Teori kaulinan péka

0 Komentar

Téori kaulinan, khususna pikeun kaulinan kasino dumasar ku skill, nya éta studi anu maju dina cara muterkeun kaulinan. Gagasan sentral nya éta pikeun nyaksian lawan anu pangalusna anu panggentena. Henteu ngan lawan naon waé, tapi lawan anu sorangan ngulik téori kaulinan atanapi strategi sorangan. Gagasan téh outsmart jelema anu terampil sakumaha pamuter, him-, atanapi her-, diri.

Fokus utama tiori kaulinan nu langkung lengkep ihwal dina poker, boh online atanapi dunya nyata. Alesan pikeun poker nyaéta kaulinan paling kasino dumasar paling kéngingan, sabab pokus ieu utamana pentingna pikeun muterkeun ngalawan lawan dunya anu sanés sejenna. Multipamaen poker online mangrupakeun conto anu prima, nunjukkeun yén lawan anjeun jieunan ti pamaén sanésna anu meureun wawuh strategi strategi. Hayu urang katingal tina titik penting 5 dipikaresep dina teori kaulinan sareng lawan poker dunya nyata.

1.There No Stratégi Sampurna

Salah sahiji anu pang pentingna dina émut éta teu aya anu sapertos strategi sampurna. Sakabéh kaulinan kasino, kaasup poker, nyaéta kaulinan anu dumasar kana kasohor, sarta faktor anu kanyahoan ieu ngandung harti yén sakabéh strategi anu variabel na sifat. Sadaya strategi anu dimaksudkeun pikeun nungkulan faktor anu teu dipikanyaho saloba pangsaena, tapi teu aya hiji jawaban anu cocog ka sadaya kaayaan sacara cara sampurna.

Jadi naon ieu maksudna? Ieu ngandung harti yén henteu paduli kumaha pamuter tiasa nganggo teori kaulinan sareng strategi, aranjeunna bakal salawasna netepkeun dina kaayaan dimana éta henteu gerak anu pasti bakal ngajamin hasilna positif. Istilah sanésna; mustahil pikeun jadi pamuter sampurna kaulinan saperti poker. Hiji mung tiasa miharep janten saingan anu jéntré, anu tiasa dianggo ku kanyaho, sareng saloba prakték anu tiasa diurus.

Pendekatan Kembar 2.The

Téori permaatan, anu di luhur dicatet, pokus kana maén kaulinan gaul ngalawan lawan anu dianggap sarua persis. Hal ieu kadang sok dianggap salaku pendekatan kembar, nunjukkeun yén teoris asih nyarios yén genius atos tepat ka kembar pasti-na bakal kaulinan poker anu paling narik dina sajarah. Tapi kumaha hiji ngelehkeun lawan disarengan terampil dina kaulinan sapertos poker?

Téori kaulinan dina skenario kieu sapertos jiga kaulinan catur, tapi sareng papan anu parantos nyusun ulang di tungtung unggal péngkolan. Hartina; ngabutuhkeun hiji prediksi, adaptability, jeung kasinteran tina kasempetan statistik. Hiji-hijina jalan anu sabenerna pikeun ngelehkeun kembarana nyaéta anu kalibet ku cara tuntas pisan anu diprediksi sareng teu kaduga, tetep tetep tujuan meunangna jelas dina pikiran na.

Kaulinan 3.Zero-Sum

Poker disebut kaulinan enol-sum. Ieu ngandung harti yén di ahir unggal babak pertandingan, sadaya bets anu parantos ditempatkeun bakal mungkas dina saurang pamaén anu sanés. Jumlah nu meunangna bakal aya leungit ku pamaén nentang. Tujuan tina kaulinan pikeun ngumpulkeun cukup sumberdaya fléksibel anu pamaén séjén anu linggih enol.

Téori kaulinan ngurus konsép éta, sabagean, yén sumberdaya fléksibel, chips judi, parantos naékkeun ku cara pamuter ngadeukeutan kaulinan. Pamaén anu ngagaduhan langkung chips baris bertingkah béda jeung anu saatos anu saeutik pisan. Ieu salah sahiji aspék anu sering teu dikopokeun ku seueur strategi, sareng hal anu tiasa mareuman pamaén malah saé profésional, kaserang.

4.Perfect Game .mbaran

Poker nya éta disebut kaulinan inpormasi sampurna. Ieu ngandung harti yén unggal pamuter dina kaulinan gaduh informasi nu sami sareng unggal pamuter sejenna, dileungitkeun nilai kartu sorangan. Henteu aya move anu pamuter tiasa ngadamel anu teu katempo, atanapi henteu terang ku pamuter anu sanés.

Ieu ngandung harti yén hasil poker ditangtukeun pohara kuat ku kumaha tiap pamuter napsirkeun tiap gerak anu dilakukeun. Dina basa sejen, aya sababaraha hiji kaulinan anu adil, tur dumasar kana skill individual, sapertos poker.

Strategi 5.Optimal

Konon upami dua pamaén mimiti nyérang dina kaulinan poker, sareng saurang pamuter nganggo strategi optimal, anjeunna malah mungkin nyaritakeun pamuter lawan naon anu aranjeunna lakukeun dina unggal lengkah, sareng bakal tetep ngeureunkeun salaku Koswara . Gagasan basajan Ieu ngécéskeun pisan inti téori kaulinan. Hartina; hiji strategi optimal optimal, henteu paduli sabaraha inpormasi anu diputerkeun lawan.

Sakumaha anu geus disebutkeun, strategi sapertos anu méh teu mungkin, tapi mangrupa tujuan cita, poko, tina theorists game. Anu pangalusna anu bisa dipanggamel dugi ka strategi optimal mitis anu dihontal nyaéta ngagunakeun sajumlah strategi fléksibel anu paling mungkin. Sareng, anu pang pentingna, sanés tetep nganggo strategi anu sarua, anu kedah pidamelna janten diprediksi.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Teori kaulinan péka diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon