Inten - KOMUNITAS Kampanye Marketing

0 Komentar

Lamun batur nyarios kecap "inten," manéh tiasa instan tiasa ngaréspon nganggo "anu salamina". Ieu nyalira janten buktina kumaha parantos dilebetkeun kana intan psyche manusa.

Para tetempoan ngan aranjeunna dipicu ciptaan anu luar biasa, ku sabab kunaon butik anu paling jarang di cepirana salembar éta. Eureun pikeun masihan ayeuna; mikir inten dina sirah anjeun. Imajinasi anjeun parantos pasti ngaintéhkeun saurang gambar anu sosari glittering anu sumur di pancénana sarta pantes pakaya leutik.

Ieu pisan psikologi tina intan.

Ngan, dina kanyataanana, tétéla yén inten henteu pohara berharga. Anu mimitina, aranjeunna henteu jarang. Batu sapertos sapertos Morganite, Tanzanite sareng Topaz jauh jarang. Bréh, aranjeunna ampir henteu nganggo pamakéan saluareun industri anu tangtu waé, sabab mangrupakeun salah sahiji zat anu paling kemah anu dipikawanoh pikeun manusa sareng skor 10 ti 10 dina skala karasa Moh urang. Tapi, aranjeunna pisan ditagihkeun ku jalmi rata-jalma anu sacara harfiah teu aya praktis pikeun aranjeunna seueur.

Janten, naha pikeun inten ditempo salaku berharga? Alesan eta, meureunna salah sahiji kampanye pamasaran paling luar biasa dina sajarah, anu masih ngawasa kana dinten ieu pisan. Kabeneran aya yén inten téh lolobana aya hargana, jeung lamun aya rasa biasa, sagala bakal ngeureunkeun aranjeunna.

Ritual Kuno Of Akad Nikah Cingcin

Loba dina pamandangan nu cingcin Dursasana anu lila ngiringan tradisi, pasti manjangkeun deui abad ka-akar peradaban urang. Cingcin, anu diulisan ku intan, kedah dibeli pikeun ngajukeun nikah. Karuhun urang kuna anu ngalakukeun hal eta, sareng konsep perkawinan nikah henteu leupas tina ritual méakkeun harta leutik dina cingcin.

Kabeneran aya yén konsép cingcin tina papacangan inten ngan parantos ngadeukeutan abad, sareng tiasa langsung disebarkeun ka sindikat De Beers. Cacak gagasan cingcin sorangan geus bener-bener ditulisan kana sajarah kuna, henteu disada deui ka cingcin eta dugi ka langkung ayeuna langkung anyar. Saméméh Perang Dunya Kadua, diperkirakeun yén kurang ti 10% tina sakabéh cingcin anu dibeli ku perawinan kawin kagungan inten.

Panalungtikan ngungkabkeun yén De Beers indit kalebet dina kampanye pamasaran dina mimiti 1900s, embedding ideu mésér cingcin, sareng inten, minangka sarana pikeun ngajinkeun kawin. Tapi urang bakal meunang eta engké.

A Investasi Good?

Misconception ilahar umum nyaéta yén intan mangrupakeun investasi pinter. Nu ngomong; eta percanten yén nempatkeun duit kana cingcin berlian mangrupakeun move finansial pinter. Sabalikna, eta diperkirakeun yén kana cingcin papacangan nu nuju nuju, éta instan nyebatkeun sakitar 50% tina nilaina momenna tiasa nyimpen toko-perhiasan.

Ieu jelas ngandung harti yén moal aya rasa ésénsial pikeun meuli cingcin ku maksud nyimpen duit anu aman sacara aman. Jadi sakali deui, batu ieu teu mibanda nilai nyata. Bewildered, komo meureun saeutik ngaganggu ayeuna?

Hayu urang katingal ayeuna kumaha kajadianna ...

The Plot Marketing

Artikel anu ayeuna kawentar ku Edward Jay Epstein wincik kumaha, di 1947, De Beers padamelan armada dosen di sakuliah Amérika Sarikat nu sasaran sakola. Kuliah anu sapertos ieu ngan ukur mangrupa bagian ti kampanye rongkah anu atos teu langkung pondok tina 70 yuta Amérika Sarikat warga Amerika sadaya kurung penghasilan, kalayan fokus kuat ka bikang anu umurna umur 15. Di tiap sakola ceramah dikirimkeun, ku pendekatan psikologis jero, sacara husus ngahubungkeun konsép cinta jeung nikah ka batu glittering.

Untungna jutaan méakkeun dina kampanye ieu, sareng tetep kénéh nepi ka dinten ieu. Keepmutkeun sakali deui, yen sateuacan ka 1900 teu aya kakait anu kuat antara cingcin papacangan inten sareng nikah.

Ku kituna, naha De Beers nyandak pendekatan ieu?

Sigana anu investor Britania industri nyieun pamanggihan nu teu dihoyongkeun, sareng eta kaancam ambruk naon jadi saurang investasi anu seueur miliar.

Upami anjeun hoyong meunang leungeun anjeun ku gem anu glittering, anjeun kedah maénkeun Blackjack di Spin Palace Kasino! Sababaraha leungeun unggul tiasa naekeun kasaimbangan bank anu saé pisan, sareng bantosan anjeun kéngingkeun panangan kana sparkler!

De Beers Lahir - Kingkilaban Palsu

Jadi hayu urang balik sababaraha taun, saméméh kampanye pamasaran.

Sakumaha anu parantos ceuk, inten henteu arang jarang. Hal ieu lumangsung dina 1870, manten kapanggih nuju Afrika Kidul. Jumlah aléran anu sayuk kapanggih, sareng suratanana aya dina tembok industri. Ieu janten jelas yén mun gelombang anyar tina batu khusus-henteu-permata diwenangkeun banjir pasaran, pasti bakal jenuh, ngévaluasi naon anu saacanna kungsi komoditi jarang.

Kaayaan ieu diungkulan monopolizing industri, anu kahontal ku nyieun Pambangan Konsolidasi De Beers, sareng Pupuhu Ernest Oppenheimer. De Beers ayeuna dipiboga sadaya intan di dunya, lajeng di-bungkusannana, jual ukur jumlahna leutik ka masarakat, sahingga nyiptakeun kingkilaban jieunan.

Ngadalikeun Paménta

Ngadalikeun suplai komoditi hiji salasahiji hiji hal, tapi pati supados ngadamel pasar kembangan, ngadalikeun paménta-kadali anu penting ogé penting. Ka tungtung ieu, De Beers terang yén kampanye pamasaran éta peryogi diluar sagala hal anu parantos ditingali sateuacanna. Henteu ngan alatan batu-batu éta anu dipiceunkeun henteu meunang loba nu umum, tapi ogé kusabab ékonomi global dina waktos éta tiasa di handapeun galur parah, alatan éta lumangsung perang.

Ku kituna dina 1938 aranjeunna pokus perhatian ka Amérika Serikat, anu aranjeunna ngarasa ngarasa paling poténsi pikeun ngarojong konsép anyar anu samemehna. Konsép anu aranjeunna badé ngenalkeun. Nyaéta, dulur kedah diaku inten, tapi aranjeunna ngan kedah ngalakukeun anu sabab rada prized. De Beers tuluy ngahubungi ka agénsi iklan, NW Ayer, aya di Philadelphia.

Approach Marketing éksténsif

Alesan utama anu NW Ayer dipilih éta alatan pendekatan unik maranéhna pikeun kampanye. Pausahaan indit ngeunaan ngalakonan sajumlah tumbangan saheulaanan kana persépsi batu di kamaning warga Amérika Serikat dina waktos éta. Naon anu kaungkap éta yén, kalolobaan, batu tina jinis ieu diteuteup salaku ukur simbol status pikeun jegud. Warga panghasilan handap ngan manten henteu kusabab méakkeun nyambung badag duit, sanes kanggo pernikahan, atanapi naon waé alesan lian ti aya dina barang nu jelas. Sapertos mobil jeung imah.

Lantaran kitu, NW Ayer terang yén persépsi ieu kedah parantos dirobah, sareng dina skala masif. Aranjeunna narékahan nyiptakeun lingkungan dimana teu ngan baris disada ku cingcin, tapi anu aranjeunna oge pernah pernah dijual. Ieu penting; nunjukkeun yen, sakumaha anu parantos disebatkeun, batu gaduh nilai resale pikaresepeun, anu pasti pastikeun nempatkeun para nasabah.

Seeding Pasar mimiti

Hambalan anu munggaran dicandakkeun cikal nyambut ideu inten sareng inten tawar anyar di nagara éta. Hal éta dilakukeun via radio sareng koran, nyorong némpél anu selebriti kawentar anu ngajukeun pernikahan maké cingcin anu dibeungkeut berlian. Sababaraha carita séjén anu diterbitkeun ngahubungkeun fashion kana tren anu anyar, sareng nempokeun radio anu dipayangkeun koméntar kana trend sabab acuk dikelar umum.

Bagian penting tina kampanye awal, salila satengah munggaran tina 1900s, éta yén cingcin sorangan teu keur punted, pikeun bagian paling. Ngan ukur aya ideu sareng konsep asal di sabudeureun éta. Iklan De Beers anu parantos aya aya anu ditawarkeun inpormasi pendidikan ngeunaan kumaha inten kudu dibeli. Paréntah-parakan ngécéskeun yén kajelasan, warna sareng potongan batu anu paling penting. Tapi paling khususna, paréntah anu diinpokeun, yen lamun aya pameseran anu hadé, meuli ieu tiasa kareueus dina ukuran éta.

Inten anu salawasna

Kampanye awal ningal kasuksésan utama, sareng sakedik kanaékan% pendidikan 50 dina ngan sababaraha taun. Tapi ieu mah dugi ka 1940 sarta 1950 urang yen De Beers nyiptakeun push iconic final anu solidified aranjeunna dina Amerika jiwa. Nya dina waktos ieu waktos parantos di luhur disebutkeun anu dikirimkeun di sakola, nalika pedaran éta atikan téh aya mangpaatna sareng manfaat pikeun barudak sakola.

Tuluy, dina 1948, Frances Gerety ngupus garis anu mana anu nangtukeun De Beers nepi ka poe ieu. Inten anu salawasna. Deklarasi pamungkas tina sagala rupa anu parantos kadorong nepi ka mangsa éta, kalimah eta, dina kecap 3, nempatkeun peuntas gagasan kawin, cinta sareng hubungan anu langgeng. Narikna, frasa éta kahijina henteu kapendak jeung sumanget pisan ti jurusan pamasaran, tapi tetep nyingkungkeun kana iklan. Sakali dina iklan tandang di masarakat umum, sareng résonasi anu luar biasa anu dipiluhan kalayan warga Amérika éta katingal, frasa éta diperpanjang kana sadayana pamasaran kahareup. Saprak harita, teu aya hiji iklan parantos dileupaskeun anu henteu ngawengku slogan ieu.

Teu perlu ditunjukkeun yén www.adiamondisforever.com bakal alihan anjeun kana situs wéb De Beers resmi, nu ngabuktikeun yén kampanye pernah parantos narajang kaluar, sareng tetep aya kana dinten ieu. Hal ieu nyababkeun kampanye henteu mung pangpanjangna anu panjang dina jujutan, tapi ogé anu kéngingkeun rupa pikeun sampurna.

Urang kudu ngaku yen kampanye parantos dileupaskeun dina tingkat seueur sareng parantos maénkeun dina psikologi urang, tapi sanaos kami jauh ditunjukkeun jauh sateuacana, aya henteu terang yén intan mikat sareng sorangan, sareng indah Tingali, sareng mun teu ngagem!

Spin Palace No Deposit Kasino Bonus >>


sumber: spinpalace.com
Inten - KOMUNITAS Kampanye Marketing diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu