Kumaha Ngeunaan Pusat Man Kasin Themed Kasino?

0 Komentar

Unggal lalaki perlu titik dirina dina imahna. Couldta tiasa janten basement anjeun, garasi anjeun, héd, sanajan kamar anu "teratur" di jero imah (upami anjeun damel sareng pamajikan anjeun satuju kana kasimpulan). Tempat di mana Anjeun tiasa bersantai, seneng-seneng, sareng putus tina sadayana. Dimana wae anjeun mendakan dina tempatna, gua jalma anjeun kedah ngeunteung kana diri sareng naon anu anjeun bogoh. Sawaktos Anjeun parantos nyiptakeun panyumputan anu endah pisan, anjeun pernah badé candak kaluar - nalika anjeun ngajak babaturan ka anjeun, anjeun tiasa masihan caket pisan!

Mun anjeun resep kasinos sareng kaulinan tapi teu boga kasino caket atanapi hoyong nyimpen saeutik artos, naha henteu didamel bumi di bumi anjeun? Urang ngagaduhan pamendak pikeun lalaki-guha kémi sampurna!

Mimitian ku dasar

Kasinos mindeng spot classy - pikir tina Bellagio sareng lampu gantung sareng kotak inlayed sareng lanté karpét anu pajeulit atanapi Macao Venetian sareng wates anu dicét reminiscent tina jalma anu kapendak di Sistine Chapel. Sedengkeun anjeun tiasa henteu tiasa mendakan a Michelangelo mun datangna cet siling anjeun, aya kénéh sababaraha aspék nu tiasa ngayakeun réplikasi lanté kaulinan kasino favorit anjeun.

Coba kabinét kayu kai, beunghar coklat, tabel, samet, sareng wagel kanggo nyandak katingal Palasik. Ulah hilap kana karpét lantai kawas dina casinos. Lampu idéal bakal haneut tur ngondang ogé. Couldta tiasa janten dina wangun lucu tembok sareng rongkrong lampu meja méja game anjeun pikeun mastikeun anjeun ningali unggal jéntré sareng cobian rengat rupa poker para sahabat. Tambahkeun sababaraha samet kulit di hiji aréa pikeun bersantai na ngagantung sababaraha TV-layar anu teratur sareng patandingan jeung balap. Luhureun bar (langkung seueur tentang aréa ieu engké), naha henteu nambahan saanda neon siga anu dipanggihan di Jalur Vegas - meureun salah sahiji nenu "Wilujeng sumping di Las Vegas"?

Nyiapkeun kaulinan

Upami anjeun hoyong pastikeun Hormat nyaéta tempat dimana anu ayeuna bakal meunang peuting di kasino, ulah poho pikeun sakabéh kaulinan. Mimitian ku méja poker kualitas luhur pikeun boga imah turnamén poker jeung latihan pikeun Series Dunya salajengna. Naha henteu ngalungkeun sababaraha visor sareng kacamata anu nembe salah sahiji cabinét anjeun pikeun tarik sareng ngagem kawas pro kaluar bari maén?

Sawatara méja lamun tiasa ngarobah, anu anjeun tiasa maénkeun klasik sapertos anu sapertos blackjack jeung roulette katuhu di imah. Dupi anjeun janten croupier tur nyetel kaunggulan imah atanapi nyandak robah warna ka warna sareng sobat anjeun?

Anjeun tiasa meser atanapi malah gaduh mesin slot DIY di guha lalaki anjeun! Delta Hack nyadiakeun pidéo léngkah-léngkah dina YouTube nyieun mesin mesin slot anu nganggo carboard jeung kai. Nepi ka anjeun upami anjeun nyimpen duit babaturan anjeun parantos nganggo mesin slot anjeun, atanapi upami Anjeun hoyong nyeunakeunana deui dina kaulinan kasino anu sanés.

Sareng iraha anjeun hoyong nyandak putus tina kasino game, naha henteu gaduh dartboard di gigireun bar? Upami Anjeun gaduh kamar, anjeun malah tiasa gaduh mesin pinball, méja billiards atanapi méja foosball.

Entong hilap refreshments

Pohara - bar guha lalaki anjeun! Sampurna, anjeun kedah gaduh sahanteuna hiji mini fridge dirobah kana beers sareng sampanye (pop buli nalika anjeun meunang!) Tiis sareng rak-luhur di luhur pikeun nampi sareng inuman anu pikaresepeun anjeun. Entong hilap snacks ogé. Anjeun kedah ngabéréskeun énergi anjeun dina waktu turnamén poker panjang atanapi némpél dina tim atanapi kuda anjeun. Ngan pastikeun nempatkeun tabel poker anjeun di deukeut bar anjeun ku anjeun henteu kedah langkung seueur kanggo inuman anu sanés (saprak aya hanjakalna sanés pantai cocktail kawas di kasino sabenerna). Tur meunangkeun sobat anjeun pikeun nyaring sangkan anjeun henteu salawasna anu nyadiakeun booze. Barina ogé, anjeun parantos dirarancang Lokalisasi sampurna.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Kumaha Ngeunaan Pusat Man Kasin Themed Kasino? diropéa: Juni 19, 2019 Author: Damon