Pikiran, Kinja, Good Reads, Kakuatan Poean, Diigo sareng Khaleej Times ngeunaan Kasino Bonus Express.

0 Komentar

Pikiran

Minds mangrupakeun sumber média média sosial sareng jejaring sosial sumber kabuka anu dibéré pamaké pikeun kontribusina. Diadegkeun ku Bill Ottman sareng Mark harding di 2011, nyaéta layanan jejaring sosial disebarkeun anu ganjaran kontributor sareng tokens dina blokain Ethereum. Pikiran ngeunaan urang

Kinja

Kinja ngajak anjeun pikeun ngadawarkeun béja anu anjeun paling paduli ku cara méré pangalaman anu bacaan sareng sawala anu konsisten dina sakabéh platform, kaasup situs Gizmodo Media. Anjeun ayeuna tiasa ngawasa curate paguneman nganggo alat anu sami anu nganggo rai kami! Kinja ngeunaan kami

Goodreads

Goodreads nyaéta situs panglegana pikeun para pamaca sareng saran buku. Misi kami nyaeta pikeun ngabantosan jalma milari sareng ngabagikeun buku anu sanés. Upami anjeun milarian tempat anu anu ngajantenkeun buku anu saé atanapi pikeun nyawalakeun anjeun paporit buku sareng komunitas pamiarsa, anjeun geus mendakan tempat anu pas! Samentawana urang henteu ngagaduhan situs tutorial, anjeun tiasa didatangan Tentang Kami halaman pikeun diajar! Alus Pamiarsa ngeunaan urang

Kakuatan poéan

DailyStrength nyaeta bagéan Sharecare anu boga fungsi salaku jaringan sosial anu museur kana kelompok pangrojong, dimana pamaké nyadiakeun ku karana kalayan pangrojong emosi ku nyawalakeun peralatan sareng kasuksésan maranéhanana. Loka ieu ngandung komunitas online anu nyambung sareng kaayaan médis béda atawa tantangan kahirupan. Dina Nopémber 4, 2007, DailyStrength tos nyiptakeun leuwih kelompok pangrojong 500 fokus kana masalah sapertos déprési, cerai, parenting, sareng rupa-rupa kangker; Saterusna, blog kaséhatan, jawaban ahli, pengobatan, sareng komunitas pangrojong anu henteu profésional aya di seluruh dunya. Kakuatan poéan ngeunaan urang

Diigo?

Kucapkan salaku Dee'go, ngaran mangrupa "singketan sareng" Intisari Inpo Internét, Grup sareng Sejen Sipatna ". Nu katingali, urang khususna resep bagéan" Barang lianna ", anu masihan urang amanat anu kabuka pikeun henteu ngahubungkeun inovasi sareng nyadiakeun saé sareng hadé nilai pikeun pamaké urang.

Misi sareng Sajarah

Masih boga pangabutuh berpungsi sareng inpormasi anu henteu kapendak? Muhun, terus-teras, atanapi langkung hadéna, cikan terang! Tim kami di Diigo didasarkeun kana
  • ningkatkeun saban segi pamaréntahan inpormasi anjeun
  • terus ningkatkeun layanan urang ku innovating sareng ku ngadengekeun pamaké kami
  • pamustunganana nyadiakeun sistem inpormasi inpormasi inpormasi kata gandéng kanggo inpormasi kumaha nuduhkeun sareng meakeun inpormasi, sareng kumaha carana urang mendakan jeung ngatur pangaweruh.
Sajarah anu lumayan panjang saprak 2005 (ku standar wéb) parantos kabuktian yén tim kami leres pikeun misi didadarkeun di luhur. Dina taun-taun, sakumaha puluhan pamaén di rohangan anu sarua nutupan poko, anu sering nyésakeun para pamaké anu terdampar, Diigo parantos ningkat, saperti ditingalikeun ku grafik évolusi handap. Diigo ngeunaan urang

Khaleej Times

Galadari Printing and Publishing Co. LLC nyaeta imah penerbitan tina salah sahiji Kawijakan Inggris di UAE ngarah. Khaleej Times nyaéta koran Inggris munggaran nu diawalan di UAE di 1978.

Broadsheetna diwangun ku bagian warta umum, halaman bisnis sareng bagian olahraga anu hirup. Khaleej Times pangluhurna nyebar koran basa Inggris di Teluk. Reta kaluar kana sadaya bagian UAE. Sajaba ti éta, nyertakeun Bahrain, Oman, Kuwait, Qatar sareng Saudi Arabia ngaliwatan jaringan distribusi nu sesah. Khaleej Times ngeunaan kami
Pikiran, Kinja, Good Reads, Kakuatan Poean, Diigo sareng Khaleej Times ngeunaan Kasino Bonus Express. diropéa: Juni 9, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu

Iklan Link