Winterberries


Ieu 5-reel, 25-payline game panghargaan ulang spins kalayan simbol caket dina unggal win sareng fitur multiplier! Animasi sareng pikahariwangeun sora anu dikembangkeun ku seniman sora urang anu disayogikeun raray in-play sareng ogé nyorot kajadian penting dina kaulinan, sapertos nalika kolom dikalikeun. Simbol unggul freeze sarta ngabitukeun kana visual éndah snowflakes lamun awarding titik.
Kaulinan ieu parantos pindah ka iSense 2.0 sareng nyadiakeun pangalaman kaulinan kaca gelas sareng muter game intuitif.

Winterberries diropéa: Januari 15, 2019 Author: Aamir Berrey