Elon Musk Pikeun Ngawangun Chicago 'Loop'

0 Komentar

Kalayan parantos ngumumkeun yén pengusaha teknis milyar Elon Musk parantos junun ngabéréskeun kontrak kota utama pikeun pausahaan, Boring Co. Ieu salasahiji loba pausahaan milik Musk, kalayan cabang husus ieu ngahususkeun kana halangan torowongan. Kontrak katerangan ieu sistem angkutan gancang antara pusat kota Chicago, jeung Bandara Internasional O'Hare.

Kalayan kontrak dikonfirmasi, anjeun ayeuna bisa nginget yén rencana parantos dikerjakeun ku Musk dina awal 2013. Gagasan anu langkung na di waktos ieu pikeun sistem anu ngumbara milna 760 anu rada ngerakeun pér jam, sareng ieu dianggap ngaku kandel. Kiwari éta kontrak tos diamankeun, tétéla yén kagancanganna bakal mil 150 jauh leuwih realistis pér jam, nyésakeun panumpang cukup waktu pikeun ngéngkasi dina kasino online atanapi maca majalah dina jalan tujuan anu dimaksud.

Sigana mah kalayan réduksi laju anu billionaire parantos kedah gaduh cek kanyataanana anu serius. Atawa ieu ngan ukur pikeun léngkah dina arah 760 mil per jam sistem transit anu pesat, saurna anjeunna ayeuna nuturkeun?

Léngkah dina tujuan nu moal méncog

Sakumaha ayeuna, warga di Chicago parantos kagungan saeutik pisan pilihan basa hoyong sumping ka Bandara O'Hare. Ayeuna skenario anu paling-hadé bakal ningali lalampahan ti puseur Chicago nyandak tentang menit 40. Loop, sapertos disebut ku Musk, bakal ngirangan waktos naek ka menit 12. Pamutahiran loba pisan nyarios sahenteuna. Tapi, éta pihakna masih murag pisan sakedik tina sistem asalna pitched.

Najan kitu, anjeunna henteu nyerah dina 760 mil na per sistem jam. Gantina, anjeunna ayeuna ngaku yen proyek anu kiwari mangrupakeun léngkah anu nuju na disebut Hyper-Loop. Dina konferensi warta, Musk nyaritakeun Walikota Rahm Emanuel yén sistem Hyper-Loop nya éta saé anu cocog pikeun jarak anu leuwih panjang, khusus nyarios Chicago ka New York sabagé conto.

Dina The Citakan: Loop

Sawatara parantos nyarios yén kasturi bisi bisi klasik sareng sadaya teu kacamatan, tapi katingalina dikumpulan Loop antara Chicago jeung O'Hare kanggo hiji proyek anu écés, aya anu sanés. Numutkeun inpormasi anu disayogikeun, Citakan: Loop bakal sagemblengna otomatis, sareng dilengkepan peuteuy anu mawa panumpang 8 kana 12 dina hiji waktos. Torowongan anu diusulkeun bakal disiptakeun ku Boring Co, sareng peuteuy panumpang ku hina Tesla Inc. Torowongan bakal ngalengkepan pang subterranean, sareng moal katarima ku saha waé dina beungeut cai. Istilah sanésna; jempé tur nyieun euweuh vibrations permukaan atanapi tremor.

Aspék anu kasohor anu sanésna nyaéta yén kamungkinan kamungkinan yén tutumpakan penumpang parah ogé tiasa nganggo sistem. Atawa sahanteuna kasturi hinted kana kanyataan, nyebutkeun yén kamungkinan aya. Leuwih narik éta proyék éta bakal ngarugikeun ngeunaan $ 1 milyar, anu tiasa disada jiga pisan, tapi sabenerna tétéla pisan kirang ti naon anu normalna ngarugikeun proyék kitu. Tambih Deui, naek sistemna bakal jumlahna aya kira-kira satengah jumlah anu dibayar pikeun taksi atanapi Uber. Janten, sanajan dina sistim henteu kenging ngahontal jangkungna Kedah anu asalna tandang, stillnggal masih tetep pikeun ngaékrésikeun nyalira.

Kapercayaan kasturi has

Kasturi ieu sakali deui ngalakukeun bagian dina nyandak dunya maju ka lembur, sareng téknologi ngembang. Sugan kami baris geura-giru cicing di dunya anu nuju sistem transportasi gancang anu dimeunangkeun di 760 mil per jam. Anggap kasturi tiasa ngumpulkeun kateranganan anu dipikabutuh. Sanaos henteu bakal jadi masalah, khususna dibikeun eusina kumaha anjeunna bakal ngumpulkeun dana kanggo Citakan: Loop. Anjeunna ngan saukur ngajawab yen anjeunna teu gaduh masalah sateuacan, sareng ayeuna sanes masalah. Pondokna dina wincikanana sigana, tapi anjeun kedah bogoh ka kayakinan éta lalaki!

Spin Palace No Deposit Kasino Bonus >>


sumber: spinpalace.com
Elon Musk Pikeun Ngawangun Chicago 'Loop' diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon