Bonus kasino di kota-kota Singapura

0 Komentar

Kasino Online di Singapura, urang fokus dina kasino online pikeun pamaén Singapura. Aya seueur casinos pikeun milih - kanyataanna, aranjeunna langkung hébat dina jumlah anu aranjeunna malah lebet kana ratusan na. Hatur nuhun kami parantos ngahususkeun aranjeunna ka pangsaéna sareng pangalaman kasino Singapura anu saé anu kedah anjeun lakukeun nyaéta calik deui, ulin sareng teraskeun.

Naha judi online leres-leres di Singapura? Ieu mangrupikeun patarosan jutaan dollar anu ditaroskeun ku sabagéan gambir Singapura. Kabeneran pait nyaéta sadaya bentuk judi Kasino online anu dilarang sacara ketat di Singapura.

Numutkeun kana Jauh judi Judi 2014, judi tos dilarang di nagara éta. Alesan utama naha Kementerian Dalam Negeri ngarojong larangan judi online nyaéta pikeun ngawatesan bahaya anu disababkeun ku judi Kasino dina kaayaan bawah umur sareng anu rentan dina masarakat. Salian kaulinan kasino online, otoritas ogé nyaram balapan sareng tohan olahraga.

Hukum sareng Peraturan Perjudian di Singapura

Pamaréntah Singapura parantos banter pisan kana diversifikasi pasar judi, khususna industri kasino kanggo waktos anu lami. Éta ngan ukur nalika taun 2005 nalika Perdana Menteri waktu harita, Lee Hsien Loong ngumumkeun ka umum yén dua casinos bakal diwangun di Marina Bayfront sareng Sentosa. Hal ieu disokong ku pejabat Singapura sabab bakal naekeun ékonomi nagara maranéhna. Ku kituna, Bill Kontrol Kasino disalurkeun dina mimiti taun 2006. Numutkeun hukum Perjujuran di Singapura, pamaén sakuduna mayar waragad pangmayaran, tapi ieu anu saé pikeun kabangsanna.

Nanging, sadaya kagiatan judi di Singapura kedah nurut kana opat bagian utami panerapan. Ieu kalebet Undang-undang Lotre Swasta 1952 anu ngawaskeun sagala kagiatan sareng pajak dina lotre swasta. Sakumaha ogé, kabéh imah taruhan sareng bookmaker kedah matuh kana Ujang Taruhan taun 1960. Aya ogé Perumahan Rumah Sakit 1961 anu nyaram popularizasi sareng partisipasi dina kaulinan lotre.

Masih sanés, pengatur utama sadaya pasar judi di Singapura nyaéta Kasino Regulasi Kasino (CRA), salah sahiji jabatan dina Departemen Luar Negeri. Di sagigireun tugas normalna ngajamin yén judi dilaksanakeun dina cara anu adil, jujur ​​sareng aman, éta ogé ngagaduhan tilu peran utami:

  • Pikeun mastikeun yén manajemén sareng operasi sadaya casinos bebas tina panipuan.
  • Pikeun mastikeun yén kasino ngalaksanakeun kaulinan sacara jujur.
  • Pikeun ngontrol sareng kemungkinan eksploitasi masa depan budak leutik atanapi jalma anu gampang werit.

Otoritas nempoan sadayana ieu dina rutin pikeun mastikeun yén tetep tetep dugi ka ayeuna.

Kasino di Singapura

Singapura anu kasohor salaku The Lion City, mangrupikeun pulo kota anu megah ayana di Asia Tenggara anu ngagaduhan dua casinos dumasar tanah-ternama. Kota ieu parantos nampi nami kanggo budaya anu séhatna, tuangeun lokal anu saéut, hotel lima bintang, hiburan wengi, sareng seueur deui.

Sanaos Républik ngan ukur muka panto pikeun judi kirang ti dasawarsa ka pengker - 2010-, éta parantos ngatur sababaraha kaulinan kasino pangsaéna, teu nyarios jasa anu teu aya tandingan. Hal ieu ngajantenkeun éta tujuan judi anu kadua pangsaéna sa-dunya, tangtosna, saatos Makau. Tujuan pangwangunan dua casinos ieu nyaéta pikeun narik wisatawan ka ditu.

Tapi, urang Singapura dilarang ku undang-undang nu ketat tina judi.

Bonus kasino di kota-kota Singapura diropéa: Désémber 24, 2019 Author: Damon