Kas deui bonus

0 Komentar

A bonus deui kas nyaeta persentase tangtu duit leungit dina kasino anu dibayar ka rekening game. Biasana, henteu beda ti 5 kana 25%. Kadangkala bonus dibayar kalayan duit nyata, tapi kalolobaan kasus sakumaha kiridit. Sangkan ngarobah bonus kana duit nyata, kedah peryogi abdi. Teu kawas spins bébas or bonus deposit, Anjeun kudu wager bonus deui tunai moal leuwih ti 10 kali, tapi tiap kasino geus ngagaduhan kaayaan sorangan. Ogé nengetan anjeun pikeun jumlah bonus maksimum.

Hayu urang nganggap sababaraha conto. Hayu urang tempo jumlah nu kasino a méré bonus deui tunai mingguan dina jumlah 20% (teu leuwih ti € 50).

Nu maen judi А - minggu panungtungan leungit € 200. Ieu ngandung harti yén anjeunna bakal repaid salaku bonus deui tunai 200 × 0.2 = € 40

Nu maen judi B - leungit € 400 sarta kudu repaid € 80 (400 × 0.2), tapi sakumaha bonus nu boga watesan, nu maen judi bakal meunang deui ngan € 50 on akun Na.

jenis séjén tina bonus deui tunai

TOP nepi bonus mangrupakeun tipe bonus nu dirumuskeun mun anjeun meunang teu leungit. Ieu ngandung harti yén sapanjang jeung winnings anjeun bakal meunang sababaraha bonus. Sakumaha aturan, jumlah bonus beda-beda ti 3 mun 10% tina jumlah winnings.

Malah kirang remen bonus nu dibikeun keur bets. Dina hal ieu sipatna accrued euweuh urusan maneh meunang atawa leungit. Mun sagala kasino nawarkeun maneh bonus ieu, Anjeun bisa make eta confidently.

Hal anu sarua nujul kana bonus deui tunai lianna. Lamun boga kasempetan pikeun nyandak bonus deui tunai, ngan ngalakukeun eta. Ieu rada gampang pikeun ngarobah kana duit nyata, sarta ieu téh kaunggulan hébat lamun milih kasino a.

Kas deui bonus diropéa: Januari 14, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu

Iklan Link