0 Komentar

Kami bogoh ka sababaraha guyonan juicy anu saé
Upami urang ngajantenkeun anjeun seuri, kado waktos anjeun!

Kasino-X
Bodo boozed lebet kana watang sareng ningali kuda sareng cocktail. Bodo nyebutkeun, "Whoa, kuda tipsy! Naha raray anu sapertos sapertos? "
Kuda anu nyebutkeun, “Lalajo sorangan, cik, atanapi kuring tanduhkeun anjeun di bar, kuring nyaéta sheriff tiung."
Sora ngeunah, "Hentar, ieu gélo, kuda ngawangkong! Kuring bet bet kitu ieu tiasa dianggo dina sirkus a! "
Kuda ngarebut, "Tapi naha maranehna peryogi sériffa a?"

Upami potongan ieu parantos ngaharepkeun anjeun nepi, awihkeun sareng ngadagoan moal langkung ngaktipkeun hadir liar dina akun anjeun:

20 ngambip dina Dead atanapi Alive 2 dina Kasino-X diropéa: Juni 25, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu