0 Komentar
Jackpot Kota screenshot
sukses 100%

65x Wager
€ 723000 Max ditarikna
Bonus Kasino tambahan: 145 Free spins on Buku Jeung bulls

510 Pasanggiri eur diropéa: Juli 31, 2017 Author: Paul Bohler
Nyebarkeun cinta nu

Responses to "eur 510 Pasanggiri"

  • Avi Debellis
    Avi Debellis

    Saurang pangusaha ngapung ka Vegas pikeun sabtu minggu pikeun bet dina olahraga. Anjeunna leungit kaos na tonggongna, sareng teu ngagaduhan anu sanés tapi satengah kadua tikét perjalanan-nya - Upami anjeunna ngan tiasa angkat ka bandara anjeunna tiasa angkat ka bumi. Janten anjeunna angkat ka payun kasino dimana aya taksi anu ngantosan. Anjeunna ngagaduhan sareng ngajelaskeun kaayaan budak ka tukang kapal. Anjeunna jangji kirimkeun artos ka supir ti bumi, anjeunna masihan nomer kartu kiridit na, nomer lisénsi supirna, alamatna, et cetera tapi henteu aya gunana. Si cabbie nyentak, "Upami anjeun henteu ngagaduhan dolar 20, kéngingkeun naraka kuring tina pecundang taksi kuring!" Jadi pangusaha éta kapaksa nyentak-angkat ka bandara sareng teu sono dina penerbanganna.