Pandamania

0 Komentar
Pandamania

Pandamania


Pandamania slot nya éta salah sahiji Nextgen Slot online sato-themed kaulinan. Pamaén bakal ngiluan Panda, sareng babaturanana di kebon binatang panglobana di dunya, di mana sasatoan ngajalankeun onar dina treuk motor sareng zookeeper dihijikeun sareng janten langkung anu kedah ditingali; kumaha oge, rusuh ieu ngan ukur tiasa mendakan langkung seueur fitur bonus sareng hadiah anu hadé.
Slot mobile Pandamania mangrupa kaulinan lima reel nu boga tilu jajar, sarta standar dua puluh lima paylines. The reels diri anu dina bentang Kebon Binatang, tempat anjeun tiasa ningali curug, cages sarta tangtu gera asup teu eupan salah sahiji sato. Anjeun spin, anjeun ogé bakal ngarasakeun épék sora quirky tur lucu nu marengan unggal spin, tapi moal ampir saloba anjeun bakal ngahargaan gampang nuturkeun midangkeun. pangalaman slot anjeun satuluyna ditingkatkeun kamampuhna ku ngamungkinkeun Anjeun pikeun milih alungan Anjeun per spin, sarta nu bisa jadi ti sakumaha saeutik sakumaha 1p per spin kana £ 50 per spin.
liar Lambang
Kawas paling liang, anjeun boga lambang baku dina reels. Dina hal ieu, aranjeunna sadayana brightly warna na ngawengku hiji pedal Powered karanjang, sababaraha tiket kebon binatang, hiji kantong tina manisan, dihijikeun nepi zookeeper sarta tangtu standar lambang kartu maén 9, 10, J, Q, K sarta A. Anjeun oge boga lambang unik nu kaasup simbol liar. Bapak Panda dirina teh simbol liar on Pandamania slot kaulinan, tur lamun nu katingali manehna, anjeun bakal senang sakumaha anjeunna bisa ngan mantuan pikeun ngarengsekeun kombinasi unggul, upami anjeunna tiasa, ngaganti ku pikeun lambang leungit.
paburencay Lambang
Ogé Panda simbol liar husus dina slot online Pandamania, Anjeun ogé boga simbol paburencay. simbol paburencay Ieu teh Pandamania kebon binatang tanda. simbol ieu teu ngan bade mantuan kombinasi unggul paburencay lengkep, tapi ogé bakal pemicu nu spins bébas bonus.
Fitur bonus
Nyokot Me Bonus - The nyokot Me Bonus teh fitur bonus munggaran dina slot Pandamania, sarta anjeun bisa memicu ieu ku simbol padlock nu ukur nembongan dina reels dua, tilu jeung opat. Darat tilu dina reels sarta anjeun bakal meunang milih salah. Tukangeun padlock bakal janten meunang Hadiah tunai, hiji hadiah tunai sarta kasempetan pikeun nyokot deui atawa sakabéh tilu hadiah.
Lolos Panda Bonus
panda bonus nu lolos téh fitur bonus kadua dina Pandamania slot kaulinan, sarta éta mangrupa fungsi dihasilkeun sagemblengna sacara acak. Di kali acak nu panda bakal siklus nyilangan layar nambahkeun wilds ka reels sarta mudahan nyieun ngéléhkeun ku cara eta.
Spins Free
Fitur bonus katilu jeung final dina slot Pandamania teh haratis spins bonus. Anjeun tiasa memicu ku badarat tilu atawa leuwih tina Pandamania tanda paburencay simbol peuntas reels. Lakukeun bakal pangajén ieu sapuluh spins bébas, sarta sagala ngéléhkeun bakal nuhun ka multiplier 2x dua kali. Anjeun oge bisa ulang pemicu fitur ku badarat tilu scatters langkung.

Acak Free slot Kaulinan:

Frankie dettori 7 magic
Frankie dettori 7 magic
Gabung ka joki kawentar Frankie Dettori dina poé gaib na di Ascot nalika manéhna meunangkeun kabéh tujuh ras na bari ...
Maénkeun Slot!
super flip
super flip
Anjeun terang naon nu nuju sia didieu ti moment anjeun muka ieu slot video ti Play'n GO. Aya henteu ...
Maénkeun Slot!
Raja Aeh scratch
Raja Aeh scratch
Liang Perdana - Imah tina slot Mesin Perdana liang téh situs nomer hiji dina dunya pikeun slot ...
Maénkeun Slot!
bells jingle
bells jingle
Christmas Hawa mangrupa waktu analisa na harepan dina kahirupan leuwih hadé. Gaduh anjeun geus dihasilkeun daptar kahayang pikeun ...
Maénkeun Slot!
jester magic
jester magic
slot magic Jester mangrupakeun garis Greentube kaulinan tina Novomatic. Pamekar geus diusahakeun masihan game ieu ...
Maénkeun Slot!
Game of Thrones 243 cara
Game of Thrones 243 cara
Simkuring yakin yén cara pangalusna keur dibere nyaho kaulinan téh ku maén éta. Tangtu, ieu ...
Maénkeun Slot!
seuneu penari
seuneu penari
Dupi anjeun peryogi panas Hawai - lantaran mibanda hirupkeun penari ™ nya meunang sih panas! Sahingga tarung seuneu kalayan seuneu ...
Maénkeun Slot!
buah Palasik
buah Palasik
Mun anjeun resep maneh slot kaulinan Fruity acan basajan - lajeng éta waktu keur balik retro kalawan slot Palasik-gaya ieu ...
Maénkeun Slot!
Pandamania diropéa: Januari 24, 2019 Author: Aamir Berrey