Top 10 Situs Kasino Online Hungaria

Bentang kasino online Hungaria mangrupikeun conto kumaha otoritas lokal tiasa ngajaga monopoli sanaos pipilueun ti EU. Kalayan henteu ngarepkeun ningali pasar liberalisasi, Hungaria parantos gancang waé waé pikeun merek internasional. Nalika milari kasino online Magyar anu saé, Hongaria moal tiasa anu paling gampang di daérah dunya pikeun mendakanana. Kusabab kitu urang parantos ngahijikeun daptar situs wéb anu henteu ngan ukur narima pamaén Hungaria tapi ogé nganteurkeun mata uang HUF salaku standar. Heck, aya diantara aranjeunna malah nawiskeun website sareng dukungan customer di Hungaria!

Top 10 Situs kasino Online Hungaria sareng bonus FRESH!

100% nepi ka € 200

payout 98.14%
Jumlah Bonus € 200

Nepi ka € 500 Plus 20 Spins Gratis!

payout 98.07%
Jumlah Bonus € 500

77 Spins bébas + 100% dugi ka $ 200

payout 98.09%
Jumlah Bonus $200

Nepi ka € / $ 200 + 100 Spins

payout 98.24%
Jumlah Bonus € / $ 200

Deposit 10 € & Play sareng € 70

payout 97.74%
Jumlah Bonus € 10

Kado anjeun dugi ka 100 € gratis!

payout 97.80%
Jumlah Bonus € 100

$ 1,500 Bonus + 300 Free Spins

payout 98.29%
Jumlah Bonus $1500

Kasino bonus ti 29 kasino

payout 97.86%
Jumlah Bonus $1000

€ 800 Bonus

payout 98.44%
Jumlah Bonus € 800

Deposit 100 € sareng maén sareng 200 € + 50 Spins Free

payout 97.89%
Jumlah Bonus € 200

$ / 500 Bonus sareng 140 Spins bébas!

payout 98.06%
Jumlah Bonus $ / € 500



Ngeunaan Top 10 Situs Kasino Online Hungaria sareng bonus HUGE!

Judi Online Di Hongaria: Naha Éta Hukum?

Leres, maén dina online kasino Hungaria sah ti taun 2017. Kami nyarios tanggal 1991 di luhur, éta mangrupikeun taun nalika casinos bata-mortir janten sah. Ti saprak éta, langkung ti 10 casinos dumasar tanah darat dibuka di nagara éta, sareng berkat kagiatan lobi na, judi online janten hukum ogé. Hukum judi online di Hongaria mangrupikeun Act Skéma Kaulinan sareng UU Lotre. The lotre (sareng tohan olahraga) diayakeun ku resmi Szerencsejáték Zrt. (Kaulinan tina Chance) awak pangaturan, tapi saha waé anu nyumponan syarat tiasa nampi lisénsi sareng muka hiji kasino online di Hongaria. Hal-hal anu paling penting pikeun dipikanyaho nyaéta:

  • Umur judi online sah légal Hungaria nyaéta 18 taun.
  • Lisénsi pikeun situs kasino online Hungaria épéktip salami 10 taun.
  • Ngalamar tiasa nyetél toko di luar negeri tapi anjeunna kedah ngajaga
  • rékaman kauangan dina bank Hungaria.
  • Lisénsi harga dugi ka 10.000.000 HUF

Teu aya biaya anu misah sareng / atanapi ijin pikeun casinos mobile, upami ngalamar ngagaduhan lisénsi pikeun judi online, anjeunna tiasa nawiskeun ios kasino sareng kasino android

Pondokna, hukum judi di Hungaria mangrupikeun kaleresan sakumaha anu kéngingkeun sareng éta mangrupikeun nagara anu ngajantenkeun online judi tanpa aya larangan. Peraturan Hungaria ogé ngamungkinkeun pamaén muka akun di casinos luar negeri sareng maén, pamaréntahan Hungaria henteu ngotor situs web di luar negeri. Judi sabenerna haratis sareng anjeun tiasa maén di mana waé anjeun resep.

Anu Béntang Anu Pangsaéna Online Kasino di Hongaria?

Kusabab judi sah sareng hukum lengkep bebas, aya seueur situs kasino Hungaria milih ti (sareng mobile kasino situs Hongaria ogé). Aya dua cara pikeun mendakan kasino online Hongaria anu pangalusna: Anjeun tiasa boh nyobian aranjeunna hiji-hiji, kaleungitan artos & waktos dina prosés; atanapi anjeun tiasa milih salah sahiji situs kasino Hungaria kami, anu dicandak leungeun sareng diuji ku staf kami. Sadaya situs di handap mangrupakeun casinos online ramah Hungaria sareng aranjeunna nawiskeun sadayana bonus sareng kaulinan ka pamaén Hungaria tanpa aya larangan. Kusabab jawaban pikeun "nyaéta online kasino sah di Hongaria" patarosan nyaéta nuhun, anjeun tiasa milih salah sahiji aranjeunna pikeun hiburan judi anu nguntungkeun sareng nguntungkeun. Urang ngan milih anu pangsaéna sareng paling aman pikeun casinos anjeun: Sadaya anu dilisensikeun tina agénsi anu terpercaya (sapertos Malta Judi Otoritas sareng Curacao eGambling) sareng nawiskeun kaulinan anu pangsaéna sareng bonus. Anjeun ogé tiasa maca ulasan na langkung seueur ngeunaan unggal kasino. Milarian kasino internét anu dilisensikeun di Hongaria henteu pernah gampang kieu: Anggo daptar kami sareng mimitian judi tanpa ngabuang waktos!

Sajarah Industri Judi Online Di Hongaria

Hungaria saleresna panaratas ngeunaan judi anu sah. Judi olahraga sareng kaulinan kasino sacara sah di nagara saprak 1991. Hukum anu ngatur kagiatan ieu disebat "Judi Hukum".

Tapi, dugi ka 2017, situs kasino online Hungaria sanés bagian tina hukum ieu: hukum judi Online di Hongaria henteu dugi ka akhir taun 2017.

Pikeun leuwih ti 25 taun, ngan judi dumasar darat sareng tohan olahraga anu sah. (Sareng pikeun sababaraha alesan, taruhan kuda - urang Hungaria resep taruhan balap kuda.)

Di momen ieu, aya 9 casinos bata-sareng-mortir di nagara éta. 5 di antarana aya di Budapest, ibukota Hungaria. Nu séjén anu sumebar dina Debrecen, Gyor, Sopron, sareng Nyíregyháza.

Pajak judi, kanyataanna, mangrupikeun bagian ageung panghasilan nagara sareng pamaréntah aktip ngadukung aranjeunna. Tapi, pikeun sababaraha alesan, aranjeunna henteu resep casinos online anu seueur.

Kanyataanna, aranjeunna henteu ngajantenkeun situs kasino online Hungaria dugi ka 2017, sareng henteu sateuacan ngalakukeun éta janten wajib kusabab aturan Kaputusan Éropa.

Judi Online Di Hongaria: Naha Éta Hukum?

Leres, situs judi online di Hongaria sah saprak taun 2017. Ieu leres-leres perjalanan anu anéh.

Pamaréntah henteu ngarencanakeun pikeun ngajukeun online judi légal, tapi casinos lokal-bata-mortir lokal dilobi pikeun legalisasi teuing casinos online, sareng aranjeunna malah ngarayu kana Déwan Éropa (EC).

Kasino online Hongaria situs janten hukum kusabab kaputusan EC, sanes kusabab pamaréntah hoyong éta. Dina sagala hal, ti saprak 2 taun ka pengker, perusahaan naon waé tiasa nyetél kasino online di Hongaria, atanapi nawiskeun jasa ti luar negeri.

Duanana pilihan nyaéta dimungkinkeun sareng dirojong, salami catetan finansial situs kasino disimpen di wates nagara. Umur judi sah di Hongaria mangrupikeun 18 sareng sadaya operator anu ngagaduhan lisénsi supados nawiskeun jasa. Diomongkeun anu…

Hukum Kasino Online di Hungaria

Numutkeun kana Act XXXIV taun 1991 ngeunaan Operasi Judi, kaulinan kasino ieu tiasa ngan ukur diatur ku perusahaan konsési anu dijudulan ngajalankeun hiji kasino dumasar tanah-. Hasilna tina aturan ieu nya éta pikeun meunang lisénsi kasino online Hungaria sareng, dina bulan Agustus 2019, teu aya situs kasino online di Hungaria.

Nanging, aya seueur platform internasional anu nampi Hongaria sareng malah halaman wéb dina basa Sunda. Salajengna, pamaén ditawarkeun langkung seueur jinis kaulinan pikeun milih sareng kasempetan anu langkung saé, sapertos bonus kasino online sareng promosi kasino online.

Metode Pamayaran Kasino Online di Hongaria

Aya sababaraha cara dimana nu maen judi tiasa deposit sareng mundur winnings. Alami, ku kituna operator tetep masihan aranjeunna aman sareng adil, unggal transaksi artos kedah transparan. Ku cara kieu, kartu kiridit sareng debit VISA sareng MasterCard biasana katampa. Tapi aya alternatip séjén anu éfisién. Ieu kaasup Skrill, Neteller atanapi Paysafecard. Sareng sanajan ecoPayz sayogi di Hongaria, henteu mungkin pikeun mindahkeun transfer judi nganggo e-dompét ieu di nagara. Kanggo inpo nu langkung lengkep, konsultasi diréktori ulasan kasino online.

Situs Kasino Online Narima HUF

Alatan kurangna nawiskeun rumah tangga, aya seueur operator anu nargét ka pasar Hungaria. Hasilna, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mendakan situs kasino online nampi HUF, anu ngamungkinkeun para gambler dikaluarkeun tina biaya konversi.

Top 10 Situs Kasino Online Hungaria diropéa: Juni 1, 2020 Author: Damon

Daptar eusi

Bonus patali:

kasino wizbet