Bandara Celebrated paling of 2018

0 Komentar

Perjalanan udara tiasa janten pangalaman henteu merenah. Kanyataanna, tiasa salasahiji waktos jaman paling henteu merenah, gumantung kana dimana anjeun ngapung, sareng anu bandara anjeun kedah janten janten. Di antosan lila, nepi ka hiber anjeun nyangsang sareng nyérélék mawa snooze di lantai, teu senang. Na, tangtosna, sakali anjeun sabenerna meunang dina pesawat, anjeun tiasa ogé kudu salamet a perenah sareng kedah ngaliwat sakabeh rigmarole kadua kalina.

Di sisi anu sanésna, aya sababaraha anu hébat pisan, sareng dirancang taliti pisan pikeun nyugemakeun para nasabah, tiasa janten bagian panghadéna tina lalampahan anjeun. Sawatara urang, nyatana naha pangusaha, wisatawan, atanapi seueur pamaen dina judi, mungkin ngan hoyong mindahkeun lalampahan maranéhanana kana palabuhan ieu kanggo maksud.

Skytrax Dunya Airport Awards

Aya kamungkinan sababaraha anu nengetan bandara, iwal mun aranjeunna husus dina hiji momen pasti. Dina titik, kualitas pendirian anu ujug-ujug bakal tumiba ka pokru. Naon kahayang tiasa nawiskeun na jalan kanyamanan, rélaxasi, sareng selingan? Kanggo sabagéan ageung, ieu tempat penting bakal ngalakukeun naon bae anu aranjeunna tetep pikeun ngajaga para nasabah bagja sareng wareg, tapi ngan nepi ka titik nu tangtu. Meureun aya sababaraha réstoran jeung warung kado, tapi teu aya teuing kieu.

Satuluyna anjeun ngagaduhan jalma anu kerang pangajén dina Skytrax World Airport Awards. Na enya, bisi anjeun terang, pangajén ieu dianggap bergengsi. Dibikeun kaluar pikeun anu pangalusna dina dunya, anjeun miharep yén reureuh anjeun aya dina hub perjalanan.

Changi - Singapura

Milih bandara panggedena di dunya, genep taun ngajalankeun, aya Changi di Singapura. Tapi saencan urang dibere ngan naha jadi kénging pisan, kumaha persis panghargaan luhur anu dipilih? Sigana eta survey rengse, dicokot tina jutaan travelers sakuliah dunya. Ti hasil, kaputusan anu kapendak.

Edward Plaistered, CEO Skytrax, ngan saukur nyatakeun yén pujian Changi kanggo Changi ngan saukur hiji démo popularitas popularitas kalayan wisata internasional. Janten, naon anu nampi pujian sapertos tina anu langkung seueur ti?

The pamungkas dina méwah

Dina kalolobaan bandara, hiji jalma bakal bagja diuk dina méja, inum cangkir kopi sareng nganggo Wi-Fi gratis pikeun ngotéktak bersih, maén dina kasino online, atanapi nangkep dina warta. Na leres, anjeun tiasa lereskeun mikaresep di Changi, tapi aya kitu langkung seueur langkung. Kumaha sakitar dua 24-jam dina bioskop dintenna, nunjukeun pameungpeuk panganyarna ti sakumna dunya? Na, teu urang nyebut, bioskop ieu bébas gratis?

Sora teuing alus janten leres? Teras kumaha upami hiji kolam renang di rooftop, ogé gratis ka nu geus ngaramang, ogé ka kebon sunflower anu ditempokeun dina rupa-rupa jenis sunflowers ti sakumna dunya? Dimana di bumi sunflowers ieu asalna? Naha, aranjeunna nuju ditaratkeun di ditu, di binih. Ngabayangkeun usaha anu kedah parantos ngajaga kebon sunflower nyalira, henteu kapikiran ka dua bioskop 24-jam gratis pikeun sapoé.

Cukup menarik, manéh sadayana sapuluh puncak anu pangluhurna di daptar winners Skytrax perenahna di nagara-nagara Asia, di mana waé tilu anu mana waé bakal salawasna Asia. Munchen, anu saacanna diayakeun tempat kaopat, turun deui ka kagenep, sahingga écés kamungkinan yén hiji wilayah anu sanés di dunya gaduh kasempetan nganggur perang. Kunaon nagara Asia gaduh sapertos baju pikeun dipiharep nomer-hiji di jurusan bandara teu dipikanyaho, tapi saeusi dunya seueur tiasa nyandak dua atanapi palajaran.

rujukan:

https://edition.cnn.com/travel/article/worlds-best-airports-2018/index.html

Spin Palace No Deposit Kasino Bonus >>


sumber: spinpalace.com
Bandara Celebrated paling of 2018 diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu