Top 10 Situs Kasino Online Norwegia

Urang Norwégia resep maen judi sareng maénkeun kaulinan kasino. Tapi kaayaan hukum anu gancang gancang henteu mungkin waé pikeun pamaén ngalereskeunana di Oslo, Rosenborg, atanapi Artik Circle.

Pikeun kasino online anu saé, para palanggan anu dumasar kana Norwegia kedah pindah ka situs web sareng lotre-runer. Pamuter poker Norwegia, samentawis, parantos mendakan diri nuju peuntas laut pikeun maén kajuaraan nasional sorangan.

Is Norwégia tempat no-go lengkep lamun datang ka judi? Teu cukup, sareng aya seueur kasempetan pikeun maen judi di offline sareng online kanggo artos nyata. Hayu urang ngajalajah pilihan pikeun panatik kaulinan Norwegia.

Perlu dicatet yén henteu sadayana situs kasino luar negeri sayogi ka pamaén Norwegia. Nanging, masih aya seueur situs luar negeri anu nampi Norwegians sareng ngijinkeun deposit di Norwegia Kroner (kr).

Top 10 situs kasino Online Norwegia Online kalayan bonus FRESH!

100% nepi ka € 200

payout 98.14%
Jumlah Bonus € 200

100% dugi ka £ 100 Slot

payout 99.12%
Jumlah Bonus £ 100

$ 1000 Bonus Wilujeng sumping + 200 Spins Gratis!

payout 98.12%
Jumlah Bonus $1000

$ 1000 Bonus + 300 Spins Gratis!

payout 97.34%
Jumlah Bonus $1000

220% nepi ka € 880 + 220 Spins bébas

payout 97.19%
Jumlah Bonus € 880

$ 1000 Bonus Wilujeng sumping + 200 Spins Gratis

payout 97.80%
Jumlah Bonus $1000

100% nepi ka € 500 + 200 Spins bébas énggal!

payout 97.83%
Jumlah Bonus € 500

€ 500 Wilujeng sumping Bonus

payout 97.80%
Jumlah Bonus € 500

€ Bonus Deposit

payout 97.61%
Jumlah Bonus € 1500

100% dugi ka $ / € 100 + 200 Spins

payout 96.80%
Jumlah Bonus $ / € 100



Ngeunaan Top 10 Situs Kasino Online Norwegia kalayan bonus HUGE!

Punters Norwegia bakal janten anu paling getol pikeun maén dina casinos online. Janten anjeun kedah milarian situs kasino online dimana anjeun bakal mendakan tawaran anu pikaresepeun sareng bakal ditawan ku promosi sareng kasempetan anu sanés pikeun mikaresep diri sareng nampi pangalaman anu paling nguntungkeun. Kalayan kasuksésan sapertos kitu dina Poker online kanggo Norwegians, anjeun pasti bakal milarian situs Poker online, ditambah Slots pang anyarna sareng terbaru. Anjeun pasti bakal katarik ku nawaran anu anjeun milari nalika milari casinos online anu khusus pikeun catering pamaén dumasar Norwegia. Kusabab aya casinos anu haram diantara sadaya jalma situs pikaresepeun, bonus.express aya pikeun anjeun, kalayan pilihan anu paling luhur, aman, sareng dites kasino online kanggo warga Norwegia. Anjeun tiasa mastikeun yén pilihan anu kami lakukeun pikeun anjeun Fitur situs kaulinan online anu dilisensikeun anu wajar sareng terpercaya. Pilihan kami didasarkeun kana karya sapopoé anu panjang sareng pangalaman, sakumaha urang milari kasino online pikeun warga Norwégia sareng pariksa aranjeunna milarian tawaran anu pangsaéna.

Situasi Ayeuna dina Judi di Norwégia

Sakabéh, jalma anu resep maén kaulinan Norwegia kasino di casinos Norwegia dumasar tanah-gaduh tilu pilihan - aranjeunna tiasa kunjungan fasilitas balap kuda-nagara anu dioperasikeun, aranjeunna tiasa maenkeun dina kapal pelayaran di laut terbuka, atanapi aranjeunna tiasa angkat dina tatangga. nyebutkeun sapertos Dénmark or Swédia, dimana casinos sah jeung bisa dinikmati ku unggal sémah.

Anu resep milih kaulinan dina kasino online di Norwégia teu tiasa ngalakukeun éta, biasana aranjeunna biasana kunjungan situs wéb anu nampi pamaén ti Norwégia. Pamaréntah teu ngalarang situs éta sareng henteu ngabatesan aksés para gambler Norwegia dina platform éta. Hijina masalah utama nyaéta pamaén kedah nyatakeun kameunangan salaku panghasilan sareng mayar pajak. Kasino mobile di Norwégia henteu sayogi ogé, kecuali ieu asing, janten henteu milarian kasino online Norwegia kanggo artos nyata.

Hukum pikeun pamaén Norwégia

Aya tilu Kisah hukum anu utami ngatur sakabeh judi di Norwégia. Dina awal abad ka-20, dina taun 1927, anu munggaran nyaéta Undi Totalizator, taun 1992 - Act kaulinan, sareng taun 1995 - UU Lottery. Tilu set hukum ieu, mimitina, netepkeun monopoli pinuh nagara dina ceramah judi, Bréh, ngatur naon anu diidinan sareng anu henteu, sareng ketuhanan, dina éta hukum hukum judi online kedah diatur. Tapi, pamaréntah mutuskeun yén éta bakal gampang pikeun ngan saukur nyaram sadayana Norwegia casinos online sakaligus, tibatan ngembangkeun peraturan sareng undang-undang.

Inti utama nyaéta yén warga jalma ngan ukur nyéépkeun artos pikeun kaulinan online Norwegia kasino, salian ti éta, otoritas nagara mutuskeun yén judi nyaéta jalan teuing adiktif. Pikeun ngajantenkeun anjeun ngartos kaayaan langkung lengkep, urang bakal perhatikeun yén salah sahiji lembaga anu dioperasikeun ka nagara, Norsk Tipping, dikawasa ku Menteri Kabudayaan sareng Urusan Gereja. Janten perjudian henteu katingali salaku kagiatan ékonomi anu mawa artos ka nagara, langkung dianggap jinis hiburan anu kedah diawasi.

Agénsi Norsk Tipping diwenangkeun nawiskeun tohan olahraga, lotre, sareng sababaraha kaulinan anu sanés pikeun warga. Norsk Rikstoto mangrupikeun tanggung jawab pikeun balap sato. Sedengkeun pikeun usaha virtual, di 2010, otoritas parantos ngalangkungan hukum anu ngabatesan pamaén lokal langkung seueur deui. Numutkeun hukum ieu, teu aya bank anu ngawenangkeun nasabahna nganggo kartu plastik atanapi debit pikeun deposit dina casinos online Norwegia. Ieu ngabates para panerak lokal bahkan upami aranjeunna ngahontal ka luar nagri kasino, margi, sakumaha anu urang terang, kartu plastik mangrupikeun cara pangmayaran anu paling gampang sareng diakses.

Hukum séjén nyatakeun yén pihak swasta kalebet kaulinan kartu, atanapi umumna judi, sacara hukum. Nanging, aranjeunna henteu tiasa ditata minangka bisnis; sadaya operator anu henteu dilisensikeun, boh perusahaan atanapi individu, dihukum sareng biasana didenda. Sumawona, sakumna warga katangkep maén online secara haram, muka denda sareng ti tilu bulan ka sataun penjara.

