bonus deposit kasino

0 Komentar

Ampir sakabéh casinos nawiskeun bonus deposit. Ku kituna, éta pohara penting pikeun ngarti kaayaan jeung fitur husus tina bonus. bonus deposit disebut dina wangun kiridit nu nyandak anjeun maénkeun rutin. Lamun bisa minuhan kabéh kaayaan bonus, kasaimbangan kiridit kabukti kana duit anu tiasa mundur.

Jumlah bonus diatur salaku kanaékan persentase jumlah deposit. Lolobana, aranjeunna nawiskeun 100% tina jumlah deposit tapi Anjeun oge bisa manggihan nawaran (200% 300% ...) atanapi kirang (50%). Contona, lamun deposit € 100 jeung bonus of 100%, anjeun bakal kudu € 200 on akun Anjeun. Upami Anjeun gaduh 300%, mangka baris nyieun sacara gembleng tina € 400.

Jumlah bonus maksimum téh biasana dugi, sarta anjeun moal bisa meunang bonus badag malah lamun ngadamel deposit badag. Tapi lamun deposit kurang minimal deposit Jumlah, Anjeun moal meunang bonus nanaon. Biasana, minimal deposit Jumlah totalna 10 €.

jenis bonus deposit

  • Wilujeng sumping bonus - nyaéta bonus nu meunang sanggeus anjeun sangkan titipan munggaran. Ieu teh bonus maksimum anjeun tiasa gaduh, nalika anjeun nyieun deposit a.
  • Kaduana, nu katilu sarta bonus deposit kaopat - biasana jumlahna bonus keur 50-100% ti deposit jumlah.
  • bonus nu biasa - anu dibikeun dina dinten nu tangtu ngadegkeun ku kasino (contona, dina Wednesdays atanapi weekends). bonus nu totalna kira 25% ti jumlah deposit, tapi kadang eta bisa ngarobah. Kituna, pangajaran taliti kagiatan promosi ditawarkeun ku kasino Anjeun, tur milih dinten paling nguntungkeun sangkan titipan a.

syarat Rollover

Anjeun teu bisa mundur bonus anjeun geuwat anjeun mimitina kudu make eta dina kasino (syarat rollover). A rollover bonus hartina jumlah bets Anjeun kudu ngaleuwihan kali n-melu jumlah bonus awal. Contona, bisi anjeun gaduh bonus of 100 Euro kalawan sarat wager x30, Anjeun kedah wager € 3000. Lamun maén liang, Anjeun kudu spin 300 kali (paduli maneh meunang atawa leungit). Loba gamblers moal bisa papanggih sarat ieu sareng leungit bonus maranéhanana lengkep. Aya pilihan 2:

  • syarat Rollover ngawengku ukur jumlah bonus. Kahiji, anjeun ngawitan Gamble jeung deposit jumlah na ngan sanggeus anjeun tiasa Gamble jeung bonus. Mun anjeun teu leungit duit Anjeun mun anjeun Gamble jeung deposit jumlah, tapi, sabalikna, ningkatkeun jumlah na, anjeun tiasa nolak bonus jeung butuh duit. Bonus dianggo salaku kasempetan kadua anjeun.
  • syarat Rollover ngawengku jumlah bonus bareng jeung jumlah deposit. Anjeun bakal meunang deui sakali pikeun deposit dina bentuk bonus badag. Sakumaha aturan, syarat keur bonus ieu téh satengah saloba sarat rollover. Sanajan fakta ieu, bonus ieu kirang nguntungkeun. Geus ngagaduhan watesan lamun judi jeung bonus (syarat Jumlah maksimum alungan, daptar kaulinan diwenangkeun jsb). Tur upami Anjeun salah meunang maén jeung deposit jumlah, anjeun masih kudu minuhan sarat rollover. Upami teu kitu, lamun ngabolaykeun bonus, Anjeun bakal leungit kabeh winnings anjeun, sarta kasino bakal repay anjeun ngan jumlah deposit awal.

Ku alatan éta, saméméh Anjeun nyandak bonus hiji, dibere nyaho sagala keterbatasan. Meureun, dina sababaraha kasus eta bakal hadé maén ngan jeung deposit jumlah? Dina raraga mantuan Anjeun nyieun kaputusan anjeun, urang disebutkeun Profitability unggal bonus.

Salian sarat rollover nu maen judi teh kedah nengetan Aturan sejenna:

  • Jumlah maksimum dina kiridit convertible - lamun ngatur papanggih kabeh kaayaanana bonus, bonus nu bisa dirobah jadi duit nyata. Kaayaanana bonus ogé bisa ngandung jumlah maksimum nu bisa dirobah jadi duit. Hayu urang tempo jumlah nu jumlah ieu téh sarua jeung jumlah deposit 5-melu. Lamun malah geus dipintal mesin slot pikeun € 3000 maké bonus anjeun € 100 tur patepung sakabeh kondisi rollover, winnings bonus anjeun bakal Jumlah € 500.
  • wates waktu - pikeun tiap bonus kasino hiji susunan wates waktu, nalika eta bisa dipaké. Biasana, mangsa ieu lasts salila sabulan, sarta sanggeus éta bonus eta dibatalkeun.
  • alungan maksimum wates jumlah - kasino ngawatesan jumlah alungan maksimum. Aranjeunna ngalakukeun hal eta pikeun ngirangan moro pikeun bonus. Kaulinan agressif kalayan laju dispersi anu luhur séwang-séwangan pikeun pelesir bonus, sabab solusi anu pangbasajanna nyaéta bet jumlah total bonus kanggo jumlah anu tangtu dina hiji roulette buleud. Tur upami Anjeun salah meunang, anjeun nyingkahan bonus 36 kali anu ngamungkinkeun pisan pikeun minuhan sadaya peryogi bonus. Anjeun ngan tiasa ngaganti strategi sareng maénkeun kaulinan kalayan laju dispersi low.

Perhatian !!! A kasino teu ngawatesan jumlah alungan lamun maén kalawan bonus. Ku alatan éta, jadi ati pisan sakumaha kasino bisa make salaku alesan dina urutan moal mayar kaluar winnings Anjeun. Ieu kasalahan paling umum dijieun ku novice a. Anjeun kudu salawasna nalungtik kaayaanana bonus taliti pisan.

Tapi anjeun bisa kalayan gampang meunang sabudeureun kaayaan ieu ngagunakeun tombol duka kali. Tombol ieu nyandak ngaronjatkeun winnings twofold, upami anjeun untung. Tombol ieu nyandak ka nambahan kadar dispersi. Sababaraha casinos bisa nyadiakeun pilihan ieu, sanajan aranjeunna ngawatesan jumlah alungan. Tapi inget yen pilihan ieu henteu dilarapkeun otomatis, jeung anjeun kedah parios deui dina anjeun sorangan.

Dina kaulinan, dimana sarat rollover anu dilarapkeun - kasino a teu masihan kiridit keur sakabéh jumlah alungan. Dina sababaraha kaulinan kaayaan ieu parobahan gumantung kana jenis kaulinan. Hayu urang nganggap conto nu ngawengku rupa-rupa kaulinan:

Jenis Kaulinan perséntase Wager ti bet
mesin kaulinan 100%
Roulette 25%
Baccara 20%
video poker 20%
poker 10%
Blackjack 5%

Contona, upami anjeun hoyong ningali kaayaan rollover di roulette sareng jumlah anu jumlahna aya total € 1000, anjeun kedah bet: 1000 /0.25 = € 4000. Modél kaayaan kieu mareuman henteu nganggo bonus peluncuran nganggo bonus. dina Blackjack nu jumlahna laju payout mun 99.5%. Rata-rata, Anjeun bakal leungit kirang nyieun bets, tapi maneh kudu bet beuki nurutkeun kondisi bonus. A kasino perlu gamblers getol ngeunaan kaulinan, tapi teu ahli anu hayang meunang. Mangga, ngalenyepan kaayaanana bonus saméméh anjeun sangkan titipan sarta meunang bonus pikeun manggihan lamun game favorit téh kaasup kana daptar kaulinan diwenangkeun.

Éta patut nyandak hiji deposit bonus?

Dasarna, enya, éta. Aranjeunna bakal ngidinan Anjeun pikeun manjangkeun pelesir jeung Gamble panjang ngaronjatkeun Chances Anjeun meunang. Bonus nu teu patut bisa dicokot ngawengku hiji akun deposit digabungkeun jeung bonus, sarta bonus nu jumlah ka kirang ti 100% ti jumlah deposit. Dina situs web urang dipeunteun unggal bonus nurutkeun skala 3-grade (nguntungkeun, nétral, tur unprofitable).

bonus deposit kasino diropéa: Januari 14, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu

Iklan Link