eSports Dipedar

0 Komentar

Jaman vidéo anu pesat jadi salah sahiji wangun hiburan anu pangbadagna di dunya, kalayan tanda-tanda nu nunjukkeun yén industri éta tiasa nyusul film dina masa depan anu henteu jauh teuing. Hal ieu saestuna karasaeun, sabot éta kaulinan vidéo mangrupa industri anu rélatif anyar, sareng pembuatan film ngarupakeun wangun seni anu aya sabudeureun saprak giliran abad.

Ti panémbong jalma kahiji anu ngagaduhan pamaén dengkul-na jero getih, kana kaulinan strategi taktis anu peryogi skill sareng konsentrasi, industri video game mangrupakeun lega. Para pamaén kaulinan vidéo, anu mindeng disebut gamer, umumna boga midang baris ngiringan kaulinan anu dimainkan. Lantaran kitu, henteu heran nyata yén eSports mimiti janten populér.

eSports nujul kana sagala kaulinan vidéo anu milu dina dina tingkat profésional. Henteu paduli game, ngan éta game dimaénkeun dina kaayaan eSports nu ketat. Ku sadaya cara Tungtung Sweeper bisa jadi éSport, lamun anjeun bisa manggihan jalma anu cukup pikeun anjeun hoyong ningali éta dimaénkeun sacara profesional. Kaulinan bener populér kitu, anu atra; Khususna nu miboga héjo anu paling waspada.

Shooters Jalma Kahiji

Genre jujur ​​jalma anu kahiji, atanapi FPS, ngelodagkkeun popularitas massal kalayan Doom, anu malah ku standar modéren nyaéta kaulinan anu rada ngandeg, anu telenges sareng pikahariwangeun, tapi eta ngeset pamandangan kanggo smash hits nu dituturkeun.

Hasilna ditingali tina panempoan karakter kaulinan, jalma mimiti némbongkeun gim anu akurat, anu karasa dina ngalaksanakeun paneda jeung panungtungan mekanik. Dina eSports, tim pamaén umumna dianggo pikeun ngaleungitkeun tim sanésna, sakapeung pikeun ngahontal obyektif, anu sanés waktosna ngan kanggo count awak. Counter Strike Global Offensive, Call of Duty sarta Team Fortress 2 aya sababaraha panémbong jalma anu paling populér di dunya.

Ngalawan Ngalengitkeun

Aya nu nyebatkeun tarung kaulinan ngan bener-bener meunang kawentar nalika Mortal Kombat asup kana pamandangan, tapi sigana katingalina yén Street Fighter 2 aya sakitar lami sateuacanna éta. Pikeun panon teu dilatih, kaulinan tarung anu kacow sarta hésé nuturkeun, tapi anu akrab sareng genre anu terang yén perjuangan kaulinan peryogi refleksnas waras, koordinasi panon panon luar biasa, sareng saraf titanium.

Dina eSports, kaulinan tarung sering gaduh panongton anu paling vokal, aya sababaraha hal anu malah kapendak pikeun ngarubah maén bal chants nalika tindakan sabagian seru. Kaulinan tarung eSport kasohor di antarana, tangtosna, waralaba Street Fighter sareng Mortal Kombat, sakaligus Injustice and Killer Instinct.

Strategi Waktu Nyata

Kaulinan strategi waktos ayeuna, atanapi RTS, beuki ngaléngkah léngkah lajeng genres anu sanésna, kalibet pamaen anu kedah ngawangun basa, nyusun unit, teras ngiringan baseuh lawan dina sababaraha waktos. Genre RTS nyaéta salah sahiji anu pangkolotna dina video games, sareng gaduh leungit sababaraha gelar tina popularitas sakumaha video games geus mekar. Masih tetep aya base-fan-base die, anu nyayogikeun sareng ngambang Starcraft 2, salah saurang aki tina eSports modern.

eSports tohan

Kawas sakabeh bentuk olahraga, eSports tiasa diingetkeun dina modeu harepan. Ilaharna kasus ngaramalkeun pamuter atanapi grup mana atanapi saur anjeun, anjeun éméh meunang, sareng seueur panyukuran buku ayeuna online nampi pasan-ngiringan. Kudu diingkeun yén hal ieu pikeun ngiringan eSport masih kawilang ngora, dina ngabandingkeun ka kalolobaan olahraga anu sanés, sareng anu ngaramal-winners tiasa janten bisnis nu nipu.

Hakekat kaulinan pidéo bisa ngarah kana hasil anu teu dipiharep sareng anu teu tiasa diprediksi, utamana dina genre pajoang. Predéredibilitas ieu memang ngabalukarkeun sababaraha cocok seru, tapi ulah heran lamun naon anu sapertos cocok sareng hasil atra ngalungkeun sababaraha kurva bal anu serius, sahingga sera nyieun seru langkung seueur pikeun.

Sigana mah ngaraheutkeun kuring

eSports téh ngembang pesat, nyebarkeun di sakumna dunya, ngariung fans, sareng gancang kenging gelar powerhouse anyar dina kecap olahraga. Sakabeh indikasi nyebutkeun eSports bakal terus tumuwuh, sarta pamustunganana boga basa kipas anu sarua pikeun leuwih pidangan mainstream kawas maén bal atanapi rugbi. Tapi, kumaha ayeuna, komunitas eSport henteu tiasa nahan lilin kana acara olahraga tradisional.

eSports ogé bakal dipikaresep mekar jadi téknologi mekar, sareng seueur anu geus ngaramalkeun yén realitas maya bakal maénkeun bagian badag dina acara anu bakal datang. Ngacain eta, nyata henteu aya kaulinan realitas maya anu dianggap kanggo eSporting, kalolobaan akibat kaulinan anu kawates ayeuna anu aya dina sistem realitas virtual. Hal ieu kacida dipikaresep ngaganti janten VR sareng AR deukeutna janten langkung populér sareng gampang diaksés.

"Juru bicara MLG, Major League Gaming, nyarios yén tantangan pangbadagna ngadatangan eSports mangrupikeun penggemar anu henteu maén kaulinan laga nyalira. Nunjukkeun yen generasi anyar sadayana tapi dongeng kana kaulinan, kumaha ogé, sigana kamungkinan anu narik kipas maén henteu non-game maén seueur masalah teuing, sabab lolobana nonoman parantos aya gamers.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
eSports Dipedar diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon