Jalma Usaha Inohong Saha Gamble

0 Komentar

Jaringan sababaraha majalah, majalah sareng TV nempokeun anu ngajar urang sadayana ngeunaan gaya hirup kasino jeung kawentar, sareng di casino online JackpotCity, tim mikanyaah nguping sadaya ngeunaan aranjeunna, khususna sawaktos gambling!

Tangtosna, sanés ngan ukur aktor, béntang pop, sareng pahlawan olahraga anu euyeub tur kawentar; aya nyatu jalma bisnis anu nyocogkeun ka tagihanana, sareng rada sababaraha tina ieu tycoons méakkeun jumlah adil waktos sareng seueur duit dina lanté kasino sakuliah dunya.

Tingali kana sababaraha carita anu parantos uninga. Kami yakin panon anjeun bakal pangeusina salami kami!

Harry Kakavas, anu parantos tumiba tina rahmat salaku salah sahiji agén anu paling suksés Australia pikeun real estate, ngagaduhan asih rada kasohor ti baccarat, sareng méakkeun leuwih $ 1 milyar dina kaulinan kartu dina sataun ngan. Kakawa 'Kacavas' baccarat dijieun headline kanggo alesan anu salah, nalika anjeunna ngusahakeun ngagugat kasino pikeun karugianana.

Sejen pamuter Baccarat anu asih kana kaulinan anu kawéntar na leres, sanaos kusabab alesan samaran, nyaéta pahlawan nenjo Ian Fleming, James Bond. Agén rusiah ieu nyéépkeun seueur waktos dina tabél sareng parantos dikerjakeunkeun pikeun ngabuka baccarat dina pilihan langkung populer sareng pamaén di sakuliah dunya.

Datangna cobaan kartu kaulinan klasik ieu ku maénkeun kami ku kami online di dieu di JackpotCity.

Pangusaha Swiss kalayan penchant maén dina tabel kasino nya Safa Abdulla Al Geabury. Anu padagang mata uang asing na padagang batu mulia déhat nyaéta salami langkung ti $ 1 milyar, sareng anu cinta roulette, raja tina kasino kaulinan.

Pangusaha rolét anu mikacét rét ogé éta nyaéta mobil magnate Yunani, Frank Saracakis. Sauran multi-juta, anu anjeunna sehatos langkung seueur $ 14 juta dina kaulinan dina mangsa hirupna.

Robert Maxwell ogé resep resep maénkeun ka roulette, tapi écés henteu lengket anggaran kaulinan-Na. Media tycoon méakkeun langkung ti $ 2 juta dina tilu menit, enya, tilu menit, sawaktos muter sababaraha roda roulette di casino London.

Kami teu yakin yén versi pertandingan ieu iconic anu dipikaresep ku jalma bisnis ieu, tapi kami yakin yén versi online sareng mobile urang tina ieu Amerika, ,Ropa, sareng roulette Perancis bakal tetep anjeun tiasa sumping deui ka kasino JackpotCity kanggo langkung!

Gambar tina: Casino.org, news.com.au, i.guim.co.uk. JackpotCity henteu manten hak pikeun gambar ieu sareng ngan nganggo aranjeunna kanggo informasi sareng henteu tujuan iklan.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Jalma Usaha Inohong Saha Gamble diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon