kabijakan privasi

Kami Ngeunaan Forum Komunitas bonus.express ("kami", "kami", "kami"). Kami komitmen pikeun mayungan sareng ngahargaan privasi anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan inpormasi pribadi anjeun punten taros Kami.

Inpo Naon kami tahan upami anjeun

Tipeu data nu urang kumpulkeun jeung prosés ngawengku:

  • Ngaran anjeun atanapi landihan.
  • Alamat email anjeun.
  • Alamat IP anjeun.

data satuluyna bisa dikumpulkeun lamun milih bagikeun eta, kayaning lamun eusian kaluar widang on profil anjeun.

Urang kumpulkeun sababaraha atawa sakabéh informasi ieu dina kasus di handap ieu:

  • Anjeun ngadaptar salaku anggota dina situs ieu.
  • Anjeun eusian formulir kontak urang.
  • Anjeun ngotéktak situs ieu. Tingali "Kawijakan cookie" di handap.
  • Anjeun eusian kaluar widang on profil anjeun.

Kumaha informasi pribadi anjeun dipaké

Urang bisa make inpo pribadi Anjeun di cara di handap ieu:

  • Pikeun kaperluan nyieun anjeun jadi anggota nu kadaptar di situs urang, supados anjeun nyumbangkeun eusi ka situs ieu.
  • Urang bisa make alamat surélék anjeun pikeun nginpokeun Anjeun aktivitas dina situs urang.
  • Alamat IP anjeun kacatet mun anjeun ngalakukeun tindakan nu tangtu dina situs urang. Alamat IP anjeun pernah ditingali masarakat awam.

cara sejen urang bisa ngagunakeun informasi pribadi anjeun.

Salian ngawartosan anjeun tina aktivitas dina situs urang nu mungkin jadi relevan keur anjeun, ti jaman ka jaman urang bisa keukeuh komunikasi sareng sadaya anggota informasi penting sagala kayaning buletin atawa announcements ku email. Anjeun tiasa milih-ka atawa milih-kaluar tina surelek misalna dina profil anjeun.

Kami tiasa ngumpulkeun inpormasi anu henteu dikenal pikeun anjeun dina hubungan anjeun sareng situs kami. Inpo ieu tiasa kalebet inpormasi téknis ngeunaan pangotéktak atanapi jinis alat anu anjeun anggo. Inpormasi ieu bakal dianggo murni pikeun tujuan analitik sareng ngalacak jumlah pengunjung kana situs kami.

Ngajaga data anjeun aman

Kami komitmen ka mastikeun yén sagala informasi nu nyadiakeun keur urang téh aman. Guna nyegah aksés diidinan atawa panyingkepan, kami geus nempatkeun di tempat ukuran cocog jeung prosedur pikeun safeguard sarta ngamankeun informasi yén urang kumpulkeun.

kawijakan cookie

Cookies téh nyaéta payil téks leutik nu diatur ku urang dina komputer anu ngawenangkeun kami nyadiakeun kagunaan nu tangtu dina situs urang, kayaning keur sanggup lebet, atawa remembering preferensi tangtu.

Kami gaduh kawijakan cookie anu lengkep sareng inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami atur dina halaman ieu.

Hak

Anjeun boga hak aksés data pribadi urang tahan upami anjeun atanapi ménta salinan eta. Jang ngalampahkeun kitu sumangga taros Kami. Lamun yakin yén informasi urang tahan pikeun anjeun anu lengkep atanapi taliti, anjeun meureun taros Kami nanya urang keur ngalengkepan atawa ngabenerkeun informasi éta.

Anjeun oge gaduh hak menta ka erasure data pribadi Anjeun. Punten taros Kami lamun hoyong kami ngaleupaskeun data pribadi Anjeun.

Ditampa kawijakan ieu

Terus pamakéan loka kami nandakeun ditampa Anjeun kawijakan ieu. Mun anjeun teu nampa kawijakan lajeng punten teu nganggo loka ieu. Nalika ngadaptar kami salajengna bakal menta ditampa eksplisit anjeun tina kawijakan privasi.

Parobahan kawijakan ieu

Urang bisa nyieun parobahan kawijakan ieu iraha wae. Anjeun bisa jadi dipenta pikeun marios na ulang nampa informasi dina kawijakan ieu lamun eta robah dina mangsa nu bakal datang.

kabijakan privasi diropéa: November 26, 2018 Author: Damon

Bonus patali:

senang blackjack online