Meunang Siap pikeun Countdown tina Vinyl!

0 Komentar

Sareng Perang Dunya 2 ngan dina layar eunteung pungkur, salapan belas lima puluh dina Amérika Sarikat ngaléngken pésta jaman radikal kutang, dimana bentang musik nempo parobahan anu masif. Nyandak cue tina sora kroner dékade anu saencana, gaya anyar musik ieu dipindahkeun fokus-na kana tindakan sapertos Frank Sinatra, Judy Garland, Bing Crosby sareng Dean Martin.

Saban pertengahan dékade éta, sora-a tina pop klasik anu ditiupkeun parangkat ku bubuka batu-and-roll. Genre ieu diwanohkeun ku Chuck Berry, James Brown, Richard sareng Buddy Holly. Tapi urang moal tiasa hilap waé sosok anu penting dina sajarah batu-and-roll. Elvis Presley éta undoubtedly raja tina batu and roll. Rupa-rupa penampilan sareng rekaman tipi anjeunna nyandak anjeunna tina musisi rélatif kanyahoan ka Allah Allah méh sapeuting, sareng upami anjeun ngaléngkah ka salapan belas lima puluhan kawas éta di Vinyl Countdown slot, anjeun kedah pastikeun ningali saueurna lagu anu didaptarkeun di jukebox.

Lagu anu aya ti jaman anu éta ogé dipikawanoh paporit sapertos "Roll Over Beethoven", "Johnny B. Good" sareng "Rock and Roll Music". Anjeun ampir tiasa gambar tunes ieu maén sakumaha jerks soda anu nyerep milkshakes kanggo budak tangguh dina jaket kulit samentawis kabogohna menari wengi. Keur disada idlik henteu? Muhun teh warta anu saé anu anjeun tiasa lengkah-léngkah sareng ngalaman waktos deui Amerikadekade paling iconic kalayan Vinyl Countdown ku Microgaming!

Lengkah Balik dina Waktos

Poé kotak juke, pisah cau sareng gajih tiasa janten deui kami, tapi sanés henteu hartosna urang henteu tiasa ngalaman sababaraha jaman baheula ayeuna didieu dina jaman kiwari. Vinyl Countdown ngalakukeun padamelan anu saé dina ngiringan kami ka waktos béda sareng cara anu beda.

The sakabéh ngarasakeun tina reel ieu leres tina téma. Kavling neon lampu sareng kelir caang nutupan tukang sarta ngurilingan reel nu. Ieu sabenerna aya pangalaman salapan belas lima puluh dina slot ieu, sareng sadaya throwback kana elemen anu aya dina tampilan.

Lambang slot ina vinil Countdown tiasa ngadamel burih anjeun nyorot sareng anjeun neuteupkeun kana campuran pikasihkeun. Urang saena coklat susu anu ngandung kromat sareng marshmallows pink sareng jarami tiwu permen. Aya ogé pamisah cau anu penting pisan kalayan amisam strawberry, coklat sareng vanili és krim dilengkepan krim dikocok sareng céri anu aya di luhur.

Kumaha kumaha sababaraha waffles homemas kalawan vanili buncis és krim, sirop maple sarta strawberry asak di luhur? Sareng kami henteu tiasa mopohokeun éta decedent coklat katutupan pound cake. Ngan nempo sakabeh simbol ieu nyababkeun kami kalaparan! Simbol anu sanésna nya éta ku gerbang dua béntang dina menari wengi sareng sapasang sapatu bodas sareng bodas. Na hayu urang hilap henteu katingal ku watek salapan belas lima puluh kasimpulan. Slick rambut gajih sareng jaket kulit hideung sareng smirk pikeun nyocogkeun. Oneta salah saé dude. Nota teu heran yén gadis pirang boga hate ngojay kana sirah nya!

Bonus sareng Wilds

Nalika slot ieu teu gaduh ciri bonus dina kayaan tradisional, mémang gaduh cara sejen pikeun meunang gedé. Jieun awas pikeun simbol glitter bola. Sahingga upami simbol ieu kaciri sareng éta henteu aya dina hiji payline aktip, pamuter kedah ngan darat tilu janten pangajén.

Sarta ulah poho ngeunaan simbol liar. Bisa ngagantikeun simbol sagigireun paburencay kanggo ngadamel kombinasi unggul.

Kanggo ngantep kana sapatu menari anu pangalusna anjeun, candak ka jaket kulit, dagirkeun rambut anjeun ku bit Brylcreem tur siap diangkut kana waktos anu sanés. Geus waktuna pikeun vinyl Countdown!

Spin Palace No Deposit Kasino Bonus >>


sumber: spinpalace.com
Meunang Siap pikeun Countdown tina Vinyl! diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Bagikeun bonus kasino: