Rencana Anyar Pikeun Langit Kasino Gambling

0 Komentar

Upami anjeun ngaraos saraf ngeunaan ngapad, anjeun ngira-ngira perjalanan udara cukup tina hiji kaulinan. Tapi lamun dua studio desain penerbangan basa Perancis bakal nampi ideu anu kaluar tina éta, éta henteu tiasa janten saencan sateuacan jalma anu resep bantosan kasino bakal meunang maén roulette dina pesawat, jeung meureun poker sareng blackjack teuing!

Kasino judi dina penerbangan

Jean-Pierre Alfano ti AirJet Designs sareng Frédérique Houssard, pangadeg Designescence, ayeuna berpungsi dina perkembangan maranéhna Kasino Jet Lounge. Ieu ngawengku bar méwah sareng kasino anu aranjeunna nampi antukna bisa jadi ciri baku tina penerbangan komérsial anu ngeunang panjang. Maranéhna Casino Jet Lounge dilengkepan korsi trendi, wewengkon inuman sareng méja hideung.

Houssard ngécéskeun: 'Kami nyobian nyandak deui kakuatan pikeun 50s sareng' 60s saeutik; nanaon nu katingali ku dina pilem James Bond. '

Kasino Houssard sareng Alfano dina konsep hawa anu masih kawilang anyar, sareng désainer ayeuna gaduh diskusi sareng sagala rupa Airlines.

Sajarah judi dina hawa

Sababaraha mungkin pikir yén setelan daérah kasino di penerbitan anu rada berlambatna, tapi konsép judi na hawa henteu janten sakitar sababaraha waktos. Singapore Airlines éta diantawis anu pangheulana nyadiakeun judi kanggo flyers anu balik deui dina 1981. Dina waktos éta, aranjeunna dilengkepan pesawat make lightweight mesin slot anu dipasang dina alat-alat anu aya dina hiber anu operasi antara Singapura sareng kota-kota US San Fransisco. Hanjakalna, éta percobaan judi lumangsung sakabéh dalapan minggu. Pindah teras mupus peralatan kaulinan dina hiber teras nyarios ka slot anu ngajénkeunana kumaha aranjeunna dijanten kana 'tangtangan operasional'

Pindah ka 1990s, Swissair nyandak tangtangan midangkeun dina-hiber. Leyuran maranéhanana masihan panumpang kasempetan pikeun ngagedekeun jumlah $ $ 350 maén pilihan klasik kasino baku, anu kaasup blackjack, keno sareng poker. Sistem dumasar software-naratas ku Swissair aya dioperasi dugi 1998 sareng sababaraha urang penerbangan panumpang anu kabéjakeun ngapdet ide na. Sanajan kitu, kacilakaan hawa ngalibetkeun pesawat Swissair di 1998 geura-giru malikkeun sagala napsu perusahaan kanggo fasilitas judi dina-hiber. Panalungtikan ngeunaan kacilakaan udara hawa hubunganana kana Swissair nyarankeun masalah anu disababkeun ku parantos nolak sesar dina sistim hiburan pesawat di-hiber.

Kalayan ngalirkeun waktos, Airlines beuki sakali deui ari kaulinan sareng konsép maturan judi minangka pilihan perjalanan udara. Contona, pengumuman Ryanair di 2004 ngusulkeun perusahaan ngenalkeun judi ngaliwatan sistem hiburan anu aya di-hiber, najan fitur ieu tacan dilaksanakeun. Waktu ditanya dina subjék éta, Stephen McNamara, sirah komunikasi Ryanair, koméntar yén Ryanair tetep miharep ngenalkeun ide salaku bagéan tina rencana anu bakal datang.

'Kami henteu gaduh téknologi waé di ayeuna', cenah, tapi éta harepanana anu aranjeunna tiasa ngamimitian 'dina dua atanapi tilu taun ka hareup'. Dijelaskeun reureuh saeutik salajengna, anjeunna ngadawuh: 'Leres, alesan kami henteu ayeuna [nawiskeun judi] dumasar kana biaya téknologi Wi-Fi anu diperyogikeun kanggo éta'. Anjeunna ogé nambahan yén Ryanair nungguan turun harga peralatan.

Virgin Atlantic mangrupakeun maskapai panumpang séjén anu parantos ngintunkeun nyangkut fasilitas penerbangan dina penerbangan pikeun ningkatkeun pangalaman panumpang. Di 2005, bos sahiji Virgin Atlantic Airways, Richard Branson nyebatkeun yén sajumlah leutik pesawat A380 anu kéngingan anyar bakal dipasangkeun kana ranjang ganda sareng kasinos dina hiber.

Ngaleupaskeun béja, Branson parantos bébéja ka nyaritakeun The New York Times yén panumpang Virgin lajeng kedah gaduh 'dua cara boga untung dina hiber Virgin.'

Tapi perusahaan katingalina parantos didefinisikeun sakabeh gagasan nalika juru carios Virgin sejen parantos ngaku ka CNN yén konsép kasino Virgin nyaéta "ngan hiji gagasan, sareng seueur ideu anu sanésna urang dikaitkeun kana sababaraha taun ka tukang. '

'Benerna,' cenah, 'kami teu bener-patalina ogé mibanda éta.' Najan kitu, Virgin nampik pikeun masihan alesan naon naha naha maranéhna henteu milih neraskeun kasinos di A380s maranéhanana.

Téknologi Wi-Fi

Delving satuluyna kana masalah, katingalina langkung snags langkung ti langkung saukur nginjeumkeun waragad kanggo investasi infrastruktur awal. Contona, ayeuna aksés Wi-Fi janten langkung anu langkung biasa dina penerbangan panumpang, sigana bakal panumpang tiasa ngan saukur ngaksés loka kasino mobile ti alat nu tiasa diaku sorangan. Wouldtana bakal némbongan ngarubah tujuan pangayaran maskapai dina fasilitas midangkeun sorangan.

Ryanair ngarencanakeun pikeun nepikeun masalah ieu ku cara méré Wi-Fi 'loop loop' kanggo ', ku kituna panumpang judi bakal kapaksa nganggo sistem perusahaan. Tapi Houssard sareng Alfano henteu ningali judi online salaku anceman pikeun konsép maranéhanana.

Alfano dicatet: 'Nalika anjeun kana hiber 14-jam, sanajan anjeun nuju di kelas bisnis, sadaya anu tiasa leres leres waé, inuman, nonton pilem sareng sare. Casino Jet Lounge sanes sakumpulan bar atanapi gagasan hiburan. Simkuring katingal salaku rohangan sosial. "

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Rencana Anyar Pikeun Langit Kasino Gambling diropéa: Juli 4, 2019 Author: Damon