Otoritas pangaturan di Norwégia

Hukum pikeun pamaén Norwégia

Aya hiji otoritas utama anu ngolah sadaya masalah sareng kasus pikeun kaulinan sareng judi di Norwégia, sareng disebut, heran, The Game Otoritas. Otoritas Kaulinan ieu, waktosna, ngalaporkeun ka Kamentrian Kabudayaan sareng Urusan Gereja.
Lembaga ieu ngagaduhan tilu aspék utama tanggung jawab:

éta mastikeun yén sadaya patandingan sareng sagala skéma tohan nyayogikeun syarat-syarat nagara dina ceruk, sareng dina kaayaan masarakat anu ditangtoskeun. Ieu alesan naha kebat kaulinan ngan saukur teu diidinan sanajan di badan anu dikadalikeun.
gawéna kalayan akibat négatip tina judi sareng nyobian nyegah karugian kauangan atanapi masalah émosional sapertos kecanduan. Ieu mangrupikeun aspék anu cool, sabab akibat épék négatip kedah dicandak sacara serius. Nanging, kanyataanna nyaéta kalolobaan jalma anu asup kana kasino pikeun ngarambat ka luar negeri pikeun maénkeun, atanapi maénkeun jarak jauh ti imahna. Janten, sesah nganyahokeun konsekuensi négatip di aranjeunna, atanapi bahkan ngumpulkeun data-data statistik anu lumayan.
lembaga ogé kedah mastikeun yén sadaya kauntungan anu ditampi salaku hasil taruhan anu dipiboga ku nagara sareng pamustunganana nyéépkeun hal-hal mangpaat pikeun masarakat. Ieu mangrupikeun alesan utama kunaon nagara nyandak usaha sapertos na pikeun ngatur Ecological; aranjeunna bakal resep gaduh artos ieu pikeun amal.
Kamentrian Kabudayaan sareng Urusan Garéja masihan kadali pamungkas pikeun masalah judi di Norwégia. Ieu alesan kunaon organisasi anu ngagaduhan amal dina ménu masing-masing ngatur pangidinan pikeun ngayakeun acara malahan turnamén poker. Salaku conto, dina taun 2015, Asosiasi Leukemia Norwegia ngagaduhan idin pikeun kajadian poker (sanaos kanyataan yén poker parantos dilarang di Norwégia mangabad-abad).

Janten aya cara sakitar hukum di karajaan, sareng usaha ageung atanapi organisasi amal mendakan cara ieu. Di sisi anu sanés, mung pangguna rata-rata kedah milari kasempetan anu dibuka pikeun aranjeunna.

Padika pembayaran populér pikeun pamaén ti Norwégia
Ti saprak Juni 2010, pamaén kasino online ti Norwégia teu tiasa nganggo kartu kiridit / debit pikeun deposit / mundur ka / tina akun pamuter kasino kasino maranéhna.

Ieu henteu lirén pikeun pamaén anu berédap ti maén di Kasino online anu nganggo pilihan séjén sapertos e-dompét sapertos Boku, EcoPayz, Neteller, Skrill, Jeton, Siru sareng MiFinity. E-dompet anu saé sabab aman / aman, gancang sareng wijaksana sareng seueur deui ogé popping sadaya waktos. Kalemahanna pikeun aranjeunna nyaéta yén tiasa mayar anu mayar top-up, sareng ditampa na beda-beda ku kasino.

Pilihan pembayaran anu sanésna kalebet cara pamayaran baucar sapertos Paysafecard. Cai mibanda sababaraha manfaatkeun sabab ngamungkinkeun anjeun tetep langkung ketat dina kontrol anjeun, henteu kedah cek kiridit, aman sareng aman sareng gancang pisan. Aya watesan, kumaha oge, kaasup ukuran voucer anu rada ketat, waragad, sareng henteu mampuh dianggo pikeun mundur dana.

Top 10 Situs Kasino Online Norwegia diropéa: Bisa 25, 2020 Author: Damon

Daptar eusi

Bonus patali:

kode lotus kasino turnamén