Nickels sareng Crimes: Lalaki anu ngéléhkeun Las Vegas

0 Komentar

Kolpépi - muter lanté

Filsuf Romawi Lucius Annaeus Seneca sakedik kasohor: "Kabogohna naon anu lumangsung nalika préparasi anu disayogikeun kasempetan". 2,000 warsih saterusna - kecapna waé henteu leres na leres.

Upami anjeun nuju ngarencanakeun ngabalanjakeun sababaraha waktos pikeun ngarasakeun peta anu boh dina dunya nyata atanapi kasino online, eta saé saé janten disusun hadé.

Minggu ieu, urang nempo Tommy Carmichael: lamun ningali anjeunna maénkeun mesin slot, ulah ganggu nyobian saatos anjeunna. Probablyta sigana kosong.

Tommy urang Toys

Sakabéh anu diperyogikeun mangrupa salah sahiji kasempetan pikeun ngarobah arah hirup anjeun. Dina 1980, Tommy Glenn Carmichael digawé di Toko Ace TV Penjualan sareng Ladénan Kacamatan di Tulsa, Oklahoma.

Karirina salaku lalaki perbaikan tipi ieu datar sareng prospekna henteu saé. Dina walks kenca kolotna Ray Ming sareng kahirupan Tommy robah salawasna.

Ray Ming kungsi hirup di Las Vegas. Dina boot mobilna waé nyaéta dua hal anu: mesin Bally slot sareng 'upper-bottom joint'.

'Beungkeut-luhur-handap' éta bagian baja curled anu digarap babarengan sareng hiji thinner - 'string gitar' - sapotong kawat, pikeun curang mesin slot di casinos Las Vegas.

Pikeun nganggo alat, Anjeun bakal nyelapkeun kawat ipis ka bagian handap mesin sarta ngagambar muatan leutik tina éléktrik internal mesin. Anjeun teras ngalengkepan hiji sirkuit ku ngalebetkeun kawat luhur dina slot koin. Mesin teu bisa nulungan sorangan - bakal mimiti mayar tina koin.

Carmichael dinyatakeun ku démo sobat-Na sareng jepang warung parantos salamina. Yuswa 30, anjeunna angkat kana Kota Dosa sareng pamajikan kaopat. Poé perbaikan tipi éta sajarah - karir taun 20 salaku curang panarjamah bakal dimimitian.

Nickels sareng kejahatan

Di Las Vegas, Carmichael retak slot kahijina: mesin lima cent kaluar jajan. Anjeunna kantong £ 35 dina nikel. "Kuring bisa ningali mana éta geulis gampang ngalakukeun. Anjeun panginten akang gaduh yachts na cars. Anjeun terang, di Amerika Ngimpi, "cenahna.

Lima warsih saterusna, manéhna bakal panjara.

Di 3am, Carmichael diusahakeun rengat slot dina Sindén Denny urang ngan kuloneun Jalur. Pulisi peupeus sarta kapanggih bagean handap-handap dina kantong-Na.

Carmichael kagungan sawatara kalimah anu langkung saentah sareng kakara pikeun ngirimkeunana kana panjara. Manéhna dihukum lima taun, tapi ngan ukur dipidamel dua.

"Di panjara teu aya pisan anu langkung seueur nya," ceuk Carmichael. “Anjeun mikir ngeunaan naon anjeun lakukeun sarta kasalahan sareng kumaha ngabenerkeun aranjeunna. Anjeun boh meunang lempeng atanapi janten hadé. "

“Mah maén dinosaurus,” ceuk Carmichael, ngarujuk kana gabungan luhur-handap. “Sakabéh terang ngeunaan hal éta. Limitedta kawates dimana anjeun tiasa maénkeun ".

Dina siaranana, Carmichael sadar kana industri slot anu parantos dirobih. Mesin lami - anu disetir ku mékanika sareng listrik - digantikeun ku kaulinan teknologi anu luhur nu nganggo sofwér komputer sareng microprocessors. Kantun ngiringan pondok mesin henteu tiasa dianggo.

“Pasihan abdi slot hiji mesin sareng kuring bakal ngéléhkeun éta”

Henteu terbatas, Carmichael meuli dirina mesin vidéo poker anyar anyar sareng méakkeun genep bulan sacara forensik nyobaan jeroan na. Leyuran na: slaider alias paw monyét.

Alat ieu dijieun tina cinyusu baja jeung kawat gitar sareng digarap kana mesin tempat-na dipicukeun Hopper sareng ngalangkerkeun kana angkatna eusina. Alat anu berhargaana milik $ 1,000 unggal jam.

"Angka kumaha mesin nu diitung duit lajeng dianggo ku cara anjeun kana mesin" dipedar Carmichael. "The kasinos éta saré. Abdi cicing sareng gaya hirup saé. Anjeun bakal ngeureunkeun sareng pindah ka mesin salajengna. Anjeun tiasa ngantepkeun rohangan sakabeh, "cenahna.

Ku 1991, pabrik liang anu parantos dilereskeun cacad kaamanan. Geus waktuna pikeun nyeposkeun pamit ka paw monyét. "Anjeun ngan ukur naek kuda," ceuk Carmichael.

Lampu hampang

Penemuan anu paling jina Carmichael nyaéta wand hampang. Posing minangka nasabah, anjeunna alim nganjang ka showrooms produsén kaulinan IGT. Insinyur tanpa disadari dibuka mesin sarta dijawab sadaya patarosan Carmichael.

Wand lampu sareng batré kaméra sareng lampu bohlam leutik. Nalika ieu diselapkeun kana mesin, bohlamna 'luput' sénsor jero sareng ngabalukarkeun ngabasuhkeun koin. Basajan sarta pohara efektif.

Carmichael éta dina roll a. Henteu ngan éta anjeunna nyandak nepi ka $ 10,000 sapoé kaluar tina mesin, anjeunna ngajual alat na kana cheats séjén ogé. Anjeunna maén unggal dinten di kasinos di Atlantik City, Colorado, Louisiana jeung sajabana.

Anjeunna bakal nyéépkeun perjalanan sareng kabogohna topless penari sareng, dina 1995, anjeunna nyandak tujuh pesiar salami genep bulan deui, nami kasino di Nassau, Aruba, St Thomas, kitu ogé dina kapal pesiar.

Anjeunna ngangkat Jaguar JX6, kagungan dua imah, warung pawn sareng mayar pajeg na. 'Rata-rata' penampilan sareng téknik anu sampurna teu ngabantosan anjeunna dodge pulisi. "Petualangan kami ngawujudkeun Samudra Samudra Sareng bosen," saur kabogohna umurna 34 Carmichael urang.

Luck Runs Out ...

Tungtungna, kombinasi arrests, informan, sareng kawat féderal nempatkeun tungtung dina petualangan Carmichael. "Paguneman kasebut ngabebaskeun," kecap agén FBI Las Vegas Jerry W. Hanford. "Kami teu bisa naskah aranjeunna hadé deui."

Dina Séptémber 7, 2001, Carmichael dihukum waktosna - dinten 326 - sareng dibéré tilu taun waktu pacobaan. Anjeunna oge leungit duanana imahna sareng nampi pesenan larangan tina kasino.

Dinten-dinten ayeuna, anjeunna poacher tos gamekeeper sareng anu ngembangkeun alat anti-selingkuh. Anjeunna kadaptar salaku 'anceman penting pikeun industri kaulinan' ku papan kaulinan Nevada.

Di dunya online, hal-hal anu béda sareng maénkeun slot online pisan aman. Generators angka acak ngagunakeun algoritma anu pajeulit pikeun nyingkahan ngahasilkeun angka anyar. Ieu nomer tiasa gaduh nomer langkung ti 200,000. Malah Carmichael bakal bajoang pikeun rengat ieu. Tapi, kaunggulan utama slot online nyaéta yén payout rata-rata nyaéta sabudeureun tanda 97%. Kalayan liang dumasar-taneuh, payout rata-rata deukeut kana 85%.

Tangtosna, upami sadayana ieu parantos nempatkeun anjeun dina watek pikeun peringatan sakedik kana slot, anu katingali sanés salajengna. Senang anu dimimitian di dieu.

Kasino.com Kodeu Bonus >>


sumber: casino.com
Nickels sareng Crimes: Lalaki anu ngéléhkeun Las Vegas diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu