Jieun Kasino Lantai Aman - Judi Penyihir

0 Komentar

Poho Harry Potter, urang nyarios ka dieu wizards - atanapi malah malaikat? - sahiji jenis judi. Dupi anjeun kantos panginten aya di ditu aya saha anu saha kitu benerna ngéléhkeun bata sareng kasinos? Jeung ngéléhkeun éta unggal waktos?

Muhun urang terang yén hal anu sarua dugi ka dipigawe panalungtikan urang. Di dieu Kang naon urang mendakan: sababaraha movers sareng shaker, punjulna magicians kaulinan kasino anu ngumpulkeun lanté dirasakeun sareng kasino kana waktos - sadaya saha anu diakuan salaku para ahli dina widangna sareng idolized ku pamaén sakuliah dunya.

Sareng papanggihan malah leuwih endah pisan nyaéta - sanaos katerampilan jogong pikeun curang sareng tipu daya, jalma ieu sabenerna paporit dina mata kasino kaserang, sareng pamuteran.

Kunaon? Lantaran aranjeunna sadayana milih nganggo katerampilan pikeun ngajaga lanté kasino aman, aman, bersih sareng curang - ngabantosan latihan, panjagaan, sareng diri panyalindungan tina pamasangan, mastikeun sadaya jalma bakal meunang kaulinan anu adil. Kiwari éta sora kawas pulisi wajar ka urang!

John Scarne (1903-1985): ieu dimana sagala patuh sadayana, orok! Samentara anjeunna anjeunna pernah maen maen judi, bodo mogihan hirupna pikeun diajar métode sareng téknik curang peuntas dadu sareng kaulinan kartu diantarana Blackjack, sareng ngabantu pikeun nyegah eta di lantai kasino. Pamimpin dihareupeun waktos, anjeunna mimiti jalma nu teu boga kasino pikeun leres masihan hal-eureut ngeunaan balukar ngirangan Biasa Joes sapertos anjeun sareng kuring. Bukuna - anu masih teu ngan ukur relevan, tapi sawatara anu pangsaéna - kaasup Scarne on Cards (1949) sareng Scarne on Dice (1956). Tur upami éta teu cukup pikaresepeun, anjeunna dua kali pikeun leungeun Paul Newman dina film The Sting!

Franck Garcia (1927-1993): diteuteup salaku ahli pamariksaan, Garcia nyayogikeun ceramah pikeun agénsi penegak hukum sareng janten penampilan télévisi pikeun nembongkeun katerampilan sarta nepikeun pesen na ku na maen masalah bakal masalah Trik tilu cangkang mah kawentar, sareng kapribadian charismatic na hartina anjeunna sok nyésakeun pangawas na euwas - sareng hoyong seueur. Bukunana Kartu dicirian sareng dimuat Dadu (1962), Dina Nutshell (1974) sareng Ulah Bet On It (1978).

Richard Turner: katelah khusus impressive ku sabab ampir teu aya anu ditingali ku sabab, Turner mangrupa ahli di sababaraha téhnik judi, sareng damang duit dina pagelaran hirup anu biasa anu némbongkeun penguasaanna trik kartu sareng kanyaho. Aya henteu kedah cobian curang kasino nalika anjeun gaduh katerampilan bodo! Kaluarannana anu kawentar nyaéta nyaéta DVD anu disebut The Cheat.

Steve Forte: dianggap salah sahiji pangalusna manipulator kartu anu sadaya waktos, bodo nyaéta legenda hirup. Saurang kasimpulan kasaksian sapertos poker sareng blackjack, sanés anu kasubus sareng kasin kasino, sasama karep hadiah na kahirupan napas kasino sareng judi. Anjeunna ahli pikeun manggihan yén pangwanohkeun scam, téknik curang sareng panjagaan kasino - sareng anjeunna saacan ahli sejaren judi (jigana dunya anu pangalusna sarta paling berkenah). Publikasi na ngawengku Kasino Game Protection (2004), Poker Protection (2006) sareng Duka DVD Series Pertambaran.

George Joseph: raray anu teratur dina sadaya kasinos Vegas pangbadagna sareng paling glamorous, Joseph mangrupakeun otoritas badan dina bisnis selingkuh sareng ahli dina sagala tata cara kaulinan kasino. Ceuk urang malah Isro sajauh pikeun ngalatih agénsi penegak hukum - parantos nyiptakeun kabagjaanana kalayan ngalamar hak-hak pikeun kasinos, batan dianggo katerampilanna di sisi anu sanés! Bukuna Poker Cheating (2007) masih salah sahiji tom anu paling kawentar dina subjek, sareng na DVD DVD Cheating di Blackjack, Cheating at Craps sareng selingkuh Las Vegas kénéh padagang panas.

Dupi anjeun kersa ngabantosan kasino-kamari kawas ieu, atanapi anjeun ngaharepkeun sorangan sareng miharep salah sahiji tim panjagaan henteu ngangkat curang anjeun?

Teraskeun - éta waktu syahadat. Ninggalkeun pangakuan anjeun dina kotak koméntar di handap ieu!

Kasino.com Kodeu Bonus >>


sumber: casino.com
Jieun Kasino Lantai Aman - Judi Penyihir diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon