 102000 Max CashOutExtra Bonus: 30 satia Free Spins! on Mystic Naga ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

65x Play ngaliwatan Kasino € 11000 Max CashOutExtra Kasino Bonus: 20 kasino bébas spins on Tangkorak Duggery ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

60X Play ngaliwatan $ 52000 Max Withdrawalspecial bonus: eur 2140 No deposit dina Santa & s Kiss ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

66x Play Ngaliwatan Kasino £ 194000 Max CashOutExtra Bonus: 400% Kasino cocok bonus on Wild 7 Buah Mrslotty Kasino liang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

50X Wager € 791000 Max tunai outspecial bonus: eur 400 NO deposit dina Goblins Irakus ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

45X Play ngaliwatan Kasino $ 314000 Max Withdrawalspecial bonus: 210% mana di hiji Kasino on Power Duit ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 55x Wager $ 971000 Max tunai outSpecial Bonus: $ 95 Free chip kasino di Emas Irlandia ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

66X Wagering $ 250000 Maximum Withdrawalextra bonus: € 115 Free chip on Beureum Bodas Bleu liang Kasino nandingan ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55X Play ngaliwatan CasinoEur 718000 Max tunai outexclusive bonus: eur 345 Free Duit on Vegas Reels ii Wazdan slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

40x Play ngaliwatan CasinoEur 574000 Maximum WithdrawalExclusive Bonus: 545% deposit cocok bonus on riches Of Cleopatra Playson slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

65X Play ngaliwatan CasinoEUR 458000 Maximum Withdrawaladditional bonus: £ 3590 NO deposit bonus Kasino on Gurun Dongeng ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 65x Wager € 569000 Max WithdrawalExclusive Kasino Bonus: $ 70 Online Pasanggiri Kasino on lauk lumba-lumba & s pir ... ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

35X Play ngaliwatan $ 695000 Max Withdrawalspecial bonus: eur 4245 No deposit Bonus Kasino on Laut Hunter Playn Go slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

35x Play ngaliwatan Kasino $ 268000 Max tunai bonus outspecial: Euro 395 FREE Chip Kasino on booster Isoftbet slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 65X Wager € 133000 Maximum WithdrawalExtra Kasino Bonus: 105 Free Spins euweuh deposit dina Buah Royal 7 ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

40X Play ngaliwatan Kasino $ 266000 Max WithdrawalAdditional Bonus: € 115 Free kasino chip on Spinata Grande Netent slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33X Play Ngaliwatan Kasino £ 458000 Max Withdrawalexclusive bonus: 220 FREE SPINS on Rebirth Mesir ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

66x WageringEURO 597000 Max CashOutadditional bonus: $ 320 Free Duit on Steptimer ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

66x WagerEur 875000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: eur 2725 No deposit Bonus Code on corétan Simbat ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

syarat 77X Wager £ 561000 Max CashOutSpecial Bonus: 430% mana bonus on Wu Long Playtech slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33x Wager requirementsEURO 900000 Max WithdrawalAdditional Bonus: 35 spins bébas on Bicicleta Yggdrasil slot Game ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

50X Wagering € 302000 Max CashOutexclusive bonus: 255 Free spins on kabayang Revolving ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

50x Wager € 655000 Maximum WithdrawalExtra Bonus: 285 kasatiaan Free Spins! on Triple Inten 9 Simbat ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

55x Play Ngaliwatan CasinoEURO 14000 Max Withdrawaladditional bonus: £ 3130 NO deposit Kasino bonus on Crazy Thing Simbat ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33X Diputerkeun dina CasinoEur 773000 Max WithdrawalExtra Bonus: € 465 kasino chip bébas dina kodok N Flies Lightning Box ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

44x ulin liwat kami 237000 Max bonus bonus tambahan: 330% Bonus Wilujeng sumping di Slot dilarang ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

33X Puter liwat Kasino € 314000 Max tunai tambahan di luar: $ 870 Casino Turnamén dina Slot Mystic ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Syarat 33X Wager € 479000 Max CashOut bonus husus: 240 spins bébas dina Slot Casino Undergrowth Portomaso ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Syarat 40X Wager € 906000 Max MundurEnkslusif Bonus: Pasanggiri Kasino Eur 345 on Blue Diamond ... 👁️ langkung >>

📁 Kategori:

dijieun:

wayahna:

Page 1 of 161 2 3 ... 16

bonus-usulna teu jelas

total: 0

Hampura, teu kasino bonus kapanggih